ZEDAR Video deurbel met camera en wifi

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie

Draadloze verbinding | 12 melodie(ën) | Werkt op: Batterij, Adapter/ lichtnet

 89,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar - €89,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar
Laatste updates:
  • €89,00 - 4 april 2024
  • €99,00 - 1 april 2024
  • €84,00 - 27 maart 2024
  • €89,00 - 25 maart 2024
  • €99,00 - 27 februari 2024
  • €89,00 - 13 februari 2024
  • €99,00 - 27 december 2023
  • €89,00 - 6 december 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €99,00 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €84,00 - 27 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 14:13
ZEDAR Video deurbel met camera en wifi
ZEDAR Video deurbel met camera en wifi

 89,00

Beschrijving

ZEDAR Video deurbel met camera en wifi review

Met de technologie van vandaag de dag kan je niet alleen eenvoudig online communiceren met vrienden en familie, maar ook met degenen die bij jou aan de deur staan. In deze review gaan we in op de Zedar Video Deurbel met Camera en Wifi, een slimme deurbel waarmee je altijd op de hoogte blijft van wie er voor de deur staat. Dit product is ideaal voor mensen die graag de controle willen hebben over wie er voor hun deur staat, waar ze zich ook bevinden. Hieronder vind je alle informatie over de eigenschappen, voordelen en nadelen van de Zedar Video Deurbel.

Wat reviewers zeggen over de ZEDAR Video deurbel met camera en wifi

De ZEDAR Video Deurbel met Camera en Wifi is een populair product onder de smart home-apparatuur. Hier zijn enkele recensies van klanten die de video deurbel hebben geprobeerd:

De meeste reviewers waren erg tevreden met hun aankoop. Ze vonden de installatie van de deurbel eenvoudig en de handleiding duidelijk. De meeste reviewers merkten ook op dat het beeld helder was, zelfs in het donker. Ze waren ook blij met het feit dat er geen abonnement nodig was om de beelden op te slaan, omdat de deurbel geleverd wordt met een SD-kaart.

Een reviewer merkte op dat de responstijd voor de melding op de telefoon soms traag was, maar dat het probleem waarschijnlijk lag aan hun wifi-verbinding en dat een versterker kan helpen. Een ander merkte op dat het installeren van de veiligheidsschroefjes lastig was omdat het schroefje te klein was om vast te pakken.

Over het algemeen waren klanten tevreden over de kwaliteit van het product en vonden ze het een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zouden de ZEDAR Video Deurbel met Camera en Wifi aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een slimme deurbel.

Eenvoudige installatie draadloos of bedraad

De installatie van de deurbel is vrij eenvoudig. Het apparaat wordt geleverd met zowel 3M-tape als schroeven, zodat je het op verschillende oppervlakken kunt monteren. De deurbel kan zowel draadloos als bedraad worden gebruikt. Als je ervoor kiest om de deurbel bedraad te gebruiken, moet je wel al een bedrading voor deurbellen hebben. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 6 uur en de batterij gaat tussen de 3-6 maanden mee, afhankelijk van het aantal keren dat er wordt aangebeld en hoeveel beweging er wordt gedetecteerd.

Altijd thuis met de Zedar Video Deurbel

Met deze deurbel ben je altijd thuis, ongeacht je locatie. Zodra er iemand aanbelt, krijg je een melding op je smartphone en de bijgeleverde gong gaat af. Het is ook mogelijk om de beltoon op je smartphone aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je de slimme deurbel op jouw manier personaliseren.

Nauwkeurige menselijke detectie met Al-technologie

Met de slimme deurbel van Zedar hoef je je geen zorgen te maken over valse alarmmeldingen. Dankzij de Al-technologie en het geavanceerde algoritme wordt alleen een melding gestuurd wanneer er menselijke beweging wordt gedetecteerd. Je kunt ook communiceren met bezoekers via de app of vooraf ingestelde reacties. Het is mogelijk om de beelden op te slaan op een Micro SD kaart, welke gratis wordt meegeleverd.

Slimme deurbel zonder verplicht abonnement

De deurbel van Zedar is een kosteneffectieve optie, omdat je geen abonnement hoeft te nemen om de videobeelden te bekijken. Je kunt de beelden opnemen op een Micro SD kaart die wordt meegeleverd bij de deurbel. De opslagcapaciteit van de Micro SD kaart is maximaal 128 GB. Hierdoor hoef je geen maandelijks abonnement aan te schaffen, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere deurbelaanbieders.

Dag en nacht scherpe videobeelden

De deurbel heeft een brede kijkhoek van 135 graden en een Full HD beeldkwaliteit van 1080p, waardoor je altijd scherpe beelden hebt. Zelfs ‘s nachts kun je heldere beelden verwachten dankzij de infrarood nachtzichtfunctie. Hierdoor kun je altijd zien wie er voor de deur staat, zelfs in het donker.

Conclusie ZEDAR Video deurbel met camera en wifi

Al met al is de Zedar Video Deurbel met Camera en Wifi een slimme deurbel met veel handige functies. Het is een goede keuze voor mensen die graag de controle willen hebben over wie er voor hun deur staat, waar ze ook zijn. Dankzij de eenvoudige installatie, de nauwkeurige menselijke detectie en de mogelijkheid om de beelden op te slaan zonder verplicht abonnement, is het een kosteneffectieve optie. Bovendien biedt de brede kijkhoek en Full HD beeldkwaliteit dag en nacht scherpe beelden. Kortom, als je op zoek bent naar een slimme deurbel die je altijd op de hoogte houdt van wie er voor de deur staat, is de Zedar Video Deurbel met Camera en Wifi zeker een aanrader.

De beste slimme deurbellen

Bekijk meer slimme deurbellen op bol.com

8.2Expert Score
Draadloze verbinding | 12 melodie(ën) | Werkt op: Batterij, Adapter/ lichtnet
Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Kan draadloos of bedraad worden gebruikt
  • Altijd thuis met de Zedar Video Deurbel
  • Nauwkeurige menselijke detectie met Al-technologie
  • Gratis micro SD-kaart voor opslag van videobeelden
  • Scherpe beelden, zowel overdag als 's nachts
  • Geen verplicht abonnement nodig
- Minpunten
  • Responstijd voor melding op telefoon kan traag zijn door slechte wifi-verbinding
  • Installeren veiligheidsschroefjes kan lastig zijn

Extra informatie

Specificaties: ZEDAR Video deurbel met camera en wifi

Voedingstype

Batterij, Adapter, lichtnet

Aantal benodigde accu's/batterijen

1

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Draadloze verbinding

Ja

Camera

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Met bewegingssensor

Ja

Inclusief recorder

Ja

Met intercomfunctie

Ja

Met display

Nee

Aantal ontvangers

1

Waterbestendig

Ja

WIFI

Ja, Optioneel met dongle

Bereik (m)

30

Bluetooth

Nee

Smart Home Platform

Tuya Smart

Opslagmogelijkheden

Micro SD-kaart

Nachtmodus

Ja

Camera resolutie

1280 x 1080 pixels

Aantal melodieën

12

Instelbaar volume

Ja

Eigen melodieën toevoegen

Nee

Opnamefunctie in de cloud

Betaald

Kleur

Zwart

Materiaal

ABS

Product gewicht (g)

465

Product lengte (cm)

13.8

Product breedte (cm)

4.6

Product hoogte (cm)

2.6

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Valschade

Verpakkingsinhoud

ZEDAR-Smart deurbel SD-kaart 32GB Gong Bracket Corner Mount (Hoeksteun) Handleiding Accessoires voor montage (schroeven- en pluggenset) 3M plaktape

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

669

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Keurmerk

CE

MPN (Manufacturer Part Number)

ZDR-VD

Met terugspreekfunctie

Ja

Mogelijkheid meerdere ontvangers

Ja

Subscription

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type deurbelset

Beldrukker + 1 ontvanger op stroom

Verpakking breedte (mm)

156

Verpakking hoogte (mm)

82

Verpakking lengte (mm)

181

Voltage (V)

24

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar
Laatste updates:
  • €89,00 - 4 april 2024
  • €99,00 - 1 april 2024
  • €84,00 - 27 maart 2024
  • €89,00 - 25 maart 2024
  • €99,00 - 27 februari 2024
  • €89,00 - 13 februari 2024
  • €99,00 - 27 december 2023
  • €89,00 - 6 december 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €99,00 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €84,00 - 27 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ZEDAR Video deurbel met camera en wifi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart