Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Reiskoffer groot 76x49x27 - 100L - Spinner wielen - Lichtgewicht - TSA Slot - Zedar kopen voor slechts €99,00
  • De laagste prijs van Reiskoffer groot 76x49x27 - 100L - Spinner wielen - Lichtgewicht - TSA Slot - Zedar werd verkregen op 20 april 2024 08:41.

 99,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Reiskoffer groot 76x49x27 - 100L - Spinner wielen - Lichtgewicht - TSA Slot - Zedar - €99,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Reiskoffer groot 76x49x27 - 100L - Spinner wielen - Lichtgewicht - TSA Slot - Zedar
Laatste updates:
  • €99,00 - 20 april 2024
  • €119,00 - 1 april 2024
  • €99,00 - 25 maart 2024
  • €119,00 - 1 februari 2024
  • €99,00 - 1 januari 2024
  • €119,00 - 24 december 2023
  • €99,00 - 23 december 2023
  • €119,00 - 5 december 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €119,00 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €94,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:41
Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L
Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L

 99,00

Beschrijving

Review van de Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L: Duurzaam, Ruim en Stijlvol Reizen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare reiskoffer die zowel duurzaamheid als functionaliteit biedt, dan is de Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L de perfecte keuze voor jou. Deze koffer is speciaal ontworpen om aan al je reisbehoeften te voldoen, of je nu op een korte stedentrip gaat of een uitgebreide vakantie plant. In dit uitgebreide review zullen we de voordelen en kenmerken van deze koffer bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je volgende reisavontuur.

Ruime inhoud en efficiënt inpakken

Een van de grootste voordelen van de Zedar Reiskoffer is de ruime inhoud van maar liefst 100 liter. Deze koffer biedt voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen, toiletartikelen en andere persoonlijke bezittingen. Of je nu van plan bent om langere tijd op reis te gaan of gewoon veel spullen wilt meenemen, de Zedar koffer biedt genoeg ruimte zonder je zorgen te maken over ruimtegebrek. Je kunt verschillende outfits en items meenemen, zodat je altijd de juiste keuze hebt voor elke gelegenheid.

Daarnaast is de koffer ontworpen om efficiënt inpakken mogelijk te maken. Dankzij het slimme ontwerp en de handige compartimenten kun je je bagage gemakkelijk en efficiënt organiseren. Alles blijft georganiseerd en binnen handbereik, zodat je stressvrij kunt reizen en snel kunt vinden wat je nodig hebt. Geen gedoe meer met inpakproblemen!

Veiligheid en ongeëvenaarde duurzaamheid

Als het gaat om de bescherming van je persoonlijke bezittingen, staat de Zedar Reiskoffer aan de top. Deze koffer is gemaakt van hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de ontberingen van het reizen. Of je nu op een auto- of vliegvakantie gaat, je kunt erop vertrouwen dat je koffers intact blijven, zelfs tijdens de meest veeleisende avonturen.

Daarnaast is de Zedar koffer uitgerust met een geïntegreerd TSA-cijferslot. Dit slot zorgt ervoor dat je spullen beschermd zijn tegen diefstal en ongeautoriseerde toegang. Het TSA-slot is handig voor reizen naar de Verenigde Staten, omdat het de Amerikaanse douane in staat stelt om je bagage te controleren zonder het slot te beschadigen. Je kunt dus met een gerust hart reizen en genieten van je reis, wetende dat je waardevolle bezittingen veilig zijn.

Stressvrij manoeuvreren en stijlvol design

Het manoeuvreren met de Zedar Reiskoffer is moeiteloos en stressvrij. De koffer is voorzien van soepele geluidloze 360-graden spinnerwielen, waardoor je gemakkelijk door drukke luchthavens, smalle straatjes en hobbelige trottoirs kunt manoeuvreren. De telescopische handgrepen bieden optimaal comfort en ergonomie, ongeacht je lengte. Je kunt de koffer comfortabel achter je aan trekken zonder je zorgen te maken over vermoeidheid of ongemak.

Niet alleen is de Zedar koffer functioneel, maar hij is ook stijlvol en onderscheidend. Het moderne en tijdloze design straalt elegantie en klasse uit. Reizen wordt niet alleen handiger, maar ook modieuzer met deze koffer. Je zult zeker opvallen en indruk maken met deze stijlvolle metgezel tijdens je reisavonturen.

Nederlands merk en persoonlijke klantenservice

Zedar is een Nederlands merk dat trots is op zijn producten en klantenservice. Door te kiezen voor de Zedar Reiskoffer ondersteun je een lokaal merk en krijg je toegang tot persoonlijke Nederlandse service. Het ervaren van de beste klantenservice is essentieel voor een positieve reiservaring. Bij vragen, problemen of verzoeken kun je rekenen op de expertise en vriendelijkheid van het Zedar-team.

Geleverd met kofferlabel voor extra gemak

Bij aankoop van de Zedar Reiskoffer ontvang je ook een kofferlabel. Dit label is gemaakt van sterk materiaal en zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het stuk gaat tijdens het reizen. Dankzij de opvallende kleur kun je gemakkelijk jouw koffer op de band herkennen. Bovendien heeft het label aan de binnenzijde een extra label waarop je je persoonlijke gegevens kunt schrijven. Hierdoor wordt je privacy beschermd en kan je bagage geïdentificeerd worden als deze zoekraakt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een duurzame, ruime en stijlvolle reiskoffer, dan is de Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L de perfecte keuze voor jou. Met zijn ruime inhoud, geïntegreerd TSA-slot, stressvrij manoeuvreren en stijlvol design biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een succesvolle reis. Het Nederlandse merk Zedar zorgt ervoor dat je kunt genieten van de beste klantenservice en persoonlijke aandacht. Kies voor de Zedar Reiskoffer en ontdek de wereld met comfort, gemak en stijl.

Bekijk meer koffer op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.6Expert Score
Review van de Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L: Duurzaam, Ruim en Stijlvol Reizen Als je op zoek bent naar een betrouwbare reiskoffer die zowel duurzaamheid als functionaliteit biedt, dan is de Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L de perfecte keuze voor jou. Deze koffer is speciaal ontworpen om aan al je reisbehoeften te voldoen, […]
Pluspunten
  • Ruime inhoud van 100 liter voor al je spullen
  • Efficiënt inpakken dankzij het slimme ontwerp en handige compartimenten
  • Geïntegreerd TSA-cijferslot voor maximale veiligheid
  • Ongeëvenaarde duurzaamheid, gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Soepele geluidloze 360-graden spinnerwielen voor stressvrij manoeuvreren
  • Stijlvol en tijdloos design voor een modieuze uitstraling
  • Nederlands merk met persoonlijke klantenservice
  • Geleverd met een sterk kofferlabel voor extra gemak

Extra informatie

Specificaties: Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

77 t/m 85 cm

Product breedte (cm)

27

Product hoogte (cm)

76

Gewicht (g)

4300

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

TSA cijferslot

Type wielen

Zwenkwielen

Aantal wielen

4

Waterbestendig

Ja

Verpakkingsinhoud

Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L – Spinner wielen – Lichtgewicht – TSA Slot – Zedar

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Inclusief slot

Ja

Materiaal

ABS, Polycarbonaat

Aantal vakken

5

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

zedar

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

27

Product gewicht (kg)

4.30

Verpakking breedte (mm)

27

Verpakking hoogte (mm)

76

Verpakking lengte (mm)

49

Volume in liters (l)

100

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Reiskoffer groot 76x49x27 - 100L - Spinner wielen - Lichtgewicht - TSA Slot - Zedar
Laatste updates:
  • €99,00 - 20 april 2024
  • €119,00 - 1 april 2024
  • €99,00 - 25 maart 2024
  • €119,00 - 1 februari 2024
  • €99,00 - 1 januari 2024
  • €119,00 - 24 december 2023
  • €99,00 - 23 december 2023
  • €119,00 - 5 december 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €119,00 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €94,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Zedar Reiskoffer groot 76x49x27 – 100L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart