Yoton Y3 Mini Beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Yoton Y3 Mini Beamer - 5500 Lumen - 20000+ Uur - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Geel kopen voor slechts €69,99
  • De laagste prijs van Yoton Y3 Mini Beamer - 5500 Lumen - 20000+ Uur - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Geel werd verkregen op 19 juni 2024 06:35.

 69,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Yoton Y3 Mini Beamer - 5500 Lumen - 20000+ Uur - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Geel - €69,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Yoton Y3 Mini Beamer - 5500 Lumen - 20000+ Uur - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Geel
Laatste updates:
  • €69,99 - 1 mei 2024
  • €49,99 - 23 april 2024
  • €79,99 - 21 april 2024
  • €49,99 - 4 april 2024
  • €69,99 - 1 april 2024
  • €59,49 - 27 maart 2024
  • €59,99 - 25 maart 2024
  • €79,99 - 24 maart 2024
Sinds: 27 december 2023
  • Hoogste prijs: €79,99 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €49,99 - 4 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 01:03

Beschrijving

Review van de Yoton Y3 Mini Beamer: Een Compacte en Veelzijdige Projector voor Onderweg

De wereld van home entertainment heeft een revolutie doorgemaakt met de opkomst van compacte projectoren zoals de Yoton Y3 Mini Beamer. In deze uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op dit innovatieve product dat belooft om de manier waarop we films, tv-shows en presentaties ervaren, te transformeren. Met zijn indrukwekkende specificaties en draagbare ontwerp heeft de Yoton Y3 veel potentieel. Laten we eens kijken naar wat deze mini-projector te bieden heeft.

Compact en Draagbaar Ontwerp

Een van de eerste dingen die opvalt aan de Yoton Y3 Mini Beamer is zijn compacte ontwerp. Met een gewicht van slechts 0,42 kg en afmetingen van 13,6 x 11 x 5,8 cm is deze projector buitengewoon draagbaar. Het is gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen, of je nu op reis bent, gaat kamperen of gewoon van kamer naar kamer verplaatst. Het lichte gewicht en de kleine afmetingen maken het een handige metgezel voor iedereen die onderweg van entertainment wil genieten.

Indrukwekkende Beeldkwaliteit

De Yoton Y3 Mini Beamer heeft veel te bieden als het gaat om beeldkwaliteit. Met een originele 720P resolutie en een helderheid van 5500 lumen, levert deze projector indrukwekkend scherpe en heldere beelden. Of je nu een film bekijkt, foto’s deelt of een presentatie geeft, de Y3 zorgt voor een meeslepende kijkervaring. De kleuren zijn levendig en de details zijn goed zichtbaar, zelfs in een verduisterde kamer.

Variabele Schermgrootte en Ingebouwde Luidsprekers

De Yoton Y3 Mini Beamer biedt de flexibiliteit om het schermformaat aan te passen aan je behoeften. Met een projectiebereik van 22 tot 120 inch en een projectieafstand van 0,6 tot 1,6 meter kun je de ideale instelling kiezen, of je nu in een kleine kamer bent of een groter publiek wilt bereiken. Bovendien heeft deze mini-projector ingebouwde luidsprekers die verrassend helder en luid geluid leveren. Dit elimineert de noodzaak van externe luidsprekers en maakt de Yoton Y3 nog handiger voor onderweg.

Gebruiksvriendelijke Functies

De Yoton Y3 Mini Beamer is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het beschikt over handige functies zoals keystone-correctie en focusaanpassing, waardoor je snel een helder beeld kunt krijgen, zelfs als de projector niet volledig loodrecht op het scherm staat. Bovendien kun je met de 25% zoomfunctie de projectiegrootte aanpassen zonder de projector te verplaatsen, wat handig is in verschillende situaties. De projector wordt geleverd met meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, USB en audiopoorten, zodat je verschillende apparaten kunt aansluiten, zoals pc’s, tablets, smartphones, en meer.

Efficiënte Warmteafvoer en Stil

Een belangrijk aspect van de Yoton Y3 Mini Beamer is de efficiënte warmteafvoer. Dankzij geavanceerde optische technologie en materialen van topkwaliteit beschikt deze projector over een verbeterd koelsysteem. Dit heeft als resultaat dat het ventilatorgeluid met maar liefst 80% wordt verminderd, wat resulteert in een bijna geruisloze kijkervaring (minder dan 30dB). Bovendien zorgt het geavanceerde koelsysteem ervoor dat de projector energiezuiniger en milieuvriendelijker is, wat een groot pluspunt is voor milieubewuste gebruikers.

Perfect Cadeau-idee

De Yoton Y3 Mini Beamer is niet alleen een indrukwekkend stuk technologie, maar ook een uitstekend cadeau-idee. Met zijn compacte formaat en hoogwaardige projectiemogelijkheden is het een ideaal geschenk voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu iemand kent die graag onderweg films kijkt, kampeert, of gewoon van een filmavond thuis houdt, deze projector past perfect bij verschillende scenario’s. Met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de Yoton Y3 een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Enkele Belangrijke Overwegingen

Terwijl de Yoton Y3 Mini Beamer indrukwekkend is, zijn er enkele belangrijke overwegingen om te onthouden. Ten eerste ondersteunt het product geen wifi- en Bluetooth-verbindingen, wat betekent dat je externe apparaten moet gebruiken om draadloze connectiviteit mogelijk te maken. Bovendien is het belangrijk op te merken dat de schermrand niet zo helder kan zijn als het midden, dus een relatief donkere kamer is ideaal voor de beste kijkervaring. Ook ondersteunt de projector geen Dolby-geluid, dus zorg ervoor dat je deze functie uitschakelt op je externe apparaten als je deze wilt aansluiten op de Y3.

Conclusie

De Yoton Y3 Mini Beamer is een opvallende toevoeging aan de wereld van home entertainment. Met zijn compacte en draagbare ontwerp, indrukwekkende beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijke functies en efficiënte warmteafvoer, biedt deze mini-projector veel waar voor zijn geld. Of je nu onderweg bent, thuis films wilt kijken of presentaties wilt geven, de Yoton Y3 staat klaar om aan al je behoeften te voldoen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Overweeg de Yoton Y3 Mini Beamer als je op zoek bent naar een veelzijdige en betaalbare projector die aan je entertainmentbehoeften kan voldoen.

Voor de nieuwste prijzen en beschikbaarheid, kun je de officiële website van Yoton raadplegen of bij lokale retailers kijken. Met zijn indrukwekkende specificaties en handige functies zal de Yoton Y3 Mini Beamer zeker zijn plaats vinden in de wereld van home entertainment.

Bekijk meer beamers op bol.com

8.3Expert Score
Review van de Yoton Y3 Mini Beamer: Een Compacte en Veelzijdige Projector voor Onderweg De wereld van home entertainment heeft een revolutie doorgemaakt met de opkomst van compacte projectoren zoals de Yoton Y3 Mini Beamer. In deze uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op dit innovatieve product dat belooft om de manier waarop we […]
Pluspunten
  • Compact en draagbaar ontwerp voor gemakkelijke mobiliteit.
  • Indrukwekkende beeldkwaliteit met 720P resolutie en 5500 lumen helderheid.
  • Variabele schermgrootte en ingebouwde luidsprekers voor flexibiliteit en geluidskwaliteit.
  • Gebruiksvriendelijke functies zoals keystone-correctie en focusaanpassing.
  • Efficiënte warmteafvoer voor stille werking.
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor wifi- en Bluetooth-verbindingen.
  • Schermrand kan minder helder zijn dan het midden in een donkere kamer.
  • Ondersteunt geen Dolby-geluid, vereist uitschakelen op externe apparaten.

Extra informatie

Specificaties: Yoton Y3 Mini Beamer

Projectietechniek

LCD

Beeldschermresolutie

1280 x 720

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

1000:1

Short throw

Geen short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

1.50

Maximale projectieafstand (m)

5

WIFI

Geen Wi-Fi

HDMI

1

Aantal USB 2.0 poorten

1

Maximale levensduur lamp (uur)

90000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

40

Product breedte (cm)

11

Product hoogte (cm)

5.80

Product gewicht (kg)

0.42

Kleur

Wit, Geel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Pick-up en return

Merk

Yoton

Verpakkingsinhoud

Projector*1 Afstandsbediening*1 HDMI-kabel*1 Stroomkabel*1 Gebruikershandleidingen*1

MPN (Manufacturer Part Number)

Y3

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Anders, zie productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Bluetooth vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Juni

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

ANSI Lumen (lm)

400

Beamer aansluitingen

HDMI, USB

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

0.77

Ingebouwde accu

Nee

Input resolutie

1080 x 720

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Geen

Maximaal geluidsniveau (dB)

42

Maximale beeldgrootte (inch)

120

Minimale beeldgrootte (inch)

30

Output resolutie

1080 x 720

Product diepte (cm)

13.60

Taal handleiding

Engels, Frans, Duits

Uitzonderingen fabrieksgarantie

N.v.t.

Verpakking breedte (mm)

176

Verpakking hoogte (mm)

88

Verpakking lengte (mm)

210

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Yoton Y3 Mini Beamer - 5500 Lumen - 20000+ Uur - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Geel
Laatste updates:
  • €69,99 - 1 mei 2024
  • €49,99 - 23 april 2024
  • €79,99 - 21 april 2024
  • €49,99 - 4 april 2024
  • €69,99 - 1 april 2024
  • €59,49 - 27 maart 2024
  • €59,99 - 25 maart 2024
  • €79,99 - 24 maart 2024
Sinds: 27 december 2023
  • Hoogste prijs: €79,99 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €49,99 - 4 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Yoton Y3 Mini Beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart