Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth - 5500 Lumen - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Zwart kopen voor slechts €89,99
  • De laagste prijs van Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth - 5500 Lumen - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Zwart werd verkregen op 12 april 2024 22:36.

 89,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth - 5500 Lumen - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Zwart - €89,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth - 5500 Lumen - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 7 april 2024
  • €99,99 - 1 april 2024
  • €94,99 - 25 maart 2024
  • €99,99 - 11 maart 2024
  • €94,99 - 21 februari 2024
  • €99,99 - 1 februari 2024
  • €89,99 - 22 januari 2024
  • €94,99 - 9 januari 2024
Sinds: 9 januari 2024
  • Hoogste prijs: €99,99 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €89,99 - 22 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36
Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth
Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth

 89,99

Beschrijving

Review van de Yoton Y3 Mini Beamer: De Perfecte Projector voor Thuisbioscoopplezier

Ben je op zoek naar een betaalbare en innovatieve videoprojector om je thuisbioscoopervaring te verbeteren? Dan is de Yoton Y3 Mini Beamer misschien wel de perfecte keuze voor jou. Yoton is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn geavanceerde technologieën en betaalbare prijzen, en de Y3 Mini Beamer is geen uitzondering. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de kenmerken en prestaties van deze projector, en laten we je zien waarom hij een geweldige aanvulling kan zijn op je entertainment setup.

Heldere Beelden met Native 720P Resolutie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Yoton Y3 Mini Beamer is zijn indrukwekkende beeldkwaliteit. Met een native 720P resolutie en ondersteuning voor Full HD 1080P, levert deze projector heldere en gedetailleerde beelden die je echt zullen verbazen. Terwijl sommige LCD-projectoren de neiging hebben om wazige randen te hebben, heeft de Y3 Mini Beamer hier veel minder last van, wat zorgt voor een consistente en scherpe beeldkwaliteit over het hele scherm. Of je nu films kijkt, foto’s bekijkt of games speelt, je zult zeker genieten van de visuele pracht die deze projector te bieden heeft.

Draadloos Delen van Inhoud

Een ander opvallend aspect van de Yoton Y3 Mini Beamer is zijn veelzijdigheid als het gaat om het delen van inhoud. Met de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met je smartphone of tablet via 2,4 GHz WLAN, kun je moeiteloos je favoriete films, foto’s en video’s delen met vrienden en familie. Het is alsof je je eigen bioscoop hebt in je woonkamer. Het delen van herinneringen en entertainment wordt nog gemakkelijker gemaakt dankzij deze handige functie.

Een Meeslepende Audiowereld

Om je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau te tillen, is de Yoton Y3 Mini Beamer uitgerust met Bluetooth 5.1-technologie. Hierdoor kun je de projector eenvoudig verbinden met Bluetooth-luidsprekers of -koptelefoons voor een meeslepende audio-ervaring. Of je nu in je eentje van een film geniet of een feestje organiseert, het krachtige geluid dat deze projector levert, zal zeker indruk maken. Het is echter belangrijk op te merken dat de projector geen ondersteuning biedt voor Bluetooth-verbindingen vanaf mobiele telefoons of computers.

Een Draagbaar Ontwerp voor Onderweg

Of je nu van plan bent om de Yoton Y3 Mini Beamer mee te nemen naar een vriend’s huis, een buitenbioscoopavond organiseert, of gewoon wilt genieten van je favoriete content op verschillende locaties in huis, dit apparaat is uiterst draagbaar en gemakkelijk te vervoeren. Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht kun je de projector moeiteloos overal mee naartoe nemen. Het opzetten is snel en eenvoudig, zodat je direct kunt beginnen met genieten van je entertainment, waar je ook bent.

Veelzijdige Aansluitmogelijkheden

De Yoton Y3 Mini Beamer is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten en biedt een scala aan aansluitmogelijkheden. Met USB, HDMI en AV-interfaces is deze projector compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder pc’s, laptops, smartphones, tv-boxen, Amazon Fire Sticks, PS4, PS5, XBOX en USB-sticks. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot slechts één soort bron voor je entertainment. Of je nu wilt gamen, streamen of presentaties wilt geven, deze projector kan het allemaal aan.

Hoe de Projector Aansluiten op je Telefoon?

Het verbinden van je telefoon met de Yoton Y3 Mini Beamer is eenvoudig en kan worden gedaan via zowel iOS- als Android-apparaten. Voor iOS-apparaten moet je eerst de projector verbinden met je thuisnetwerk en vervolgens je iPhone instellen om te casten naar de projector. Android-gebruikers kunnen de draadloze projectiefunctie gebruiken om verbinding te maken met de projector. Met deze handige gidsen is het projecteren van je telefoonscherm een fluitje van een cent.

Bluetooth Verbinding met Gemak

Als je wilt genieten van een draadloze audio-ervaring, kun je de Bluetooth-functie van de Yoton Y3 Mini Beamer inschakelen. Dit stelt je in staat om de projector te verbinden met Bluetooth-luidsprekers of -koptelefoons voor een verbeterde geluidsweergave. Het proces is eenvoudig en wordt stap voor stap uitgelegd in de handleiding. Het is echter belangrijk op te merken dat deze Bluetooth-functie niet bedoeld is voor het verbinden met smartphones of horloges.

Zoomen voor de Perfecte Beeldgrootte

Soms wil je de projectie aanpassen aan de grootte van je scherm of muur. Met de Yoton Y3 Mini Beamer is dit een fluitje van een cent. Tijdens het projecteren kun je eenvoudig naar de instellingen gaan en de “Projection Zoom” functie gebruiken. Hiermee kun je de schermgrootte aanpassen naar jouw voorkeur. Het maximale instelbereik is 25%, wat voldoende flexibiliteit biedt om de perfecte beeldgrootte te bereiken voor elke situatie.

Conclusie

De Yoton Y3 Mini Beamer is een veelzijdige en betaalbare projector die je thuisbioscoopervaring naar nieuwe hoogten kan tillen. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, draadloze connectiviteitsopties en handige draagbaarheid, biedt deze projector alles wat je nodig hebt voor urenlang entertainmentplezier. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of presentaties wilt geven, de Yoton Y3 Mini Beamer staat klaar om te presteren. Het is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige projector zonder een gat in zijn portemonnee te branden. Dus waar wacht je nog op? Haal de Yoton Y3 Mini Beamer in huis en geniet van een onvergetelijke kijkervaring.

Bekijk meer beamers op bol.com

Extra informatie

Specificaties: Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth

Projectietechniek

LCD

Beeldschermresolutie

1280 x 720

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

1000:1

Short throw

Geen short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

1.50

Maximale projectieafstand (m)

5

WIFI

Ja

HDMI

1

Aantal USB 2.0 poorten

1

Maximale levensduur lamp (uur)

90000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

40

Product breedte (cm)

11

Product hoogte (cm)

5.80

Product gewicht (kg)

0.42

Kleur

Wit, Zwart

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Pick-up en return

Merk

Yoton

Verpakkingsinhoud

Mini Beamer *1, Handleiding *1, HDMI-kabel *1, Voedingsadapter *1, Afstandsbediening *1

MPN (Manufacturer Part Number)

Y3

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Anders, zie productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Bluetooth vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

ANSI Lumen (lm)

400

Beamer aansluitingen

HDMI, USB

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

0.59

Ingebouwde accu

Nee

Input resolutie

1280 x 720

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Geen

Maximaal geluidsniveau (dB)

42

Maximale beeldgrootte (inch)

120

Minimale beeldgrootte (inch)

30

Output resolutie

1280 x 720

Product diepte (cm)

13.60

Taal handleiding

Engels, Frans, Duits

Uitzonderingen fabrieksgarantie

N.v.t.

Verpakking breedte (mm)

190

Verpakking hoogte (mm)

85

Verpakking lengte (mm)

239

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth - 5500 Lumen - Compatibel met HDMI, USB, AV, Laptop, Smartphone - Wit en Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 7 april 2024
  • €99,99 - 1 april 2024
  • €94,99 - 25 maart 2024
  • €99,99 - 11 maart 2024
  • €94,99 - 21 februari 2024
  • €99,99 - 1 februari 2024
  • €89,99 - 22 januari 2024
  • €94,99 - 9 januari 2024
Sinds: 9 januari 2024
  • Hoogste prijs: €99,99 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €89,99 - 22 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Yoton Y3 Mini Beamer met Wifi en Bluetooth”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart