YG-300 – Mini Beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je YG-300 - Mini Beamer kopen voor slechts €26,95
  • De laagste prijs van YG-300 - Mini Beamer werd verkregen op 20 mei 2024 01:24.

 26,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: YG-300 - Mini Beamer - €26,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor YG-300 - Mini Beamer
Laatste updates:
  • €26,95 - 30 april 2024
  • €26,00 - 28 april 2024
  • €30,00 - 26 april 2024
  • €29,67 - 25 april 2024
  • €30,00 - 18 april 2024
  • €26,00 - 16 april 2024
  • €28,55 - 15 april 2024
  • €26,95 - 5 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €24,99 - 14 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 23:22

Beschrijving

YG-300 – Mini Beamer: Compacte Krachtpatser voor Foto’s en Video’s

Als je op zoek bent naar een handzame oplossing om groots te kunnen projecteren, dan is de YG-300 Mini Beamer wellicht iets voor jou. Deze compacte mini beamer biedt draagbaarheid zonder in te leveren op prestaties. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de YG-300 en verkennen we zijn kenmerken, specificaties en prestaties.

Compact en Draagbaar

Een van de meest opvallende kenmerken van de YG-300 Mini Beamer is zijn compacte formaat. Deze kleine projector past gemakkelijk in je handpalm en kan moeiteloos worden meegenomen naar elke gewenste locatie. Of je nu een filmavondje in de tuin plant of een presentatie wilt geven op kantoor, deze mini beamer is altijd klaar voor gebruik.

Resolutie en Beeldkwaliteit

De YG-300 heeft een native resolutie van 320 x 240, wat misschien niet indrukwekkend klinkt, maar voldoende is voor het projecteren van foto’s en video’s. Het is echter belangrijk op te merken dat deze beamer niet geschikt is voor het helder weergeven van tekst, dus als je van plan bent om voornamelijk presentaties met tekst te geven, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Indrukwekkend Contrast

Ondanks zijn kleine formaat levert de YG-300 een indrukwekkend contrast van 800:1, waardoor de beelden helder en scherp worden weergegeven. Dit maakt de beamer ideaal voor het bekijken van films en video’s in een donkere omgeving. Het beeld zal zeker indruk maken, zolang je de juiste omstandigheden creëert.

Flexibele Projectieafstand en -grootte

Een ander voordeel van de YG-300 is de flexibiliteit wat betreft projectieafstand en -grootte. Je kunt de beamer op een afstand van 0,8 tot 2 meter van het projectieoppervlak plaatsen, waardoor je kunt kiezen tussen een projectie van 24 tot 60 inch. Dit betekent dat je de beeldgrootte kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte, of je nu thuis bent of onderweg.

Veelzijdige Aansluitmogelijkheden

De YG-300 Mini Beamer is uitgerust met een scala aan aansluitmogelijkheden, waardoor je moeiteloos kunt verbinden met verschillende apparaten. De ingebouwde HDMI- en USB-poorten maken het mogelijk om je laptop, tablet of smartphone direct aan te sluiten. Bovendien is er een MicroSD-ingang voor het afspelen van media vanaf een geheugenkaart, wat handig kan zijn als je geen toegang hebt tot andere apparaten.

Inbegrepen Accessoires

Bij aankoop van de YG-300 Mini Beamer worden enkele handige accessoires meegeleverd, waaronder een voedingskabel, afstandsbediening, handleiding (in het Engels) en een jack-naar-tulp kabel. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan en het maximale uit je projector te halen.

Ondersteuning voor 5V en 12V

Een ander pluspunt van deze mini beamer is de ondersteuning voor zowel 5V als 12V. Dit geeft je flexibiliteit bij het kiezen van een stroombron. Of je nu een stopcontact of een powerbank gebruikt, de YG-300 kan worden gevoed met beide opties, wat handig is voor buitengebruik of tijdens reizen.

Koptelefoonuitgang voor Privé-Entertainment

Als je geen geluid wilt delen met anderen in de kamer, heeft de YG-300 Mini Beamer een koptelefoonuitgang waarmee je privé kunt genieten van je media. Dit is een handige functie voor diegenen die graag ‘s avonds laat films kijken zonder anderen te storen.

Gebruiksvriendelijke Bediening

De YG-300 Mini Beamer is voorzien van knoppen bovenop het apparaat, waarmee je de projector eenvoudig kunt bedienen zonder afhankelijk te zijn van de afstandsbediening. Dit is vooral handig als je de afstandsbediening kwijtraakt of als de batterij leeg is.

Belangrijk: Verduisterde Ruimte Vereist

Het is van cruciaal belang om op te merken dat de YG-300 Mini Beamer het beste presteert in een goed verduisterde ruimte. De beperkte lichtopbrengst en het contrast van de beamer maken het moeilijk om in goed verlichte omstandigheden heldere beelden te projecteren. Zorg er dus voor dat je de juiste omgeving creëert voor de beste kijkervaring.

Conclusie: YG-300 Mini Beamer – Compacte Krachtpatser voor Entertainment

In conclusie biedt de YG-300 Mini Beamer een handzame oplossing voor diegenen die onderweg willen genieten van foto’s en video’s op een groot scherm. Met zijn compacte formaat, flexibele projectiemogelijkheden en indrukwekkende contrast, is deze mini beamer een goede keuze voor thuisgebruik en zakelijke presentaties, mits je de beperkingen wat betreft tekstprojectie en lichtomstandigheden in gedachten houdt. Met zijn veelzijdige aansluitmogelijkheden en handige accessoires krijg je waar voor je geld. Overweeg de YG-300 Mini Beamer als je op zoek bent naar draagbare entertainmentopties zonder de bulk van een traditionele projector. Vergeet niet om een goed verduisterde ruimte te creëren voor de beste prestaties van deze mini beamer.

Bekijk meer beamers op bol.com

7.9Expert Score
YG-300 – Mini Beamer: Compacte Krachtpatser voor Foto’s en Video’s Als je op zoek bent naar een handzame oplossing om groots te kunnen projecteren, dan is de YG-300 Mini Beamer wellicht iets voor jou. Deze compacte mini beamer biedt draagbaarheid zonder in te leveren op prestaties. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op […]
Pluspunten
  • Compact en draagbaar.
  • Indrukwekkend contrast.
  • Flexibele projectieafstand en -grootte.
  • Veelzijdige aansluitmogelijkheden.
  • Handige accessoires.
- Minpunten
  • Beperkte resolutie.
  • Verduisterde ruimte vereist.

Extra informatie

Specificaties: YG-300 – Mini Beamer

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

320 x 240

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

800:1

Short throw

Geen short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

0.80

Maximale projectieafstand (m)

3

Zoom

30

WIFI

Geen Wi-Fi

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

DVI-I

0

HDMI

1

Aantal RCA aansluitingen

Geen

Aantal USB 2.0 poorten

1

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Maximale levensduur lamp (uur)

30000

Luidsprekers

Nee

Vermogen (W)

480

Product breedte (cm)

9

Product hoogte (cm)

4.80

Product gewicht (kg)

0.25

Kleur

Wit – Blauw

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

Merkloos

Verpakkingsinhoud

een projector een afstandsbediening een handleiding

MPN (Manufacturer Part Number)

CL-TYY01

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Nee

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

December

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

ANSI Lumen (lm)

200

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

HDMI, USB, 3,5mm mini-jack AUX

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

0.46

HDR

Ja

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

0

Input resolutie

300 x 240

Introductie

2019

Keystone correctie beamer

Verticaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Geen

Maximaal geluidsniveau (dB)

0

Maximale beeldgrootte (inch)

150

Minimale beeldgrootte (inch)

40

Output resolutie

320 x 240

Product diepte (cm)

80

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Behalve door de mens veroorzaakte schade

VGA poort

0

Verpakking breedte (mm)

182

Verpakking hoogte (mm)

83

Verpakking lengte (mm)

198

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor YG-300 - Mini Beamer
Laatste updates:
  • €26,95 - 30 april 2024
  • €26,00 - 28 april 2024
  • €30,00 - 26 april 2024
  • €29,67 - 25 april 2024
  • €30,00 - 18 april 2024
  • €26,00 - 16 april 2024
  • €28,55 - 15 april 2024
  • €26,95 - 5 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €24,99 - 14 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “YG-300 – Mini Beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart