WOP Houtbrander set

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Houtbrander set incl. Opbergtas - Pyrografie - Houtbranderset - Pyrography - Pen - voor Hout - voor Hobby - XXL editie kopen voor slechts €95,00
  • De laagste prijs van Houtbrander set incl. Opbergtas - Pyrografie - Houtbranderset - Pyrography - Pen - voor Hout - voor Hobby - XXL editie werd verkregen op 19 mei 2024 08:12.

 95,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Houtbrander set incl. Opbergtas - Pyrografie - Houtbranderset - Pyrography - Pen - voor Hout - voor Hobby - XXL editie - €95,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Houtbrander set incl. Opbergtas - Pyrografie - Houtbranderset - Pyrography - Pen - voor Hout - voor Hobby - XXL editie
Laatste updates:
  • €95,00 - 15 december 2023
  • €105,00 - 30 november 2023
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €105,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €95,00 - 15 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 05:42

Beschrijving

WOP Houtbrander set: Maak prachtige kunstwerken met gemak

Ontdek de veelzijdigheid van de WOP Houtbrander set en creëer prachtige pyrografiekunstwerken op hout en leer. Met zijn nieuwste ontwerp van 2023 en handige functies is deze professionele houtbrander geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. In deze uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op de kenmerken, de inhoud van de set en de specificaties van de WOP Houtbrander set.

Kenmerken: Nauwkeurige controle en gebruiksvriendelijkheid

De WOP Houtbrander set is voorzien van een temperatuurregelaar met een handige digitale display, waarmee je eenvoudig de temperatuur van de pen kunt aanpassen. Met een vermogen van 60W biedt deze set voldoende kracht om nauwkeurige en gedetailleerde pyrografie te creëren. De pen zelf is uitgerust met een anti-slip en zacht handvat, waardoor je comfortabel kunt werken zonder zorgen over vermoeidheid. Dankzij de regelbare temperatuur en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de pen, kun je met precisie werken en komen zelfs de kleinste details volledig tot hun recht.

Inhoud set: Compleet en gebruiksklaar

De WOP Houtbrander set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. In de set vind je een machine temperatuurregelaar, twee houtbrander pennen en maar liefst twintig verschillende opzetstukken (koppen). Hiermee kun je eindeloos variëren in je pyrografieprojecten. Daarnaast ontvang je twee sponsjes voor het reinigen van de pen en twee pen standaards om je pennen veilig op te bergen tijdens het werken. De set bevat ook een handige schroevendraaier waarmee je gemakkelijk de koppen kunt vervangen. Om het geheel compleet te maken, wordt er een unieke opbergtas meegeleverd waarin je alle onderdelen veilig kunt opbergen na gebruik. Als extra bonus bevat de set drie ronde en drie vierkante stukken oefenhout, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van verschillende technieken.

Specificaties: Compact, krachtig en duurzaam

De WOP Houtbrander set is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een compact formaat van 155 mm x 120 mm x 90 mm. Met een gewicht van 1623g is de set draagbaar en gemakkelijk mee te nemen naar workshops of kunstsessies buiten de deur. De pen zelf heeft afmetingen van 150 mm x 26 mm x 26 mm en ligt comfortabel in de hand tijdens het werken. Met een verstelbare temperatuur van 0-650 ℃ biedt deze set de flexibiliteit om verschillende materialen te bewerken, zoals hout en leer. De nominale spanning van de set is 200-250V, terwijl de werkspanning varieert tussen 50-250V. Dankzij deze specificaties kun je de WOP Houtbrander set veilig en betrouwbaar gebruiken voor al je pyrografieprojecten.

Conclusie: Creëer prachtige pyrografiekunstwerken met de WOP Houtbrander set

Als je op zoek bent naar een professionele houtbrander set die zowel beginners als ervaren kunstenaars aanspreekt, is de WOP Houtbrander set een uitstekende keuze. Met zijn nieuwste ontwerp, handige functies en gebruiksvriendelijke bediening, stelt deze set je in staat om prachtige pyrografiekunstwerken te creëren met nauwkeurigheid en gemak. De inhoud van de set is compleet en de meegeleverde opbergtas zorgt voor gemakkelijke opslag en draagbaarheid. Met zijn duurzame constructie en aanpasbare temperatuur is deze set geschikt voor verschillende materialen en kunststijlen. Kortom, de WOP Houtbrander set biedt alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en kunstwerken te maken die lang meegaan.

Bekijk meer houtbranders op bol.com

Bekijk de beste houtbranders

8.2Expert Score
WOP Houtbrander set: Maak prachtige kunstwerken met gemak Ontdek de veelzijdigheid van de WOP Houtbrander set en creëer prachtige pyrografiekunstwerken op hout en leer. Met zijn nieuwste ontwerp van 2023 en handige functies is deze professionele houtbrander geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. In deze uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op de […]
Pluspunten
  • Nauwkeurige temperatuurregeling met digitale display voor optimale controle.
  • Vermogen van 60W zorgt voor gedetailleerde en nauwkeurige pyrografie.
  • Anti-slip en zacht handvat voor comfortabel en langdurig gebruik.
  • Uitgebreide set met machine temperatuurregelaar, twee pennen en twintig opzetstukken.
  • Inclusief sponsjes, pen standaards en schroevendraaier voor gemakkelijk gebruik en onderhoud.
  • Duurzame ABS-materialen zorgen voor een lange levensduur.
  • Compact formaat en draagbaarheid maken het ideaal voor workshops en buitensessies.
  • Verstelbare temperatuur van 0-650 ℃ voor bewerking op verschillende materialen.
  • Compleet met opbergtas en oefenhout voor gemakkelijke opslag en directe start.
- Minpunten
  • Prijs

Extra informatie

Specificaties: WOP Houtbrander set

Gewicht (kg)

1.70

Vermogen (W)

60

Snoerlengte (m)

1

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Reparatie type

Carry-in

Verpakkingsinhoud

1 x Machine temperatuurregelaar 2 x Houtbrander pennen 20 x Opzetstukken (koppen) 2 x Spons 2 x Pen Standaard 1 x Schroevendraaier (t.b.v. het vervangen van de koppen) 1 x Opbergtas 1 x Set oefenhoud

Signaalwoord

Niet van toepassing

CE markering

Niet van toepassing

Keurmerk

CE

MPN (Manufacturer Part Number)

2023

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

In originele staat.

Verpakking breedte (cm)

20

Verpakking hoogte (cm)

15

Verpakking lengte (cm)

10

Voedingstype

Netstroom

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Houtbrander set incl. Opbergtas - Pyrografie - Houtbranderset - Pyrography - Pen - voor Hout - voor Hobby - XXL editie
Laatste updates:
  • €95,00 - 15 december 2023
  • €105,00 - 30 november 2023
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €105,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €95,00 - 15 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “WOP Houtbrander set”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart