Woodley Houtbrander Set – 43 Delig

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Houtbrander Set - 43 Delig - Pyrografie - Soldeerbout - Houtbrander voor hobby - Soldeerset kopen voor slechts €34,99
  • De laagste prijs van Houtbrander Set - 43 Delig - Pyrografie - Soldeerbout - Houtbrander voor hobby - Soldeerset werd verkregen op 20 april 2024 04:23.

 34,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Houtbrander Set - 43 Delig - Pyrografie - Soldeerbout - Houtbrander voor hobby - Soldeerset - €34,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Houtbrander Set - 43 Delig - Pyrografie - Soldeerbout - Houtbrander voor hobby - Soldeerset
Laatste updates:
  • €34,99 - 18 april 2024
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €27,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 28 februari 2024
  • €34,99 - 21 februari 2024
  • €29,95 - 22 januari 2024
  • €28,45 - 8 januari 2024
  • €29,95 - 2 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €34,99 - 21 februari 2024
  • Laagste prijs: €24,95 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 04:23
Woodley Houtbrander Set – 43 Delig

 34,99

Beschrijving

Review van de Woodley Houtbrander Set: De Ultieme Pyrografie Ervaring

Ben je op zoek naar een veelzijdige houtbrander set die al jouw creaties aankan? Dan is de Woodley Houtbrander Set de perfecte keuze. Met deze uitgebreide pyrografie set hoef je je geen zorgen te maken dat er een einde komt aan jouw creativiteit. Of je nu een beginner bent die net kennis maakt met pyrografie, of een ervaren professional die zijn werkset wil uitbreiden, deze soldeerset van Woodley zal je helpen om professionele resultaten te behalen. Met vingerbeschermers, opzetstukjes en templates heeft Woodley werkelijk aan alles gedacht om jouw creatieve reis te ondersteunen. Wacht niet langer en ga meteen aan de slag!

Waarom steeds meer pyrografen kiezen voor de Houtbrander van Woodley

Uitgebreide set met 32 opzetstukken

De Woodley Houtbrander Set wordt geleverd met maar liefst 32 opzetstukken, waardoor je vanaf het eerste moment aan de slag kunt met jouw nieuwste creatie. Of je nu sieraden wilt maken of houtpanelen wilt graveren, met deze soldeerbout kun je het allemaal. Bovendien is de set ook geschikt voor soldeer- en snijwerk, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen.

Regelbare temperatuur voor precisiewerk

Voor de beste resultaten verdienen jouw creaties de grootste precisie. Met de Woodley Houtbrander Set kun je alles tot in de kleinste details afwerken. De soldeerbout is uiterst nauwkeurig en kan eenvoudig worden ingesteld van 200 tot 450°C. Sta versteld van wat je allemaal kunt bereiken met deze precieze temperatuurregeling.

Makkelijk in gebruik en veiligheid voorop

Beginnen met pyrografie is een fluitje van een cent met de Woodley Houtbrander Set. Binnen 15 seconden is de soldeerbout opgewarmd en klaar voor gebruik. Woodley heeft bovendien aan jouw veiligheid gedacht door een handig soldeerstation en vingerdopjes mee te leveren. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw creatieve sessies zonder je zorgen te maken over verbrande vingers.

Multifunctioneel ontwerp voor eindeloze mogelijkheden

We begrijpen dat jij als creatieve duizendpoot niet alleen bezig wilt zijn met houtbranden. Daarom is de Woodley Houtbrander Set ook veelzijdig inzetbaar. Gebruik de houtbrander om bijvoorbeeld piepschuim te snijden of metaal te solderen. Met deze set kun je nieuwe technieken en materialen uitproberen, waardoor je nog meer variatie aan jouw creaties kunt toevoegen.

Zo makkelijk is het om de Woodley Houtbrander te gebruiken

Het gebruik van de Woodley Houtbrander is eenvoudig en snel. Volg deze eenvoudige stappen om van start te gaan met jouw creatieve avontuur:

  1. Steek de stekker in het stopcontact om de brandpen in te schakelen.
  2. Stel de gewenste temperatuur in door aan de onderste knop te draaien.
  3. Houd de pen kort tegen een stuk hout om te testen of de gewenste temperatuur is bereikt.
  4. Laat het opzetstuk volledig opwarmen nadat de gewenste temperatuur is bereikt.
  5. Haal de stekker uit het stopcontact en laat de houtbrander afkoelen op de standaard.

Belangrijke tips voor veiligheid en materialen

Hoewel de Woodley Houtbrander geschikt is voor bijna elk materiaal, wordt het afgeraden om met chroom en aluminium te werken. Solderen kan met deze handige houtbrander een fluitje van een cent lijken, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn. Houd de soldeerbout altijd buiten het bereik van kinderen om ongelukken te voorkomen.

Conclusie: Kies vandaag nog voor de Woodley Houtbrander Set

Als je klaar bent om aan jouw volgende creatie te beginnen, is de Woodley Houtbrander Set de perfecte keuze. Met een uitgebreide set opzetstukken, regelbare temperatuur, gebruiksgemak en multifunctionaliteit biedt deze set alles wat je nodig hebt voor een hoogwaardige pyrografie-ervaring. Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor de Woodley Houtbrander Set en geniet morgen al van urenlang knutselplezier. Ontdek jouw creatieve mogelijkheden en laat jouw kunstwerken schitteren!

Bekijk meer houtbranders op bol.com

Bekijk de beste houtbranders

8.4Expert Score
Review van de Woodley Houtbrander Set: De Ultieme Pyrografie Ervaring Ben je op zoek naar een veelzijdige houtbrander set die al jouw creaties aankan? Dan is de Woodley Houtbrander Set de perfecte keuze. Met deze uitgebreide pyrografie set hoef je je geen zorgen te maken dat er een einde komt aan jouw creativiteit. Of je […]
Pluspunten
  • Uitgebreide set met 32 opzetstukken voor veelzijdigheid in creaties.
  • Regelbare temperatuur van 200 tot 450°C voor precisiewerk.
  • Makkelijk in gebruik met snelle opwarmtijd van 15 seconden.
  • Veiligheid gewaarborgd met soldeerstation en vingerdopjes.
  • Multifunctioneel ontwerp voor het snijden en solderen van verschillende materialen.
- Minpunten
  • Niet geschikt voor werken met chroom en aluminium.
  • Houd de soldeerbout buiten het bereik van kinderen.

Extra informatie

Specificaties: Woodley Houtbrander Set – 43 Delig

Gewicht (kg)

0.43

Vermogen (W)

60

Snoerlengte (m)

1.34

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Reparatie type

Carry-in

Verpakkingsinhoud

Pyrografie houtbrand pen, 15 tips voor het verbranden en solderen van hout, 11 tips voor houtsnijden, 5 geassorteerde hout embossing tips, messenhouder, mes, 2 letter, cijfer-sjablonen, 5 vingerbeschermers, pennenhouder, portemonnee, handleiding

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding (H-zinnen)

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Keurmerk

CE

MPN (Manufacturer Part Number)

931

Taal handleiding

Nederlands, Duits, Engels, Frans

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Verpakking breedte (mm)

148

Verpakking hoogte (mm)

270

Verpakking lengte (mm)

46

Voedingstype

Netstroom

Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P202:Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen heeft

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Houtbrander Set - 43 Delig - Pyrografie - Soldeerbout - Houtbrander voor hobby - Soldeerset
Laatste updates:
  • €34,99 - 18 april 2024
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €27,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 28 februari 2024
  • €34,99 - 21 februari 2024
  • €29,95 - 22 januari 2024
  • €28,45 - 8 januari 2024
  • €29,95 - 2 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €34,99 - 21 februari 2024
  • Laagste prijs: €24,95 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Woodley Houtbrander Set – 43 Delig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart