Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat Mannen Deluxe - Gezicht en Hoofd Trimmer - Nat en Droog Shaver - Neustrimmer kopen voor slechts €44,95
  • De laagste prijs van Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat Mannen Deluxe - Gezicht en Hoofd Trimmer - Nat en Droog Shaver - Neustrimmer werd verkregen op 20 april 2024 12:11.

 44,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat Mannen Deluxe - Gezicht en Hoofd Trimmer - Nat en Droog Shaver - Neustrimmer - €44,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat Mannen Deluxe - Gezicht en Hoofd Trimmer - Nat en Droog Shaver - Neustrimmer
Laatste updates:
  • €44,95 - 1 april 2024
  • €41,45 - 25 maart 2024
  • €44,95 - 2 februari 2024
  • €47,95 - 1 februari 2024
  • €39,95 - 18 januari 2024
  • €44,35 - 3 januari 2024
  • €47,95 - 30 december 2023
  • €44,35 - 25 december 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €48,95 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €39,95 - 18 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 12:11
Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat

 44,95

Beschrijving

Wellshave 5 in 1 scheerapparaat review: alles wat je moet weten

Het vinden van het perfecte scheerapparaat kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een apparaat dat geschikt is voor verschillende soorten haar en haarlengtes. Het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat belooft een oplossing te bieden voor al je scheerbehoeften. In deze review zullen we de voordelen van dit scheerapparaat in detail bespreken, en je laten weten waarom dit apparaat een goede keuze is.

Reviewers zijn enthousiast over de veelzijdigheid en kwaliteit van het Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat

Reviewers zijn enthousiast over de Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat en vinden het een goede aankoop. Ze zijn vooral positief over de veelzijdigheid van het apparaat en de verschillende opzetstukken, die het mogelijk maken om het apparaat op diverse manieren te gebruiken. Het apparaat scheert zacht en glad en ligt goed in de hand. Het design wordt als mooi en handig ervaren en het LCD-scherm wordt als een fijne toevoeging gezien.

Daarnaast wordt ook de kwaliteit van het apparaat benadrukt. Het voelt solide en duurzaam aan en is goed geschikt voor verschillende lichaamsdelen en soorten baardgroei. Ook de batterijduur en laadtijd worden als goed ervaren.

De service van Wellshave wordt ook gewaardeerd door reviewers. De levering verloopt snel en eventuele problemen worden goed opgelost door de klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat wordt als positief ervaren, waarbij reviewers vinden dat de kwaliteit van het apparaat zeer goed is in vergelijking met andere hoogwaardige scheerapparaten op de markt.

Al met al zijn reviewers dus zeer tevreden over het Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat. Het apparaat wordt gezien als een goede aankoop vanwege de veelzijdigheid, kwaliteit en goede service.

Design en kenmerken

Het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat is een mooi vormgegeven apparaat, dat goed in de hand ligt. Het apparaat wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken, waarmee je verschillende soorten haar kunt scheren. Het apparaat is waterdicht en kan dus ook onder de douche worden gebruikt. Bovendien heeft het apparaat zelfslijpende mesjes, wat betekent dat je geen mesjes hoeft te vervangen. Het apparaat heeft ook een LED-display, waarmee je de batterijduur en de status van het apparaat kunt controleren.

Gebruik en prestaties

Het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat is gemakkelijk in gebruik en levert uitstekende prestaties. De verschillende opzetstukken zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Het apparaat is geschikt voor verschillende soorten haar en haarlengtes, en de lengte van de trimmer kan worden aangepast van 3mm tot 7mm. Het apparaat heeft een batterijduur van 1 uur en kan in 1.5 uur worden opgeladen. Bovendien is het apparaat geschikt voor nat scheren, en kan het gemakkelijk worden gereinigd met water.

Opzetstukken

Het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken, waaronder een baardtrimmer, een precisietrimmer, een neushaartrimmer, een beschermkap en een reinigingsborsteltje. De baardtrimmer is geschikt voor het trimmen en bijwerken van je baard. De precisietrimmer is ideaal voor het bijwerken van je bakkebaarden en snor. De neushaartrimmer is speciaal ontworpen voor het trimmen van neus- en oorhaar, en het beschermkapje beschermt de huid tegen irritatie. Het reinigingsborsteltje is handig voor het verwijderen van losse haren en het schoonmaken van het apparaat.

Garantie

Het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat wordt geleverd met een 100% geld terug garantie. Dit betekent dat als je niet tevreden bent met het apparaat, je het binnen een bepaalde periode kunt retourneren en je geld terugkrijgt. Deze garantie geeft je de zekerheid dat je een kwaliteitsproduct koopt en dat je tevreden zult zijn met je aankoop.

Conclusie

Al met al is het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig scheerapparaat. Het apparaat is geschikt voor verschillende soorten haar en haarlengtes, en de verschillende opzetstukken maken het gemakkelijk om elk oppervlak te scheren. Bovendien is het apparaat gemakkelijk te gebruiken en te reinigen, en heeft het een lange batterijduur. Het feit dat het apparaat zelfslijpende mesjes heeft, betekent ook dat je geen geld hoeft uit te geven aan vervangende mesjes. Met de 100% geld terug garantie ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct en kun je het apparaat zonder risico uitproberen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbaar en veelzijdig scheerapparaat, dan is het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat zeker het overwegen waard!

Bekijk de beste scheerapparaten

De beste baardtrimmers

Bekijk meer scheerapparaten op bol.com

9.6Expert Score
Wellshave 5 in 1 scheerapparaat review: alles wat je moet weten Het vinden van het perfecte scheerapparaat kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een apparaat dat geschikt is voor verschillende soorten haar en haarlengtes. Het Wellshave 5 in 1 scheerapparaat belooft een oplossing te bieden voor al je scheerbehoeften. In […]
Pluspunten
  • Veelzijdigheid
  • Kwaliteit
  • Zacht en glad scheren
  • Mooi design en handig in gebruik
  • Zelfslijpende mesjes

Extra informatie

Specificaties: Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat

Merk

Wellshave

Meegeleverde accessoires

Baardtrimmer, Beschermkap, Neushaartrimmer, Precisietrimmer, Reinigingsborsteltje

Voedingstype

Accu, Batterij, Lichtnet, USB

Met display

Ja

Kleur

Zwart/Goud

Materiaal

ABS

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie (jaar)

2

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Verpakkingsinhoud

Trimlichaam, side razor, head razor, scheerkop, reinigings borstel, reinigingsborstel rubber, borstel, oplaadkabel, beschermkap, handleiding, lengte kappen.

Soort oplader

Stopcontact, USB-lader

Geschikt voor lichaamsdeel

Gezicht, Hoofd, Neus, Oor

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Spoelbaar

Ja

Reinigingsstation

Nee

Schoonmaak indicator

Ja

Oplaadtijd (minuut)

120

Operatie duur (minuut)

60

Type scheren

Scheerbladen

Materiaal messen

RVS

Aantal mesjes / scheerringen

7

Flexibele scheerkop

Ja

Vervangingsindicator kop of blad

Ja

Verwisselbare scheerkoppen

Ja

Zelfslijpende messen

Ja

Geintegreerde precisietrimmer

Nee

Snel laden functionaliteit

Ja

Turbo feature

Nee

Verkoelend element

Nee

Batterij indicator

Ja

Draadloos opladen

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

436

IP-certificering

IPX6 (Stofdichtheid nvt, waterbestendig)

MPN (Manufacturer Part Number) (A)

8855

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Verpakking breedte (mm)

111

Verpakking hoogte (mm)

109

Verpakking lengte (mm)

181

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat Mannen Deluxe - Gezicht en Hoofd Trimmer - Nat en Droog Shaver - Neustrimmer
Laatste updates:
  • €44,95 - 1 april 2024
  • €41,45 - 25 maart 2024
  • €44,95 - 2 februari 2024
  • €47,95 - 1 februari 2024
  • €39,95 - 18 januari 2024
  • €44,35 - 3 januari 2024
  • €47,95 - 30 december 2023
  • €44,35 - 25 december 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €48,95 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €39,95 - 18 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Wellshave 5 in 1 Scheerapparaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart