Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Baardolie, Baardtrimmer, Bodygroomer, Extra scheeropzetstuk, Opbergstandaard, Oplaadstation, Opzetstuk voor gezicht, Opzetstuk voor normale huid, Precisietrimmer, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk, Elektrisch scheerapparaat, Neushaartrimmer, Onderhoudsolie, Opbergzakje, Reinigingsborsteltje, USB lader | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren | Nat en droog te gebruiken | Zelfslijpende messen

 34,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer Mannen - Trimmer Baard en Lichaam - Haartrimmer heren - Bodygroomer mannen - €34,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer Mannen - Trimmer Baard en Lichaam - Haartrimmer heren - Bodygroomer mannen
Laatste updates:
  • €34,95 - 1 april 2024
  • €31,40 - 25 maart 2024
  • €34,95 - 7 maart 2024
  • €33,95 - 1 februari 2024
  • €31,40 - 4 januari 2024
  • €33,95 - 25 december 2023
  • €31,40 - 13 december 2023
  • €33,95 - 28 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €34,95 - 7 maart 2024
  • Laagste prijs: €31,40 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:35
Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer

 34,95

Beschrijving

De Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer review – De Ultieme All-in-One Grooming Tool

De Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer is een veelzijdige grooming tool die elke man nodig heeft. Met een complete set van 6 verschillende opzetstukken, inclusief baardolie en onderhoudsolie, kan deze baardtrimmer niet alleen gebruikt worden voor het trimmen van je baard, maar ook voor het groomen van je lichaam, het precisietrimmen van je gezichtshaar, het trimmen van je neushaar en zelfs voor het scheren van je hoofdhaar.

Wat vinden reviewers van de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer?

Als je online zoekt naar reviews van de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer, kom je een breed scala aan meningen tegen. De meeste reviewers geven echter aan dat ze erg tevreden zijn over dit product. Veelgehoorde positieve punten zijn onder andere het feit dat de baardtrimmer goed in de hand ligt, dat er veel hulpstukken worden meegeleverd waardoor het apparaat multifunctioneel is, en dat het een fijn apparaat is voor een fijne prijs. Veel reviewers bevelen deze baardtrimmer dan ook aan iedereen aan.

Sommige reviewers geven echter aan dat het apparaat wel wat plastic of goedkoop aanvoelt. Ook zijn er opmerkingen gemaakt over het feit dat de trimmer spatbestendig is en niet waterbestendig, wat betekent dat je hem niet onder water kunt dompelen of te lang onder de kraan moet houden. Een ander minpuntje dat genoemd wordt is dat het rode lampje dat zou moeten veranderen in groen als de baardtrimmer opgeladen is, bij sommige trimmers niet werkt.

Ondanks deze kleine minpunten zijn de meeste reviewers erg tevreden over de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer. Ze vinden het een solide apparaat met eindeloze mogelijkheden, dat goed scheert zonder getrek. De verschillende opzetstukken maken het een perfect universeel scheerapparaat, dat geschikt is voor het trimmen van baarden, neushaar en precisietrimmen. Ook wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding vaak genoemd als positief punt.

Al met al lijkt de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer dus een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke baardtrimmer van hoge kwaliteit. De meeste reviewers zijn erg tevreden over het product en bevelen het dan ook van harte aan.

Krachtige batterij en snel opladen functionaliteit

Deze baardtrimmer heeft een krachtige batterij die tot 1 uur lang draadloos kan trimmen. Bovendien heeft de trimmer een snel opladen functionaliteit waardoor je hem snel kunt opladen en weer kunt gebruiken als je even snel de deur uit moet.

Zelfslijpende messen en geschikt voor nat scheren

De mesjes van de Wellshave baardtrimmer zijn zelfslijpend, waardoor ze altijd scherp blijven en je een gladde en comfortabele trimbeurt krijgt. Bovendien is deze baardtrimmer geschikt voor zowel nat als droog scheren, waardoor je hem kunt gebruiken tijdens het douchen of het nemen van een bad.

Lengte verstelbaar en skinsafe

De trimlengte van deze baardtrimmer is verstelbaar van 0,5 mm tot 9 mm in stappen van 0,5 mm, waardoor je precies de lengte kunt kiezen die je wilt. De mesjes zijn ook skinsafe, waardoor je zonder zorgen kunt trimmen zonder bang te zijn voor irritatie of snijwonden.

Opbergstandaard en opbergzakje

De Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer wordt geleverd met een handige opbergstandaard waarin je alle opzetstukken kunt opbergen. Bovendien wordt er een opbergzakje meegeleverd waarmee je de baardtrimmer en accessoires makkelijk kunt meenemen als je onderweg bent.

100% Geld terug garantie

Als je niet tevreden bent met de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer, kun je gebruik maken van de 100% geld terug garantie. De producenten van Wellshave staan achter hun product en willen dat jij tevreden bent.

Conclusie Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer

Kortom, de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer is de ultieme all-in-one grooming tool die elke man nodig heeft. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is deze baardtrimmer geschikt voor elke man, ongeacht de soort baardgroei. Met zijn zelfslijpende messen, verstelbare trimlengte en skinsafe eigenschappen, kun je je baard en lichaam trimmen zonder zorgen. Bovendien wordt de baardtrimmer geleverd met een handige opbergstandaard en opbergzakje, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen als je onderweg bent. Kortom, een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdigebaardtrimmer van hoge kwaliteit.

Als je op zoek bent naar een baardtrimmer die niet alleen je baard, maar ook je lichaamshaar en neushaar kan trimmen, dan is de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer de perfecte keuze. Deze baardtrimmer is niet alleen veelzijdig, maar ook krachtig, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Met zijn zelfslijpende mesjes, verstelbare trimlengte en skinsafe eigenschappen kun je je baard en lichaamshaar trimmen zonder je zorgen te maken over huidirritatie of snijwonden. De baardtrimmer is ook geschikt voor zowel nat als droog scheren, waardoor je hem kunt gebruiken tijdens het douchen of baden.

De Wellshave Baardtrimmer wordt geleverd met 6 verschillende opzetstukken, inclusief baardolie en onderhoudsolie. Bovendien wordt de baardtrimmer geleverd met een handige opbergstandaard en opbergzakje, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen en meenemen als je onderweg bent.

Kortom, als je op zoek bent naar een all-in-one grooming tool van hoge kwaliteit, dan is de Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer een uitstekende keuze. Met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en duurzaamheid zul je zeker tevreden zijn met je aankoop.

Bekijk meer baardtrimmers op Bol.com

De beste tondeuse van 2023

Beste baardtrimmer 2023

9Expert Score
Meegeleverd: Baardolie, Baardtrimmer, Bodygroomer, Extra scheeropzetstuk, Opbergstandaard, Oplaadstation, Opzetstuk voor gezicht, Opzetstuk voor normale huid, Precisietrimmer, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk, Elektrisch scheerapparaat, Neushaartrimmer, Onderhoudsolie, Opbergzakje, Reinigingsborsteltje, USB lader | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren | Nat en droog te gebruiken | Zelfslijpende messen
Pluspunten
  • Veelzijdig en multifunctioneel
  • Krachtige batterij met snel opladen functie
  • Zelfslijpende mesjes en geschikt voor nat scheren
  • Verstelbare trimlengte en skinsafe eigenschappen
  • Wordt geleverd met opbergstandaard en opbergzakje
  • 100% geld terug garantie
- Minpunten
  • Voelt soms wat plastic/goedkoop aan
  • Spatbestendig, niet waterbestendig
  • Rood lampje werkt niet altijd zoals het hoort

Extra informatie

Specificaties: Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer

Merk

Wellshave

Meegeleverde accessoires

Baardolie, Baardtrimmer, Bodygroomer, Extra scheeropzetstuk, Opbergstandaard, Oplaadstation, Opzetstuk voor gezicht, Opzetstuk voor normale huid, Precisietrimmer, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk, Elektrisch scheerapparaat, Neushaartrimmer, Onderhoudsolie, Opbergzakje, Reinigingsborsteltje, USB lader

Baardlengte

1 mm, 1.1 – 3 mm, 3 – 5 mm, 5 tot 10 mm, Langer dan 10 mm, Stoppelbaard: 5 mm of korter

Voedingstype

Adapter, lichtnet, Lichtnet, USB

Type batterij

3,7V Li-Ion batterij

Kleur

Zwart, Blauw

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie (jaar)

1

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Verpakkingsinhoud

2 opzetstukken, Trim lichaam, handleiding, USB-C kabel, verpakking

Soort oplader

Oplaadstation, USB-lader, Stopcontact

Aantal verschillende opzetstukken

5

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Nat en droog te gebruiken

Ja

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (uur)

2

Operatie duur (minuut)

90

Materiaal messen

3D Mesh

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte-instelling

Opzetbare kammen

Maximale verstelbare lengte (cm)

20

Minimale verstelbare lengte (cm)

1

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

1

Snel laden functionaliteit

Ja

Batterij indicator

Ja

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

540

Hybride trimmer

Nee

IP-certificering

IPX6 (Stofdichtheid nvt, waterbestendig)

MPN (Manufacturer Part Number)

123

Met geheugenfunctie

Nee

Minimale lengte instelling (mm)

0.1

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Verpakking breedte (mm)

171

Verpakking hoogte (mm)

75

Verpakking lengte (mm)

232

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer Mannen - Trimmer Baard en Lichaam - Haartrimmer heren - Bodygroomer mannen
Laatste updates:
  • €34,95 - 1 april 2024
  • €31,40 - 25 maart 2024
  • €34,95 - 7 maart 2024
  • €33,95 - 1 februari 2024
  • €31,40 - 4 januari 2024
  • €33,95 - 25 december 2023
  • €31,40 - 13 december 2023
  • €33,95 - 28 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €34,95 - 7 maart 2024
  • Laagste prijs: €31,40 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Wellshave 5 in 1 Baardtrimmer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart