Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Vroege Vogeltjes - Slaaptrainer Konijn - Slaapwekker - Wekker en Nachtlampje Kinderen kopen voor slechts €29,95
  • De laagste prijs van Vroege Vogeltjes - Slaaptrainer Konijn - Slaapwekker - Wekker en Nachtlampje Kinderen werd verkregen op 26 februari 2024 08:43.

 29,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Vroege Vogeltjes - Slaaptrainer Konijn - Slaapwekker - Wekker en Nachtlampje Kinderen - €29,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Vroege Vogeltjes - Slaaptrainer Konijn - Slaapwekker - Wekker en Nachtlampje Kinderen
Laatste updates:
  • €29,95 - 13 januari 2024
  • €33,95 - 28 november 2023
  • €29,95 - 17 november 2023
  • €30,45 - 16 november 2023
  • €33,95 - 2 oktober 2023
  • €29,95 - 30 september 2023
  • €30,49 - 25 september 2023
Sinds: 25 september 2023
  • Hoogste prijs: €33,95 - 2 oktober 2023
  • Laagste prijs: €29,95 - 30 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 08:43
Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer

 29,95

Beschrijving

Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer: Een review

Vroege Vogeltjes heeft de perfecte oplossing voor ouders die te maken hebben met kinderen die te vroeg wakker worden of moeite hebben met naar bed gaan. Deze slaaptrainer helpt jouw kind een gezond dag- en nachtritme aan te leren met simpele symbolen en kleuren. In deze review lees je alles over de Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer en waarom dit product een aanrader is voor ouders.

Wat reviewers vinden van de Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer

De Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer lijkt de ideale oplossing voor ouders die hun kinderen vroeg wakker zien worden of moeite hebben met naar bed gaan. Uit de reviews van gebruikers blijkt dat deze slaaptrainer een succesvolle manier is om kinderen een gezond dag- en nachtritme aan te leren. De slaaptrainer is simpel in gebruik en duidelijk in zijn kleurgebruik. De meeste kinderen begrijpen de bedoeling al snel en kijken elke ochtend uit naar het moment dat het lampje geel wordt en ze mogen opstaan.

Een ander groot voordeel van de slaaptrainer is dat deze geruisloos werkt en een dimbaar nachtlampje heeft met zeven verschillende standen. Daarnaast kan de slaaptrainer gemakkelijk worden meegenomen op vakantie en zijn de knoppen te vergrendelen met het kinderslot om te voorkomen dat de instellingen worden aangepast.

Hoewel sommige gebruikers aangeven dat het klokje redelijk kwetsbaar kan zijn en snel kapot kan vallen, zijn de meeste reviews positief en raden ouders de Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer aan voor andere ouders die op zoek zijn naar een effectieve en gemakkelijke manier om hun kinderen een gezond dag- en nachtritme aan te leren.

Hoe werkt het?

De Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer is heel eenvoudig in gebruik. Je stelt in hoe laat het tijd is om te gaan slapen en hoe laat je kind uit bed mag. Wanneer het lampje geel is, weet je kind dat het tijd is om op te staan. ’S nachts zal het blauw oplichten en zo zal je kind weten dat het nacht is en dus tijd om op bed te liggen. Ook zijn er symbolen op het schermpje afgebeeld: een lief maantje voor de nacht en een vrolijk zonnetje voor overdag.

Aanbevolen door dé experts!

De Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer is niet alleen een slimme oplossing voor ouders, maar wordt ook aanbevolen door experts op het gebied van slaap. Een goede nachtrust is essentieel voor kinderen in hun ontwikkelingsfase. Door de slaaptrainer in te zetten, zullen zowel kinderen als ouders beter uitgerust en vrolijker wakker worden.

Knutsel samen een kijkdoos en neem een kijkje in de ruimte!

De verpakking van de slaaptrainer kan worden omgetoverd tot een kijkdoos waarmee je kindje nóg enthousiaster zal worden om te beginnen aan het bedritueel. Het is een leuke en creatieve manier om je kind te betrekken bij het slaapritueel.

Handig voor op vakantie!

Doordat de Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer draadloos en compact is, kan hij gemakkelijk worden meegenomen op vakantie. De accu gaat tot wel 7 dagen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van extra batterijen.

Vergrendel de knoppen met het kinderslot

Kinderen vinden het vaak leuk om met knopjes te spelen. Om te voorkomen dat de instellingen van de slaaptrainer worden aangepast, kan je de knoppen vergrendelen met het kinderslot. Zo hoef je de slaaptrainer slechts één keer in te stellen.

Een geruisloze overgang van nacht naar dag

De Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer maakt alleen geluid als jij dat wilt. Dit betekent dat als je kindje toch wat langer slaapt, hij niet wakker wordt van een mechanische klik. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere slaaptrainers.

Dimbaar in 7 standen!

Het nachtlampje van de Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer is dimbaar in zeven verschillende standen. Hierdoor kan je de felheid precies afstemmen op de kamer en de wensen van je kind. Het is belangrijk om een goede slaapomgeving te creëren voor je kind en met deze slaaptrainer kan je hieraan bijdragen.

Een vrolijke uitstraling

De Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer heeft een vrolijke uitstraling met mooie kleuren en leuke symbolen. Dit zal je kind aanspreken en motiveert om de slaaptrainer te gebruiken. Het is ook een mooie aanvulling op de kinderkamer.

Een betere nachtrust voor het hele gezin

Met de Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer kan je kind een gezond dag- en nachtritme aanleren, waardoor het hele gezin beter zal slapen. Je zult merken dat je meer geduld hebt en vrolijker wakker wordt wanneer je kind nog rustig in zijn of haar bedje ligt tot de ingestelde tijd. Dit kan bijdragen aan een fijne en ontspannen sfeer in huis.

Conclusie Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer

De Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer is een slimme oplossing voor ouders die te maken hebben met kinderen die te vroeg wakker worden of moeite hebben met naar bed gaan. De slaaptrainer is eenvoudig in gebruik en heeft veel handige functies, zoals het dimbare nachtlampje en het kinderslot. Ook is het fijn dat de slaaptrainer draadloos en compact is, zodat je hem gemakkelijk mee kan nemen op vakantie. De vrolijke uitstraling van de slaaptrainer zal je kind aanspreken en motiveren om de slaaptrainer te gebruiken. Kies voor Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer en zorg voor een betere nachtrust voor het hele gezin!

Beste Slaaptrainer Kinderwekker

Bekijk meer slaaptrainers en kinderwekkers op bol.com

8.8Expert Score
Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer: Een review Vroege Vogeltjes heeft de perfecte oplossing voor ouders die te maken hebben met kinderen die te vroeg wakker worden of moeite hebben met naar bed gaan. Deze slaaptrainer helpt jouw kind een gezond dag- en nachtritme aan te leren met simpele symbolen en kleuren. In deze review lees je […]
Pluspunten
  • Helpt kinderen een gezond dag- en nachtritme aan te leren
  • Simpel in gebruik en duidelijk in kleurgebruik
  • Geruisloos en dimbaar nachtlampje met zeven standen
  • Gemakkelijk mee te nemen op vakantie
  • Knoppen kunnen worden vergrendeld met kinderslot om instellingen te voorkomen
  • Aanbevolen door experts op het gebied van slaap
  • Verpakking kan worden omgetoverd tot kijkdoos voor creatieve betrokkenheid van het kind
  • Vrolijke uitstraling en leuke symbolen
- Minpunten
  • Klokje kan kwetsbaar zijn en snel kapot gaan volgens sommige gebruikers

Extra informatie

Specificaties: Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer

Merk

Vroege Vogeltjes

Kleur

Konijn

Met dimfunctie

Ja

Inclusief lichtbron

Ja

Type lichtbron meegeleverd

Geen lichtbron meegeleverd

Snoer met stekker aan het product

Nee

Voedingstype

Accu

Bediening verlichting

Aan/uit schakelaar – op product

Lumen per lichtpunt (lm)

12

IP waarde

Geen IP-waarde

Energieverbruik niveau

A+

Stralingshoek

180 °

Verpakkingsinhoud

Vroege Vogeltjes slaaptrainer USB-oplaadkabel Handleiding Kijkdoos Paperclip

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Aansluitspanning (V)

5

Aantal kleuren licht

Multicolour

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

CE markering

Zichtbaar

Dier

Konijn

Digitaal display

Ja

Geschikt voor leeftijd baby

Vanaf 2 jaar

Gewicht (g)

253

Kinderslot

Ja

Levensduur lichtbronnen (uur)

0

Maakt geluid

Ja

Met nachtlampje

Ja

Product breedte (cm)

12

Product hoogte (cm)

16

Product lengte (cm)

4

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

127

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (mm)

207

Wattage per lichtpunt (W)

0.2

Wekker opties

Meervoudig alarm

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Vroege Vogeltjes - Slaaptrainer Konijn - Slaapwekker - Wekker en Nachtlampje Kinderen
Laatste updates:
  • €29,95 - 13 januari 2024
  • €33,95 - 28 november 2023
  • €29,95 - 17 november 2023
  • €30,45 - 16 november 2023
  • €33,95 - 2 oktober 2023
  • €29,95 - 30 september 2023
  • €30,49 - 25 september 2023
Sinds: 25 september 2023
  • Hoogste prijs: €33,95 - 2 oktober 2023
  • Laagste prijs: €29,95 - 30 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Vroege Vogeltjes – Slaaptrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart