Vosoi GTX4030 metaaldetector

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

Geschikt voor: Beginners, Gevorderden, Kinderen | Toepassing: Allround

 44,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Vosoi - Hoogwaardige metaal detector - Nauwkeurige pinpointer optie - Waterdichte zoekspoel - Geschikt voor kinderen en volwassenen - €44,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Vosoi - Hoogwaardige metaal detector - Nauwkeurige pinpointer optie - Waterdichte zoekspoel - Geschikt voor kinderen en volwassenen
Laatste updates:
  • €44,95 - 10 april 2024
  • €49,95 - 21 maart 2024
Sinds: 21 maart 2024
  • Hoogste prijs: €49,95 - 21 maart 2024
  • Laagste prijs: €44,95 - 10 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 18:23
Vosoi GTX4030 metaaldetector

 44,95

Beschrijving

Vosoi GTX4030 metaaldetector review

De Vosoi GTX4030 is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Vosoi metaaldetectors. Het is een hoogwaardige metaaldetector die geschikt is voor iedereen die graag op zoek gaat naar bijzondere voorwerpen. Het apparaat bevat alle essentiële functies die je nodig hebt om een succesvolle speurtocht te houden. Het is niet alleen makkelijk te gebruiken, maar heeft ook een stijlvol design.

Wat reviewers zeggen over de Vosoi GTX4030 metaaldetector

Reviewers geven positieve feedback over de Vosoi GTX4030 metaaldetector. Het apparaat wordt geprezen om zijn kwaliteit, gemakkelijke montage en gebruiksvriendelijkheid. De koptelefoon die bij de detector wordt geleverd, wordt als een handige accessoire beschouwd om de focus en concentratie te behouden. Het product wordt beschouwd als ideaal voor kinderen en beginners, omdat het een leuk speeltje is dat ook kan helpen bij het vinden van munten en andere kleine voorwerpen.

Sommige reviewers merken op dat het apparaat gevoelig is voor bewegingen, maar dit kan worden opgelost door eraan te wennen. Er wordt ook opgemerkt dat de schep die bij de detector wordt geleverd van lage kwaliteit is en dat het apparaat niet zo diep zoekt als wordt beweerd. Er wordt echter benadrukt dat voor de prijs de detector een uitstekende keuze is en dat er al verschillende objecten mee zijn gevonden.

De levering van het product wordt ook geprezen omdat het snel en duidelijk was. Reviewers geven aan dat het product in goede orde is ontvangen en dat het makkelijk was om in elkaar te zetten. Sommige reviewers hebben het apparaat gekocht als cadeau voor hun kinderen of kleinkinderen en geven aan dat het een leuk en verrassend cadeau was.

Al met al lijkt de Vosoi GTX4030 metaaldetector een goede keuze te zijn voor beginners en kinderen. Het is gemakkelijk in gebruik, van goede kwaliteit en betaalbaar. Het kan helpen bij het vinden van kleine voorwerpen en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

Hoe werkt de metaaldetector?

De Vosoi metaaldetector is zeer eenvoudig in gebruik. Om het apparaat aan te zetten, draai je de power button naar rechts. Vervolgens kun je het volume verstellen naar eigen wens door de volume knop naar rechts te draaien. De metaaldetector bevat een speaker en geeft een geluid of vibratie wanneer je iets waarneemt. Dit kun je zelf instellen om de beste concentratie te wekken en een mooie schat te vinden. Er zijn twee modi beschikbaar: All Metal en Disc. Daarnaast kun je de gevoeligheid instellen voor een nog nauwkeurigere detectie.

Wat houdt de Vosoi Metaaldetector in?

Met de Vosoi metaaldetector kun je tot een diepte van 35 cm zoeken naar voorwerpen. De detector bevat een ingebouwde pinpointer, waarmee je gevonden voorwerpen nog nauwkeuriger kunt lokaliseren. De steel is uitschuifbaar en de armsteun is ergonomisch verstelbaar. Hierdoor kun je de metaaldetector eenvoudig aanpassen aan je eigen wensen en behoeften. Het apparaat is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en vereist geen speciaal gereedschap. Op het dashboard vind je een ingang voor een koptelefoon of oordopjes en een volumeknop. Je kunt zelf de gevoeligheidsmodus instellen om grotere voorwerpen tot wel 35 cm diep en kleinere voorwerpen tot 15 cm diepte te vinden.

Geschikt voor iedereen!

De Vosoi GTX4030 metaaldetector is geschikt voor zowel jong als oud. Het zwarte design geeft het product een professionele uitstraling, waardoor je als volwassene niet met een kinderlijke detector rondloopt. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en bevat alle essentiële functies die je nodig hebt om een succesvolle speurtocht te houden.

Conclusie Vosoi GTX4030 metaaldetector

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige metaaldetector die geschikt is voor iedereen, dan is de Vosoi GTX4030 een uitstekende keuze. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en bevat alle essentiële functies die je nodig hebt om een succesvolle speurtocht te houden. Met een zoekdiepte tot 35 cm en een ingebouwde pinpointer, kun je unieke voorwerpen ontdekken en nauwkeurig lokaliseren. Het apparaat is geschikt voor zowel jong als oud en heeft een professionele uitstraling. Bovendien is het apparaat ergonomisch ontworpen, waardoor je het gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen wensen en behoeften.

Of je nu op zoek bent naar historische artefacten, verloren sieraden of munten, de Vosoi GTX4030 metaaldetector zal je helpen om ze snel en gemakkelijk te vinden. Het is een ideale keuze voor zowel beginners als ervaren schatzoekers die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige metaaldetector. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog aan je eigen avontuur met de Vosoi GTX4030!

Bekijk meer metaaldetectors op bol.com

8.6Expert Score
Geschikt voor: Beginners, Gevorderden, Kinderen | Toepassing: Allround
Pluspunten
  • Hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk te gebruiken en monteren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor kinderen en beginners
  • Bevat alle essentiële functies
  • Ingebouwde pinpointer en twee modi: All Metal en Disc
  • Uitschuifbare steel en ergonomisch verstelbare armsteun
  • Design ziet er professioneel uit
  • Snelle en duidelijke levering
- Minpunten
  • Gevoelig voor bewegingen, maar kan worden opgelost door eraan te wennen
  • Schep van lage kwaliteit

Extra informatie

Specificaties: Vosoi GTX4030 metaaldetector

Type detectieapparaat

Metaaldetector

Merk

Vosoi

Doelgroep metaaldetector

Beginners, Gevorderden, Kinderen

Toepassing metaaldetector

Allround

Type metaaldetector

Analoog

In lengte verstelbaar

Ja

Maximale verstelbare lengte (cm)

108

Minimale verstelbare lengte (cm)

78

Voedingstype

Batterij

Metaaldetector frequency (kHz)

5

Maximale detectiediepte kleine voorwerpen (cm)

15

Maximale detectiediepte grote voorwerpen (cm)

35

Diameter zoekspoel (cm)

20

Waterdichte zoekspoel

Nee

Waterdicht bedieningspaneel

Ja

Spatwaterdicht (regendicht) bedieningspaneel

Ja

Verschillende zoekfuncties

Ja

Instelbare diepte indicatie

Ja

Instelbare gevoeligheid

Ja

Instelbaar volume

Ja

Pinpointer-functie

Ja

Discriminatie-functie

Ja

Compatible met app

Nee

Inklapbaar

Nee

Draadloze hoofdtelefoonverbinding

Nee

Lcd-display

Nee

Display verlichting

Ja

Zoekspoel verlichting

Nee

Inclusief schep

Nee

Inclusief hark

Nee

Inclusief hoofdtelefoon

Nee

Inclusief pinpointer

Nee

Inclusief batterijen

Nee

Kleur

wit

Gewicht (kg)

1.2

Product lengte (cm)

108

Product breedte (cm)

25

Product hoogte (cm)

55

Taal handleiding

Engels

Verpakking lengte (cm)

2.5

Verpakking breedte (cm)

21

Verpakking hoogte (cm)

110

Bluetooth

Nee

Indicatie detectie

Audio, Display, Vibratie

MPN (Manufacturer Part Number)

Vosoi

Metaaldetector geschikt voor

Alle metalen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Vosoi - Hoogwaardige metaal detector - Nauwkeurige pinpointer optie - Waterdichte zoekspoel - Geschikt voor kinderen en volwassenen
Laatste updates:
  • €44,95 - 10 april 2024
  • €49,95 - 21 maart 2024
Sinds: 21 maart 2024
  • Hoogste prijs: €49,95 - 21 maart 2024
  • Laagste prijs: €44,95 - 10 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Vosoi GTX4030 metaaldetector”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart