Vogue Mestengo MDS N8 | Elektrische fiets

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Internet-bikes.
  • Bij internet-bikes.com kun je Vogue Mestengo Mid 504Wh 28 Inch 50 cm Dames 8V Hydraulische schijfrem Matzwart kopen voor slechts €1.799,00
  • De laagste prijs van Vogue Mestengo Mid 504Wh 28 Inch 50 cm Dames 8V Hydraulische schijfrem Matzwart werd verkregen op 13 juli 2024 12:42.

 1.799,00

Beste deal op: internet-bikes.cominternet-bikes.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Vogue Mestengo Mid 504Wh 28 Inch 50 cm Dames 8V Hydraulische schijfrem Matzwart - €1.799,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Vogue Mestengo Mid 504Wh 28 Inch 50 cm Dames 8V Hydraulische schijfrem Matzwart
Laatste updates:
  • €1.799,00 - 4 juni 2024
  • €1.743,00 - 14 april 2024
  • €1.949,00 - 12 februari 2024
Sinds: 12 februari 2024
  • Hoogste prijs: €1.949,00 - 12 februari 2024
  • Laagste prijs: €1.743,00 - 14 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 juli 2024 12:42
Vogue Mestengo MDS N8 | Elektrische fiets
Vogue Mestengo MDS N8 | Elektrische fiets

 1.799,00

Beschrijving

Vogue Mestengo Elektrische Fiets review: De Ultieme Damesfiets voor Comfortabele Ritten

De Vogue Mestengo Elektrische Fiets combineert stijl, comfort en prestatie om een geweldige rijervaring te bieden voor dames. Met een reeks indrukwekkende specificaties en functies is deze fiets een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als esthetiek.

Stijlvol en Functioneel Design

De Vogue Mestengo Elektrische Fiets straalt een tijdloze elegantie uit met zijn matzwarte kleur en subtiele zwarte details. Het zadel, de handvatten en de banden zijn allemaal in het zwart uitgevoerd, wat de fiets een gestroomlijnde en samenhangende uitstraling geeft. Deze esthetische keuzes sluiten perfect aan bij het betrouwbare karakter van de e-bike en maken van elke rit een stijlvolle ervaring.

Krachtige Middenmotor voor Soepele Ondersteuning

Het hart van de Vogue Mestengo is de krachtige AKM middenmotor Z5 met een vermogen van 250 Watt. Deze motor levert een indrukwekkende trekkracht van 80 Nm, wat resulteert in een natuurlijke en responsieve trapondersteuning. Dankzij de trapkrachtsensor past de ondersteuning zich direct aan je rotatie en trapkracht aan, waardoor je een vloeiende en intuïtieve rijervaring hebt. Of je nu heuvelopwaarts rijdt of snelheid wilt maken op vlak terrein, de middenmotor zorgt altijd voor de juiste hoeveelheid power.

Optimale Controle en Veiligheid

De Vogue Mestengo is uitgerust met een Shimano Hydraulisch schijfremsysteem, dat zorgt voor een uitstekende remkracht en precisie. Of je nu plotseling moet remmen of geleidelijk vaart moet minderen, deze schijfremmen bieden een betrouwbare en veilige remervaring. Dit is vooral belangrijk bij een elektrische fiets, omdat de hogere snelheden en het extra gewicht van de accu en motor vragen om een betrouwbaar remsysteem.

Comfortabel Rijden op Elke Ondergrond

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Vogue Mestengo is het comfort dat hij biedt, zelfs op ruwere wegen. Met een verende voorvork en een verende zadelpen worden schokken en trillingen effectief geabsorbeerd, waardoor je kunt genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs op moeilijk begaanbare terreinen. Dit maakt de fiets ideaal voor zowel korte stadsritten als lange tochten in de natuur.

Duurzame Accu en Grote Actieradius

De accu van de Vogue Mestengo heeft een capaciteit van 504Wh en is geïntegreerd in het frame. Dit ontwerp draagt niet alleen bij aan de gestroomlijnde uitstraling van de fiets, maar biedt ook gemak bij het verwijderen en opladen van de accu. Met een gemiddelde actieradius van ongeveer 71 kilometer kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. De accu is uitneembaar, zodat je hem eenvoudig kunt meenemen naar binnen om op te laden.

Gebruiksvriendelijk LCD-scherm en Handige Functies

De Vogue Mestengo is uitgerust met een luxe LCD-scherm dat je alle nodige informatie geeft, inclusief snelheid, batterijpercentage en ondersteuningsniveau. Met vijf verschillende ondersteuningsstanden kun je de mate van trapondersteuning aanpassen aan je voorkeuren en het terrein. Bovendien beschikt het scherm over een USB-oplaadpoort, zodat je onderweg je apparaten kunt opladen.

Conclusie: Een Topkeuze voor Dames op Zoek naar Stijl en Comfort

Al met al is de Vogue Mestengo Elektrische Fiets een uitstekende keuze voor dames die op zoek zijn naar een elektrische fiets die stijl, comfort en prestatie combineert. Met zijn krachtige middenmotor, indrukwekkende accucapaciteit, comfortabele veringssysteem en handige functies biedt deze fiets alles wat je nodig hebt voor zowel korte ritten door de stad als avontuurlijke tochten in de natuur. Bovendien is het oogstrelende design een bijkomend voordeel dat deze fiets tot een echte blikvanger maakt. Met de Vogue Mestengo Elektrische Fiets kun je niet alleen lange afstanden afleggen, maar ook nog jarenlang genieten van comfortabele en stijlvolle ritten.

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

9Expert Score
Vogue Mestengo Elektrische Fiets review: De Ultieme Damesfiets voor Comfortabele Ritten De Vogue Mestengo Elektrische Fiets combineert stijl, comfort en prestatie om een geweldige rijervaring te bieden voor dames. Met een reeks indrukwekkende specificaties en functies is deze fiets een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als esthetiek. Stijlvol en Functioneel […]
Pluspunten
  • Krachtige AKM middenmotor met 80 Nm trekkracht.
  • Esthetisch matzwart design met subtiele zwarte details.
  • Verende voorvork en zadelpen voor comfort op ruwe wegen.
  • Shimano Hydraulische schijfremmen voor optimale controle.
  • Gebruiksvriendelijk LCD-scherm met 5 ondersteuningsstanden.
  • Uitneembare 504Wh accu met ±71 km actieradius.

Extra informatie

Specificaties: Vogue Mestengo MDS N8 | Elektrische fiets

Type fiets

Stadsfiets

Geslacht

Unisex

Kleur

Matt – Black

Framemaat

50

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

28

Product gewicht (kg)

26

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Type rem (voor)

Hydraulische schijfrem

Type rem (achter)

Hydraulische schijfrem

Fietsmotor

Aikema

Positie motor

Midden

Accupositie

In frame

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

5

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

75 tot 100 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht (kg)

23.9

Inclusief bagagedrager

Ja

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Motorvermogen in Watt (W)

250

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Krachtsensor

Type vering

Voorvorkvering, Zadelpenvering

Verpakking breedte (mm)

250

Verpakking hoogte (mm)

1050

Verpakking lengte (mm)

2015

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Vogue Mestengo Mid 504Wh 28 Inch 50 cm Dames 8V Hydraulische schijfrem Matzwart
Laatste updates:
  • €1.799,00 - 4 juni 2024
  • €1.743,00 - 14 april 2024
  • €1.949,00 - 12 februari 2024
Sinds: 12 februari 2024
  • Hoogste prijs: €1.949,00 - 12 februari 2024
  • Laagste prijs: €1.743,00 - 14 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Vogue Mestengo MDS N8 | Elektrische fiets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart