Vogue Basic 7 elektrische fiets 7 Versnellingen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Internet-bikes, Premiumbikes.
  • Bij internet-bikes.com kun je Vogue Basic 468Wh 28 Inch 47 cm Dames 7V Rollerbrake Matzwart/Bruin kopen voor slechts €948,00 , wat 27% lager is dan de prijs opPremiumbikes (€1.299,00).
  • De laagste prijs van Vogue Basic elektrische fiets 7 Versnellingen werd verkregen op 18 april 2024 19:11.

 948,00

Beste deal op: internet-bikes.cominternet-bikes.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Vogue Basic 468Wh 28 Inch 47 cm Dames 7V Rollerbrake Matzwart/Bruin - €948,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Vogue Basic 468Wh 28 Inch 47 cm Dames 7V Rollerbrake Matzwart/Bruin
Laatste updates:
  • €948,00 - 13 april 2024
  • €999,00 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €948,00 - 13 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:11
Vogue Basic 7 elektrische fiets 7 Versnellingen
Vogue Basic 7 elektrische fiets 7 Versnellingen

 948,00

Beschrijving

Review: Vogue Basic 7 – De Perfecte Elektrische Fiets voor Dagelijks Gebruik

Stabiel, comfortabel, betrouwbaar – De Vogue Basic 7 is een elektrische fiets die aan al deze eisen voldoet en nog veel meer. Deze e-bike is ontworpen om te schitteren in alledaags fietsen, en in dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Vogue Basic 7 grondig bekijken, van zijn ontwerp en prestaties tot zijn specificaties en beschikbare kleuren.

Ontwerp en Comfort: Een Stijlvolle Rit

Het eerste wat opvalt aan de Vogue Basic 7 is zijn stijlvolle en toch functionele ontwerp. Deze e-bike heeft een lichtgewicht aluminium frame dat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan het moeiteloze rijgedrag. Met een gewicht van slechts 23,9 kg is hij relatief licht en gemakkelijk te hanteren, en toch kan hij een belasting van maximaal 120 kg aan. Dit maakt de Vogue Basic 7 ideaal voor dagelijkse ritten, of je nu naar je werk gaat of boodschappen doet.

Wat betreft comfort heeft de Vogue Basic 7 veel te bieden. De voorvork en zadelpen zijn beide verend, wat zorgt voor een soepele rit, zelfs op hobbelige wegen. Dit betekent dat je zonder problemen over oneffenheden kunt fietsen, zonder dat je dit merkt in je lichaam. Het zadel is verstelbaar in hoogte, zodat je het kunt aanpassen aan je eigen comfortniveau. Al deze elementen dragen bij aan een comfortabele en plezierige fietservaring.

Prestaties en Motor: Krachtige Trapondersteuning

Een van de opvallende kenmerken van de Vogue Basic 7 is de motor, die is gemonteerd op het voorwiel. Deze motor wordt aangestuurd door een snelheidssensor, waardoor de trapondersteuning direct wordt aangepast op je rotatiesnelheid. Dit resulteert in een soepele en consistente ondersteuning tijdens het fietsen.

Met een motorvermogen van 250 watt biedt de Vogue Basic 7 voldoende kracht om je te helpen bij het beklimmen van heuvels en het versnellen op rechte stukken. Of je nu een snelle pendelaar bent of gewoon geniet van ontspannen fietstochten, deze e-bike kan aan je behoeften voldoen. Bovendien kun je kiezen tussen de Shimano Nexus 3-speed of 7-speed versnellingen, wat extra flexibiliteit biedt in verschillende rijomstandigheden.

Een ander indrukwekkend aspect is de actieradius van de Vogue Basic 7. Met een accu van 468 Wh kun je tot wel 100 kilometer fietsen op een enkele lading, afhankelijk van de omstandigheden. Dit betekent dat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen, zelfs buiten de stadsgrenzen. De actieradius kan variëren tussen 70 en 120 kilometer, afhankelijk van factoren zoals je snelheid en het terrein waarop je fietst.

Veiligheid en Functionaliteit: Details die Ertoe Doen

Veiligheid is altijd een prioriteit bij het ontwerpen van een e-bike, en de Vogue Basic 7 vormt daarop geen uitzondering. Een opvallend kenmerk is het remlicht dat aanwezig is op deze voorwielmotor e-bike. Dit remlicht draagt bij aan je zichtbaarheid op de weg en vergroot je veiligheid, vooral bij het remmen.

Naast veiligheid biedt de Vogue Basic 7 ook een hoog niveau van functionaliteit. De dubbelwandige aluminium velgen zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit, terwijl de Continental banden zorgen voor een goede grip op verschillende ondergronden. De verlichting aan zowel de voor- als achterkant van de fiets wordt gevoed door de accu en is efficiënt en helder, wat zorgt voor goede zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Een ander belangrijk aspect van de functionaliteit is het AXA Solid ART ringslot, dat is ingebouwd in de Vogue Basic 7. Dit slot biedt extra beveiliging voor je fiets en geeft je gemoedsrust wanneer je hem buiten laat staan. Het is altijd fijn om te weten dat je fiets goed beschermd is tegen diefstal.

Kleuropties: Een Stijl die bij Jou Past

De Vogue Basic 7 is verkrijgbaar in vijf aantrekkelijke kleurvarianten: Matt-Black-Brown, Matt-Black-Black, Matt-Grey, Silk-Blue en Green. Deze kleuropties stellen je in staat om een e-bike te kiezen die bij je persoonlijke stijl en voorkeuren past. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling met Matt-Black of iets meer gewaagds met Silk-Blue, er is een kleur voor iedereen. De afwerking van de Vogue Basic 7 straalt luxe en stijl uit, zowel in design als kleurkeuze.

Conclusie: De Vogue Basic 7 – Je Perfecte Elektrische Fietsmaatje

In dit uitgebreide review hebben we de Vogue Basic 7 in al zijn glorie bekeken. Met zijn stijlvolle ontwerp, indrukwekkende prestaties, hoogwaardige specificaties en beschikbare kleuropties, is deze e-bike een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare metgezel voor dagelijks fietsen. Of je nu de stad wilt verkennen, boodschappen wilt doen of gewoon van een ontspannen rit wilt genieten, de Vogue Basic 7 staat voor je klaar. Kies de kleur die bij je past en ervaar het gemak en comfort van deze prachtige elektrische fiets. Met de Vogue Basic 7 is elke fietstocht een plezierige ervaring.

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

9.3Expert Score
Review: Vogue Basic 7 – De Perfecte Elektrische Fiets voor Dagelijks Gebruik Stabiel, comfortabel, betrouwbaar – De Vogue Basic 7 is een elektrische fiets die aan al deze eisen voldoet en nog veel meer. Deze e-bike is ontworpen om te schitteren in alledaags fietsen, en in dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de […]
Pluspunten
  • Stijlvol en functioneel ontwerp.
  • Comfortabele rit dankzij verende voorvork en zadelpen.
  • Krachtige motor met 250 watt vermogen.
  • Keuze tussen Shimano Nexus 3-speed en 7-speed versnellingen.
  • Indrukwekkende actieradius tot 100 kilometer.
  • Veiligheid met remlicht en AXA Solid ART ringslot.
  • Beschikbaar in vijf aantrekkelijke kleurvarianten.
- Minpunten
  • Relatief hoog gewicht van 23,9 kg.
  • Maximale snelheid beperkt tot 25 km per uur.
  • Actieradius kan variëren afhankelijk van de omstandigheden.
  • Mogelijk beperkte beschikbaarheid van kleuropties bij dealers.
  • Geen vermelding van smartphone-connectiviteit voor extra functies.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Vogue Basic 468Wh 28 Inch 47 cm Dames 7V Rollerbrake Matzwart/Bruin
Laatste updates:
  • €948,00 - 13 april 2024
  • €999,00 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €948,00 - 13 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Vogue Basic 7 elektrische fiets 7 Versnellingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart