VitalVibes – Luchtreiniger Pro

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VitalVibes - Luchtreiniger Pro - Air Purifier - Luchtreinigers - Ionisator - Luchtkwaliteit Indicator - Hooikoorts kopen voor slechts €129,00
  • De laagste prijs van VitalVibes - Luchtreiniger Pro - Air Purifier - Luchtreinigers - Ionisator - Luchtkwaliteit Indicator - Hooikoorts werd verkregen op 25 september 2023 07:41.

 129,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VitalVibes - Luchtreiniger Pro - Air Purifier - Luchtreinigers - Ionisator - Luchtkwaliteit Indicator - Hooikoorts - €129,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VitalVibes - Luchtreiniger Pro - Air Purifier - Luchtreinigers - Ionisator - Luchtkwaliteit Indicator - Hooikoorts
Laatste updates:
  • €129,00 - 19 september 2023
  • €137,00 - 6 september 2023
  • €149,00 - 24 augustus 2023
  • €139,00 - 23 augustus 2023
  • €128,00 - 8 augustus 2023
Sinds: 8 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €149,00 - 24 augustus 2023
  • Laagste prijs: €128,00 - 8 augustus 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 25 september 2023 07:41
VitalVibes – Luchtreiniger Pro

 129,00

Beschrijving

VitalVibes – Luchtreiniger Pro review: Biedt Schone en Gezonde Lucht voor Jouw Comfort en Welzijn

De luchtkwaliteit binnenshuis is vaak tot vijf keer meer vervuild dan buiten, wat vervelende gevolgen kan hebben voor je gezondheid en welzijn. Gelukkig is er nu een oplossing: de VitalVibes Luchtreiniger Pro. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over deze geavanceerde luchtreiniger.

Bescherming Tegen Vervuiling voor Gemak en Comfort

De VitalVibes Luchtreiniger Pro is ontworpen om je omgeving te beschermen tegen verschillende vormen van luchtvervuiling, zoals stof, rook, pollen en andere verontreinigingen. Hiermee verminder je het risico op gezondheidsproblemen, zoals een droge keel en ogen, concentratiestoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn en benauwdheid. Bovendien draagt het bij aan een betere nachtrust, zodat je ‘s ochtends fris en energiek wakker wordt.

Volledige Controle met Handig Bedieningspaneel en App

De VitalVibes Luchtreiniger Pro is voorzien van een handig bedieningspaneel waarmee je alle functies naar wens kunt aanpassen. Bovendien is de luchtreiniger te bedienen via een gratis app, waardoor je de instellingen gemakkelijk kunt regelen, waar je ook bent. Met deze functie kun je zelfs vanaf je werk de luchtreiniger alvast inschakelen, zodat je thuiskomt in een frisse en schone omgeving.

Supersnelle Luchtreiniging met CADR-waarde van 300 m³/h

CADR staat voor Clean Air Delivery Rate, en met een indrukwekkende CADR-waarde van 300 m³/h is de VitalVibes Luchtreiniger Pro een van de snelste en krachtigste apparaten op de markt. Dit betekent dat de lucht in jouw omgeving razendsnel wordt gereinigd, zodat je direct kunt genieten van schone lucht.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk: Duurzaamheid in Een Apparaat

Duurzaamheid en zuinigheid staan hoog in het vaandel bij VitalVibes. De Luchtreiniger Pro is getest en geoptimaliseerd om zo energiezuinig mogelijk te zijn, wat zich vertaalt in lagere energiekosten voor jou. Daarnaast is het apparaat milieuvriendelijk, waardoor je niet alleen je gezondheid beschermt, maar ook een positieve impact hebt op het milieu. Met de handige timerfunctie kun je bovendien bepalen hoelang het apparaat actief blijft, waardoor je nog meer energie kunt besparen.

Flexibiliteit en Mobiliteit: Gebruik in Diverse Ruimtes

Dankzij het lichte gewicht van de VitalVibes Luchtreiniger Pro kun je het eenvoudig verplaatsen naar verschillende locaties of ruimtes. Dit maakt het apparaat zeer veelzijdig en geschikt voor gebruik in diverse omgevingen, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs op kantoor.

Fluisterstille Werking voor Onverstoorde Momenten

Met een geluidsniveau van slechts 35 dB in de normale stand en een extra stille slaapstand kun je ongestoord genieten van je dagelijkse activiteiten en een goede nachtrust. De VitalVibes Luchtreiniger Pro werkt in stilte aan het reinigen van de lucht, zodat jij je kunt focussen op waar je mee bezig bent.

Ionisator voor Verfrissende Lucht en Verbeterd Welzijn

Een unieke functie van de VitalVibes Luchtreiniger Pro is de ionisator, die negatieve ionen produceert om de lucht te zuiveren en te verfrissen. Deze negatieve ionen dragen niet alleen bij aan een schone omgeving, maar zijn ook verbonden met een beter gevoel van welzijn en verminderde stress. Kortom, de luchtreiniger draagt bij aan een positieve sfeer in jouw omgeving.

Vijf Lagen Filtratie voor Optimale Zuivering

De VitalVibes Luchtreiniger Pro beschikt over vijf lagen filtratie, waaronder het nieuwste HEPA-filter, waarmee maar liefst 99,9% van bacteriën, virussen en pollen worden verwijderd. Met deze geavanceerde filtratietechnologie ben je verzekerd van een gezonde en schone lucht in jouw omgeving.

Tevreden Klanten Delen Hun Ervaringen

Verschillende gebruikers delen hun positieve ervaringen met de VitalVibes Luchtreiniger Pro. Zij prijzen het apparaat om de effectieve werking bij allergieklachten, het verwijderen van stof en muffe geuren, en de fluisterstille werking. Klanten waarderen ook de meetfunctie en de mogelijkheid om de luchtkwaliteit te controleren.

Gratis Retourneren voor Onbezorgd Winkelen

VitalVibes begrijpt dat het kan voorkomen dat de Luchtreiniger Pro toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom bieden ze gratis retourneren aan, zodat je zonder zorgen kunt winkelen en ervaren hoe de luchtreiniger in jouw situatie werkt.

Conclusie: Profiteer van Schonere Lucht en Een Gezonder Leven

De VitalVibes Luchtreiniger Pro biedt een effectieve oplossing om de luchtkwaliteit in jouw omgeving te verbeteren. Met krachtige filtratie, een fluisterstille werking en handige bediening via een app, is dit apparaat een waardevolle aanvulling op jouw leefomgeving. Bescherm jezelf en je dierbaren met schone lucht en een gezonder leven met de VitalVibes Luchtreiniger Pro.

Bekijk meer luchtreinigers op bol.com

Beste luchtreinigers

Beste CO2 meters 

9.6Expert Score
VitalVibes – Luchtreiniger Pro review: Biedt Schone en Gezonde Lucht voor Jouw Comfort en Welzijn De luchtkwaliteit binnenshuis is vaak tot vijf keer meer vervuild dan buiten, wat vervelende gevolgen kan hebben voor je gezondheid en welzijn. Gelukkig is er nu een oplossing: de VitalVibes Luchtreiniger Pro. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat […]
Pluspunten
  • Effectieve bescherming tegen diverse luchtvervuilingen zoals stof, rook, en pollen.
  • Handige bediening via app voor volledige controle, zelfs op afstand.
  • Supersnelle luchtreiniging met een indrukwekkende CADR-waarde van 300 m³/h.
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk ontwerp met handige timerfunctie.
  • Flexibel en lichtgewicht, geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes.
- Minpunten
  • Mogelijk ervaren sommige gebruikers het geluidsniveau van 55 dB als iets hoog.
  • De ionisatorfunctie kan persoonlijke voorkeuren hebben, hoewel het positieve effect op welzijn wordt benadrukt.

Extra informatie

Specificaties: VitalVibes – Luchtreiniger Pro

Merk

VitalVibes

Model

Pro

MPN (Manufacturer Part Number)

VitalVibes Luchtreiniger Pro

Type reiniging

Hepa-filter, Ionisator, UV-lichtbehandeling, Koolstoffilter

CADR-waarde

300 m³/h

Vermogen (W)

25

Geschikt voor ruimte tot

40 m²

Geluidsniveau (dB)

35

Kleur

Wit

Klimaatbeheersingsfunctie

Luchtreinigingsfunctie

Met ventilatie

Ja

Ionisator

Ja

Pollenprogramma

Ja

Nachtmodus

Ja

Aantal snelheden

5

Afneembare waterreservoir

Nee

Muur montage

Nee

Verstelbare luchtuitlaat

Nee

Hoogte instelbaar

Nee

Met wielen

Nee

Indicatie afgerond

Nee

Indicatielampje

Ja

Aan-uit schakelaar

Ja

Timer

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Veiligheid uitschakelen

Ja

Kind veilig

Ja

Afstandsbediening

Nee

Product gewicht (kg)

2.50

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Oktober

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aroma dispenser

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Filter

Ja

Gaat automatisch aan en uit

Nee

Geurfilter

Ja

Gewicht (kg)

3.50

Ingebouwde luchtkwaliteitmeter

Ja

Keurmerk

CE & RoHS

Koolstoffilter meegeleverd

Ja

Luchtbevochtigingsfunctie

Nee

Maximale geluidsproductie (dB)

55

Minimale geluidsproductie (dB)

35

Ontvochtigingsfunctie

Nee

Overhittingsbeveiliging

Ja

Product breedte (cm)

21.50

Product hoogte (cm)

35

Product lengte (cm)

21.50

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Bedieningspaneel met LED-display

Smart Home Platform

Tuya Smart

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Verpakking breedte (mm)

280

Verpakking hoogte (mm)

400

Verpakking lengte (mm)

280

Verpakkingsinhoud

VitalVibes Luchtreiniger Pro Stekker Filter Handleiding

Verwarmingsfunctie

Nee

Voorfilter

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VitalVibes - Luchtreiniger Pro - Air Purifier - Luchtreinigers - Ionisator - Luchtkwaliteit Indicator - Hooikoorts
Laatste updates:
  • €129,00 - 19 september 2023
  • €137,00 - 6 september 2023
  • €149,00 - 24 augustus 2023
  • €139,00 - 23 augustus 2023
  • €128,00 - 8 augustus 2023
Sinds: 8 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €149,00 - 24 augustus 2023
  • Laagste prijs: €128,00 - 8 augustus 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VitalVibes – Luchtreiniger Pro”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart