VirtuFit TR-75 Loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

 449,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit TR-75 Loopband - Hardloopband - Inklapbaar - Hartslagfunctie - 12 Programma's - 99% Voorgemonteerd - €449,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit TR-75 Loopband - Hardloopband - Inklapbaar - Hartslagfunctie - 12 Programma's - 99% Voorgemonteerd
Laatste updates:
  • €449,00 - 29 februari 2024
  • €419,00 - 4 januari 2024
  • €426,95 - 3 januari 2024
  • €394,00 - 1 januari 2024
  • €449,00 - 30 november 2023
  • €404,00 - 21 november 2023
  • €394,25 - 18 november 2023
  • €359,00 - 17 november 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €449,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €359,00 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:42

Beschrijving

VirtuFit TR-75 Loopband review: Je Ideale Partner voor Workouts

Ben je op zoek naar een hoogwaardige loopband die perfect aansluit op jouw hardloopbehoeften? De VirtuFit TR-75 Loopband is dé ideale partner voor jouw workouts! Met zijn inklapbare ontwerp past hij zelfs in de kleinste ruimtes. Monitor je hartslag tijdens het rennen en maak gebruik van de 12 geavanceerde programma’s om je trainingsdoelen te bereiken. En het beste van alles? Deze loopband is al voor 99% voorgemonteerd, dus je kunt direct aan de slag!

Inklapbaar en Ruimtebesparend

Een van de meest opvallende kenmerken van de VirtuFit TR-75 Loopband is zijn inklapbaar ontwerp. Deze functie maakt het mogelijk om de loopband na je training gemakkelijk op te bergen, zelfs in kleine ruimtes. Hierdoor hoef je geen permanente ruimte voor je fitnessapparatuur op te offeren, wat vooral handig is voor mensen met beperkte ruimte in huis.

Max. 3% Hellingshoek

Hoewel de VirtuFit TR-75 voornamelijk is ontworpen voor wandelen en joggen, biedt het een lichte hellingsoptie. Met een maximale hellingshoek van 3% kun je een extra uitdaging toevoegen aan je trainingen. Hoewel dit misschien geen steile hellingen zijn, voegen ze variatie toe aan je workouts en helpen ze je verschillende spiergroepen te activeren.

Hartslagfunctie voor Optimaal Trainen

Het monitoren van je hartslag tijdens het sporten is van cruciaal belang om je trainingen effectief te beheren. De VirtuFit TR-75 Loopband is uitgerust met een hartslagfunctie, waardoor je je hartslag kunt volgen en je inspanningsniveau kunt aanpassen om je fitnessdoelen te bereiken. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor zowel beginners als ervaren sporters.

Overzichtelijke Display en 12 Verschillende Trainingsprogramma’s

Het gebruiksvriendelijke display van de VirtuFit TR-75 Loopband biedt duidelijke knoppen en informatie tijdens je workouts. Met 12 verschillende trainingsprogramma’s kun je variatie toevoegen aan je oefeningen en jezelf uitdagen om constant vooruitgang te boeken. Het blauw verlichte scherm toont essentiële gegevens, zoals afstand, tijd, calorieverbruik, snelheid en hartslag, waardoor je je voortgang kunt volgen en je trainingen kunt optimaliseren.

Veilig en Prettig Bewegen

Veiligheid staat voorop bij de VirtuFit TR-75 Loopband. Je kunt zelf kiezen of je de snelheid aanpast met de sneltoetsen op het display of met de knoppen in de handrails. Dit biedt flexibiliteit voor alle gebruikers, of je nu graag de sneltoetsen gebruikt voor snelle aanpassingen of liever de handrails gebruikt om je hartslag te meten terwijl je beweegt. Bovendien beschikt de handrail over een noodstopknop, waarmee je de loopband onmiddellijk kunt stoppen in geval van nood, waardoor je trainingen altijd veilig zijn.

Gemakkelijk Lopen en Soepele Schokdemping

Lopen op de VirtuFit TR-75 Loopband is een moeiteloze ervaring. Het overzichtelijke display maakt het kiezen tussen de 12 beschikbare programma’s eenvoudig. Tijdens je training toont het scherm belangrijke informatie, terwijl je loopt op een vlak van 33 x 105 cm, ondersteund door een uitstekende schokdemper. Deze combinatie biedt voldoende ruimte voor zowel wandelen als joggen, terwijl de schokdemping zorgt voor een soepele en comfortabele loopervaring. Bovendien kun je de hellingstanden handmatig aanpassen om je trainingen te variëren.

Altijd Gebruiksvriendelijk

De VirtuFit TR-75 Loopband is niet alleen gebruiksvriendelijk tijdens het lopen, maar ook daarbuiten. Deze loopband wordt bijna volledig voorgemonteerd geleverd, waardoor je hem snel en gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Het opklapbare ontwerp bespaart ruimte na het sporten, en met een gewicht van slechts 25,5 kg en handige transportwielen kun je de loopband moeiteloos door je huis verplaatsen. Dit maakt het een handig en praktisch fitnessapparaat voor iedereen.

Voor Langere Looptochten en Entertainment

Of je nu een lange wandeling wilt maken of tijdens het lopen afleiding nodig hebt, de VirtuFit TR-75 Loopband biedt diverse opties. Plaats de loopband voor de televisie voor wat entertainment tijdens je trainingen, of gebruik de ingebouwde tablet houder om je eigen films of series te bekijken. Als je onderweg dorst krijgt, hoef je geen pauze te nemen, want de TR-75 heeft een handige bidonhouder voor je flesje water. Hierdoor kun je ongestoord blijven bewegen tijdens je workout.

Kwaliteit van VirtuFit

VirtuFit, het Nederlandse fitnessmerk achter de TR-75 Loopband, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen van VirtuFit worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. Met de VirtuFit TR-75 Loopband investeer je in een betrouwbaar en duurzaam fitnessapparaat dat je helpt om je fitnessdoelen te bereiken.

Kortom

De VirtuFit TR-75 Loopband is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke loopband voor thuisgebruik. Met zijn inklapbare ontwerp, hartslagfunctie, diverse trainingsprogramma’s en veiligheidsvoorzieningen biedt deze loopband alles wat je nodig hebt voor effectieve en plezierige workouts. Of je nu wilt wandelen, joggen, of gewoon in beweging wilt blijven, de VirtuFit TR-75 is de ideale partner voor al je fitnessdoelen. Kies voor kwaliteit en gemak met de VirtuFit TR-75 Loopband en geniet van de voordelen van thuis trainen.

Bekijk meer loopbanden op bol.com

9Expert Score
VirtuFit TR-75 Loopband review: Je Ideale Partner voor Workouts Ben je op zoek naar een hoogwaardige loopband die perfect aansluit op jouw hardloopbehoeften? De VirtuFit TR-75 Loopband is dé ideale partner voor jouw workouts! Met zijn inklapbare ontwerp past hij zelfs in de kleinste ruimtes. Monitor je hartslag tijdens het rennen en maak gebruik van […]
Pluspunten
  • Inklapbaar Ontwerp: Bespaar ruimte in huis door het inklapbare ontwerp van de loopband.
  • Hartslagfunctie: Monitor je hartslag voor effectievere workouts.
  • Diverse Trainingsprogramma's: Kies uit 12 programma's voor gevarieerde trainingen.
  • Veiligheid: Voorzien van sneltoetsen, handrailknoppen en noodstop voor een veilige workout.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te monteren en te verplaatsen, zelfs voor beginners.
  • Soepele Schokdemping: Geniet van een comfortabele loopervaring dankzij de schokdemping.
- Minpunten
  • Beperkte Snelheid: Met een maximale snelheid van 10 km/u is deze loopband minder geschikt voor intensieve hardlopers.
  • Lichte Hellingshoek: De maximale hellingshoek van 3% biedt beperkte uitdaging voor ervaren gebruikers.
  • Eenvoudig Display: Het display is basic en biedt mogelijk minder geavanceerde functies vergeleken met sommige andere modellen.
  • Geen Ingebouwde Ventilator: Sommige loopbanden bieden ingebouwde ventilatoren voor verkoeling tijdens het sporten, maar deze functie ontbreekt bij de TR-75.
  • Geschikt voor Wandelen en Joggen: Niet ideaal voor zeer intensieve hardlopers die hogere snelheden nodig hebben.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit TR-75 Loopband

Lengte loopvlak (cm)

105

Breedte loopvlak (cm)

33

Product breedte (cm)

60

Product hoogte (cm)

110.50

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Maximale snelheid

10 km/h

Uitbreidbaar

Nee

Motorvermogen piek

1.5 metric hp

Motorvermogen continu

0.75 metric hp

Aantal programma's

12

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

3 %

Aantal trainingsniveaus

10

Vliegwielgewicht (kg)

5

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 VirtuFit TR-75 Loopband

Kleur

Zwart, Wit

Model

3, TR-75, Tot 10 km/h, Basis programma's, Hellingshoek 3%

Taal handleiding

Nederlands

CE markering

Zichtbaar

Compatibiliteit borstband

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Ja

Product gewicht (kg)

0.03

Product lengte (cm)

129.50

Regelmatigheid van gebruik

Af en toe

Verpakking breedte (cm)

64

Verpakking hoogte (cm)

23

Verpakking lengte (cm)

132

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit TR-75 Loopband - Hardloopband - Inklapbaar - Hartslagfunctie - 12 Programma's - 99% Voorgemonteerd
Laatste updates:
  • €449,00 - 29 februari 2024
  • €419,00 - 4 januari 2024
  • €426,95 - 3 januari 2024
  • €394,00 - 1 januari 2024
  • €449,00 - 30 november 2023
  • €404,00 - 21 november 2023
  • €394,25 - 18 november 2023
  • €359,00 - 17 november 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €449,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €359,00 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit TR-75 Loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart