VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd kopen voor slechts €399,00
  • De laagste prijs van VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd werd verkregen op 3 maart 2024 13:31.

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd
Laatste updates:
  • €399,00 - 6 januari 2024
  • €379,05 - 5 januari 2024
  • €399,00 - 21 november 2023
  • €359,00 - 17 november 2023
  • €359,10 - 16 november 2023
  • €399,00 - 18 oktober 2023
  • €299,00 - 17 oktober 2023
  • €399,00 - 10 oktober 2023
Sinds: 10 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 10 oktober 2023
  • Laagste prijs: €299,00 - 17 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 13:31
VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband
VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

 399,00

Beschrijving

Review van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i: Compact, Handig en Doeltreffend

Ben je op zoek naar een compacte loopband die je gemakkelijk kunt opbergen en toch krachtig genoeg is om je serieuze trainingssessies te bieden? De VirtuFit Totally Foldable TR-50i is wellicht precies wat je nodig hebt. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg, hartslagfunctie, 12 ingebouwde trainingsprogramma’s en een maximale snelheid van 12 km/u, belooft deze loopband een geweldige partner te zijn voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. In deze uitgebreide review gaan we dieper in op de specificaties, functies en voordelen van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i.

Compactheid en Montagegemak

Een van de meest opvallende eigenschappen van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i is zijn opvouwbare ontwerp. Binnen slechts 15 minuten kun je deze loopband eenvoudig monteren en klaarzetten voor je volgende trainingssessie. Dankzij de inklapbare functie kun je hem na gebruik gemakkelijk opbergen, zelfs als je beperkte ruimte hebt. Dit maakt de TR-50i ideaal voor mensen met kleine woningen of appartementen waar ruimte schaars is.

Veelzijdige Trainingsmogelijkheden

Deze loopband is niet alleen compact, maar biedt ook een scala aan trainingsmogelijkheden. Met 12 ingebouwde trainingsprogramma’s kun je je workouts aanpassen aan je fitnessniveau en doelen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of jezelf wilt uitdagen met intensieve hardloopsessies, de TR-50i heeft de juiste programma’s om je te begeleiden.

Bovendien is deze loopband compatibel met de Fitshow-trainingsapp. Dit opent de deur naar nog meer trainingsvariëteit en gepersonaliseerde begeleiding. Met de Fitshow-app kun je je voortgang bijhouden, trainingsdoelen stellen en nieuwe routes ontdekken om je workouts fris en boeiend te houden.

Krachtig en Geschikt voor Iedereen

Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i geschikt voor een breed scala aan gebruikers, van beginners tot gevorderde hardlopers. De motor met een vermogen van 1 pk levert voldoende kracht om snelheden te bereiken tot 12 km/u. Dit maakt de loopband ideaal voor joggen en hardlopen, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen tempo te kiezen en je grenzen te verleggen.

Veiligheid Eerst

Veiligheid is altijd een prioriteit bij het gebruik van fitnessapparatuur, en de TR-50i biedt verschillende functies om je gemoedsrust te geven. De noodstopfunctie zorgt ervoor dat je snel kunt stoppen in geval van nood, en de handsensoren en borstband bieden nauwkeurige hartslagmetingen om ervoor te zorgen dat je binnen je doelhartslagzone traint.

Handige Functionaliteiten

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i wordt geleverd met verschillende handige functionaliteiten die je trainingservaring verbeteren. Sneltoetsen voor snelheid stellen je in staat om eenvoudig tussen verschillende snelheidsniveaus te schakelen, zodat je je training kunt aanpassen zonder te stoppen. Het LCD-display toont belangrijke gegevens zoals afstand, calorieën, hartslag, snelheid en tijd, waardoor je je voortgang kunt volgen.

Daarnaast kun je de loopband eenvoudig verbinden met je smartphone via Bluetooth. Hierdoor kun je je trainingsgegevens synchroniseren met fitness-apps en je prestaties bijhouden. De ingebouwde tablethouder maakt het ook mogelijk om tijdens het hardlopen entertainment te bekijken of naar je favoriete muziek te luisteren.

Specificaties in Detail

Om een volledig beeld te krijgen van wat de VirtuFit Totally Foldable TR-50i te bieden heeft, laten we eens naar de specificaties kijken:

  • Snelheid: De TR-50i biedt snelheden van 0,8 tot 12 km/u. Dit geeft je de flexibiliteit om te kiezen voor een ontspannen jog of een intensieve sprint.
  • Motor Vermogen: De loopband wordt aangedreven door een krachtige 1 pk-motor, die soepele en stille prestaties levert.
  • Belastbaar Gewicht: Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg is deze loopband geschikt voor de meeste gebruikers.
  • Inklapbaar: Het inklapbare ontwerp maakt opbergen een fluitje van een cent.
  • Noodstop: De noodstopfunctie zorgt voor extra veiligheid tijdens je workouts.
  • Transportwieltjes: De wieltjes maken het gemakkelijk om de loopband te verplaatsen.
  • Demping: De demping zorgt voor een comfortabele loopervaring met minimale impact op je gewrichten.
  • Stroomvoorziening: De TR-50i werkt op netstroom, wat betrouwbare prestaties garandeert.

Trainingsprogramma’s en Hartslagmeting

Met 12 ingebouwde trainingsprogramma’s heb je voldoende variatie om je workouts interessant te houden. Of je nu wilt focussen op vetverbranding, uithoudingsvermogen wilt opbouwen of intervaltraining wilt doen, de TR-50i heeft programma’s die aan je behoeften voldoen.

Daarnaast biedt deze loopband de mogelijkheid om je hartslag te meten via handsensoren op de handgrepen. Als je de voorkeur geeft aan een nauwkeurigere meting, kun je ook een borstband gebruiken, die via Bluetooth met je smartphone kan worden verbonden.

Display en Connectiviteit

Het LCD-display van de TR-50i is goed verlicht en gemakkelijk af te lezen, zelfs in slecht verlichte ruimtes. Je kunt eenvoudig je prestaties volgen en belangrijke gegevens zoals afstand, calorieën, hartslag, snelheid en tijd bekijken.

De Bluetooth-connectiviteit van deze loopband stelt je in staat om je trainingsgegevens te synchroniseren met je smartphone of tablet. Dit opent de deur naar een wereld van fitness-apps en online trainingsplatforms waarmee je je voortgang kunt volgen en je doelen kunt bereiken.

Afmetingen en Gewicht

De afmetingen van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i zijn ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. Met een lengte van 140 cm, een breedte van 66 cm en een hoogte van 110 cm neemt hij niet veel ruimte in beslag. Het loopvlak heeft een breedte van 40 cm en een lengte van 105 cm, wat voldoende ruimte biedt om comfortabel te rennen.

Wanneer de loopband is ingeklapt, meet deze slechts 18 cm in de lengte, 66 cm in de breedte en 140 cm in de hoogte. Hierdoor kun je hem gemakkelijk opbergen in een kast of onder een bed.

Het gewicht van de loopband is 30 kg, wat hem stabiel en stevig maakt tijdens het gebruik, maar toch licht genoeg om te verplaatsen met behulp van de transportwieltjes.

Conclusie

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, gebruiksvriendelijke loopband met veel trainingsmogelijkheden. Met zijn opvouwbare ontwerp, krachtige motor, 12 trainingsprogramma’s en handige connectiviteitsfuncties biedt hij alles wat je nodig hebt voor effectieve en plezierige workouts. Het feit dat hij geschikt is voor zowel beginners als ervaren hardlopers, met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg, maakt hem tot een veelzijdige en waardevolle aanvulling op je fitnessruimte.

Of je nu je conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon actief wilt blijven, de VirtuFit Totally Foldable TR-50i staat klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Met zijn compacte formaat en handige functies is hij een geweldige investering in je gezondheid en fitness.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige loopband, dan verdient de VirtuFit Totally Foldable TR-50i zeker je aandacht. Met zijn indrukwekkende specificaties en gebruiksgemak zal hij je helpen om gemotiveerd te blijven en plezier te beleven aan je workouts. Aarzel niet om deze loopband een kans te geven en ontdek zelf de voordelen ervan voor je gezondheid en fitness.

Bekijk meer loopbanden op bol.com

8.9Expert Score
Review van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i: Compact, Handig en Doeltreffend Ben je op zoek naar een compacte loopband die je gemakkelijk kunt opbergen en toch krachtig genoeg is om je serieuze trainingssessies te bieden? De VirtuFit Totally Foldable TR-50i is wellicht precies wat je nodig hebt. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg, […]
Pluspunten
  • Compact en opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag.
  • Krachtige 1 pk-motor met snelheden tot 12 km/u.
  • Geschikt voor gebruikers tot 120 kg.
  • 12 ingebouwde trainingsprogramma's voor variatie.
  • Compatibel met Fitshow-trainingsapp voor gepersonaliseerde workouts.
  • Handige sneltoetsen voor snelheid en Bluetooth-connectiviteit.
  • Noodstopfunctie en nauwkeurige hartslagmeting voor veiligheid.
  • Informatief LCD-display met trainingsgegevens.
  • Demping voor comfortabel hardlopen.
  • Lichtgewicht en gemakkelijk verplaatsbaar dankzij transportwieltjes.
- Minpunten
  • Maximale snelheid van 12 km/u kan beperkt zijn voor ervaren hardlopers die snellere tempo's willen bereiken.
  • Het loopvlak met een breedte van 40 cm kan smal aanvoelen voor sommige gebruikers.
  • Hoewel compact, neemt de loopband nog steeds ruimte in beslag wanneer deze is uitgeklapt.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

Lengte loopvlak (cm)

105

Breedte loopvlak (cm)

40

Product breedte (cm)

66

Product hoogte (cm)

110

Max. belastbaar gewicht (kg)

120

Maximale snelheid

12 km/h

Uitbreidbaar

Ja

Motorvermogen piek

2 metric hp

Motorvermogen continu

1 metric hp

Aantal programma's

12

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

0 %

Aantal trainingsniveaus

12

Vliegwielgewicht (kg)

16

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

Kleur

Zwart

Model

2, TR-50i, Tot 12 km/h, Basisprogramma's, Instap model

Taal handleiding

Nederlands

CE markering

Zichtbaar

Compatibiliteit borstband

Ja

Compatibiliteit trainingsapp

iFIT

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Ja

Product gewicht (kg)

30

Product lengte (cm)

140

Regelmatigheid van gebruik

Af en toe

Verpakking breedte (mm)

68

Verpakking hoogte (mm)

42

Verpakking lengte (mm)

139

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd
Laatste updates:
  • €399,00 - 6 januari 2024
  • €379,05 - 5 januari 2024
  • €399,00 - 21 november 2023
  • €359,00 - 17 november 2023
  • €359,10 - 16 november 2023
  • €399,00 - 18 oktober 2023
  • €299,00 - 17 oktober 2023
  • €399,00 - 10 oktober 2023
Sinds: 10 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 10 oktober 2023
  • Laagste prijs: €299,00 - 17 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart