VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer - Fitness fiets - Gratis trainingsschema kopen voor slechts €299,00
  • De laagste prijs van VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer - Fitness fiets - Gratis trainingsschema werd verkregen op 24 mei 2024 20:51.

 299,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer - Fitness fiets - Gratis trainingsschema - €299,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer - Fitness fiets - Gratis trainingsschema
Laatste updates:
  • €299,00 - 1 april 2024
  • €229,00 - 25 maart 2024
  • €299,00 - 6 januari 2024
  • €284,05 - 5 januari 2024
  • €299,00 - 30 november 2023
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €229,00 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:31
VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer
VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer

 299,00

Beschrijving

VirtuFit Low Entry Bike 1.0 review: De Ideale Hometrainer voor Toegankelijke Thuisworkouts

Als je op zoek bent naar een betaalbare, kwalitatieve hometrainer die geschikt is voor iedereen, dan is de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 wellicht de juiste keuze voor jou. Met een maximaal belastbaar gewicht van 140 kg, een hartslagfunctie, en een ingebouwde trainingscomputer, heeft deze hometrainer alles in huis om je thuis in beweging te houden. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de VirtuFit Low Entry Bike 1.0, en ontdekken waarom dit model zo populair is voor zowel beginners als revalidatie.

Op- en Afstappen zonder Gedoe

Het eerste dat opvalt aan de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 is de lage instap, wat betekent dat op- en afstappen moeiteloos is. Voor veel mensen, vooral ouderen en mensen met beperkte mobiliteit, kan het opstappen op een traditionele hometrainer een uitdaging zijn. Met de Low Entry Bike 1.0 behoort dit probleem tot het verleden. Je hoeft je been niet hoog op te tillen om plaats te nemen op deze hometrainer, wat het gebruik ervan bijzonder toegankelijk maakt.

Variabele Weerstand voor Progressieve Training

Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 biedt je de mogelijkheid om te trainen op verschillende weerstandsniveaus. Met 8 niveaus om uit te kiezen, kun je je training aanpassen aan je eigen fitnessniveau en doelen. De weerstand wordt geregeld door middel van een magneetremsysteem, wat zorgt voor soepele overgangen tussen de verschillende niveaus. Het 19 kg zware vliegwiel geeft je een solide en stabiele rit, wat resulteert in een comfortabele en effectieve training.

Een Aanpasbare Hometrainer met Handige Extra’s

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 is niet alleen functioneel, maar biedt ook enkele handige extra’s om je training nog aangenamer te maken. Het stuur en het zadel zijn zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, waardoor je de perfecte positie kunt vinden die past bij jouw lichaamstype en voorkeuren. De ingebouwde tablethouder is handig voor het bekijken van entertainment of het volgen van virtuele trainingen tijdens je workout. Daarnaast is er een bidonhouder, zodat je gehydrateerd blijft terwijl je traint.

Houd Je Voortgang Bij met de Trainingscomputer

Een van de meest waardevolle functies van de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 is de trainingscomputer. Dit duidelijke scherm geeft je toegang tot essentiële informatie over je training, zoals scan, tijd, snelheid, afstand, calorieën, aantal omwentelingen en hartslag. Het monitoren van je hartslag is eenvoudig dankzij de ingebouwde handsensoren in het stuur. Zo kun je je inspanningen nauwlettend volgen en je training aanpassen voor optimale resultaten.

VirtuFit: Een Betrouwbaar Nederlands Fitnessmerk

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 is een product van het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit, dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en aandacht voor gebruikersgemak, design en functionaliteit. Dit merk heeft een solide reputatie opgebouwd op het gebied van fitnessapparatuur en fitnessartikelen, en de Low Entry Bike 1.0 is daar geen uitzondering op. Met zijn duurzame constructie en doordachte ontwerp is dit model een betrouwbare keuze voor iedereen die serieus aan zijn of haar gezondheid wil werken.

Conclusie: Een Betaalbare en Toegankelijke Hometrainer

In conclusie is de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, toegankelijke hometrainer van hoge kwaliteit. Met zijn lage instap, variabele weerstandsniveaus, verstelbare positie, en handige extra’s, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een effectieve en plezierige workout thuis. Bovendien komt de betrouwbaarheid en kwaliteit van het Nederlandse merk VirtuFit als een extra geruststelling. Als je op zoek bent naar een manier om actief te blijven en je fitnessdoelen te bereiken, dan is de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 zeker het overwegen waard.

Krijg de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Nu voor Je Thuisworkouts

Wil je genieten van alle voordelen van de VirtuFit Low Entry Bike 1.0? Bestel hem vandaag nog en begin aan je reis naar een gezondere levensstijl. Met de mogelijkheid om thuis te trainen op je eigen tempo, hoef je geen enkel excuus meer te hebben om in beweging te komen. De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 zal je helpen om je fitnessdoelen te bereiken, of je nu herstelt van een blessure, net begint met trainen, of gewoon op zoek bent naar een handige manier om actief te blijven.

Kortom, de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 biedt betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit in één pakket. Mis deze kans niet om je gezondheid te verbeteren en jezelf in vorm te brengen met dit uitstekende fitnessapparaat. Bestel de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 vandaag nog en geniet van de voordelen van thuis trainen op een hoogwaardige hometrainer.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.8Expert Score
VirtuFit Low Entry Bike 1.0 review: De Ideale Hometrainer voor Toegankelijke Thuisworkouts Als je op zoek bent naar een betaalbare, kwalitatieve hometrainer die geschikt is voor iedereen, dan is de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 wellicht de juiste keuze voor jou. Met een maximaal belastbaar gewicht van 140 kg, een hartslagfunctie, en een ingebouwde trainingscomputer, […]
Pluspunten
  • Toegankelijke lage instap voor moeiteloos op- en afstappen.
  • Variabele weerstand met 8 niveaus voor progressieve training.
  • Verstelbaar stuur en zadel voor een gepersonaliseerde workout.
  • Handige extra's zoals een tablethouder en bidonhouder.
  • Ingebouwde trainingscomputer met essentiële trainingsgegevens.
  • Betrouwbaar Nederlands fitnessmerk VirtuFit voor kwaliteit en duurzaamheid.
- Minpunten
  • Geen geavanceerde trainingsprogramma's voor gevorderde gebruikers.
  • Het 19 kg zware vliegwiel kan voor sommige gebruikers te zwaar aanvoelen.
  • Het ontbreken van online trainingsconnectiviteit kan een nadeel zijn voor interactieve workouts.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer

Product breedte (cm)

25.50

Product hoogte (cm)

143

Max. belastbaar gewicht (kg)

140

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

0

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

19

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud (stuk)

1

Kleur

Zwart, Grijs

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Nee

Maximale lengte gebruiker

200

Product gewicht (kg)

29

Product lengte (cm)

105

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

25.5

Verpakking hoogte (cm)

66.5

Verpakking lengte (cm)

105.5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer - Fitness fiets - Gratis trainingsschema
Laatste updates:
  • €299,00 - 1 april 2024
  • €229,00 - 25 maart 2024
  • €299,00 - 6 januari 2024
  • €284,05 - 5 januari 2024
  • €299,00 - 30 november 2023
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €299,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €229,00 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart