VirtuFit KH1 – Krachtstation

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station - Homegym - Fitness kopen voor slechts €499,00
  • De laagste prijs van Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station - Homegym - Fitness werd verkregen op 20 april 2024 18:31.

 499,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station - Homegym - Fitness - €499,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station - Homegym - Fitness
Laatste updates:
  • €499,00 - 2 april 2024
  • €399,00 - 27 maart 2024
  • €449,00 - 25 maart 2024
  • €499,00 - 6 januari 2024
  • €474,05 - 5 januari 2024
  • €499,00 - 30 november 2023
  • €449,00 - 17 november 2023
  • €449,10 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €399,00 - 27 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 18:31
VirtuFit KH1 – Krachtstation

 499,00

Beschrijving

VirtuFit KH1 – Krachtstation review: De Ultieme Homegym voor een Compleet Lichaam

Het VirtuFit KH1 Krachtstation Homegym is de perfecte metgezel voor iedereen die serieus bezig is met fitness en graag thuis traint. Dit veelzijdige krachtstation biedt een scala aan oefeningen om je hele lichaam te trainen, waardoor je de perfecte vorm kunt bereiken. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk naar de VirtuFit KH1, van de functies tot de gebruiksvriendelijkheid en alles daartussenin. Lees verder om te ontdekken waarom de VirtuFit KH1 een uitstekende investering is voor je fitnessdoelen.

Eindeloze Trainingsmogelijkheden met de VirtuFit KH1

De VirtuFit KH1 is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Met dit krachtstation kun je talloze oefeningen uitvoeren om verschillende spiergroepen te trainen. Het beschikt over een hoge latbar voor latt pulldowns en pressdown oefeningen, evenals een lage katrol met straight bar voor raises, curls en roeioefeningen. Maar de veelzijdigheid houdt hier niet op. Door enkel- en polsstraps aan te sluiten, kun je de KH1 eenvoudig ombouwen tot een kabelstation, vergelijkbaar met het gebruik van dumbbells. Hierdoor kun je oefeningen uitvoeren zoals cable crunches, woodchoppers, cable rows, cable leg raises en cable hip extensions. Bovendien zijn de handgrepen voorzien van foam voor een comfortabele grip tijdens je trainingssessies.

Uitbreiden van Je Mogelijkheden met de VirtuFit KH1 Homegym

De VirtuFit KH1 gaat verder dan alleen de basisoefeningen. Het beschikt over een butterfly, ook wel bekend als peck deck, voor het uitvoeren van pectoral flies, en je kunt zelfs de chestpress uitvoeren door de instelbare positie aan te passen. Dit is cruciaal om je borstspieren effectief te trainen. Bovendien kun je met de instelbare preacher pad ook preacher curls uitvoeren, waardoor je je biceps kunt isoleren en voorkomen dat andere spiergroepen meedoen als je biceps vermoeid raken. De drie verschillende standen van de preacher pad stellen je in staat om preacher curls in verschillende houdingen uit te voeren, zodat je je spieren op verschillende manieren kunt prikkelen.

Compact en Doordacht Ontwerp

Een van de opvallende kenmerken van de VirtuFit KH1 is zijn compacte ontwerp. Dit maakt het mogelijk om het in kleine ruimtes te gebruiken, wat een enorme plus is voor mensen met beperkte trainingsruimte thuis. Je kunt oefeningen uitvoeren op of voor het krachtstation, en er is zelfs ruimte aan de zijkanten om andere fitnessapparatuur te plaatsen. Het frame van de KH1 is gemaakt van stevig staal van 5×5 cm, waardoor het duurzaam en slijtvast is. Bovendien heeft het frame weinig tot geen onderhoud nodig, wat het tot een gebruiksvriendelijke optie maakt. De gewichtstapel van 67,5 kg is verdeeld over 15 blokken van elk 4,5 kg en wordt beschermd door een extra afscheiding voor extra veiligheid. Deze afscheiding is gemakkelijk te verwijderen en terug te plaatsen. De zitting en rugleuning zijn voorzien van stevige bekleding, met 5 cm dikke kussens die extra verstevigd zijn in de hoeken. De VirtuFit KH1 Homegym wordt geleverd met zowel een Engelse als Nederlandse handleiding, zodat je probleemloos aan de slag kunt. Bovendien wordt het geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, waardoor je gemoedsrust hebt bij je aankoop.

Trainingsmogelijkheden op de VirtuFit Krachtstation Homegym KH1

Met de VirtuFit KH1 kun je een breed scala aan oefeningen uitvoeren om verschillende spiergroepen te targeten. Enkele van de oefeningen die je kunt doen zijn:

  1. Chestfly: Voor het trainen van je borstspieren.
  2. Chest Press: Een uitstekende oefening voor het versterken van je borst.
  3. Leg Extension: Om je benen te versterken.
  4. Lat Pull Down voor en achter: Voor een sterke rug.
  5. Standing Bicep Curls: Voor krachtige biceps.
  6. Biceps Curls (zittend): Een andere variatie voor bicepstraining.
  7. Upright Rows: Voor het versterken van je schouders en bovenrug.
  8. Reversed Leg Raises: Voor het aanspreken van je onderrug en bilspieren.
  9. Seated Row: Om je rugspieren te trainen.
  10. Triceps Push Down: Voor het ontwikkelen van sterke triceps.
  11. Lateral Raise: Voor bredere schouders.
  12. Front Raises: Om je voorste schouderspieren te isoleren.
  13. Outer en Inner Thigh Kick: Voor sterke dijspieren.
  14. Back Kick: Voor sterke hamstrings en bilspieren.
  15. Standing Lat Pull Down: Voor een sterke rug en schouders.
  16. Back Row: Voor een brede rug.
  17. Variation Lat Pull Down: Diverse variaties voor een sterke rug en schouders.

Met deze uitgebreide lijst van oefeningen kun je je fitnessroutine diversifiëren en je doelen effectief nastreven met de VirtuFit KH1 Homegym.

Conclusie

In conclusie biedt de VirtuFit KH1 – Krachtstation een uitstekende optie voor iedereen die serieus bezig is met thuisfitness. Met zijn veelzijdige ontwerp, compacte formaat en duurzame constructie kun je effectief en comfortabel trainen in de privacy van je eigen huis. De brede variëteit aan oefeningen die je kunt uitvoeren, samen met de instelbare functies, maakt dit krachtstation geschikt voor zowel beginners als ervaren fitnessliefhebbers. Bovendien wordt het geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, wat extra gemoedsrust biedt bij je aankoop.

Kortom, de VirtuFit KH1 is een krachtige en veelzijdige homegym die je in staat stelt om je fitnessdoelen te bereiken zonder de noodzaak van een sportschoolabonnement. Met de VirtuFit KH1 kun je je lichaam transformeren en de perfecte vorm bereiken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Aarzel niet om dit krachtstation in overweging te nemen voor je thuisfitnessbehoeften. Het is een investering in je gezondheid en welzijn die de moeite waard is. Koop vandaag nog de VirtuFit KH1 en neem de eerste stap naar een gezonder, sterker en fitter lichaam.

Bekijk meer krachtstations op bol.com

8.2Expert Score
VirtuFit KH1 – Krachtstation review: De Ultieme Homegym voor een Compleet Lichaam Het VirtuFit KH1 Krachtstation Homegym is de perfecte metgezel voor iedereen die serieus bezig is met fitness en graag thuis traint. Dit veelzijdige krachtstation biedt een scala aan oefeningen om je hele lichaam te trainen, waardoor je de perfecte vorm kunt bereiken. In […]
Pluspunten
  • Veelzijdigheid: De VirtuFit KH1 biedt talloze oefenmogelijkheden voor een complete lichaamstraining.
  • Compact ontwerp: Ideaal voor kleine trainingsruimtes thuis.
  • Duurzaamheid: Het stevige stalen frame en hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur.
  • Instelbare functies: De preacher pad en butterfly kunnen worden aangepast voor gevarieerde workouts.
  • Comfort: Foam handgrepen en dikke bekleding zorgen voor een comfortabele training.
- Minpunten
  • Gewichtslimiet: Met een gewichtstapel van 67,5 kg kan het voor gevorderde gebruikers te licht zijn.
  • Montage vereist: Het krachtstation moet worden gemonteerd, wat enige tijd en moeite kan vergen.
  • Beperkte cardio-opties: Hoewel geschikt voor krachttraining, biedt de VirtuFit KH1 geen mogelijkheden voor cardio-oefeningen zoals hardlopen of fietsen.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit KH1 – Krachtstation

Product lengte (cm)

173

Product breedte (cm)

207

Product hoogte (cm)

106

Max. belastbaar gewicht (kg)

130

Verstelbaar

Ja

Gewichtjes

Ja

Verpakkingsinhoud

Meegeleverde accessoires: Lat bar Bicep/tricepstang Ab strap Ankle strap 86 kg aan gewichten

Kleur

Zwart, Metaal

Materiaal

Staal

Aantal onderdelen

77

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Product gewicht (kg)

112

Seizoenscollectie (seizoenen)

4

Seizoensjaar

Never out of stock

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (cm)

185

Verpakking hoogte (cm)

98

Verpakking lengte (cm)

46.5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station - Homegym - Fitness
Laatste updates:
  • €499,00 - 2 april 2024
  • €399,00 - 27 maart 2024
  • €449,00 - 25 maart 2024
  • €499,00 - 6 januari 2024
  • €474,05 - 5 januari 2024
  • €499,00 - 30 november 2023
  • €449,00 - 17 november 2023
  • €449,10 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €399,00 - 27 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit KH1 – Krachtstation”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart