VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer - Hometrainer - Fitness fiets - Incl. gratis trainingsvideo kopen voor slechts €499,00
  • De laagste prijs van VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer - Hometrainer - Fitness fiets - Incl. gratis trainingsvideo werd verkregen op 25 mei 2024 01:53.

 499,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer - Hometrainer - Fitness fiets - Incl. gratis trainingsvideo - €499,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer - Hometrainer - Fitness fiets - Incl. gratis trainingsvideo
Laatste updates:
  • €499,00 - 1 april 2024
  • €399,00 - 27 maart 2024
  • €429,00 - 25 maart 2024
  • €499,00 - 6 januari 2024
  • €474,05 - 5 januari 2024
  • €499,00 - 29 november 2023
Sinds: 29 november 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €399,00 - 27 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 23:22
VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer
VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer

 499,00

Beschrijving

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer: De ultieme fitnessoplossing

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is een revolutionaire fitnessapparatuur die sporten naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkend maximaal belastbaar gewicht van 150 kg en een scala aan functies, is deze hometrainer een fantastische keuze voor zowel beginners als ervaren sporters. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande blik op de kenmerken en voordelen van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer, en waarom dit apparaat een uitstekende toevoeging kan zijn aan je thuisfitnessruimte.

Duurzaamheid en Stabiliteit

Een van de meest opvallende eigenschappen van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 is de indrukwekkende duurzaamheid en stabiliteit. Deze hometrainer is vervaardigd met versterkte materialen en uitgerust met industriële kogellagers op alle draaipunten. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een uitzonderlijke kwaliteit. Het apparaat is bestand tegen een maximaal belastbaar gewicht van maar liefst 150 kg, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan gebruikers, van beginners tot gevorderde sporters.

Comfortabel Trainen

Een comfortabele trainingservaring is essentieel om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. De VirtuFit iConsole HTR 2.1 biedt precies dat met zijn ergonomische ontwerp. Het grote, verstelbare zadel zorgt ervoor dat je altijd een comfortabele houding kunt vinden, en de verstelbare handgrepen ondersteunen je fietshouding. De zelfoprichtende pedalen met verstelbare voetriemen zorgen ervoor dat je voeten altijd op de juiste plaats blijven, zelfs tijdens intensieve trainingen. Bovendien is er een luxe bidonhouder aan boord, zodat je gehydrateerd kunt blijven tijdens je workout.

Diverse Trainingsmogelijkheden

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 biedt een indrukwekkend scala aan trainingsmogelijkheden om je gemotiveerd te houden en je vooruitgang te maximaliseren. Met 24 verschillende programma’s, waaronder 12 voorgeprogrammeerde trainingen, een wattageprogramma, hartslagprogramma’s, gebruikersprogramma’s en zelfs een hartslaghersteltest en body fat test, is er voor elk wat wils. Je kunt ook je eigen trainingsdoelen instellen op basis van tijdsduur, afstand en calorieverbruik. De intuïtieve “scrollwheel” op het verlichte LCD-display maakt het gemakkelijk om je voortgang bij te houden, met gegevens zoals snelheid, tijd, afstand, calorieverbruik, hartslag en omwentelingen per minuut.

Entertainment Tijdens het Sporten

Een geweldige functie van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 is de ingebouwde tablethouder, waarmee je je eigen entertainment kunt meenemen tijdens het sporten. Of je nu je favoriete tv-programma wilt kijken, een serie wilt streamen of een film wilt bekijken, je kunt je tablet moeiteloos plaatsen en genieten van entertainment terwijl je aan je fitnessdoelen werkt. Dit zorgt voor een leuke en motiverende trainingservaring.

Aanpasbare Weerstand

Het magnetische weerstandssysteem van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 zorgt voor vloeiende en geruisloze bewegingen tijdens het fietsen. Met 32 verschillende weerstandsopties kun je de intensiteit van je training volledig aanpassen aan je eigen voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende klim als in de bergen met een hoge weerstand, of een ontspannen ritje met een lagere weerstand, deze hometrainer biedt het allemaal. Het magnetische weerstandssysteem schakelt soepel en stil om afleiding te voorkomen, zodat je volledig kunt focussen op je training.

Apps voor Extra Mogelijkheden

Een van de opmerkelijke voordelen van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 is de mogelijkheid om te integreren met fitnessapps. De iConsole+ app, beschikbaar voor Android smartphones, iPads, iPhones en iPod Touch, maakt via bluetooth verbinding met de HTR 2.1. Deze app biedt extra functies, waaronder het ontwerpen van je eigen trainingsroutes met Google Maps, het volgen van gespecialiseerde fitnessprogramma’s zoals de Tour de France, en het vastleggen van je trainingen met behulp van apps zoals Strava en Runkeeper.

Kinomap is een andere handige app die realistische bewegende trainingsvideo’s biedt met verschillende moeilijkheidsgraden. Hiermee kun je jezelf uitdagen om de doelsnelheid van de video bij te houden of de multiplayer-modus gebruiken om wedstrijden te houden met vrienden. Deze app is ook compatibel met populaire trainingsapps zoals Strava en Runkeeper, waardoor je je fitnessgegevens eenvoudig kunt synchroniseren.

Fit hi way is een programma dat je helpt je fitnessresultaten bij te houden en te analyseren. Je kunt onder andere informatie krijgen over het aantal verbrande calorieën en je gemiddelde snelheid tijdens het trainen. Met Fit hi way kun je ook trainen via Google Maps en wedstrijden houden tegen vrienden of tegen je eigen eerdere prestaties.

Compatibiliteit en Vereisten

Voor de iConsole+ app is minimaal Android versie 5.0 vereist, terwijl iOS-gebruikers minimaal versie 10.0 moeten hebben. Kinomap vereist minimaal Android versie 5.0 en iOS versie 9.0, terwijl FitHiWay minimaal Android versie 4.3 en iOS versie 9.0 vereist. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je apparaat aan deze vereisten voldoet om optimaal gebruik te kunnen maken van deze apps.

Gemakkelijk in Gebruik en Verplaatsbaarheid

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 is niet alleen effectief in gebruik, maar ook handig in opslag. Dankzij de ingebouwde transportwieltjes is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen naar de gewenste locatie. Bovendien helpen de knoppen aan de onderzijde je om de hometrainer waterpas af te stellen, wat essentieel is voor een stabiele trainingssessie. Met alleen een stopcontact ben je klaar om te beginnen met je workout.

Gratis Trainingsvideo voor Extra Motivatie

Als kers op de taart wordt bij de VirtuFit iConsole HTR 2.1 een QR-code meegeleverd, waarmee je gratis toegang krijgt tot trainingsvideo’s. Deze video’s worden gepresenteerd door professionele trainers en bieden waardevolle lessen, nieuwe oefeningen en tips om je trainingen effectiever te maken. Dit is een geweldige manier om extra motivatie en begeleiding te krijgen bij je fitnessreis.

Kortom, de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer biedt een indrukwekkende combinatie van duurzaamheid, comfort, trainingsvariatie en entertainmentmogelijkheden. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of je prestaties wilt verbeteren, dit apparaat is een uitstekende keuze. Met zijn integratie van fitnessapps, aanpasbare weerstand en gebruiksvriendelijke functies, zal de VirtuFit iConsole HTR 2.1 je helpen je fitnessdoelen te bereiken en je enthousiast te houden voor je dagelijkse workouts.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.8Expert Score
VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer: De ultieme fitnessoplossing De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is een revolutionaire fitnessapparatuur die sporten naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkend maximaal belastbaar gewicht van 150 kg en een scala aan functies, is deze hometrainer een fantastische keuze voor zowel beginners als ervaren sporters. In […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.
  • Duurzaam en stabiel ontwerp met industriële kogellagers.
  • Ergonomisch ontworpen zadel en verstelbare handgrepen voor comfort.
  • Diverse trainingsmogelijkheden met 24 programma's.
  • Ingebouwde tablethouder voor entertainment tijdens het sporten.
  • 32 aanpasbare weerstandsopties voor variatie in intensiteit.
  • Integratie met fitnessapps zoals iConsole+, Kinomap en Fit hi way.
  • Gemakkelijk verplaatsbaar dankzij transportwieltjes.
  • Gratis trainingsvideo's voor extra motivatie.
- Minpunten
  • Vereist compatibele apparaten met specifieke Android/iOS-versies voor app-gebruik.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer

Product breedte (cm)

52

Product hoogte (cm)

146

Max. belastbaar gewicht (kg)

150

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

24

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

32

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

20

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

VirtuFit iConsole HTR 2.1, Handleiding, Montagemateriaal, iConsole+ scherm, Adapter

Kleur

Zwart, groen

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Ja

Maximale lengte gebruiker

200

Product gewicht (kg)

31

Product lengte (cm)

110

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

65

Verpakking hoogte (mm)

28

Verpakking lengte (mm)

91

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer - Hometrainer - Fitness fiets - Incl. gratis trainingsvideo
Laatste updates:
  • €499,00 - 1 april 2024
  • €399,00 - 27 maart 2024
  • €429,00 - 25 maart 2024
  • €499,00 - 6 januari 2024
  • €474,05 - 5 januari 2024
  • €499,00 - 29 november 2023
Sinds: 29 november 2023
  • Hoogste prijs: €499,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €399,00 - 27 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart