VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.7
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer - Fitness fiets - 24 programma's - Belastbaar tot 150 KG kopen voor slechts €399,00
  • De laagste prijs van VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer - Fitness fiets - 24 programma's - Belastbaar tot 150 KG werd verkregen op 18 april 2024 22:23.

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer - Fitness fiets - 24 programma's - Belastbaar tot 150 KG - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer - Fitness fiets - 24 programma's - Belastbaar tot 150 KG
Laatste updates:
  • €399,00 - 1 april 2024
  • €379,04 - 25 maart 2024
  • €399,00 - 4 januari 2024
  • €379,00 - 1 januari 2024
  • €399,00 - 30 november 2023
  • €359,00 - 17 november 2023
  • €359,10 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €359,00 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 22:23
VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer
VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer

 399,00

Beschrijving

VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer: De Ideale Keuze voor Low-Intensity Cardio

Of je nu op zoek bent naar een manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren, vet te verbranden of gewoon fit te blijven, de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer is een uitstekende keuze. Deze hometrainer is speciaal ontworpen voor low-intensity training, wat betekent dat je niet op volle kracht hoeft te gaan, maar langer kunt blijven bewegen. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over deze hometrainer, inclusief specificaties, functies en prestaties.

Stevig en Comfortabel: Belastbaar tot 150 kg

Een van de eerste dingen die opvallen aan de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer is zijn robuuste bouw. Deze hometrainer kan een maximaal gewicht van maar liefst 150 kg dragen, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan gebruikers. Het ergonomisch ontworpen zadel zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit, en je kunt de zadelhoogte zowel horizontaal als verticaal aanpassen. Ook het stuur is verstelbaar, zodat je de ideale positie kunt vinden die bij jouw lichaam past. Kogellagers op de draaipunten zorgen voor een soepele en stabiele beweging, zonder haperingen.

Geruisloos Fietsplezier met 19 kg Vliegwiel

De VirtuFit HTR 2.0 wordt aangedreven door een stille V-belt die het indrukwekkende 19 kg zware vliegwiel in beweging zet. Dit zorgt voor een soepele en vloeiende fietservaring zonder storend lawaai. Bovendien is er een handige bidonhouder aanwezig, zodat je gehydrateerd kunt blijven terwijl je traint. Wil je jezelf tijdens het sporten vermaken? Plaats dan een iPad, tablet of boek in de houder van het display en geniet van afleiding terwijl je je doelen nastreeft.

Informatief Verlicht Display

Het verlichte display van de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer biedt uitgebreide informatie over je trainingssessie. Je kunt de tijd, snelheid, afstand, aantal omwentelingen, calorieverbruik, wattage (tot 300 watt) en hartslag nauwkeurig volgen. Dankzij het doelhartslagprogramma kun je je hartslag in de buurt van je gewenste doelniveau houden. Het programma is gebaseerd op je leeftijd, die je vooraf zelf instelt, samen met de trainingsduur. Als alternatief kun je kiezen voor andere hartslaggestuurde programma’s die de weerstand automatisch aanpassen om je hartslag binnen het gewenste bereik te houden.

24 Diverse Trainingsprogramma’s

Deze hometrainer biedt maar liefst 24 verschillende trainingsprogramma’s om je gemotiveerd te houden en je trainingen gevarieerd te houden. Naast de hartslaggestuurde programma’s zijn er 14 voorgeprogrammeerde trainingen, 1 handmatig programma, 1 wattage programma, 1 lichaamsvetprogramma en 4 gebruikersprogramma’s. Het handmatige programma stelt je in staat om de weerstand volledig naar wens aan te passen, terwijl de voorgeprogrammeerde trainingen de weerstand automatisch aanpassen om je uitdagende en gevarieerde workouts te bieden.

Eenvoudig Verplaatsbaar en Waterpas Stelbaar

Als je je training hebt voltooid, kun je de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer moeiteloos verplaatsen dankzij de transportwieltjes. Bovendien zijn er stelvoeten aanwezig om ervoor te zorgen dat de hometrainer op een vlakke ondergrond staat voor maximale stabiliteit tijdens je workouts. Voor meer gedetailleerde informatie over de stelvoeten, de trainingsprogramma’s, de hartslagzones en de installatie, kun je altijd de handleiding raadplegen. Het is goed om te weten dat deze hometrainer voldoet aan de ISO20957-normen en gecertificeerd is volgens de EN957-5/Class HB-norm, wat een extra laag gemoedsrust biedt wat betreft veiligheid en kwaliteit.

Conclusie: VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer, Uitstekende Keuze voor Duurzame Workouts

De VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer is een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar low-intensity cardio-oefeningen. Met een robuuste constructie, verstelbare zitting en stuur, en een breed scala aan trainingsprogramma’s, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor effectieve en comfortabele workouts. Of je nu wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of gewoon in beweging wilt blijven, deze hometrainer staat voor je klaar. Met zijn stille werking en informatieve display, is het een waardevolle aanvulling op je fitnessroutine. Dus, waar wacht je nog op? Stap op de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer en geniet van je rit naar een gezondere levensstijl!

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.7Expert Score
VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer: De Ideale Keuze voor Low-Intensity Cardio Of je nu op zoek bent naar een manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren, vet te verbranden of gewoon fit te blijven, de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer is een uitstekende keuze. Deze hometrainer is speciaal ontworpen voor low-intensity training, wat betekent dat je […]
Pluspunten
  • Belastbaar tot 150 kg, geschikt voor diverse gebruikers.
  • Ergonomisch ontworpen zadel en verstelbaar stuur voor comfort.
  • Geruisloze werking met 19 kg vliegwiel voor een soepele rit.
  • Informatief verlicht display met uitgebreide trainingsgegevens.
  • 24 diverse trainingsprogramma's voor variatie in workouts.
  • Handmatig, wattage en hartslaggestuurde programma's voor flexibiliteit.
  • Gemakkelijk verplaatsbaar dankzij transportwieltjes en waterpas stelbaar.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer

Product breedte (cm)

52

Product hoogte (cm)

146

Max. belastbaar gewicht (kg)

150

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

24

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

24

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

19

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

VirtuFit hometrainer Handleiding in Nederlands en Engels

Kleur

Grijs

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Ja

Maximale lengte gebruiker

200

Product gewicht (kg)

32.5

Product lengte (cm)

107

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

28.5

Verpakking hoogte (mm)

65

Verpakking lengte (mm)

108.5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer - Fitness fiets - 24 programma's - Belastbaar tot 150 KG
Laatste updates:
  • €399,00 - 1 april 2024
  • €379,04 - 25 maart 2024
  • €399,00 - 4 januari 2024
  • €379,00 - 1 januari 2024
  • €399,00 - 30 november 2023
  • €359,00 - 17 november 2023
  • €359,10 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €359,00 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit HTR 2.0 Ergometer hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart