VirtuFit HTR 1.0 hometrainer – Fitness fiets

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VirtuFit HTR 1.0 hometrainer - Fitness fiets - 8 weerstandsniveaus - Extra stevige constructie - Hartslagfunctie kopen voor slechts €169,00
  • De laagste prijs van VirtuFit HTR 1.0 hometrainer - Fitness fiets - 8 weerstandsniveaus - Extra stevige constructie - Hartslagfunctie werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 169,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit HTR 1.0 hometrainer - Fitness fiets - 8 weerstandsniveaus - Extra stevige constructie - Hartslagfunctie - €169,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit HTR 1.0 hometrainer - Fitness fiets - 8 weerstandsniveaus - Extra stevige constructie - Hartslagfunctie
Laatste updates:
  • €169,00 - 3 april 2024
  • €139,00 - 26 maart 2024
  • €99,00 - 25 maart 2024
  • €188,95 - 29 november 2023
  • €150,95 - 28 november 2023
  • €151,00 - 17 november 2023
  • €129,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €188,95 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €99,00 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
VirtuFit HTR 1.0 hometrainer – Fitness fiets
VirtuFit HTR 1.0 hometrainer – Fitness fiets

 169,00

Beschrijving

VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer: De Perfecte Partner voor Je Thuisworkout

Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of gewoon in beweging wilt blijven, de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is een uitstekende keuze. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg, hartslagfunctie, trainingscomputer, magnetische weerstand en een indrukwekkend vliegwielgewicht van 8 kg, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een effectieve en comfortabele trainingssessie. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je fitnessroutine.

Realistische Fietservaring

Een van de meest opvallende eigenschappen van de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is de realistische fietservaring die het biedt. Met een roterende massa van 8 kg bootst deze hometrainer de beweging van een echte fiets nauwkeurig na. Het zadel, de pedaalomwenteling en de zithouding zijn zorgvuldig ontworpen om je het gevoel te geven alsof je op je eigen fiets rijdt. Bovendien kun je het stuur en het zadel zowel horizontaal als verticaal aanpassen, zodat je de perfecte zithouding kunt vinden voor jouw lichaamstype en voorkeur.

Sportieve Vooruitgang bijhouden

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer maakt het gemakkelijk om je sportieve vooruitgang bij te houden. Het ingebouwde trainingscomputer geeft je realtime feedback over belangrijke statistieken, waaronder tijd, afstand, calorieverbruik, hartslag, snelheid en zelfs een odometer- en scanfunctie. Hierdoor kun je je prestaties nauwlettend volgen en je fitnessdoelen beter beheren. De hartslagsensoren op het stuur stellen je in staat om je hartslag te meten, wat essentieel is voor functionele training. Door je hartslag op peil te houden, kun je ervoor zorgen dat elke training even intensief is, wat bijdraagt aan een snellere verbetering van je conditie.

Handmatige Weerstandsregeling

Een van de voordelen van de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is de mogelijkheid om de weerstand handmatig aan te passen. Met 8 verschillende weerstandsniveaus kun je de intensiteit van je training eenvoudig variëren. Of je nu een rustige hersteltraining wilt doen of een intense intervaltraining wilt uitvoeren, deze hometrainer past zich aan jouw behoeften aan. De weerstandsaanpassing gebeurt moeiteloos via de handmatige weerstandsknop onder het display, waardoor je volledige controle hebt over je training.

Stevige Constructie en Stabiliteit

De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is gebouwd met duurzaamheid en stabiliteit in gedachten. Het heeft een extra stevige constructie met een brede achterste stabilisator, wat zorgt voor een veilige trainingservaring. Deze stabilisator kan snel worden aangepast om de hometrainer waterpas te zetten, zelfs op oneffen vloeren, waardoor je comfortabel kunt sporten zonder je zorgen te maken over wiebelen of wiegen tijdens je workout. Dit niveau van stabiliteit is essentieel voor een veilige en effectieve trainingssessie.

Comfortabel Fietsen met Extra’s

Naast de indrukwekkende prestatiekenmerken is de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer voorzien van enkele handige extra’s om je training comfortabeler te maken. De tablethouder bij het display stelt je in staat om tijdens je workout entertainment te bekijken, zoals films of series, recht voor je. Bovendien beschikt deze hometrainer over een handige bidonhouder onder het display, zodat je altijd gehydrateerd blijft tijdens je trainingssessie. De zelf oprichtende pedalen kunnen worden aangepast met verstelbare voetriemen, waardoor je een optimale pasvorm en comfort krijgt, ongeacht je schoenmaat.

Vertrouw op VirtuFit

Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid in fitnessapparatuur, dan is VirtuFit een naam die je kunt vertrouwen. Dit Nederlandse fitnessmerk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, gebruiksgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. De VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is geen uitzondering op deze erfenis en biedt fitnessenthousiasten een duurzaam en effectief trainingsinstrument.

In conclusie is de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer een indrukwekkend fitnessapparaat dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren sporters. Met zijn realistische fietservaring, uitgebreide trainingscomputer, handmatige weerstandsregeling en comfortabele extra’s, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een effectieve thuisworkout. De stevige constructie en stabiliteit garanderen een veilige trainingservaring, en het merk VirtuFit staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige hometrainer om je fitnessdoelen te bereiken, overweeg dan zeker de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer als een waardevolle aanvulling op je fitnessuitrusting. Koop er vandaag nog een en breng je fitnessroutine naar een hoger niveau met deze indrukwekkende hometrainer.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.1Expert Score
VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer: De Perfecte Partner voor Je Thuisworkout Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of gewoon in beweging wilt blijven, de VirtuFit HTR 1.0 hometrainer is een uitstekende keuze. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg, hartslagfunctie, trainingscomputer, magnetische weerstand en een indrukwekkend vliegwielgewicht van 8 kg, biedt […]
Pluspunten
  • Realistische fietservaring
  • Uitgebreide trainingscomputer
  • Handmatige weerstandsregeling
  • Stevige constructie
  • Comfortabele extra's
  • Betrouwbaar merk
- Minpunten
  • Niet geschikt voor zeer intense trainingen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit HTR 1.0 hometrainer - Fitness fiets - 8 weerstandsniveaus - Extra stevige constructie - Hartslagfunctie
Laatste updates:
  • €169,00 - 3 april 2024
  • €139,00 - 26 maart 2024
  • €99,00 - 25 maart 2024
  • €188,95 - 29 november 2023
  • €150,95 - 28 november 2023
  • €151,00 - 17 november 2023
  • €129,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €188,95 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €99,00 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit HTR 1.0 hometrainer – Fitness fiets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart