VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer inclusief bidonhouder - Fitness Fiets - Stoelfiets- Inklapbaar kopen voor slechts €168,95
  • De laagste prijs van VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer inclusief bidonhouder - Fitness Fiets - Stoelfiets- Inklapbaar werd verkregen op 18 april 2024 17:31.

 168,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer inclusief bidonhouder - Fitness Fiets - Stoelfiets- Inklapbaar - €168,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer inclusief bidonhouder - Fitness Fiets - Stoelfiets- Inklapbaar
Laatste updates:
  • €168,95 - 10 april 2024
  • €198,95 - 1 april 2024
  • €149,00 - 25 maart 2024
  • €198,95 - 3 februari 2024
  • €178,95 - 1 februari 2024
  • €179,00 - 11 januari 2024
  • €188,95 - 6 januari 2024
  • €170,05 - 5 januari 2024
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €198,95 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €149,00 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:31
VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer
VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer

 168,95

Beschrijving

VirtuFit FB1.0i: De Ideale Opvouwbare Hometrainer voor Thuis

Ben je op zoek naar een betrouwbare en compacte hometrainer om thuis te trainen? Zoek niet verder! De VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve en comfortabele workout. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, hartslagfunctie, een handmatig te bedienen magneetrem, en een vliegwielgewicht van 5 kg, is deze hometrainer een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren sporters.

Stevig en Duurzaam Ontwerp

Een van de eerste dingen die opvalt aan de VirtuFit FB1.0i is het stevige en duurzame ontwerp. Het frame van deze hometrainer is versterkt met een aluminium binnenwerk, wat zorgt voor extra stabiliteit en een langere levensduur. Bovendien zijn er stabilisatoren aan de achterkant van de hometrainer geïntegreerd om ervoor te zorgen dat deze stabiel blijft, zelfs op een oneffen vloer. Als de hometrainer toch niet helemaal waterpas staat, kun je deze eenvoudig afstellen dankzij de verstelbare poten. En wanneer je wat ruimte wilt besparen, kun je de hometrainer moeiteloos inklappen en verplaatsen met de handige wieltjes aan de stabilisatoren.

Comfortabele Fietservaring

Het comfort van je workouts is van groot belang, en de VirtuFit FB1.0i biedt een vloeiende en comfortabele fietservaring. Dit wordt mogelijk gemaakt door het vliegwiel in combinatie met een stevige driedelige crank. Bovendien beschikt deze hometrainer over een onderhoudsvrij en stil magnetisch weerstandssysteem, wat zorgt voor soepele overgangen tussen de 8 weerstandsniveaus. Of je nu intensief wilt trainen of rustig wilt fietsen terwijl je naar je favoriete programma kijkt, deze hometrainer kan het allemaal aan. Je kunt zelfs een tablet in de houder plaatsen om je workouts te verrijken met apps en entertainment.

Train Slim met de iConsole+ App

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de VirtuFit FB1.0i is zijn compatibiliteit met de gratis iConsole+ app. Door de app te downloaden en via Bluetooth verbinding te maken met je tablet, iPad of smartphone, kun je je trainingen bijhouden in een handig logboek. Bovendien kun je je prestaties delen op sociale media zoals Facebook of Twitter als je dat wilt. Met de iConsole+ app blijf je gemotiveerd en kun je je fitnessdoelen bereiken. En dankzij de handige bidonhouder op de hometrainer heb je altijd water of sportdrank binnen handbereik tijdens je workouts.

Voor Android-apparaten is minimaal versie 5.0 vereist, terwijl voor iOS-apparaten minimaal versie 10.0 nodig is om de iConsole+ app te gebruiken.

Optimale Houding en Functionaliteit

Het is belangrijk om tijdens je workouts een comfortabele en ergonomische houding aan te nemen, en de VirtuFit FB1.0i maakt dat eenvoudig mogelijk. Het extra grote zadel is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de perfecte zitpositie kunt vinden. De zelfoprichtende pedalen zijn voorzien van verstelbare voetriemen om je voeten veilig op hun plaats te houden. Het multi-positie stuur biedt verschillende handgreepopties, zodat je je handen kunt plaatsen waar het voor jou het meest comfortabel is. Bovendien zijn er sensoren in het stuur om je hartslag te meten, en deze informatie wordt weergegeven naast andere belangrijke gegevens zoals snelheid, tijd, afstand, calorieverbruik en totaal afgelegde afstand op het scherm.

Eenvoudige Montage en Voldoet aan Europese Normen

De VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer is ook op het gebied van gebruiksgemak goed doordacht. Het monteren van de hometrainer is eenvoudig en snel, zodat je snel kunt beginnen met trainen. Bovendien voldoet deze hometrainer aan de strenge Europese eisen voor fitnessapparatuur, namelijk de EN 957-1 & EN 957-5 normen. Dit geeft je de gemoedsrust dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Gratis Trainingsvideo voor Extra Motivatie

Bij de VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer ontvang je een QR-code. Door deze code te scannen met je smartphone of tablet, krijg je direct gratis toegang tot een trainingsvideo. Deze video’s worden gepresenteerd door professionele trainers en bieden inspiratie voor nieuwe oefeningen en effectievere trainingstechnieken. Zo kun je het maximale uit je workouts halen en blijf je gemotiveerd om je fitnessdoelen te bereiken.

VirtuFit: Kwaliteit en Betrouwbaarheid

VirtuFit, het Nederlandse fitnessmerk achter de FB1.0i Opvouwbare Hometrainer, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle fitnessapparaten en fitnessartikelen van VirtuFit worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. Met VirtuFit haal je een betrouwbaar fitnessmerk in huis dat je helpt om je fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden.

Conclusie

De VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer is een indrukwekkend fitnessapparaat dat aan alle eisen voldoet voor effectieve thuisworkouts. Met zijn stevige en duurzame ontwerp, comfortabele fietservaring, compatibiliteit met de iConsole+ app, aanpasbare houdingsopties en gratis trainingsvideo’s, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt om fit te blijven en je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien is de hometrainer eenvoudig te monteren en voldoet hij aan Europese normen voor fitnessapparatuur. Kortom, de VirtuFit FB1.0i is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige hometrainer voor thuisgebruik. Investeer in je gezondheid en haal vandaag nog de VirtuFit FB1.0i in huis!

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.6Expert Score
VirtuFit FB1.0i: De Ideale Opvouwbare Hometrainer voor Thuis Ben je op zoek naar een betrouwbare en compacte hometrainer om thuis te trainen? Zoek niet verder! De VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve en comfortabele workout. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, hartslagfunctie, een handmatig te bedienen […]
Pluspunten
  • Maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, geschikt voor diverse gebruikers.
  • Stevig en duurzaam ontwerp met aluminium binnenwerk voor stabiliteit.
  • Comfortabele fietservaring dankzij vloeiende beweging en magnetisch weerstandssysteem.
  • Compatibel met iConsole+ app voor geavanceerde tracking en motivatie.
  • Aanpasbare houding met verstelbaar zadel, voetriemen en multi-positie stuur.
  • Eenvoudige montage en voldoet aan Europese normen voor fitnessapparatuur.
  • Gratis trainingsvideo's voor extra motivatie.
- Minpunten
  • Vliegwielgewicht van 5 kg kan voor ervaren gebruikers wellicht aan de lichte kant zijn.
  • Vereist specifieke Android- en iOS-versies voor iConsole+ app.
  • Het magneetweerstandssysteem is handmatig te bedienen, wat sommige gebruikers als minder handig kunnen ervaren.
  • Het extra grote zadel is comfortabel, maar individuele voorkeuren kunnen variëren.
  • Hoewel opvouwbaar, neemt de hometrainer nog steeds enige ruimte in beslag wanneer deze is ingeklapt.

Extra informatie

Specificaties: VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer

Product breedte (cm)

46

Product hoogte (cm)

117

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Handmatig te bedienen magneetrem

Vliegwielgewicht (kg)

5

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1 VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer

Kleur

Zwart

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Ja

Instelling weerstand

Handmatig

Product gewicht (kg)

15.18

Product lengte (cm)

85

Regelmatigheid van gebruik

Af en toe

Verpakking breedte (mm)

460

Verpakking hoogte (mm)

250

Verpakking lengte (mm)

1150

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer inclusief bidonhouder - Fitness Fiets - Stoelfiets- Inklapbaar
Laatste updates:
  • €168,95 - 10 april 2024
  • €198,95 - 1 april 2024
  • €149,00 - 25 maart 2024
  • €198,95 - 3 februari 2024
  • €178,95 - 1 februari 2024
  • €179,00 - 11 januari 2024
  • €188,95 - 6 januari 2024
  • €170,05 - 5 januari 2024
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €198,95 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €149,00 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VirtuFit FB1.0i Opvouwbare Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart