Violetta AirWrap Pro

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

 149,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Violetta AirWrap Pro - HairWrap met Haardroger & Haarborstel - 5 in 1 Krultang - föhnborstel - föhn met diffuser - €149,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Violetta AirWrap Pro - HairWrap met Haardroger & Haarborstel - 5 in 1 Krultang - föhnborstel - föhn met diffuser
Laatste updates:
  • €149,95 - 5 februari 2024
  • €169,95 - 3 januari 2024
  • €129,95 - 18 december 2023
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €169,95 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €129,95 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 01:03

Beschrijving

Violetta AirWrap Pro Review: De ultieme haarstijl-set voor elke vrouw

Heb je ooit gedroomd van een haarstylingtool waarmee je moeiteloos kunt föhnen, krullen, stylen, en volume kunt geven aan je haar? De Violetta AirWrap Pro belooft dit alles te bieden en nog veel meer. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over deze 5-in-1 hairstylingset, inclusief zijn functies, voordelen, en wat er in de set zit.

Waarom de Violetta Hairwrap?

De Violetta AirWrap Pro onderscheidt zich van andere hairstylingtools door zijn veelzijdigheid en krachtige prestaties. Deze 5-in-1 set is ontworpen om aan al je haarbehoeften te voldoen, of je nu krullen wilt creëren, je haar wilt stijlen, föhnen, of meer volume wilt geven. Met een indrukwekkende 110.000 RPM en 1400 Watt aan vermogen, biedt deze tool een krachtige blaaskracht om je haar snel en efficiënt te stylen.

Geschikt voor alle haartypes

Een van de grote voordelen van de Violetta AirWrap Pro is dat hij geschikt is voor alle haartypes. Of je nu dun, dik, kort, of lang haar hebt, deze hairstyler is in staat om aan al je wensen te voldoen. Je kunt de instellingen aanpassen aan jouw haartype en gewenste stijl, waardoor je altijd een fantastisch resultaat kunt bereiken.

Bescherming tegen oververhitting

Veiligheid staat voorop bij de Violetta AirWrap Pro. De ingebouwde oververhittingsbescherming zorgt ervoor dat de tool automatisch uitschakelt als deze te heet wordt, waardoor eventuele schade aan je haar wordt voorkomen. Dit geeft je gemoedsrust tijdens het stylen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting.

Stil en efficiënt

Niets is zo vervelend als een hairstylingtool die veel lawaai maakt. Gelukkig heeft de Violetta AirWrap Pro een stille motor, wat betekent dat je tijdens het stylen nauwelijks geluid zult horen. Dit maakt het stylen van je haar een rustige en aangename ervaring.

Coolshot-functie voor langdurige krullen

Voor degenen die van langdurige krullen houden, heeft de Violetta AirWrap Pro een handige Coolshot-functie. Deze functie helpt om je krullen tot wel 3 keer langer te laten zitten. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van prachtig gestyled haar zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verlies van je krullen.

Ionentechnologie voor gezond en pluisvrij haar

Een ander opvallend kenmerk van de Violetta AirWrap Pro is de ionentechnologie. Deze technologie helpt je haar gezond en pluisvrij te houden. Het voorkomt hittebeschadiging, gespleten punten en pluizig haar, wat resulteert in glanzend en stralend haar dat er prachtig uitziet.

Geleidelijke en gezonde droging van het haar

Naast het stylen van je haar, biedt de Violetta AirWrap Pro ook een geleidelijke en gezonde droging van je lokken. Dit zorgt ervoor dat je haar op een veilige en effectieve manier wordt gedroogd en gestyled, zonder dat het wordt blootgesteld aan extreme hitte.

Meer dan 10 verschillende haarmodellen met 6 opzetstukken

Een van de grootste voordelen van de Violetta AirWrap Pro is de mogelijkheid om meer dan 10 verschillende haarmodellen te creëren dankzij de 6 meegeleverde opzetstukken. Of je nu op zoek bent naar strakke krullen, volumineuze golven, of een gladde look, deze set biedt talloze stylingmogelijkheden.

Inclusief alle benodigdheden

Als je de Violetta AirWrap Pro aanschaft, krijg je een uitgebreide set met alles wat je nodig hebt voor een professionele haarstyling. De set bevat een föhnborstel, haar diffuser, föhn, stijlborstel, en zelfs twee krultangen. Daarnaast worden warmtebestendige handschoenen meegeleverd om ervoor te zorgen dat je jezelf niet per ongeluk brandt tijdens het stylen. Al deze items worden netjes opgeborgen in een stijlvolle Violetta leren box, waardoor de set ook gemakkelijk op te bergen is.

Conclusie

De Violetta AirWrap Pro is een indrukwekkende 5-in-1 hairstylingset die voldoet aan alle verwachtingen. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdigheid, en gebruiksvriendelijke functies, is het een must-have voor elke vrouw die de perfecte haarlook wil bereiken. Of je nu krullen, volume, of een gladde stijl wilt, deze hairstyler biedt het allemaal zonder hittebeschadiging. Met de Violetta AirWrap Pro krijg je niet alleen prachtig gestyled haar, maar ook de vrijheid om eindeloos te experimenteren met verschillende looks. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze geweldige hairstylingset toe aan je collectie en geniet van elke dag met een perfecte haarstijl.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

De beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

9.5Expert Score
Violetta AirWrap Pro Review: De ultieme haarstijl-set voor elke vrouw Heb je ooit gedroomd van een haarstylingtool waarmee je moeiteloos kunt föhnen, krullen, stylen, en volume kunt geven aan je haar? De Violetta AirWrap Pro belooft dit alles te bieden en nog veel meer. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten […]
Pluspunten
  • Veelzijdigheid: 5-in-1 hairstylingset voor föhnen, krullen, stylen, en volume.
  • Krachtige prestaties: 110.000 RPM en 1400 Watt vermogen.
  • Geschikt voor alle haartypes.
  • Ingebouwde oververhittingsbescherming voor veiligheid.
  • Stille motor voor een rustige stylingervaring.
  • Coolshot-functie voor langdurige krullen.
  • Ionentechnologie voor gezond, pluisvrij haar.
  • Geleidelijke en gezonde haarverzorging.
  • Meer dan 10 haarmodellen met 6 opzetstukken.
  • Inclusief uitgebreide set met benodigdheden en opbergbox.
- Minpunten
  • Vereist mogelijk enige oefening voor optimale resultaten bij complexere haarstijlen.

Extra informatie

Specificaties: Violetta AirWrap Pro

Type krultang

Chopstick

Diameter (cm)

0

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Handschoen, Opzetborstel, Platte stijlborstel, Ronde krulborstel

Kleur

Wit-Goud

Materiaal

Volledig keramisch

Merk

Violetta

Afgeronde platen

Nee

Verpakkingsinhoud

– Föhnborstel – Haar diffuser – Föhn – Stijlborstel – Krultang (2x) – Warmtebestendige handschoenen – Violetta leren box

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

14

Steam styler

Nee

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

28 °C

Maximale temperatuur

100 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

3

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (minuut)

0

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Ja

Turbo feature

Nee

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Intrekbare borstelpennen

Ja

Koord opslagruimte

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

0

Materiaal borstelharen

Metaal, Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (cm)

20

Verpakking hoogte (cm)

20

Verpakking lengte (cm)

40

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Violetta AirWrap Pro - HairWrap met Haardroger & Haarborstel - 5 in 1 Krultang - föhnborstel - föhn met diffuser
Laatste updates:
  • €149,95 - 5 februari 2024
  • €169,95 - 3 januari 2024
  • €129,95 - 18 december 2023
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €169,95 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €129,95 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Violetta AirWrap Pro”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart