Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp, grijs kopen voor slechts €1.099,00
  • De laagste prijs van Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp, grijs werd verkregen op 20 april 2024 03:54.

 1.099,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp, grijs - €1.099,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp, grijs
Laatste updates:
  • €1.099,00 - 28 maart 2024
  • €1.199,00 - 31 januari 2024
  • €1.099,00 - 28 november 2023
  • €1.059,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.199,00 - 31 januari 2024
  • Laagste prijs: €1.059,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:54
Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets
Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets

 1.099,00

Beschrijving

Review van de Villette le Bonheur AM 2.3: Een Comfortabele Elektrische Damesfiets

Op zoek naar een comfortabele elektrische damesfiets? De Villette le Bonheur AM 2.3 is een uitstekende keuze. Met een lage instap, 28 inch wielen en een achterwielmotor biedt deze fiets een soepele rijervaring. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken van de Villette le Bonheur AM 2.3 bespreken.

Design en Kenmerken

De Villette le Bonheur AM 2.3 is een stijlvolle stadsfiets met een framemaat van 48 cm. Het donkergrijze aluminium frame zorgt voor een lichtgewicht constructie, waardoor de fiets gemakkelijk te hanteren is. Met een gewicht van 24 kg is het een relatief lichte elektrische damesfiets.

Motor en Accu

De Villette le Bonheur AM 2.3 is uitgerust met een krachtige MXUS achterwielmotor, die een natuurlijke ondersteuning biedt tijdens het fietsen. De motor werkt samen met de Shimano Altus derailleur, waardoor u kunt kiezen uit 7 verschillende versnellingen. Dit geeft u de mogelijkheid om de juiste versnelling te kiezen voor verschillende omstandigheden.

De accu van de Villette le Bonheur AM 2.3 bevindt zich op de achterdrager van de fiets. Het is een uitneembare Lithium Ion accu die zorgt voor een actieradius van 75 tot 100 km. Dit betekent dat u lange afstanden kunt afleggen zonder zorgen te maken over het opladen van de accu.

Comfort en Gebruiksgemak

Een van de belangrijkste aspecten van de Villette le Bonheur AM 2.3 is het comfort dat de fiets biedt. Met een lange zadelpen en een verstelbaar stuur is deze fiets geschikt voor personen met een lengte tussen 160 en 185 cm. De lage instap maakt het gemakkelijk om op en af te stappen, wat vooral handig is voor mensen die moeite hebben met het opstappen op een reguliere fiets.

Het LCD display op het stuur van de Villette le Bonheur AM 2.3 maakt het eenvoudig om de ondersteuningsstand en andere functies van de fiets te selecteren. Met 5 verschillende ondersteuningsstanden kunt u de mate van ondersteuning aanpassen aan uw voorkeur en de omstandigheden tijdens het fietsen.

Veiligheid en Extra Functies

De Villette le Bonheur AM 2.3 is uitgerust met V-brake remmen, zowel aan de voor- als achterkant van de fiets. Deze remmen bieden een goede remkracht en zorgen voor een veilige rijervaring. Daarnaast is de fiets voorzien van voorvorkvering, wat helpt om schokken en trillingen op de weg op te vangen en het comfort te verhogen.

De fiets heeft een maximale snelheid van 25 km/h, wat voldoet aan de wettelijke eisen voor elektrische fietsen. Bovendien is de Villette le Bonheur AM 2.3 voorzien van een zichtbare CE-markering, wat aangeeft dat de fiets voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

Conclusie

De Villette le Bonheur AM 2.3 is een uitstekende elektrische damesfiets die comfort en functionaliteit combineert. Met een achterwielmotor, 7 versnellingen en een uitneembare accu biedt deze fiets een soepele rijervaring en voldoende ondersteuning tijdens het fietsen. Het lichte aluminium frame, de verstelbare onderdelen en de lage instap maken het een ideale keuze voor vrouwen tussen de 160 en 185 cm. Met V-brake remmen, voorvorkvering en een CE-markering zorgt de Villette le Bonheur AM 2.3 ook voor een veilige rit. Kortom, deze elektrische damesfiets is een betrouwbare metgezel voor zowel dagelijkse ritten als lange afstanden.

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

8.4Expert Score
Review van de Villette le Bonheur AM 2.3: Een Comfortabele Elektrische Damesfiets Op zoek naar een comfortabele elektrische damesfiets? De Villette le Bonheur AM 2.3 is een uitstekende keuze. Met een lage instap, 28 inch wielen en een achterwielmotor biedt deze fiets een soepele rijervaring. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken van […]
Pluspunten
  • Comfortabele rijervaring dankzij de achterwielmotor en soepele ondersteuning.
  • Stijlvolle stadsfiets met een lichtgewicht aluminium frame.
  • Uitneembare Lithium Ion accu met een actieradius van 75 tot 100 km.
  • Geschikt voor personen tussen de 160 en 185 cm dankzij verstelbaar stuur en lage instap.
  • Eenvoudige selectie van ondersteuningsstanden via het LCD display op het stuur.
  • Veilige rijervaring met V-brake remmen en voorvorkvering.
  • Voldoet aan wettelijke eisen met een maximale snelheid van 25 km/h en CE-markering.
- Minpunten
  • Geen vermelding van specifieke extra functies zoals verlichting of bagagedrager (hoewel de fiets inclusief bagagedrager wordt geleverd).
  • Geen vermelding van typegoedkeuring (hoewel de fiets voldoet aan CE-normen).

Extra informatie

Specificaties: Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets

Type fiets

Stadsfiets

Geslacht

Vrouwen

Kleur

donkergrijs

Framemaat

48

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

28

Product gewicht (kg)

24

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Type rem (voor)

V-brake

Type rem (achter)

V-brake

Fietsmotor

MXUS

Positie motor

Achterwiel

Accupositie

Achterdrager

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

5

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

75 tot 100 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Volwassenen

Gashendel

Nee

Gewicht (kg)

24

Inclusief bagagedrager

Ja

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Universeel

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Rotatiesensor

Type vering

Voorvorkvering

Typegoedkeuring

Nee

Verpakking breedte (cm)

23

Verpakking hoogte (cm)

110

Verpakking lengte (cm)

188

Vouwmaat breedte (cm)

0

Vouwmaat hoogte (cm)

0

Vouwmaat lengte (cm)

0

Watt (W)

250

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp, grijs
Laatste updates:
  • €1.099,00 - 28 maart 2024
  • €1.199,00 - 31 januari 2024
  • €1.099,00 - 28 november 2023
  • €1.059,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.199,00 - 31 januari 2024
  • Laagste prijs: €1.059,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets

4.0 uit 5
0
1
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Christian Ng-A-Tham

    Zelf heb ik een villete le Bonheur AM 2.3 gekocht bij AH/Fietsdeal. De eerste fiets die ik kreeg deed het niet goed, lawaai vanuit de motor, trillingen en viel uit geen trap ondersteuning tijdens het fietsen.
    Deze is omgeruild nadat ik melding maakte, dat ging soepel.
    De nieuwe fiets doet het prima, wel krijg ik soms error melding 2. Maar als je de fiets uit en weer aan doet werkt het naar behoren. (dit is 2 keer voorgekomen in 6 mnd tijd). Verder vind ik fiets trapondersteuning (op 6) bij het optrekken heel fijn. Ik zet de fiets meestal in versnelling 6 of 7 versnelling en merk niet dat hij moeilijk op gang komt vanuit stilstand ook niet als je heuvel op moet.
    Wel was het me opgevallen dat meeste elektrische fietsen sneller zijn. Vaker gehad dat ik volgens display 25 km/h fietste maar andere e-bikes me met enige gemak voorbij kwamen.

    Achteraf heb ik test gedaan met GPS App op de mobiel en kwam erachter dat de fiets ca. 22 km/h fietste terwijl display 25 km/h aangaf.
    Via de display controller (zie handleiding) kan je de wielmaat veranderen, dit was 28″. Als je dit veranderd naar 24″, dan bereik je volgens GPS 28 km/h volgens display is dit ca. 24.5 km/h.
    Nu blijkt het dus juist dat ik de andere e-bikes voorbij ga.

    Overall ben ik tevreden met de fiets, wel heb ik een aantal zaken verbeterd, zoals de fietsbel (niet hoorbaar), Antilek band op achterband (3 keer lek gehad).

    Overigens is het wel aan te raden om de bekabeling van de e-bike na te lopen, aan voorzijde zat de kabel van de display en bedieningspaneel onhandig afgewerkt waardoor er teveel spanning op de bedieningspaneel kabel uittrede zat. Verder heb ik zelf de ruimte naar de controler geopend en hier waren de afdek plastics voor de voeding naar de elektromotor niet over de metalen pennen! Waardoor je mogelijk kortsluiting kan krijgen. In mijn geval heb ik dit zelf gecorrigeerd. Wellicht dat dit oorzaak is voor de foutmelding die ik kreeg of bij de eerste fiets de lawaai en trillingen veroorzaakte.

    + Pluspunten: - Trekt snel op - Voor en achterlicht werkt via de batterij
    - Minpunten: - Soms krijg je foutmelding 2. (onduidelijk waarom) vaak bij stilstand en je wilt net optrekken. Echter aan / uit zetten verdwijnt de melding. - Op 28"wiel setting is je snelheid volgens GPS 22 km/h, display 25 km/h. - Banden kwaliteit laat te wensen over. Heb drie keer in korte tijd een lekke achterband gehad, nu een anti-lek band Schwalbe achter gemonteerd, geen problemen meer. -Originele Fietsbel was nauwelijks hoorbaar, deze heb ik vervangen voor andere fietsbel. - Geveerde zadel mis ik (vorige fiets had die). - PAS ondersteuning niveau 1 en 2 voelt hetzelfde aan als geen pas ondersteuning. - Fietsen zonder ondersteuning voelt zwaar aan in vergelijking met andere e-bike die ik had)
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart