Vienna Coffee Melkopschuimer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

RVS | Vorm: Staaf | Lengte: 25 cm

 17,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Vienna Coffee Melkopschuimer Electrisch - Handmatig - incl Batterijen - Melkschuimer - Milk Frother - RVS - €17,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Vienna Coffee Melkopschuimer Electrisch - Handmatig - incl Batterijen - Melkschuimer - Milk Frother - RVS
Laatste updates:
  • €17,95 - 7 november 2023
  • €15,95 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €17,95 - 7 november 2023
  • Laagste prijs: €15,95 - 1 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 10:51
Vienna Coffee Melkopschuimer

 17,95

Beschrijving

Vienna Coffee Melkopschuimer review

Ben jij een echte koffieliefhebber en wil je thuis graag zelf heerlijke cappuccino’s en latte’s maken als een professionele barista? Dan is de Vienna Coffee Melkopschuimer de perfecte oplossing voor jou! Deze handmatige melkopschuimer is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en heeft een krachtige motor, waardoor je in slechts 30 seconden heerlijk opgeschuimde melk hebt voor al je favoriete koffiedranken. In dit review lees je alles over de pluspunten, het gebruiksgemak en de specificaties van de Vienna Coffee Melkopschuimer.

Reviewers enthousiast over Vienna Coffee Melkopschuimer

Reviewers zijn positief over de Vienna Coffee Melkopschuimer. Ze vinden het een handig en gebruiksvriendelijk apparaatje dat snel mooi schuim maakt. Het is een goede oplossing voor mensen die op vakantie zijn of op een plek zonder elektriciteit zijn en toch van een lekkere cappuccino willen genieten.

De meeste reviewers vinden het design van de melkopschuimer fraai en van goede kwaliteit. Daarnaast vinden ze het apparaatje gemakkelijk te reinigen. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat het kloppertje niet los kan van de motor om extra grondig af te wassen. Maar dit wordt niet als een groot bezwaar gezien.

Al met al zijn de reviewers tevreden over de Vienna Coffee Melkopschuimer. Het is een handig en betaalbaar apparaatje dat een heerlijk kopje koffie compleet maakt.

Krachtige motor voor perfect opgeschuimde melk in 30 seconden

De Vienna Coffee Melkopschuimer heeft een krachtige motor waardoor je in slechts 30 seconden perfect opgeschuimde melk hebt voor al je favoriete koffiedranken. De melkopschuimer is erg handig en je hebt geen dure koffiemachines meer nodig om van heerlijke cappuccino’s te genieten. Dankzij de krachtige motor en meegeleverde batterijen heb je er lang plezier van.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal

De Vienna Coffee Melkopschuimer is gemaakt van zeer sterk 304 roestvrijstaal. Hierdoor oogt de melkopschuimer niet alleen heel stoer en robuust, maar haal je ook een zeer duurzame melkopschuimer in huis die lang meegaat. Bovendien is de melkopschuimer ook geschikt voor soja- en havermelk, wat het een veelzijdige tool maakt voor iedereen die van koffie houdt.

Gemakkelijk schoon te maken

Schoonmaken is zo gedaan. Na gebruik kun je het opschuimer opzetstuk onder de hete kraan afspoelen. Eventuele spatten op het handvat verwijder je eenvoudig met een warme vochtige doek. Houd er wel rekening mee dat er batterijen in de melkopschuimer zitten en deze daarom niet geschikt is voor de vaatwasser.

Geen risico bij aankoop

Bij Vienna Coffee krijg je standaard 24 maanden garantie en 30 dagen bedenktijd vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Je kunt contact opnemen met hun klantenservice voor product gerelateerde problemen. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe Vienna Coffee Melkopschuimer.

Veelzijdig in gebruik

De melkopschuimer is niet alleen geschikt voor het opschuimen van melk, maar ook voor soja- en havermelk. Hierdoor is de melkopschuimer een veelzijdig apparaat dat geschikt is voor mensen met verschillende dieetwensen. De opzetstukken zijn gemakkelijk te verwisselen, zodat je snel kunt schakelen tussen verschillende soorten melk.

Compact en draagbaar

De Vienna Coffee Melkopschuimer is klein en compact van formaat, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is in een keukenlade of op een plank. Bovendien is hij ook draagbaar en kan hij gemakkelijk worden meegenomen op reis. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd de mogelijkheid om heerlijke opgeschuimde melk toe te voegen aan je koffie.

Geen dure koffiemachine nodig

Met de melkopschuimer heb je geen dure koffiemachine meer nodig om thuis heerlijke cappuccino’s en latte’s te maken. Deze handmatige melkopschuimer maakt het mogelijk om met slechts een paar simpele stappen een perfect opgeschuimde melk te creëren voor je favoriete drankje. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar heb je ook meer controle over de smaak en textuur van je koffie.

Conclusie Vienna Coffee Melkopschuimer

De Vienna Coffee Melkopschuimer is een compact, krachtig en veelzijdig apparaat dat geschikt is voor het opschuimen van melk, sojamelk en havermelk. Dankzij de krachtige motor en meegeleverde batterijen heb je in slechts 30 seconden een perfect opgeschuimde melk voor je favoriete drankje. Bovendien is de melkopschuimer gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Het compacte formaat en de draagbaarheid maken het een ideale keuze voor thuisgebruik en onderweg. Met de melkopschuimer maak je thuis heerlijke cappuccino’s en latte’s zonder een dure koffiemachine aan te schaffen.

Bekijk meer melkopschuimers op bol.com

Lees meer over de 10 beste melkopschuimers

De Beste Koffiemachine

8.8Expert Score
RVS | Vorm: Staaf | Lengte: 25 cm
Pluspunten
  • Prijs
  • Eenvoudig
  • Goed schuim
  • Draadloos
  • Design
- Minpunten
  • Vereist batterijen

Extra informatie

Specificaties: Vienna Coffee Melkopschuimer

Vorm

Staaf

Kleur

Zilver

Merk

Vienna Coffee

Materiaal

RVS

Vaatwasser veilig

Nee

Product hoogte (cm)

2

Product lengte (cm)

25

Gewicht (g)

106

Verpakkingsinhoud

Melkopschuimer, 2x Opzetstukken

Aantal artikelen in verpakking (paar)

1

MPN (Manufacturer Part Number)

0

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Breekbaar

Ja

Inhoud (ml)

500

Product breedte (cm)

2

Product gewicht (g)

100

Verpakking breedte (mm)

47

Verpakking hoogte (mm)

26

Verpakking lengte (mm)

277

Werkt op batterij

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Vienna Coffee Melkopschuimer Electrisch - Handmatig - incl Batterijen - Melkschuimer - Milk Frother - RVS
Laatste updates:
  • €17,95 - 7 november 2023
  • €15,95 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €17,95 - 7 november 2023
  • Laagste prijs: €15,95 - 1 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Vienna Coffee Melkopschuimer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart