Venom Sports Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Venom Sports Hometrainer Fiets – Fitness Fiets – Professionele Indoor Cycle met Lage Instap – Hometrainer Fitness – Hoge Stabiliteit – Spinningfiets – LCD Scherm – Verstelbaar – V-belt Aandrijving – Tot 175cm en 150kg – Zwart/Rood - 90 x 50 x 110 cm kopen voor slechts €219,00
  • De laagste prijs van Venom Sports Hometrainer Fiets – Fitness Fiets – Professionele Indoor Cycle met Lage Instap – Hometrainer Fitness – Hoge Stabiliteit – Spinningfiets – LCD Scherm – Verstelbaar – V-belt Aandrijving – Tot 175cm en 150kg – Zwart/Rood - 90 x 50 x 110 cm werd verkregen op 18 april 2024 23:21.

 219,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Venom Sports Hometrainer Fiets – Fitness Fiets – Professionele Indoor Cycle met Lage Instap – Hometrainer Fitness – Hoge Stabiliteit – Spinningfiets – LCD Scherm – Verstelbaar – V-belt Aandrijving – Tot 175cm en 150kg – Zwart/Rood - 90 x 50 x 110 cm - €219,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Venom Sports Hometrainer Fiets – Fitness Fiets – Professionele Indoor Cycle met Lage Instap – Hometrainer Fitness – Hoge Stabiliteit – Spinningfiets – LCD Scherm – Verstelbaar – V-belt Aandrijving – Tot 175cm en 150kg – Zwart/Rood - 90 x 50 x 110 cm
Laatste updates:
  • €219,00 - 12 april 2024
  • €229,00 - 1 februari 2024
  • €217,55 - 1 januari 2024
  • €229,00 - 6 december 2023
  • €149,95 - 3 december 2023
Sinds: 3 december 2023
  • Hoogste prijs: €229,00 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €149,95 - 3 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:21

Beschrijving

Venom Sports Hometrainer: De Perfecte Trainingspartner voor Thuis

Ben je op zoek naar een hoogwaardige hometrainer waarmee je comfortabel en effectief kunt trainen? Zoek niet verder! De Venom Sports Hometrainer is een professionele spinningfiets die zowel geschikt is voor beginners als gevorderde sporters. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over deze indrukwekkende hometrainer.

Maximale Belastbaarheid en Hartslagfunctie

Een van de belangrijkste kenmerken van de Venom Sports Hometrainer is de indrukwekkende maximale belastbaarheid van 150 kg. Dit betekent dat deze hometrainer geschikt is voor bijna iedereen, ongeacht je lichaamsgewicht. Bovendien is deze hometrainer uitgerust met een hartslagfunctie, waardoor je je hartslag tijdens je training kunt monitoren. Dit is essentieel voor het optimaliseren van je workouts en het behalen van je fitnessdoelen.

Inclusief Geavanceerde Trainingscomputer

De Venom Sports Hometrainer wordt geleverd met een handige trainingscomputer die je inzicht geeft in verschillende trainingsstatistieken. Op het LCD-scherm kun je je snelheid, inspanningstijd, afstand, calorieverbranding en hartslag bijhouden. Hierdoor kun je je voortgang nauwlettend volgen en je trainingen aanpassen op basis van je prestaties.

Stijlvol en Ergonomisch Ontwerp

Niet alleen presteert de Venom Sports Hometrainer uitstekend, maar hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele trainingservaring, zelfs tijdens langdurige sessies. Het stalen frame is voorzien van een corrosiebestendige coating, waardoor de hometrainer duurzaam is en bestand tegen intensief gebruik.

Geruisloos Dankzij V-Belt Aandrijving

Een van de grootste voordelen van deze hometrainer is het geruisloze karakter ervan, dankzij de V-belt aandrijving. Je kunt dus ongestoord trainen zonder anderen te storen. Dit maakt de Venom Sports Hometrainer ideaal voor gebruik thuis, zelfs in kleine appartementen waar geluidsoverlast een zorg kan zijn.

Comfortabele Zitting en Verstelbaar Stuur

De comfortabele zitting van de hometrainer is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je urenlang kunt fietsen zonder ongemak te ervaren. Bovendien zijn zowel de zitting als het stuur zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, zodat je de hometrainer perfect kunt aanpassen aan je lichaamslengte en voorkeuren.

Technische Specificaties

  • Merk: Venom Sports
  • Aantal: 1 hometrainer
  • Materiaal: Sterk aluminium en staal
  • Afmetingen: 90 x 50 x 110 cm
  • Kleur: Zwart/rood
  • Max. hoogte zitting: 88 cm tot de grond
  • Geschikt voor mensen tot 175 cm lengte en een maximaal gewicht van 150 kg

Venom Sports®: Voor en Door Fitnessliefhebbers

Venom Sports® is een Nederlands merk dat is ontwikkeld voor en door fitnessliefhebbers. De producten van Venom Sports® zijn zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van zowel beginnende als gevorderde sporters te voldoen. Bij het ontwerpen en samenstellen van hun fitnessapparatuur is er nauwlettend gelet op grip, vorm en materialen om de ultieme trainingservaring te bieden.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Een van de kenmerken van Venom Sports® is het gebruik van duurzame en sterke materialen. Dit betekent dat je dag in, dag uit kunt werken aan je sportieve doelen zonder je zorgen te maken over slijtage of kwaliteitsverlies. De Venom Sports Hometrainer is een uitstekend voorbeeld van de toewijding van het merk aan duurzaamheid en kwaliteit.

Klantgerichte Service

Venom Sports® blinkt niet alleen uit in het leveren van hoogwaardige fitnessapparatuur, maar biedt ook een klantgerichte service. Hun klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle levering, zodat je snel kunt beginnen met je trainingen.

Conclusie: Venom Sports Hometrainer – De Perfecte Fitnesspartner

Kortom, de Venom Sports Hometrainer is een indrukwekkend fitnessartikel dat geschikt is voor iedereen die thuis wil trainen. Met een maximale belastbaarheid van 150 kg, een hartslagfunctie, een geavanceerde trainingscomputer en een geruisloze V-belt aandrijving, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor effectieve en comfortabele workouts. Het stijlvolle en ergonomische ontwerp, samen met de duurzaamheid en kwaliteit van Venom Sports®, maken deze hometrainer tot een uitstekende keuze voor fitnessliefhebbers. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Venom Sports Hometrainer in huis en werk aan je sportieve doelen in je eigen vertrouwde omgeving.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

9.2Expert Score
Venom Sports Hometrainer: De Perfecte Trainingspartner voor Thuis Ben je op zoek naar een hoogwaardige hometrainer waarmee je comfortabel en effectief kunt trainen? Zoek niet verder! De Venom Sports Hometrainer is een professionele spinningfiets die zowel geschikt is voor beginners als gevorderde sporters. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over […]
Pluspunten
  • Maximale belastbaarheid van 150 kg.
  • Ingebouwde hartslagmonitor.
  • Geavanceerde trainingscomputer.
  • Stijlvol ergonomisch ontwerp.
  • Geruisloze V-Belt aandrijving.
- Minpunten
  • Aanbevolen voor gebruikers tot ± 175 cm.
  • Beperkt vliegwielgewicht (4 kg).

Extra informatie

Specificaties: Venom Sports Hometrainer

Product breedte (cm)

50

Product hoogte (cm)

110

Max. belastbaar gewicht (kg)

150

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

5

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

5

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Remband

Vliegwielgewicht (kg)

4

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

Venom Sports Hometrainer

Kleur

Zwart & Rood

Taal handleiding

Geen taal

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Ja

Maximale lengte gebruiker

170

Product gewicht (kg)

20

Product lengte (cm)

90

Regelmatigheid van gebruik

Intensief

Verpakking breedte (cm)

50

Verpakking hoogte (cm)

20

Verpakking lengte (cm)

86

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Venom Sports Hometrainer Fiets – Fitness Fiets – Professionele Indoor Cycle met Lage Instap – Hometrainer Fitness – Hoge Stabiliteit – Spinningfiets – LCD Scherm – Verstelbaar – V-belt Aandrijving – Tot 175cm en 150kg – Zwart/Rood - 90 x 50 x 110 cm
Laatste updates:
  • €219,00 - 12 april 2024
  • €229,00 - 1 februari 2024
  • €217,55 - 1 januari 2024
  • €229,00 - 6 december 2023
  • €149,95 - 3 december 2023
Sinds: 3 december 2023
  • Hoogste prijs: €229,00 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €149,95 - 3 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Venom Sports Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart