VAIVE Handbagage Koffer – 43L Koffer – Lichtgewicht Trolley

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je VAIVE Handbagage Koffer - 43L Koffer - Lichtgewicht Trolley - Zwart kopen voor slechts €69,95
  • De laagste prijs van VAIVE Handbagage Koffer - 43L Koffer - Lichtgewicht Trolley - Zwart werd verkregen op 12 april 2024 10:25.

 69,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: VAIVE Handbagage Koffer - 43L Koffer - Lichtgewicht Trolley - Zwart - €69,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor VAIVE Handbagage Koffer - 43L Koffer - Lichtgewicht Trolley - Zwart
Laatste updates:
  • €69,95 - 1 februari 2024
  • €58,95 - 1 januari 2024
  • €69,95 - 28 november 2023
  • €58,95 - 16 november 2023
  • €69,95 - 17 oktober 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €58,95 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 10:25
VAIVE Handbagage Koffer – 43L Koffer – Lichtgewicht Trolley
VAIVE Handbagage Koffer – 43L Koffer – Lichtgewicht Trolley

 69,95

Beschrijving

VAIVE Handbagage Koffer – De perfecte metgezel voor slimme reizigers

Ben je op zoek naar een handbagagekoffer die ideaal is voor weekendjes weg, vakanties en zakenreizen? Maak kennis met de VAIVE Handbagage Koffer. Deze revolutionaire koffer biedt niet alleen een ruime inhoud van 43 liter, maar heeft ook een handig voorvak, een telescopisch handvat, een veilig cijferslot en is lichtgewicht met slechts 2,8 kg. In dit uitgebreide review zullen we alle voordelen, kenmerken en specificaties van de VAIVE Handbagage Koffer bespreken, zodat jij kunt beslissen of deze koffer de juiste keuze is voor jouw reisbehoeften.

Ruime inhoud en georganiseerde opbergruimte

Met de VAIVE Handbagage Koffer hoef je je geen zorgen te maken over beperkte bagageruimte. De koffer heeft een ruime inhoud van 43 liter, waardoor je al je essentiële spullen eenvoudig kunt meenemen. Dankzij de handige ritsen en spanbanden blijft je bagage goed georganiseerd en veilig tijdens het vervoer. Je kleding zit stevig vast en je kunt met een gerust hart op reis gaan, wetende dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Bovendien is de koffer voorzien van een ingebouwd cijferslot, waardoor je waardevolle bezittingen altijd veilig bewaard blijven.

Goedgekeurd als handbagage

De VAIVE Handbagage Koffer voldoet aan de eisen van vrijwel alle bekende luchtvaartorganisaties en is goedgekeurd als handbagage. Dit betekent dat je de koffer gemakkelijk mee kunt nemen aan boord van het vliegtuig, zonder extra kosten of gedoe. Bovendien is de koffer lichtgewicht, waardoor je extra bagage kunt meenemen. Of je nu een weekendje weg gaat, een korte vakantie plant of een zakenreis maakt, deze koffer is de ideale metgezel voor elke reis.

Handig voorvak voor snelle toegang

Het voorvak van de VAIVE Handbagage Koffer is een waardevolle toevoeging voor elke reiziger. Dit vak biedt je de mogelijkheid om belangrijke spullen binnen handbereik te houden. Of het nu gaat om je laptop, reispapieren, tablet, boeken, tijdschriften, opladers of kleding, je hebt overal en altijd gemakkelijk toegang tot je persoonlijke items dankzij het ruime voorvak. Bovendien zijn er verschillende vakken in het voorvak, waardoor je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. Er is een groot vak, een vak met rits en zelfs een speciaal vak voor je laptop.

Stevig en lichtgewicht ontwerp

De VAIVE Handbagage Koffer is ontworpen om zowel stevig als lichtgewicht te zijn. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals PC (polycarbonaat) en ABS zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het volledig aluminium telescopische handvat is verstelbaar op meerdere niveaus, waardoor de koffer geschikt is voor reizigers van verschillende lengtes. Dankzij de stevige en 360 graden draaibare wielen rolt de koffer soepel mee en is het prettig om hem overal mee naartoe te nemen, zonder gedoe of zware inspanning.

Specificaties en extra’s

De VAIVE Handbagage Koffer (model XB-20) heeft afmetingen van 53 x 34 x 24 cm en weegt slechts 2,8 kg. De koffer wordt geleverd met een handig ingebouwd cijferslot en een kofferlabel. Het harde materiaal (ABS) zorgt voor extra bescherming van je bagage, terwijl de ritssluiting en de vaste wielen bijdragen aan het gemak en de functionaliteit van de koffer. Met een inhoud van 43 liter en 3 aparte vakken kun je al je spullen georganiseerd opbergen en gemakkelijk terugvinden. De koffer is geschikt voor volwassenen, zowel mannen als vrouwen, en is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur.

Tevredenheidsgarantie

Bij VAIVE Travel staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ze bieden een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie, zodat jij met vertrouwen kunt reizen. Als je problemen ervaart of opmerkingen hebt over het product, kun je contact opnemen via bol.com om hulp en ondersteuning te krijgen. VAIVE Travel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop en reiservaring.

Conclusie

De VAIVE Handbagage Koffer is de ideale metgezel voor elke slimme reiziger. Met een ruime inhoud van 43 liter, een handig voorvak, een telescopisch handvat, een veilig cijferslot en een lichtgewicht ontwerp biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een stressvrije reis. Of je nu een weekendje weg gaat, op vakantie gaat of een zakenreis maakt, deze koffer voldoet aan al je behoeften. Met de VAIVE Handbagage Koffer ben je altijd goed voorbereid op je volgende avontuur.

Bekijk meer koffer op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.6Expert Score
VAIVE Handbagage Koffer – De perfecte metgezel voor slimme reizigers Ben je op zoek naar een handbagagekoffer die ideaal is voor weekendjes weg, vakanties en zakenreizen? Maak kennis met de VAIVE Handbagage Koffer. Deze revolutionaire koffer biedt niet alleen een ruime inhoud van 43 liter, maar heeft ook een handig voorvak, een telescopisch handvat, een […]
Pluspunten
  • Ruime inhoud van 43 liter voor al je essentiële spullen
  • Handig voorvak voor snelle toegang tot belangrijke items
  • Goedgekeurd als handbagage voor probleemloos reizen
  • Stevig en lichtgewicht ontwerp met hoogwaardige materialen
  • Telescopisch handvat en 360 graden draaibare wielen voor gemakkelijk vervoer
  • Ingebouwd cijferslot voor veilige opslag van waardevolle bezittingen
  • Geleverd met een kofferlabel voor eenvoudige identificatie

Extra informatie

Specificaties: VAIVE Handbagage Koffer – 43L Koffer – Lichtgewicht Trolley

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

Handbagage

Product breedte (cm)

34

Product hoogte (cm)

55

Gewicht (g)

3589

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

Cijferslot

Type wielen

Vaste wielen

Aantal wielen

4

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Inclusief slot

Ja

Materiaal

ABS

Aantal vakken

3

Doelgroep

Volwassenen

Product diepte (cm)

34

Product gewicht (kg)

2.80

Verpakking breedte (mm)

358

Verpakking hoogte (mm)

254

Verpakking lengte (mm)

582

Volume in liters (l)

43

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor VAIVE Handbagage Koffer - 43L Koffer - Lichtgewicht Trolley - Zwart
Laatste updates:
  • €69,95 - 1 februari 2024
  • €58,95 - 1 januari 2024
  • €69,95 - 28 november 2023
  • €58,95 - 16 november 2023
  • €69,95 - 17 oktober 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €58,95 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VAIVE Handbagage Koffer – 43L Koffer – Lichtgewicht Trolley”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart