Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Ø 3 cm | Automatische krultang | Steam styler | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Normaal – 3 – 4 cm | Haarklem: Nee

 59,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tutabelle Airwrap - 6 in 1 hairstyler - Multistyler - Krultang - Krulborstel - Haarstyler - Hairstyler - Stijltang - Wit - €59,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tutabelle Airwrap - 6 in 1 hairstyler - Multistyler - Krultang - Krulborstel - Haarstyler - Hairstyler - Stijltang - Wit
Laatste updates:
  • €59,95 - 29 juli 2023
  • €49,95 - 27 juli 2023
  • €59,95 - 25 juli 2023
  • €89,95 - 21 juli 2023
  • €59,95 - 12 juli 2023
  • €69,95 - 4 juli 2023
  • €59,95 - 30 juni 2023
  • €89,95 - 26 mei 2023
Sinds: 30 april 2023
  • Hoogste prijs: €99,95 - 1 mei 2023
  • Laagste prijs: €49,95 - 27 juli 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 27 september 2023 15:01
Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit
Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit

 59,95

Beschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit

Als je op zoek bent naar een alles-in-één oplossing voor het stijlen van je haar, zoek dan niet verder. De Tutabelle Airwrap is een revolutionair stylingapparaat dat je haar kan drogen, gladföhnen, krullen, volume geven en nog veel meer, zonder pluizen. In dit artikel bespreken we de vele functies en voordelen van deze airwrap, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Ervaringen van tevreden gebruikers van de Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit

Kwaliteit en gebruiksgemak

Gebruikers zijn zeer te spreken over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de Tutabelle Airwrap. Zij vinden het een uitstekend alternatief voor de duurdere Dyson, en waarderen de veelzijdigheid van de opzetstukken. Reviewers merken op dat het apparaat eenvoudig in gebruik is en dat de opzetstukken makkelijk te verwisselen zijn. Hoewel sommigen aangeven dat het even oefenen is om het krullen onder de knie te krijgen, zijn de meeste gebruikers zeer tevreden over het eindresultaat.

Luxueuze verpakking en opbergdoos

De Tutabelle Airwrap wordt geleverd in een stijlvolle, luxueuze opbergdoos, wat door veel gebruikers gewaardeerd wordt. Niet alleen ziet de doos er chic uit, maar het is ook praktisch voor op reis of om het apparaat netjes op te bergen. Sommige gebruikers merken op dat de opbergdoos iets ruimer had mogen zijn voor nog meer gebruiksgemak, maar over het algemeen zijn de reacties op de verpakking en opbergdoos positief.

Tevredenheid over resultaten en prijs-kwaliteitverhouding

Reviewers zijn erg tevreden over de resultaten die ze behalen met de Tutabelle Airwrap. Ze zijn enthousiast over de krulopzetstukken en de gladmakende borstel, en geven aan dat hun haar zacht en glanzend wordt na gebruik. Gebruikers prijzen de prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat en zijn blij met hun aankoop. De Tutabelle Airwrap wordt gezien als een goede investering en een betaalbaar alternatief voor de duurdere Dyson.

Gebruiksinstructies voor de Tutabelle Airwrap

Om optimaal gebruik te maken van je Tutabelle Airwrap en te zorgen voor een prachtig resultaat, volg je onderstaande stappen:

Stap 1: Voorbereiding

Was je haar en dep het voorzichtig droog met een handdoek, zodat het nog enigszins vochtig is. Kam je haar door om eventuele klitten te verwijderen.

Stap 2: Kies het juiste opzetstuk

Selecteer het opzetstuk dat het beste past bij het gewenste resultaat. Dit kan een krulopzetstuk, volumeborstel, föhn opzetstuk of gladmakende borstel zijn.

Stap 3: Bevestig het opzetstuk

Plaats het gekozen opzetstuk op de Tutabelle Airwrap door het op de blower te schuiven en vast te klikken.

Stap 4: Selecteer de juiste temperatuurstand

Kies een van de drie temperatuurstanden, afhankelijk van je haarstylingbehoeften en de tijd die je hebt.

Stap 5: Begin met stylen

Schakel de Tutabelle Airwrap in en begin met het stijlen van je haar. Houd het apparaat op een afstand van ongeveer 5 centimeter van je hoofdhuid en werk in secties om ervoor te zorgen dat elk deel van je haar gelijkmatig wordt gestyled.

Stap 6: Finishing touch

Nadat je klaar bent met het stijlen van je haar, schakel je de Airwrap uit en laat je je haar volledig afkoelen. Gebruik indien gewenst een haarlak of serum om je look te fixeren en extra glans toe te voegen.

Stap 7: Reiniging en opberging

Na gebruik is het belangrijk om de opzetstukken te reinigen en te laten drogen voordat je ze opbergt in de meegeleverde luxe opbergdoos. Dit zorgt ervoor dat je Airwrap in optimale staat blijft en klaar is voor het volgende gebruik.

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig prachtige kapsels creëren met de Tutabelle Airwrap. Of je nu een glamoureuze krul, een gladde look of extra volume wilt, dit veelzijdige apparaat maakt het mogelijk.

Geschikt voor elk haartype

De Tutabelle Airwrap is ontwikkeld met stylingopzetstukken die geschikt zijn voor verschillende haartypes, lengtes en kapsels. Of je nu halflang, lang, krullend, stijl, golvend, dik of dun haar hebt, de Airwrap biedt je de juiste opzetstukken om je haar op de gewenste manier te stijlen.

De 6 verschillende opzetstukken

De Airwrap wordt geleverd met 6 verschillende opzetstukken, waardoor het de meest complete set is en je geen ander apparaat meer nodig hebt. De opzetstukken zijn als volgt:

  1. 2x krulopzetstuk (links en rechts)
  2. Grote volumeborstel
  3. Kleine volumeborstel
  4. Föhn opzetstuk
  5. Gladmakende borstel

Met deze opzetstukken kun je je haar op twee manieren volume geven, wat zorgt voor een nog veelzijdigere stylingervaring.

Snel en efficiënt stijlen

De Tutabelle Airwrap heeft 3 verschillende standen waarmee je de kracht van de luchtstroom kunt aanpassen. Zo kun je, als je haast hebt, de meest krachtige luchtstroom (stand 3) gebruiken om snel klaar te zijn. Dit bespaart je tijd en energie.

Bescherming tegen beschadiging

De Airwrap gebruikt een continue luchtstroom om je haar in model te brengen, zonder extreme hitte. Hierdoor wordt je haar niet beschadigd en blijft het gezond en glanzend.

Comfortabel stijlen

Dankzij het 360 graden draaiende snoer van de Tutabelle Airwrap kun je eenvoudig op dezelfde positie blijven staan zonder last te krijgen van de snoer. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het stijlen en maakt het proces nog leuker.

Wat zit er in de doos?

De Tutabelle Airwrap wordt geleverd met:

  1. 6 opzetstukken (2x krul, grote en kleine volumeborstel, föhn opzetstuk, gladmakende borstel)
  2. Nederlandse handleiding
  3. Blower
  4. Luxe opbergdoos

Gebruik en onderhoud

Het apparaat heeft 3 temperatuurstanden, zodat je de temperatuur kunt aanpassen aan je haarstylingbehoeften:

  1. Stand 1: Lage temperatuur, geschikt voor styling langer dan 10 min
  2. Stand 2: Middelste temperatuur, geschikt voor styling langer dan 5 min
  3. Stand 3: Hoge temperatuur, geschikt voor snel drogen en krullen. Gebruikstijd maximaal 5 min. Wanneer de styling na 5 minuten niet klaar is, dient het apparaat terug naar stand 1 geschakeld te worden.

Tevredenheidsgarantie

Bij Tutabelle begrijpen we dat je 100% tevreden wilt zijn met je aankoop. Daarom bieden we een 30-dagen tevredenheidsgarantie. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je Tutabelle Airwrap, kun je het product altijd binnen 30 dagen gratis retourneren.

Bestel vandaag en ervaar het zelf!

Wacht niet langer en bestel de 6 in 1 Tutabelle Airwrap vandaag nog! Dan kun je morgen al beginnen met het stijlen van je haar precies zoals jij het wilt. De Airwrap is de perfecte oplossing voor elke vrouw die op zoek is naar een veelzijdig, efficiënt en betaalbaar haarstylingapparaat.

De Tutabelle Airwrap – dé oplossing voor al je haarstylingbehoeften

De Tutabelle Airwrap biedt je een complete stylingervaring in één handig apparaat. Met de 6 verschillende opzetstukken, drie temperatuurstanden en het 360 graden draaiende snoer is het stijlen van je haar nog nooit zo eenvoudig en comfortabel geweest. Bovendien zorgt de continue luchtstroom ervoor dat je haar beschermd blijft tegen beschadiging. Dus waar wacht je nog op? Bestel de Tutabelle Airwrap vandaag nog en ontdek zelf hoe eenvoudig en leuk het is om je haar in model te brengen!

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

9.5Expert Score
Ion technologie | Ø 3 cm | Automatische krultang | Steam styler | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Normaal - 3 - 4 cm | Haarklem: Nee
Pluspunten
  • Veelzijdig: drogen, gladföhnen, krullen, volume geven en meer
  • Kwalitatief en gebruiksvriendelijk
  • Luxueuze verpakking en opbergdoos
  • Geschikt voor elk haartype
  • Compleet met 6 verschillende opzetstukken
- Minpunten
  • Even oefenen om het krullen onder de knie te krijgen
  • Opbergdoos had iets ruimer mogen zijn

Extra informatie

Specificaties: Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit

Type krultang

Automatische krultang

Diameter (cm)

0

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Opzetborstel, Platte stijlborstel, Ronde krulborstel, Spiraalopzetstuk, Opzetkam

Kleur

Wit

Merk

Tutabelle

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

1x airwrap 2x krul opzetstuk 1x grote volumeborstel 1x kleine volumeborstel 1x gladmakende borstel 1x fohn opzetstuk 1x luxe opbergkoffer 1x Nederlandse handleiding

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Ja

Flexibele platen

Ja

Lengte van de platen (cm)

4

Steam styler

Ja

Vorm platen

Rechte platen

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

140 °C

Maximale temperatuur

140 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Nee

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Nee

Toetsenvergrendeling

Ja

Aantal temperatuurstanden

1

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

10

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Nee

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val, water of stootschade

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

1475

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (mm)

340

Verpakking hoogte (mm)

140

Verpakking lengte (mm)

125

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tutabelle Airwrap - 6 in 1 hairstyler - Multistyler - Krultang - Krulborstel - Haarstyler - Hairstyler - Stijltang - Wit
Laatste updates:
  • €59,95 - 29 juli 2023
  • €49,95 - 27 juli 2023
  • €59,95 - 25 juli 2023
  • €89,95 - 21 juli 2023
  • €59,95 - 12 juli 2023
  • €69,95 - 4 juli 2023
  • €59,95 - 30 juni 2023
  • €89,95 - 26 mei 2023
Sinds: 30 april 2023
  • Hoogste prijs: €99,95 - 1 mei 2023
  • Laagste prijs: €49,95 - 27 juli 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Tutabelle Airwrap – 6 in 1 hairstyler Wit

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Anna Smith

    De Tutabelle Airwrap is absoluut geweldig! Dit product presteert uitstekend en zodra je het onder de knie hebt, zul je er ongelooflijk blij mee zijn. Het is ook een geweldig cadeau-idee. De prijs is zeker gerechtvaardigd, omdat de kwaliteit ervan niet teleurstelt. Bovendien is de stevige doos waarin het verpakt is van hoogwaardige kwaliteit. Al met al kan ik het ten zeerste aanbevelen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart