Tunturi Star Fit X100 – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Star Fit X100 - Hometrainer - Fitnessfiets - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus - Opvouwbare hometrainer kopen voor slechts €136,00
  • De laagste prijs van Tunturi Star Fit X100 - Hometrainer - Fitnessfiets - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus - Opvouwbare hometrainer werd verkregen op 18 april 2024 19:11.

 136,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Star Fit X100 - Hometrainer - Fitnessfiets - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus - Opvouwbare hometrainer - €136,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Star Fit X100 - Hometrainer - Fitnessfiets - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus - Opvouwbare hometrainer
Laatste updates:
  • €136,00 - 16 april 2024
  • €129,00 - 1 april 2024
  • €122,55 - 25 maart 2024
  • €129,00 - 20 maart 2024
  • €128,99 - 11 maart 2024
  • €129,00 - 28 februari 2024
  • €128,99 - 23 februari 2024
  • €138,00 - 21 februari 2024
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €138,00 - 9 november 2023
  • Laagste prijs: €110,29 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:11
Tunturi Star Fit X100 – Hometrainer
Tunturi Star Fit X100 – Hometrainer

 136,00

Beschrijving

Tunturi Star Fit X100 X-bike Hometrainer: De Ideale Fitness Partner voor Thuis

Ben je op zoek naar een handige en effectieve manier om aan je conditie te werken zonder de deur uit te hoeven? De Tunturi Star Fit X100 X-bike hometrainer is wellicht precies wat je nodig hebt. Met zijn veelzijdige functies en compacte ontwerp biedt deze hometrainer een uitstekende oplossing voor thuisfitness. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over de Tunturi Star Fit X100, van zijn specificaties tot de voordelen en gebruikservaring.

Krachtige Specificaties voor Effectieve Workouts

Laten we beginnen met een blik op de specificaties van de Tunturi Star Fit X100 X-bike. Deze hometrainer heeft een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, wat het geschikt maakt voor de meeste gebruikers. Het beschikt niet over een hartslagfunctie, dus als je hartslagmeting tijdens je workouts belangrijk vindt, moet je wellicht een externe hartslagmonitor gebruiken. De hometrainer wordt geleverd met een trainingscomputer die informatie geeft over je prestaties, zoals afgelegde afstand, snelheid, workoutduur en calorieverbruik. Met in totaal 8 programma’s en een handmatig instelbare magnetische weerstand kun je je training naar wens aanpassen. Het vliegwielgewicht van 1.30 kg zorgt voor een soepele en stabiele rit.

Voordelen van de Tunturi Star Fit X100 X-bike

De Tunturi Star Fit X100 X-bike biedt tal van voordelen voor thuisgebruikers die hun conditie willen verbeteren:

1. Acht Weerstandsniveaus voor Maatwerk

Een van de opvallende kenmerken van deze hometrainer is de mogelijkheid om te kiezen uit acht verschillende weerstandsniveaus. Dit stelt je in staat om je training aan te passen aan je eigen fitnessniveau en doelen. Of je nu op zoek bent naar een rustige opwarming of een intense beenspiertraining, de Tunturi Star Fit X100 heeft voor elk wat wils.

2. Gebruiksvriendelijke Monitor voor Inzicht in je Prestaties

De ingebouwde trainingscomputer is een handige toevoeging aan deze hometrainer. Het geeft je real-time informatie over je workout, waaronder de afstand die je hebt afgelegd, je snelheid, de duur van je training en het aantal verbrande calorieën. Dit geeft je de motivatie om je doelen te behalen en je voortgang bij te houden.

3. Ruimtebesparend Ontwerp met Opklapbare Functie

Een groot voordeel van de Tunturi Star Fit X100 X-bike is het opklapbare ontwerp. Na je workout kun je de hometrainer eenvoudig inklappen, waardoor je kostbare ruimte in je huis bespaart. Dit is vooral handig voor mensen met beperkte ruimte.

4. Verstelbaar Zadel voor Comfortabel Fietsen

Het zadel van de Tunturi Star Fit X100 is in hoogte verstelbaar met een handige sluiting. Dit betekent dat zowel lange als korte gebruikers de juiste zithoogte kunnen instellen voor een comfortabele workout. Dit maakt het delen van de hometrainer met andere gezinsleden of huisgenoten ook praktisch.

Geschikt voor Startende tot Medium Ervaren Sporters

De Tunturi Star Fit X100 X-bike is ideaal voor beginnende tot gemiddelde sporters. Het biedt de mogelijkheid om je fitnessniveau geleidelijk te verbeteren zonder al te veel druk op je gewrichten. Met de variabele weerstandsniveaus kun je stap voor stap intensiever trainen naarmate je sterker wordt. Als je klaar bent met je training, klap je de hometrainer eenvoudig in en berg je hem op, zodat hij geen permanent ruimte inneemt in je huis.

Tunturi’s Toewijding aan Fitness

Tunturi is een merk met een rijke geschiedenis en een sterke toewijding aan fitness. Het bedrijf begon in 1922 als een fietsenwinkel in Finland en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Tunturi ondersteunt mensen bij het nastreven van een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Ze bieden een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Een bijzonder aspect van Tunturi’s filosofie is hun betrokkenheid bij het ondersteunen van kinderen met een beperking om te sporten. Voor elke aankoop die je doet, doneert Tunturi een bedrag aan stichting Fitkids, waardoor kinderen met een beperking de kans krijgen om aan sport te doen. Dit toont de maatschappelijke betrokkenheid van Tunturi en hun streven naar een gezondere samenleving.

Conclusie: Tunturi Star Fit X100 X-bike Hometrainer voor Effectieve Thuisfitness

De Tunturi Star Fit X100 X-bike hometrainer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en effectieve manier om aan hun conditie te werken in de comfortabele omgeving van hun eigen huis. Met zijn variabele weerstandsniveaus, gebruiksvriendelijke monitor en ruimtebesparende ontwerp biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een succesvolle fitnessroutine. Bovendien ondersteun je met je aankoop een merk dat toegewijd is aan het verbeteren van fitness en het helpen van kinderen met een beperking om te sporten. Kortom, de Tunturi Star Fit X100 X-bike is een investering in je gezondheid en welzijn waar je geen spijt van zult krijgen. Bestel de jouwe vandaag nog en begin met werken aan een fittere versie van jezelf!

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.5Expert Score
Tunturi Star Fit X100 X-bike Hometrainer: De Ideale Fitness Partner voor Thuis Ben je op zoek naar een handige en effectieve manier om aan je conditie te werken zonder de deur uit te hoeven? De Tunturi Star Fit X100 X-bike hometrainer is wellicht precies wat je nodig hebt. Met zijn veelzijdige functies en compacte ontwerp […]
Pluspunten
  • Acht weerstandsniveaus voor maatwerktraining.
  • Gebruiksvriendelijke monitor voor prestatie-inzicht.
  • Ruimtebesparend opklapbaar ontwerp.
  • Verstelbaar zadel voor comfort.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde hartslagmeting.
  • Niet geschikt voor zeer ervaren sporters.
  • Geen geavanceerde trainingsprogramma's.
  • Beperkte variatie in trainingsprogramma's.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Star Fit X100 – Hometrainer

Product breedte (cm)

46

Product hoogte (cm)

115

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

1

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

1.30

Hartslagfunctie

Nee

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

15.00

Product lengte (cm)

81

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

390

Verpakking hoogte (mm)

1185

Verpakking lengte (mm)

210

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Star Fit X100 - Hometrainer - Fitnessfiets - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus - Opvouwbare hometrainer
Laatste updates:
  • €136,00 - 16 april 2024
  • €129,00 - 1 april 2024
  • €122,55 - 25 maart 2024
  • €129,00 - 20 maart 2024
  • €128,99 - 11 maart 2024
  • €129,00 - 28 februari 2024
  • €128,99 - 23 februari 2024
  • €138,00 - 21 februari 2024
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €138,00 - 9 november 2023
  • Laagste prijs: €110,29 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Star Fit X100 – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart