Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer - Ergometer - Fitnessfiets - Bluetooth - 21 trainingsprogramma's - 16 weerstandniveaus - Kleur: zwart kopen voor slechts €359,00
  • De laagste prijs van Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer - Ergometer - Fitnessfiets - Bluetooth - 21 trainingsprogramma's - 16 weerstandniveaus - Kleur: zwart werd verkregen op 18 april 2024 17:31.

 359,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer - Ergometer - Fitnessfiets - Bluetooth - 21 trainingsprogramma's - 16 weerstandniveaus - Kleur: zwart - €359,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer - Ergometer - Fitnessfiets - Bluetooth - 21 trainingsprogramma's - 16 weerstandniveaus - Kleur: zwart
Laatste updates:
  • €359,00 - 18 april 2024
  • €369,00 - 1 april 2024
  • €331,55 - 25 maart 2024
  • €369,00 - 23 maart 2024
  • €379,00 - 22 maart 2024
  • €369,00 - 1 maart 2024
  • €349,00 - 22 februari 2024
  • €359,00 - 21 februari 2024
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €389,00 - 9 december 2023
  • Laagste prijs: €274,55 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:31
Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer
Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer

 359,00

Beschrijving

Review van de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer

Ben je op zoek naar een hometrainer die je helpt om je fitnessdoelen te bereiken? De Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve en motiverende trainingssessie. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg en een scala aan handige functies, is deze hometrainer geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. In dit uitgebreide review ontdek je alle ins en outs van de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer en waarom deze een waardevolle aanvulling kan zijn voor jouw fitnessroutine.

Productbeschrijving

De Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer is een fitnessfiets die ontworpen is om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Het biedt niet alleen de standaardmetingen zoals afstand en calorieverbruik, maar meet ook je hartslag en wattage. Dit alles zorgt ervoor dat je een gedetailleerd inzicht krijgt in je training, waardoor je gemotiveerder aan de slag kunt gaan. Bovendien kun je via Bluetooth verbinding maken met je favoriete fitnessapps en zelfs een borstband koppelen voor nog nauwkeurigere metingen.

Voordelen van de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer

Een van de grootste voordelen van deze hometrainer is de uitgebreide meting van je trainingsgegevens. Je krijgt inzicht in belangrijke parameters zoals afstand, calorieverbruik, hartslag en wattage, wat cruciaal is voor effectieve workouts en doelgericht trainen.

Via Bluetooth koppel je jouw fitnessapps aan de hometrainer

Moderne technologie komt samen met fitness in de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer. Met Bluetooth-connectiviteit kun je moeiteloos je favoriete fitnessapps synchroniseren met de hometrainer, waardoor je je workouts kunt personaliseren en je voortgang kunt bijhouden.

Kies uit een van de 21 trainingsprogramma’s

Variatie in je workouts is essentieel voor het behalen van je fitnessdoelen. Met deze hometrainer heb je de keuze uit maar liefst 21 trainingsprogramma’s, waardoor je je trainingen kunt afwisselen en uitdagend kunt houden.

Conditietraining op 16 weerstandsniveaus

Of je nu je conditie wilt verbeteren of spierkracht wilt opbouwen, deze hometrainer biedt 16 verschillende weerstandsniveaus om je training aan te passen aan je behoeften en vooruitgang.

Compact design hometrainer met lage instap

Dankzij het compacte ontwerp en de lage instap is de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer geschikt voor vrijwel elke ruimte in je huis. Het is gemakkelijk op te bergen en toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau.

Meten is weten

Deze hometrainer biedt een breed scala aan instellingen om je training aan te passen. Je kunt niet alleen het zadel in hoogte verstellen, maar ook naar voren en achteren, zodat je altijd de meest comfortabele positie kunt vinden. De lage weerstand bij het opstappen maakt het eenvoudig om aan je training te beginnen, ideaal voor zowel beginners als ervaren sporters. Met 21 trainingsprogramma’s en 16 weerstandsniveaus kun je je workouts naar wens aanpassen en uitdagender maken naarmate je sterker wordt.

Daarnaast heeft de hometrainer een roterende massa van 8 kilogram, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit. Je kunt je trainingsgegevens eenvoudig volgen op het ingebouwde monitor, die standaard informatie toont zoals afstand, snelheid, wattage, tijd en calorieverbruik. Bovendien is de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer uitgerust met hartslagsensoren, waardoor je je hartslag tijdens je workout kunt monitoren en ervoor kunt zorgen dat je in de juiste trainingszone blijft.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app

Een van de meest opwindende kenmerken van deze hometrainer is de compatibiliteit met de Tunturi Routes app. Met deze app kun je virtueel door de meest prachtige landschappen fietsen en jezelf uitdagen met verschillende routes. Of je nu de Alpe d’Huez wilt beklimmen of door de Alpen wilt skiën, met Tunturi Routes wordt trainen een visuele belevenis.

De gratis versie van de app biedt al toegang tot vijftien video-routes, maar met de premium versie kun je kiezen uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Wat deze app nog realistischer maakt, is dat de weerstand van je Tunturi trainer automatisch synchroniseert met de hoogteverschillen in de video, waardoor je een authentieke ervaring krijgt. Of je nu rustig wilt opbouwen of een intensievere training wilt, de app maakt het eenvoudig om de intensiteit van je route aan te passen.

En het beste van alles is dat de app gratis te downloaden is in de App Store en Play Store, en naadloos kan worden gekoppeld aan je Tunturi trainer.

Over Tunturi

Tunturi is een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en toewijding aan een gezonde levensstijl. Met meer dan 100 jaar ervaring in de fitnessindustrie, begonnen als een fietsenwinkel in Finland in 1922, is Tunturi uitgegroeid tot een wereldwijd bekend Nederlands bedrijf. Ze bieden een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps om mensen te helpen een gezond en fit lichaam te bereiken.

Tunturi onderscheidt zich ook door hun filantropische inspanningen. Voor elke aankoop die je doet, doneren ze een bedrag aan de stichting Fitkids, die kinderen met een beperking helpt om sport te beoefenen. Dit laat zien dat Tunturi niet alleen om fitness geeft, maar ook om het welzijn van de gemeenschap.

Conclusie: Review van de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer

In conclusie biedt de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer een indrukwekkende combinatie van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en technologie. Of je nu je conditie wilt verbeteren, spierkracht wilt opbouwen, of gewoon een leuke en effectieve workout wilt, deze hometrainer heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn vele functies en de compatibiliteit met de Tunturi Routes app, kun je blijven variëren en jezelf uitdagen, terwijl je je voortgang nauwkeurig kunt volgen. Bovendien toont Tunturi met hun filantropische inzet dat ze niet alleen om jouw fitness geven, maar ook om het welzijn van anderen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige hometrainer voor thuisgebruik, is de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer zeker het overwegen waard. Met zijn compacte design en lage instap past hij gemakkelijk in elke ruimte en is hij geschikt voor het hele gezin. Kortom, het is een uitstekende investering in je gezondheid en fitness. Bestel de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer nu en ontdek hoe je met behulp van jouw apps nog effectiever aan je conditie kunt werken.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer Ben je op zoek naar een hometrainer die je helpt om je fitnessdoelen te bereiken? De Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve en motiverende trainingssessie. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg […]
Pluspunten
  • Gedetailleerde meting van trainingsgegevens, inclusief hartslag en wattage.
  • Bluetooth-connectiviteit voor synchronisatie met fitnessapps.
  • Keuze uit 21 trainingsprogramma's voor variatie.
  • 16 weerstandsniveaus voor aanpasbare workouts.
  • Compact design met lage instap, geschikt voor thuisgebruik.
  • Soepele en stabiele rit met 8 kg roterende massa.
  • Compatibiliteit met de Tunturi Routes app voor visuele en uitdagende trainingen.
  • Filantropische inzet van Tunturi, donatie aan stichting Fitkids bij aankoop.
- Minpunten
  • Niet geschikt voor zeer intensieve professionele trainingen.
  • Mogelijk vereist aparte aanschaf van premium versie van Tunturi Routes app voor uitgebreide routes.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer

Product breedte (cm)

55

Product hoogte (cm)

137

Max. belastbaar gewicht (kg)

120

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Ja

Aantal programma's

23

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

5

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Product gewicht (kg)

29.70

Product lengte (cm)

98

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

255

Verpakking hoogte (mm)

560

Verpakking lengte (mm)

930

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer - Ergometer - Fitnessfiets - Bluetooth - 21 trainingsprogramma's - 16 weerstandniveaus - Kleur: zwart
Laatste updates:
  • €359,00 - 18 april 2024
  • €369,00 - 1 april 2024
  • €331,55 - 25 maart 2024
  • €369,00 - 23 maart 2024
  • €379,00 - 22 maart 2024
  • €369,00 - 1 maart 2024
  • €349,00 - 22 februari 2024
  • €359,00 - 21 februari 2024
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €389,00 - 9 december 2023
  • Laagste prijs: €274,55 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Star Fit E100 HR i plus Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart