Tunturi Star Fit B100 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Star Fit B100 Hometrainer - Fitness Fiets - 16 weerstandsniveaus - Verstelbaar - Ergonomisch - Hartslagmeter kopen voor slechts €229,00
  • De laagste prijs van Tunturi Star Fit B100 Hometrainer - Fitness Fiets - 16 weerstandsniveaus - Verstelbaar - Ergonomisch - Hartslagmeter werd verkregen op 18 april 2024 22:23.

 229,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Star Fit B100 Hometrainer - Fitness Fiets - 16 weerstandsniveaus - Verstelbaar - Ergonomisch - Hartslagmeter - €229,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Star Fit B100 Hometrainer - Fitness Fiets - 16 weerstandsniveaus - Verstelbaar - Ergonomisch - Hartslagmeter
Laatste updates:
  • €229,00 - 12 april 2024
  • €249,00 - 11 april 2024
  • €229,00 - 1 april 2024
  • €217,55 - 25 maart 2024
  • €229,00 - 28 november 2023
  • €217,00 - 21 november 2023
  • €229,00 - 20 november 2023
  • €179,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €249,00 - 11 april 2024
  • Laagste prijs: €179,00 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 22:23
Tunturi Star Fit B100 Hometrainer

 229,00

Beschrijving

Tunturi Star Fit B100: Een Luxe Hometrainer voor Jouw Home Gym

Ben je op zoek naar een hoogwaardige hometrainer waarmee je thuis aan je conditie kunt werken? De Tunturi Star Fit B100 is een uitstekende keuze. Met zijn indrukwekkende specificaties en luxe functies brengt deze hometrainer de sportschoolervaring naar je eigen huis. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de Tunturi Star Fit B100, waarbij we kijken naar zijn kenmerken, voordelen en hoe het je kan helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Indrukwekkende Specificaties

De Tunturi Star Fit B100 hometrainer is ontworpen met de serieuze sporter in gedachten. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg is deze hometrainer geschikt voor verschillende gebruikers. Het vliegwielgewicht van 3 kg zorgt voor een soepele en stabiele fietservaring. Maar wat deze hometrainer echt onderscheidt, zijn zijn 16 weerstandsniveaus en 15 trainingsprogramma’s. Hierdoor heb je de flexibiliteit om je training aan te passen aan je fitnessniveau en doelen.

Trainingsvariëteit

Een van de belangrijkste voordelen van de Tunturi Star Fit B100 is de variëteit in trainingsmogelijkheden. Met 15 trainingsprogramma’s kun je kiezen uit verschillende workouts, of je nu wilt focussen op intervaltraining, vetverbranding of uithoudingsvermogen. Daarnaast zijn er 16 weerstandsniveaus om uit te kiezen, wat betekent dat zowel beginners als ervaren sporters uitdaging kunnen vinden die bij hun niveau past. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je nooit verveeld raakt en gemotiveerd blijft om te trainen.

Monitor Je Vooruitgang

De Tunturi Star Fit B100 is uitgerust met een trainingscomputer die je voorziet van essentiële informatie over je workout. Je kunt je afstand, snelheid, trainingstijd, calorieverbruik en hartslag volgen terwijl je traint. Het monitoren van je hartslag is bijzonder nuttig, omdat het je in staat stelt om in de juiste hartslagzone te blijven om je conditie efficiënt te verbeteren. De hartslagsensoren op het stuur zorgen voor nauwkeurige metingen, waardoor je de intensiteit van je training kunt aanpassen op basis van je hartslag.

Comfortabel en Handig Ontwerp

De Tunturi Star Fit B100 is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel. Het zadel is in hoogte verstelbaar dankzij de handige snelsluiting, wat betekent dat gebruikers van verschillende lengtes comfortabel kunnen trainen. Bovendien is de hometrainer voorzien van een tablethouder, zodat je tijdens je workout je favoriete series of muziek kunt bekijken of beluisteren. De bidonhouder is een handige toevoeging, waardoor je gehydrateerd kunt blijven zonder van de fiets af te stappen. Dit alles draagt bij aan een aangename en gemakkelijke trainingservaring.

Ruimtebesparend Design

Als je thuis niet veel ruimte hebt voor fitnessapparatuur, zul je blij zijn te weten dat de Tunturi Star Fit B100 een compact design heeft. Met afmetingen van L: 87 cm, B: 50 cm en H: 124 cm neemt hij weinig ruimte in beslag. Dit maakt het ideaal voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers of zelfs kantoren. Na je training kun je de hometrainer eenvoudig verplaatsen dankzij de ingebouwde transportwielen.

Over Tunturi

Voordat we verder gaan met dit review, laten we eens kijken naar het merk achter deze indrukwekkende hometrainer. Tunturi, oorspronkelijk opgericht in Finland in 1922, begon als een fietsenwinkel en is nu uitgegroeid tot een wereldwijd merk met een sterke aanwezigheid in Nederland. Hun motto, “Feel better every day,” weerspiegelt hun toewijding aan het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar een gezond en fit lichaam. Tunturi biedt een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Hun assortiment wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd, met de nadruk op kwaliteit en uitstekende garantie.

Een ander belangrijk aspect van Tunturi is hun betrokkenheid bij het ondersteunen van de gemeenschap. Ze doneren een deel van elke aankoop aan de stichting Fitkids, wat betekent dat jouw aankoop niet alleen goed is voor je eigen gezondheid, maar ook bijdraagt aan het welzijn van kinderen met een beperking die toegang willen hebben tot sport.

Conclusie

De Tunturi Star Fit B100 is een toonaangevende hometrainer die zowel beginners als ervaren sporters zal aanspreken. Met zijn indrukwekkende specificaties, veelzijdige trainingsprogramma’s en comfortabele ontwerp biedt het de mogelijkheid om je conditie te verbeteren en je fitnessdoelen te bereiken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Het merk Tunturi staat bekend om zijn kwaliteit en toewijding aan fitness, en hun betrokkenheid bij de gemeenschap is een extra reden om voor hun producten te kiezen.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige hometrainer die je uitdaagt en je helpt je fitnessdoelen te bereiken, dan is de Tunturi Star Fit B100 een uitstekende keuze. Met zijn variëteit aan trainingsmogelijkheden, comfortabele ontwerp en ruimtebesparende afmetingen, zal het een waardevolle aanvulling zijn op je home gym en je helpen om elke dag een beetje beter te voelen. Investeer in je gezondheid en fitness met de Tunturi Star Fit B100 en bereik nieuwe hoogten in je persoonlijke fitnesstraject.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.2Expert Score
Tunturi Star Fit B100: Een Luxe Hometrainer voor Jouw Home Gym Ben je op zoek naar een hoogwaardige hometrainer waarmee je thuis aan je conditie kunt werken? De Tunturi Star Fit B100 is een uitstekende keuze. Met zijn indrukwekkende specificaties en luxe functies brengt deze hometrainer de sportschoolervaring naar je eigen huis. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Maximaal belastbaar gewicht van 110 kg.
  • 16 weerstandsniveaus en 15 trainingsprogramma's.
  • Monitort je voortgang (afstand, snelheid, calorieën, hartslag).
  • Comfortabel ontwerp met verstelbaar zadel, tablethouder en bidonhouder.
  • Ruimtebesparend ontwerp.
  • Ondersteunt de stichting Fitkids.
- Minpunten
  • Licht vliegwielgewicht (3 kg).
  • Eenvoudig display zonder geavanceerde functies.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Star Fit B100 Hometrainer

Product breedte (cm)

50

Product hoogte (cm)

124

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

16

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

3

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Product gewicht (kg)

20.20

Product lengte (cm)

87

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

250

Verpakking hoogte (mm)

580

Verpakking lengte (mm)

740

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Star Fit B100 Hometrainer - Fitness Fiets - 16 weerstandsniveaus - Verstelbaar - Ergonomisch - Hartslagmeter
Laatste updates:
  • €229,00 - 12 april 2024
  • €249,00 - 11 april 2024
  • €229,00 - 1 april 2024
  • €217,55 - 25 maart 2024
  • €229,00 - 28 november 2023
  • €217,00 - 21 november 2023
  • €229,00 - 20 november 2023
  • €179,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €249,00 - 11 april 2024
  • Laagste prijs: €179,00 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Star Fit B100 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart