Tunturi Cardio Fit T10 Loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit T10 Loopband - Inklapbaar - Ultra platte hardloopband - 7 verschillende trainingsprogramma's - 1.0 to 12 km/u kopen voor slechts €398,95
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit T10 Loopband - Inklapbaar - Ultra platte hardloopband - 7 verschillende trainingsprogramma's - 1.0 to 12 km/u werd verkregen op 18 april 2024 18:31.

 398,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit T10 Loopband - Inklapbaar - Ultra platte hardloopband - 7 verschillende trainingsprogramma's - 1.0 to 12 km/u - €398,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit T10 Loopband - Inklapbaar - Ultra platte hardloopband - 7 verschillende trainingsprogramma's - 1.0 to 12 km/u
Laatste updates:
  • €398,95 - 16 april 2024
  • €359,00 - 5 april 2024
  • €349,00 - 3 april 2024
  • €370,43 - 2 april 2024
  • €349,00 - 1 april 2024
  • €331,55 - 25 maart 2024
  • €370,43 - 21 maart 2024
  • €349,00 - 20 maart 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 9 februari 2024
  • Laagste prijs: €312,55 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 18:31
Tunturi Cardio Fit T10 Loopband

 398,95

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit T10 Loopband

In de zoektocht naar een geschikte loopband om je conditie te verbeteren of simpelweg binnen je eigen tempo te lopen, is de Tunturi Cardio Fit T10 een opvallende kandidaat. Deze compacte loopband biedt verschillende voordelen voor zowel beginners als meer ervaren lopers. Met een maximumsnelheid van 12 km/u en een stevige armsteun, lijkt het een veelbelovende keuze. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken, voordelen en mogelijkheden van de Tunturi Cardio Fit T10 loopband.

Geschikt voor Alle Soorten Lopers

De Tunturi Cardio Fit T10 is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Of je nu een beginner bent die net begint met lopen of een gevorderde loper bent, deze loopband past bij jou. De instapsnelheid begint al vanaf één kilometer per uur, wat perfect is voor wie rustig wil beginnen. Dankzij deze flexibiliteit is het mogelijk om je eigen tempo te kiezen en geleidelijk aan je uithoudingsvermogen te verbeteren. Bovendien biedt de stevige armsteun extra ondersteuning, waardoor zelfs mensen die minder goed ter been zijn veilig kunnen trainen.

Compact en Handig Opberggemak

Een van de opvallende kenmerken van de Tunturi Cardio Fit T10 is zijn compactheid. Na je trainingssessie kun je de loopband eenvoudig inklappen en opbergen, waarbij de hoogte slechts 16 centimeter bedraagt. Dit maakt het mogelijk om de loopband onder een bed te schuiven of discreet in een kast of achter een deur te bewaren. Met handige transportwieltjes aan het systeem is het verplaatsen van de loopband moeiteloos. Zo kun je jouw trainingsruimte in een handomdraai weer opruimen en klaar maken voor de volgende sessie.

Optimaal Comfort Tijdens het Lopen

Een comfortabele loopervaring is van groot belang, vooral als je regelmatig traint. De Tunturi Cardio Fit T10 biedt deze ervaring met zijn 15 millimeter T-Flex schokabsorberende loopplaat. Deze loopmat minimaliseert de impact op je gewrichten en biedt een zachtere landing bij elke stap. Het geïntegreerde LED-display toont nauwkeurig en duidelijk je prestaties tijdens de training. Bovendien wordt een handige afstandsbediening meegeleverd, waardoor je de loopband zelfs tijdens het lopen kunt bedienen.

Train Binnen alsof je Buiten Bent met Tunturi Routes

Hoewel de Tunturi Cardio Fit T10 geen Bluetooth heeft, kun je toch genieten van interactieve trainingssessies met de gratis Tunturi Routes app. Om de app te gebruiken, heb je de Tunturi Digitale Hartslag Armband nodig, die je kunt verbinden met de app. Hiermee kun je kiezen uit verschillende trainingsroutes, variërend van het rennen langs de stranden van de Malediven tot het verkennen van de straten van Parijs. De app biedt zowel gratis als premium versies, waarbij de premium versie toegang biedt tot honderdduizenden kilometers aan routes en honderden coaching video’s. Zo wordt je training een visuele belevenis die nooit saai wordt.

Over Tunturi – Een Betrouwbaar Merk

Tunturi is een merk met een lange geschiedenis en een sterke reputatie op het gebied van fitnessapparatuur. Het merk begon oorspronkelijk in Finland in 1922 als een fietsenwinkel en is nu uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, gevestigd in Nederland. Tunturi staat bekend om zijn toewijding aan het ondersteunen van mensen bij het bereiken van een gezond en fit lichaam. Ze bieden een breed scala aan cardio- en krachttraining apparatuur, accessoires en ondersteunende apps. Het merk blijft innoveren en verbeteren, met een sterke focus op kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden.

Een Goede Daad met Iedere Aankoop

Een ander opvallend aspect van Tunturi is hun betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij elke aankoop die je doet, doneert Tunturi een bedrag aan de stichting Fitkids. Dit initiatief zorgt ervoor dat kinderen met een beperking de kans krijgen om sport te beoefenen. Door een Tunturi-product aan te schaffen, draag je dus indirect bij aan een positieve verandering in de levens van kinderen.

Specificaties van de Tunturi Cardio Fit T10 Loopband

Om het overzichtelijk te houden, hier zijn enkele belangrijke specificaties van de Tunturi Cardio Fit T10 loopband:

  • Unieke en compacte loopband
  • Ingeklapt slechts 16 centimeter hoog
  • Inklapbare armsteunen voor extra ondersteuning
  • Startsnelheid vanaf 1 km/u, geschikt voor beginners
  • Maximumsnelheid van 12 km/u voor meer ervaren lopers
  • 3-ledig LED-scherm voor nauwkeurige prestatie-informatie
  • Inclusief afstandsbediening voor gemakkelijke bediening tijdens het lopen
  • 15 mm T-Flex schokabsorberende loopplaat voor comfortabel lopen
  • Transportwieltjes voor eenvoudige verplaatsing
  • Afmetingen opgebouwd: L 148 x B 73 x H 121 cm
  • Afmetingen opgeklapt: L 155 x B 73 x H 16 cm

Conclusie

De Tunturi Cardio Fit T10 loopband biedt een uitstekende combinatie van gebruiksgemak, comfort en veelzijdigheid. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt in hardlopen, deze loopband past zich aan jouw behoeften aan. Met zijn compacte formaat en handige opbergmogelijkheden is het een ideale keuze voor thuisgebruik. Bovendien voegt de mogelijkheid om te trainen met de Tunturi Routes app een extra dimensie toe aan je workouts. En vergeet niet dat je met een aankoop bij Tunturi niet alleen voor jezelf zorgt, maar ook bijdraagt aan het welzijn van anderen dankzij hun samenwerking met de stichting Fitkids. Kortom, de Tunturi Cardio Fit T10 is een loopband die veel te bieden heeft en zeker het overwegen waard is voor wie zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken.

Bekijk meer loopbanden op bol.com

8.6Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit T10 Loopband In de zoektocht naar een geschikte loopband om je conditie te verbeteren of simpelweg binnen je eigen tempo te lopen, is de Tunturi Cardio Fit T10 een opvallende kandidaat. Deze compacte loopband biedt verschillende voordelen voor zowel beginners als meer ervaren lopers. Met een maximumsnelheid van 12 […]
Pluspunten
  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderde lopers.
  • Compact ontwerp met gemakkelijke opbergmogelijkheden.
  • Comfortabele loopervaring dankzij schokabsorberende loopplaat.
  • Interactieve trainingsopties met de Tunturi Routes app.
  • Betrouwbaar merk met een lange geschiedenis in fitnessapparatuur.
  • Maatschappelijk verantwoordelijk met donaties aan stichting Fitkids.
- Minpunten
  • Geen Bluetooth-connectiviteit voor draadloze apparaten.
  • Premium functies van de Tunturi Routes app vereisen extra accessoires.
  • Maximale snelheid van 12 km/u kan voor zeer ervaren lopers beperkt zijn.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit T10 Loopband

Lengte loopvlak (cm)

125

Breedte loopvlak (cm)

42

Product breedte (cm)

73

Product hoogte (cm)

121

Max. belastbaar gewicht (kg)

100

Maximale snelheid

12 km/h

Uitbreidbaar

Nee

Motorvermogen piek

1.5 metric hp

Motorvermogen continu

1.00 metric hp

Aantal programma's

41

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

0 %

Aantal trainingsniveaus

12

Vliegwielgewicht (kg)

0

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Green,Black

Model

Cardio Fit T10, Tot 12 km/h, Geen programma's

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

CE markering

Zichtbaar

Compatibiliteit borstband

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Ja

Product gewicht (kg)

36

Product lengte (cm)

148

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

750

Verpakking hoogte (mm)

230

Verpakking lengte (mm)

1650

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit T10 Loopband - Inklapbaar - Ultra platte hardloopband - 7 verschillende trainingsprogramma's - 1.0 to 12 km/u
Laatste updates:
  • €398,95 - 16 april 2024
  • €359,00 - 5 april 2024
  • €349,00 - 3 april 2024
  • €370,43 - 2 april 2024
  • €349,00 - 1 april 2024
  • €331,55 - 25 maart 2024
  • €370,43 - 21 maart 2024
  • €349,00 - 20 maart 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 9 februari 2024
  • Laagste prijs: €312,55 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit T10 Loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart