Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer - Ergometer - Bluetooth - fitnessfiets met 12 verschillende trainingsprogramma's - Comfort plus zadel kopen voor slechts €221,71
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer - Ergometer - Bluetooth - fitnessfiets met 12 verschillende trainingsprogramma's - Comfort plus zadel werd verkregen op 18 april 2024 19:11.

 221,71

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer - Ergometer - Bluetooth - fitnessfiets met 12 verschillende trainingsprogramma's - Comfort plus zadel - €221,71
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer - Ergometer - Bluetooth - fitnessfiets met 12 verschillende trainingsprogramma's - Comfort plus zadel
Laatste updates:
  • €221,71 - 16 april 2024
  • €202,95 - 15 april 2024
  • €215,00 - 14 april 2024
  • €219,00 - 12 april 2024
  • €221,00 - 11 april 2024
  • €222,00 - 10 april 2024
  • €223,95 - 3 april 2024
  • €215,95 - 1 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €223,95 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €189,99 - 31 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:11
Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer
Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer

 221,71

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit E35: Een Complete Hometrainer voor Je Thuis

Als je op zoek bent naar een manier om je conditie op peil te houden, te werken aan je gezondheid, of te revalideren na een blessure, dan is de Tunturi Cardio Fit E35 wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze hometrainer biedt een scala aan functies en mogelijkheden om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. In dit uitgebreide review bespreken we alle aspecten van de Tunturi Cardio Fit E35, van zijn specificaties tot zijn unieke kenmerken en voordelen.

Ergonomisch Ontwerp voor Optimaal Comfort

Een van de opvallende kenmerken van de Tunturi Cardio Fit E35 is zijn ergonomisch ontwerp, dat zorgt voor maximaal comfort tijdens je trainingssessies. Het stuur van de hometrainer is verstelbaar, zodat je het kunt aanpassen aan je ideale positie. Of je nu liever rechtop traint of in een sportieve racehouding, de Tunturi Cardio Fit E35 past zich aan jouw voorkeuren aan. Bovendien is het comfort+ zadel zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, zodat je de perfecte zitpositie kunt vinden. Dit ergonomische ontwerp draagt bij aan een comfortabele en effectieve training, ongeacht je lichaamstype of fitnessniveau.

Precieze Weergave van Vermogen en Weerstand

Een ander indrukwekkend aspect van de Tunturi Cardio Fit E35 is de ingebouwde ergometer, die een precieze weergave biedt van zowel vermogen als weerstand. Met deze functie kun je je inspanningen nauwlettend volgen en evalueren tijdens je trainingen. De ergometer toont het aantal Watt dat je tijdens je training genereert, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je krachtinspanningen. Dit stelt je in staat om de doeltreffendheid van je workout te beoordelen en te verbeteren. Bovendien kun je met een ergometer consistent trainen met vooraf ingestelde weerstandsniveaus, wat je helpt om je trainingsschema te structureren en je fitnessdoelen te bereiken.

Diverse Trainingsprogramma’s en Weerstandsniveaus

De Tunturi Cardio Fit E35 biedt een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden om je trainingen gevarieerd en uitdagend te houden. Met maar liefst 23 verschillende trainingsprogramma’s kun je je fitnessroutine voortdurend aanpassen en aan je behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar een intensieve cardio-workout, een vetverbrandingssessie, of een rustige hersteltraining, deze hometrainer heeft voor elk wat wils. Bovendien kun je kiezen uit 16 verschillende weerstandsniveaus, afhankelijk van je fitnessniveau en doelstellingen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, de Tunturi Cardio Fit E35 biedt de juiste uitdaging voor jou.

Ingebouwde Hartslagfunctie

Voor degenen die hun trainingen willen optimaliseren en hun hartslag willen monitoren, is de Tunturi Cardio Fit E35 uitgerust met een ingebouwde hartslagfunctie. Met behulp van geïntegreerde hartslagsensoren kun je je hartslag tijdens je workouts nauwlettend volgen. Deze informatie wordt weergegeven op de monitor met een duidelijk display van 80 x 50 mm. Door je hartslag te controleren, kun je je trainingsintensiteit aanpassen aan je gewenste doelen, of het nu gaat om vetverbranding, uithoudingsvermogen opbouwen, of een gematigde trainingssessie.

Handige Houder voor Tablet of Smartphone

Een handige toevoeging aan de Tunturi Cardio Fit E35 is de ingebouwde houder voor tablet of smartphone. Dit stelt je in staat om tijdens je workouts naar je favoriete serie, film, of training-apps te kijken. De monitor heeft een opstaande rand waarop je je tablet of smartphone kunt plaatsen, en het magnetische vliegwiel van de hometrainer produceert nauwelijks geluid, waardoor je niet wordt gestoord tijdens het kijken. Als je een tablet of mobiel boven het scherm wilt plaatsen voor een betere weergave, kun je eenvoudig een extra houder toevoegen. Deze tablethouder zorgt ervoor dat alle trainingswaarden op het scherm zichtbaar blijven, zodat je je voortgang kunt volgen terwijl je van je entertainment geniet.

Tunturi Routes App voor Virtuele Training

Om je trainingservaring naar een hoger niveau te tillen, biedt de Tunturi Cardio Fit E35 toegang tot de gratis Tunturi Routes app. Met deze app kun je virtuele routes volgen en genieten van visuele trainingssessies. Of je nu droomt van het beklimmen van de Alpe d’Huez op de fiets of het skiën in de Alpen, de Tunturi Routes app maakt het mogelijk. Zelfs als je binnen traint, kun je je voorstellen dat je buiten bent, en de weerstand van je Tunturi trainer synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video, waardoor de ervaring nog realistischer wordt. Met honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en coaching video’s beschikbaar in de premium versie, blijft trainen leuk en uitdagend met Tunturi Routes. De app is gemakkelijk te downloaden in de App Store en Play Store en kan eenvoudig worden gekoppeld aan je Tunturi trainer.

Zwift Controlled voor Realistische Workouts

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer realisme in hun trainingen, biedt de Tunturi Cardio Fit E35 Zwift Controlled functionaliteit. Dit betekent dat de snelheid van de video zich automatisch aanpast aan jouw tempo, en de trainer houdt de hoogteverschillen op de video in de gaten en past de weerstand van jouw trainer daarop aan. Bovendien worden de parameters van je training in realtime met Zwift gedeeld, zodat je een gedetailleerd overzicht krijgt van je vorderingen. Met Zwift Controlled kun je jezelf uitdagen en je fitnessdoelen nastreven met een ongeëvenaarde mate van realisme en interactiviteit.

Over Tunturi: Een Betrouwbaar Fitnessmerk

Tunturi, opgericht in 1922 in Finland, is al meer dan 100 jaar een toonaangevend merk op het gebied van fitnessapparatuur. Tegenwoordig is Tunturi een Nederlands bedrijf met wereldwijde erkenning. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het ondersteunen van mensen bij het bereiken van een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Tunturi biedt een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps om gebruikers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met kwaliteitsproducten en uitstekende garantievoorwaarden heeft Tunturi een solide reputatie opgebouwd in de fitnessindustrie.

Conclusie

De Tunturi Cardio Fit E35 is een veelzijdige en hoogwaardige hometrainer die geschikt is voor zowel beginners als ervaren fitnessliefhebbers. Met zijn ergonomisch ontwerp, nauwkeurige ergometer, diverse trainingsprogramma’s en handige functies zoals tablet- en smartphoneondersteuning, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Bovendien zorgen de Tunturi Routes app en Zwift Controlled functionaliteit voor een extra dimensie aan je trainingen. Als je op zoek bent naar een duurzaam en betrouwbaar fitnessapparaat voor thuis, is de Tunturi Cardio Fit E35 zeker het overwegen waard.

Met deze uitgebreide review hopen we je te hebben voorzien van alle nodige informatie over de Tunturi Cardio Fit E35, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van je nieuwe hometrainer. Kortom, met de Tunturi Cardio Fit E35 kun je vanuit het comfort van je huis genieten van effectieve en motiverende workouts. Bestel hem vandaag nog en begin aan je reis naar een gezonder en fitter leven met Tunturi.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit E35: Een Complete Hometrainer voor Je Thuis Als je op zoek bent naar een manier om je conditie op peil te houden, te werken aan je gezondheid, of te revalideren na een blessure, dan is de Tunturi Cardio Fit E35 wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze hometrainer biedt […]
Pluspunten
  • Ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort tijdens trainingen.
  • Nauwkeurige weergave van vermogen en weerstand met ingebouwde ergometer.
  • Diverse trainingsprogramma's en 16 weerstandsniveaus voor variatie.
  • Ingebouwde hartslagfunctie voor effectieve workouts.
  • Handige houder voor tablet of smartphone voor entertainment tijdens het trainen.
  • Toegang tot de Tunturi Routes app voor virtuele trainingssessies.
  • Zwift Controlled functionaliteit voor realistische workouts.
- Minpunten
  • Het gewicht van 23,5 kg kan de verplaatsbaarheid bemoeilijken voor sommige gebruikers.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer - Ergometer - Bluetooth - fitnessfiets met 12 verschillende trainingsprogramma's - Comfort plus zadel
Laatste updates:
  • €221,71 - 16 april 2024
  • €202,95 - 15 april 2024
  • €215,00 - 14 april 2024
  • €219,00 - 12 april 2024
  • €221,00 - 11 april 2024
  • €222,00 - 10 april 2024
  • €223,95 - 3 april 2024
  • €215,95 - 1 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €223,95 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €189,99 - 31 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit E35 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart