Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer - Fitnessfiets met ergometer - 12 trainingsprogramma's - Verstelbaar - Ergonomisch kopen voor slechts €208,00
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer - Fitnessfiets met ergometer - 12 trainingsprogramma's - Verstelbaar - Ergonomisch werd verkregen op 18 april 2024 17:21.

 208,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer - Fitnessfiets met ergometer - 12 trainingsprogramma's - Verstelbaar - Ergonomisch - €208,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer - Fitnessfiets met ergometer - 12 trainingsprogramma's - Verstelbaar - Ergonomisch
Laatste updates:
  • €208,00 - 1 april 2024
  • €170,10 - 25 maart 2024
  • €208,00 - 6 maart 2024
  • €192,00 - 4 maart 2024
  • €179,95 - 2 maart 2024
  • €195,00 - 1 maart 2024
  • €208,00 - 26 februari 2024
  • €189,00 - 24 februari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €208,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €163,59 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:21
Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer

 208,00

Beschrijving

Tunturi Cardio Fit E30 Review: De Perfecte Hometrainer voor Je Gezondheid en Fitness

Of je nu op zoek bent naar een manier om in vorm te blijven, gewicht te verliezen, of te revalideren na een blessure, de Tunturi Cardio Fit E30 is een hometrainer die je kan helpen je fitnessdoelen te bereiken. Met zijn indrukwekkende specificaties en functies is deze hometrainer ontworpen om je een geweldige trainingservaring te bieden. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de Tunturi Cardio Fit E30, van zijn specificaties en voordelen tot zijn ergonomie en programma’s. Laten we beginnen!

Indrukwekkende Specificaties

De Tunturi Cardio Fit E30 heeft enkele indrukwekkende specificaties die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en handige manier om aan hun conditie te werken. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg is deze hometrainer geschikt voor de meeste gebruikers. Hier zijn enkele van zijn belangrijkste specificaties:

  • Hartslagfunctie: De Cardio Fit E30 is uitgerust met een hartslagfunctie, waarmee je je hartslag tijdens je training kunt volgen. Dit is essentieel om je inspanningen te meten en ervoor te zorgen dat je in de juiste trainingszone blijft.
  • Trainingscomputer: De hometrainer wordt geleverd met een trainingscomputer die verschillende parameters weergeeft, waaronder snelheid, afstand, calorieën, tijd en cadans. Dit stelt je in staat om je voortgang bij te houden en je trainingen te optimaliseren.
  • 24 Programma’s: Met maar liefst 24 verschillende trainingsprogramma’s biedt de Cardio Fit E30 je voldoende variatie om je trainingen interessant en uitdagend te houden.
  • Magnetische Weerstand: Het weerstandssysteem van de hometrainer is magnetisch en handmatig te bedienen, wat betekent dat je de intensiteit van je training kunt aanpassen aan je fitnessniveau en doelen.
  • Vliegwielgewicht: De Tunturi Cardio Fit E30 heeft een vliegwielgewicht van 3 kg, wat zorgt voor een soepele en stille training.

Voordelen van de Tunturi Cardio Fit E30

De Tunturi Cardio Fit E30 biedt tal van voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor zowel beginners als ervaren sporters. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Ergonomisch Verstelbaar Stuur: Het stuur van de hometrainer is ergonomisch verstelbaar, wat betekent dat je het kunt aanpassen aan je ideale positie voor een comfortabele training.
  • Diverse Trainingsprogramma’s: Met twaalf verschillende trainingsprogramma’s kun je variatie aanbrengen in je workouts en je lichaam blijven uitdagen.
  • Hartslagfunctie: De ingebouwde hartslagfunctie helpt je om je training in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je binnen je gewenste hartslagzone blijft.
  • Ergometer Functionaliteit: Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Cardio Fit E30 is de ergometerfunctionaliteit. Dit betekent dat de hometrainer het vermogen en de weerstand tijdens je training nauwkeurig weergeeft. Hierdoor kun je je prestaties beoordelen en verbeteren.
  • Tablet en Smartphone Houder: De monitor van de hometrainer heeft een handige houder waar je je tablet of smartphone kunt plaatsen. Hierdoor kun je tijdens je training naar je favoriete series of films kijken, wat je workout nog leuker maakt.

Meten = Weten: De Monitorfuncties

Een van de belangrijkste aspecten van effectief trainen is het bijhouden van je voortgang, en de Tunturi Cardio Fit E30 maakt dat gemakkelijk met zijn uitgebreide monitorfuncties. Met deze monitor kun je belangrijke parameters zoals snelheid, afstand, calorieën, tijd en cadans volgen. Bovendien heeft de monitor een duidelijk display (80 x 50 mm) waarop je al deze gegevens kunt bekijken.

Een ander opvallend kenmerk van de monitor is de geïntegreerde hartslagsensoren, waarmee je je hartslag tijdens je training kunt meten en controleren. Dit is essentieel voor het handhaven van de juiste trainingsintensiteit en het maximaliseren van je workouts.

Misschien wel het meest indrukwekkende aspect van de Cardio Fit E30 is de ergometerfunctionaliteit. Met deze functie wordt het aantal Watt dat je genereert tijdens je training nauwkeurig weergegeven. Dit geeft je een diepgaand inzicht in de intensiteit van je training en stelt je in staat om je prestaties te analyseren en verbeteren. Het stelt je ook in staat om consistent te trainen met een vooraf ingestelde weerstand, wat geweldig is voor gestructureerde workouts.

Kies Je Programma: De Veelzijdige Trainingsmogelijkheden

De Tunturi Cardio Fit E30 biedt maar liefst twaalf verschillende trainingsprogramma’s om uit te kiezen. Dit geeft je de flexibiliteit om je workouts afwisselend en uitdagend te houden. Of je nu op zoek bent naar een intensieve intervaltraining of een rustigere vetverbrandingssessie, deze hometrainer heeft voor elk wat wils.

Met een roterende massa van 4,5 kg biedt de Cardio Fit E30 voldoende weerstand om je training effectief te maken. Je kunt kiezen uit zestien verschillende weerstandsniveaus, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je eigen fitnessniveau en doelen. Dit maakt de hometrainer geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Ergonomisch Fietsen: Pas Het Aan Je Eigen Stijl Aan

Een van de grote voordelen van de Tunturi Cardio Fit E30 is de mogelijkheid om de hometrainer aan te passen aan je eigen lichaam en trainingsstijl. Het zadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, wat betekent dat je het kunt aanpassen aan je ideale positie voor optimaal comfort.

Het ergonomisch gevormde stuur van de hometrainer kan ook worden aangepast aan je voorkeur. Je kunt het rechtop zetten voor een ontspannen houding of het platter zetten voor een meer sportieve racehouding. Dit maakt de Cardio Fit E30 geschikt voor allerlei soorten trainingen, van rustige herstelsessies tot intense intervaltrainingen.

Tablet Support: Maak Je Training Entertainment

Als je graag jezelf vermaakt tijdens je workouts, zal de Tunturi Cardio Fit E30 je niet teleurstellen. De monitor van de hometrainer heeft een handige opstaande rand waar je een tablet of smartphone op kunt plaatsen. Dit stelt je in staat om je favoriete series, films of muziek te bekijken of beluisteren terwijl je traint.

Het magnetische vliegwiel van de hometrainer is bijzonder stil, dus je kunt genieten van je entertainment zonder gestoord te worden door het geluid van de hometrainer. Als je een extra tablet- of telefoonhouder hebt, kun je deze boven het scherm plaatsen om ervoor te zorgen dat al je trainingswaarden duidelijk zichtbaar blijven terwijl je kijkt.

Over Tunturi: Een Betrouwbaar Merk

Tunturi is een gerenommeerd merk met een lange geschiedenis van kwaliteit en innovatie op het gebied van fitnessapparatuur. Oorspronkelijk opgericht in Finland in 1922, is Tunturi nu een Nederlands bedrijf dat wereldwijd bekend is. Het motto van Tunturi is “Feel better every day,” en ze streven ernaar om mensen te helpen een gezond en fit lichaam te bereiken.

Tunturi biedt een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Ze zijn toegewijd aan kwaliteit en bieden uitstekende garanties op hun producten. Bovendien staat hun serviceteam klaar om eventuele vragen of problemen die je hebt aan te pakken.

Steun voor een Goed Doel: Fitkids

Een ander bewonderenswaardig aspect van Tunturi is hun betrokkenheid bij het goede doel. Ze doneren een deel van elke aankoop aan de stichting Fitkids, een organisatie die zich inzet om kinderen met een beperking in staat te stellen aan sport te doen. Door een Tunturi-product te kopen, draag je dus indirect bij aan het welzijn van deze kinderen en hun toegang tot sport.

Conclusie: De Tunturi Cardio Fit E30 is een Topkeuze

Kortom, de Tunturi Cardio Fit E30 is een indrukwekkende hometrainer die geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en handige manier om aan hun fitnessdoelen te werken. Met zijn brede scala aan programma’s, ergonomische aanpassingsmogelijkheden en ergometerfunctionaliteit, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor een succesvolle workout.

Bovendien toont het engagement van Tunturi voor het goede doel hun inzet voor het welzijn van anderen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige hometrainer die je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel voldoening geeft, is de Tunturi Cardio Fit E30 de perfecte keuze. Kortom, een topkeuze voor thuisfitness.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.8Expert Score
Tunturi Cardio Fit E30 Review: De Perfecte Hometrainer voor Je Gezondheid en Fitness Of je nu op zoek bent naar een manier om in vorm te blijven, gewicht te verliezen, of te revalideren na een blessure, de Tunturi Cardio Fit E30 is een hometrainer die je kan helpen je fitnessdoelen te bereiken. Met zijn indrukwekkende […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende ergometerfunctionaliteit voor nauwkeurige weerstand.
  • Diverse trainingsprogramma's voor variatie en uitdaging.
  • Ergonomisch verstelbaar stuur en zadel voor comfort.
  • Handige tablet- en smartphonehouder voor entertainment.
  • Steun voor het goede doel: donaties aan stichting Fitkids.
- Minpunten
  • Beperkt vliegwielgewicht van 3 kg.
  • Handmatige aanpassing van de weerstand.
  • Extra tablet- of telefoonhouder niet standaard meegeleverd.
  • Vereist voeding via stopcontact voor gebruik.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer

Product breedte (cm)

48

Product hoogte (cm)

124

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

24

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

3

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

20.20

Product lengte (cm)

79

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

520

Verpakking hoogte (mm)

250

Verpakking lengte (mm)

800

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer - Fitnessfiets met ergometer - 12 trainingsprogramma's - Verstelbaar - Ergonomisch
Laatste updates:
  • €208,00 - 1 april 2024
  • €170,10 - 25 maart 2024
  • €208,00 - 6 maart 2024
  • €192,00 - 4 maart 2024
  • €179,95 - 2 maart 2024
  • €195,00 - 1 maart 2024
  • €208,00 - 26 februari 2024
  • €189,00 - 24 februari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €208,00 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €163,59 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit E30 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart