Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer - Opvouwbaar - Bueaufiets voor op kantoor - Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus - Compact kopen voor slechts €118,95
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer - Opvouwbaar - Bueaufiets voor op kantoor - Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus - Compact werd verkregen op 24 mei 2024 20:51.

 118,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer - Opvouwbaar - Bueaufiets voor op kantoor - Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus - Compact - €118,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer - Opvouwbaar - Bueaufiets voor op kantoor - Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus - Compact
Laatste updates:
  • €118,95 - 28 april 2024
  • €127,00 - 24 april 2024
  • €129,00 - 21 april 2024
  • €120,95 - 20 april 2024
  • €129,00 - 16 april 2024
  • €120,95 - 1 april 2024
  • €103,50 - 25 maart 2024
  • €120,95 - 6 maart 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €129,00 - 16 april 2024
  • Laagste prijs: €103,50 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer

 118,95

Beschrijving

Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike Review: Beweeg Je Werkdag Door

In deze uitgebreide review nemen we een diepe duik in de Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike, een innovatieve bewegingstrainer die je kunt integreren in je dagelijkse werkzaamheden. Met de Tunturi Cardio Fit D20 kun je actief blijven terwijl je aan je bureau zit, waardoor je je productiviteit en gezondheid een boost kunt geven. We bespreken de specificaties, voordelen en gebruikservaring van deze deskbike.

Specificaties van de Tunturi Cardio Fit D20

Laten we beginnen met een overzicht van de specificaties van de Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike:

  • Maximaal belastbaar gewicht: 110 kg
  • Geen hartslagfunctie
  • 8 verschillende weerstandsniveaus
  • Ergonomisch gevormd zadel, in hoogte verstelbaar
  • Magnetisch remsysteem
  • Opvouwbaar en makkelijk op te bergen
  • Roterende massa: 3,6 kg
  • Vliegwielgewicht: 1,40 kg
  • Afmetingen deskbike: L: 81,5 cm B: 59 cm H: 88 cm
  • Afmetingen deskbike (opgevouwen): L: 46 cm B: 46 cm H: 106,5 cm
  • Gewicht: 14,5 kg
  • Kleur: frame grijs, behuizing zwart
  • Meertalige handleiding, waaronder Nederlands
  • Optioneel: draadloze monitor
  • 2 jaar garantie

Compact en Stabiel Ontwerp

De Tunturi Cardio Fit D20 is ontworpen met het oog op efficiëntie en stabiliteit. Het compacte ontwerp past gemakkelijk onder vrijwel elk bureau, waardoor je zonder problemen kunt multitasken terwijl je aan het bewegen bent. De brede voetsteunen zorgen voor een stabiele basis, en de ergonomisch gevormde pedalen met voetriemen houden je voeten stevig op hun plaats.

Ergonomisch Comfort

Een van de belangrijkste aspecten van de Tunturi Cardio Fit D20 is het ergonomische comfort dat het biedt. Het zadel is ontworpen om je comfortabel te laten zitten, zelfs tijdens lange sessies. Bovendien kun je de hoogte van het zadel aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, wat bijdraagt aan een gezonde zithouding. De antislip handgrepen aan het stuur zorgen ervoor dat je handen niet wegglijden tijdens het trappen, waardoor je de controle behoudt.

Weerstandsniveaus voor Iedereen

Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, de Tunturi Cardio Fit D20 biedt uitdaging voor iedereen. Met 8 verschillende weerstandsniveaus kun je de intensiteit van je training aanpassen aan je eigen fitnessniveau en doelen. Het handmatig te bedienen magnetische remsysteem maakt het eenvoudig om de weerstand aan te passen tijdens je training, zonder te stoppen.

Monitoren van Je Voortgang

De Cardio Fit D20 is uitgerust met een draadloze sensor met een platte batterij, en je hebt de optie om een draadloze monitor toe te voegen. Hiermee kun je je trainingsparameters bijhouden, zoals de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, trainingstijd en calorieverbruik. Deze functie helpt je gemotiveerd te blijven en je voortgang in de gaten te houden terwijl je aan het werk bent.

Opvouwbaar en Ruimtebesparend

Een ander groot voordeel van de Tunturi Cardio Fit D20 is dat het opvouwbaar is en dus weinig ruimte in beslag neemt wanneer je het niet gebruikt. Dit maakt het ideaal voor mensen met beperkte ruimte thuis of op kantoor. Je kunt de deskbike eenvoudig opvouwen en opbergen, waardoor je werkruimte netjes en opgeruimd blijft.

Geen Hartslagfunctie

Het enige nadeel van de Tunturi Cardio Fit D20 is dat het geen ingebouwde hartslagfunctie heeft. Als je specifiek wilt trainen op basis van je hartslag, moet je mogelijk een externe hartslagmonitor gebruiken om je hartslag te meten tijdens je trainingssessies.

Over Tunturi

Tunturi is een bekend merk in de fitnesswereld met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1922. Het merk is oorspronkelijk opgericht in Finland, maar is nu een Nederlands bedrijf met wereldwijde bekendheid. Tunturi staat voor kwaliteit en innovatie, en hun producten zijn ontworpen om mensen te helpen zich beter te voelen, zowel fysiek als mentaal.

Een bijzonder aspect van Tunturi is hun betrokkenheid bij het ondersteunen van kinderen met een beperking in hun streven naar een actieve levensstijl. Bij elke aankoop die je doet, draagt Tunturi een bedrag af aan stichting Fitkids, waardoor kinderen met beperkingen de kans krijgen om te sporten en gezond te blijven.

Conclusie

De Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike is een uitstekende keuze voor mensen die hun werkplek willen omvormen tot een gezonde trainingsomgeving. Het compacte en stabiele ontwerp, gecombineerd met ergonomisch comfort en aanpasbare weerstandsniveaus, maken dit tot een waardevolle investering in je gezondheid en productiviteit. Met de optie om je trainingsvoortgang bij te houden en het feit dat de deskbike opvouwbaar is, biedt de Tunturi Cardio Fit D20 alle functionaliteit die je nodig hebt om actiever te zijn tijdens je werkdag. Het enige mogelijke nadeel is het ontbreken van een ingebouwde hartslagfunctie, maar voor velen zal dit geen probleem zijn.

Kortom, de Tunturi Cardio Fit D20 is een praktische en effectieve oplossing voor wie een gezondere levensstijl wil combineren met een drukke werkdag. Maak van je werkplek een plek waar beweging en productiviteit samenkomen, en bestel vandaag nog de Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike. Met Tunturi ben je op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.6Expert Score
Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike Review: Beweeg Je Werkdag Door In deze uitgebreide review nemen we een diepe duik in de Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike, een innovatieve bewegingstrainer die je kunt integreren in je dagelijkse werkzaamheden. Met de Tunturi Cardio Fit D20 kun je actief blijven terwijl je aan je bureau zit, waardoor je […]
Pluspunten
  • Compact en stabiel ontwerp, past onder vrijwel elk bureau.
  • Ergonomisch comfort met aanpasbaar zadel en antislip handgrepen.
  • 8 verschillende weerstandsniveaus voor diverse fitnessniveaus.
  • Draadloze monitor om trainingsvoortgang bij te houden.
  • Opvouwbaar en ruimtebesparend ontwerp.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde hartslagfunctie, vereist een externe hartslagmonitor voor hartslagmeting tijdens trainingen.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer

Product breedte (cm)

59

Product hoogte (cm)

88

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

1

Inclusief trainingscomputer

Nee

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

1.40

Hartslagfunctie

Nee

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

14.50

Product lengte (cm)

81.50

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

495

Verpakking hoogte (mm)

795

Verpakking lengte (mm)

220

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer - Opvouwbaar - Bueaufiets voor op kantoor - Fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus - Compact
Laatste updates:
  • €118,95 - 28 april 2024
  • €127,00 - 24 april 2024
  • €129,00 - 21 april 2024
  • €120,95 - 20 april 2024
  • €129,00 - 16 april 2024
  • €120,95 - 1 april 2024
  • €103,50 - 25 maart 2024
  • €120,95 - 6 maart 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €129,00 - 16 april 2024
  • Laagste prijs: €103,50 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit D20 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart