Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer - Fitnessfiets met lage instap - 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen kopen voor slechts €194,95
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer - Fitnessfiets met lage instap - 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen werd verkregen op 20 april 2024 19:33.

 194,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer - Fitnessfiets met lage instap - 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen - €194,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer - Fitnessfiets met lage instap - 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen
Laatste updates:
  • €194,95 - 3 april 2024
  • €176,95 - 1 april 2024
  • €159,25 - 25 maart 2024
  • €176,95 - 10 februari 2024
  • €189,95 - 20 januari 2024
  • €177,95 - 9 januari 2024
  • €168,00 - 7 januari 2024
  • €159,99 - 6 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €194,95 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €152,15 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 19:32
Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer

 194,95

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit B40: Je Ideale Trainingspartner

De Tunturi Cardio Fit B40 is een hometrainer die je de mogelijkheid biedt om op een comfortabele en effectieve manier aan je conditie te werken, gewicht te verliezen of te revalideren na een blessure. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, hartslagfunctie, trainingscomputer en magnetische weerstand, belooft deze hometrainer een veelzijdige en duurzame trainingservaring te bieden. In dit uitgebreide review bespreken we alle aspecten van de Tunturi Cardio Fit B40, van het ontwerp en gebruiksgemak tot de trainingsmogelijkheden en specificaties.

Ontwerp en Gebruiksgemak

Een van de meest opvallende kenmerken van de Tunturi Cardio Fit B40 is de lage instap, wat het opstappen uiterst moeiteloos maakt. Dit is een essentieel aspect, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit of revalidatiebehoeften. Het ergonomisch verstelbare stuur biedt extra comfort en flexibiliteit in je trainingshouding, en je kunt kiezen uit 8 verschillende trainingsniveaus om je workouts aan te passen aan je individuele behoeften en doelen.

Het zadel van de Tunturi Cardio Fit B40 is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, waardoor je de hometrainer kunt aanpassen aan jouw lichaamstype en voorkeur. Of je nu liever in een ontspannen positie traint of een meer sportieve houding verkiest, deze hometrainer past zich aan jou aan. De lage instap maakt de Cardio Fit B40 geschikt voor gebruikers van alle niveaus, van beginners tot ervaren fietsers.

Een ander handig aspect van het ontwerp is de ingebouwde houder voor tablets of smartphones. Hierdoor kun je tijdens je training naar je favoriete series of films kijken, wat de motivatie om te trainen kan verhogen. Het stuur kan ook platter worden gezet voor een race-houding, voor degenen die graag wat intensiever trainen.

Weerstand en Trainingsmogelijkheden

De Tunturi Cardio Fit B40 wordt geleverd met een magnetisch weerstandssysteem en heeft een vliegwielgewicht van 3 kg. De roterende massa van 4,5 kg zorgt voor voldoende weerstand om je uitdagende trainingen te bieden. Met 8 verschillende trainingsniveaus kun je de weerstand eenvoudig aanpassen aan je fitnessniveau en trainingsdoelen. Het aanpassen van de weerstand is moeiteloos dankzij de weerstandsknop onder het stuur.

De trainingscomputer van de Cardio Fit B40 biedt een breed scala aan functies om je workout te volgen en te optimaliseren. Je kunt belangrijke parameters zoals snelheid, afstand, calorieën, tijd en cadans bijhouden. Bovendien is er een ingebouwde hartslagsensor om je hartslag te meten en je trainingsintensiteit te controleren. Alle gegevens worden weergegeven op een duidelijk lcd-display (80 x 42 mm) dat werkt op twee AA-batterijen, waardoor je de monitor overal kunt gebruiken zonder gedoe met kabels.

Stil en Duurzaam

Een belangrijk voordeel van de Tunturi Cardio Fit B40 is het magnetische vliegwiel, dat nauwelijks geluid maakt tijdens het gebruik. Dit betekent dat je kunt trainen zonder anderen te storen of zonder afgeleid te worden door irritante geluiden. Het stille vliegwiel draagt bij aan een aangename trainingservaring.

Daarnaast is de Tunturi Cardio Fit B40 gebouwd om lang mee te gaan. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg en een stevig frame van 22 kg, is deze hometrainer ontworpen voor duurzaamheid en stabiliteit. De antislip pedalen met verstelbare straps zorgen voor een veilige en comfortabele rit.

Over Tunturi

Tunturi, een bekend merk met een rijke geschiedenis, heeft als motto “Feel better every day.” Oorspronkelijk gestart als een fietsenwinkel in Finland in 1922, is Tunturi nu een wereldwijd merk met een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps. Het bedrijf streeft ernaar om mensen te ondersteunen bij hun streven naar een gezond en fit lichaam en een gelukkig leven. Bovendien dragen ze bij aan het goede doel door een deel van elke aankoop te doneren aan de stichting Fitkids, waardoor kinderen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten.

Conclusie

De Tunturi Cardio Fit B40 is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke hometrainer die geschikt is voor een breed scala aan gebruikers, van beginners tot ervaren fietsers. Met zijn lage instap, verstelbare zadel en stuur, magnetische weerstand, en uitgebreide monitorfuncties biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt voor effectieve en comfortabele trainingen. Bovendien is het ontwerp stil en duurzaam, en het merk Tunturi staat bekend om zijn toewijding aan het bevorderen van gezondheid en fitness. Als je op zoek bent naar een eenvoudige hometrainer die je lichaam en trainingsbehoeften ondersteunt, is de Tunturi Cardio Fit B40 zeker het overwegen waard. Begin vandaag nog met het verbeteren van je fitnessniveau en voel je beter, elke dag.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit B40: Je Ideale Trainingspartner De Tunturi Cardio Fit B40 is een hometrainer die je de mogelijkheid biedt om op een comfortabele en effectieve manier aan je conditie te werken, gewicht te verliezen of te revalideren na een blessure. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, hartslagfunctie, trainingscomputer en […]
Pluspunten
  • Lage instap voor moeiteloos opstappen.
  • Ergonomisch verstelbaar stuur en zadel voor comfort.
  • 8 trainingsniveaus voor aanpasbare workouts.
  • Ingebouwde hartslagsensor voor trainingsintensiteit.
  • Stil magnetisch vliegwiel voor een aangename ervaring.
  • Duurzaam ontwerp met maximaal belastbaar gewicht van 110 kg.
  • Handige tablethouder voor entertainment tijdens het trainen.
- Minpunten
  • Slechts één trainingsprogramma beschikbaar.
  • Batterijen nodig voor de monitor (2xAA).
  • Het vliegwiel heeft een gewicht van 3 kg, wat lichter is dan sommige concurrenten.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer

Product breedte (cm)

50

Product hoogte (cm)

130

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

4

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

3

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

22.70

Product lengte (cm)

103

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

250

Verpakking hoogte (mm)

980

Verpakking lengte (mm)

530

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer - Fitnessfiets met lage instap - 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen
Laatste updates:
  • €194,95 - 3 april 2024
  • €176,95 - 1 april 2024
  • €159,25 - 25 maart 2024
  • €176,95 - 10 februari 2024
  • €189,95 - 20 januari 2024
  • €177,95 - 9 januari 2024
  • €168,00 - 7 januari 2024
  • €159,99 - 6 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €194,95 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €152,15 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit B40 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart