Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer - Fitnessfiets - 8 weerstandsniveaus - Hartslagmonitor - Ergonomisch - Verstelbaar stuur - Transportwielen kopen voor slechts €166,95
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer - Fitnessfiets - 8 weerstandsniveaus - Hartslagmonitor - Ergonomisch - Verstelbaar stuur - Transportwielen werd verkregen op 18 april 2024 21:44.

 166,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer - Fitnessfiets - 8 weerstandsniveaus - Hartslagmonitor - Ergonomisch - Verstelbaar stuur - Transportwielen - €166,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer - Fitnessfiets - 8 weerstandsniveaus - Hartslagmonitor - Ergonomisch - Verstelbaar stuur - Transportwielen
Laatste updates:
  • €166,95 - 9 april 2024
  • €180,00 - 8 april 2024
  • €169,00 - 4 april 2024
  • €166,95 - 3 april 2024
  • €158,00 - 1 april 2024
  • €148,00 - 26 maart 2024
  • €151,16 - 25 maart 2024
  • €148,00 - 20 maart 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €208,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €124,99 - 6 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 21:44
Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer

 166,95

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer: Een Perfecte Partner voor Je Conditietraining

Ben je op zoek naar een effectieve en comfortabele manier om aan je conditie te werken, maar wil je dit graag in het comfort van je eigen huis doen? Dan is de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer wellicht de ideale keuze voor jou. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de verschillende aspecten van deze hometrainer, zoals zijn specificaties, functies, voordelen en nog veel meer. Laten we beginnen met een overzicht van de belangrijkste kenmerken.

Specificaties van de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer

De Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer is een veelzijdige fitnessfiets met een aantal indrukwekkende specificaties:

  • Maximaal belastbaar gewicht: 110 kg
  • Voorzien van een hartslagfunctie
  • Inclusief een trainingscomputer met verschillende programma’s
  • Magnetische weerstand voor soepele en stille trainingen
  • Vliegwielgewicht van 4 kg

Nu we een idee hebben van de basiskenmerken, laten we dieper ingaan op de voordelen en eigenschappen die deze hometrainer tot een uitstekende keuze maken.

Stabiliteit en Comfort

Een van de belangrijkste aspecten van een hometrainer is stabiliteit, en de Tunturi Cardio Fit B35 stelt hierin niet teleur. De hometrainer staat stevig op brede voetsteunen en de pedalen zijn voorzien van voetriemen om extra balans te bieden tijdens je trainingssessies. Het ergonomische zadel is in hoogte verstelbaar, en het stuur kan onder verschillende hoeken worden ingesteld. Deze aanpassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je in een comfortabele en stabiele positie kunt trainen, ongeacht je lichaamslengte of -type. Bovendien kun je de hometrainer eenvoudig verplaatsen dankzij de ingebouwde transportwielen.

Weerstandsniveaus voor Uitdaging

De Tunturi Cardio Fit B35 biedt 8 verschillende trainingsniveaus, waardoor zowel beginners als gevorderde gebruikers kunnen profiteren van de juiste intensiteit voor hun workouts. Het aanpassen van de weerstandsniveaus is eenvoudig: je hoeft alleen maar aan de weerstandsknop onder het stuur te draaien en je kunt meteen beginnen met trappen op het gewenste niveau. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om je trainingen in de loop van de tijd aan te passen en uitdagender te maken naarmate je conditie verbetert.

Informatieve Trainingsmonitor

Een ander hoogtepunt van de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer is de trainingsmonitor. Deze monitor biedt een overzichtelijke weergave van belangrijke trainingsinformatie, waaronder snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag. Met geïntegreerde hartslagsensoren kun je je hartslag tijdens je workouts nauwlettend volgen, waardoor je een beter inzicht krijgt in je prestaties en trainingsniveaus. De monitor heeft een duidelijk display van 80 x 42 mm dat gemakkelijk af te lezen is, zelfs tijdens intense oefeningen.

Entertainmentopties

Voor degenen die graag multitasken tijdens hun trainingssessies, heeft de Tunturi Cardio Fit B35 een handige tablethouder. Je kunt je tablet of smartphone eenvoudig op de monitor plaatsen en genieten van je favoriete serie, film, of muziek terwijl je aan je conditie werkt. Het magnetische vliegwiel van de hometrainer produceert nauwelijks geluid, waardoor je niet wordt gestoord tijdens je entertainment.

Over Tunturi: Een Betrouwbaar Merk

Tunturi, oorspronkelijk opgericht in Finland in 1922, is nu een Nederlands bedrijf met een wereldwijde reputatie. Hun motto “Feel better every day” weerspiegelt hun toewijding aan het helpen van mensen bij het bereiken van een gezond en fit lichaam, een evenwichtige geest en een gelukkig leven. Tunturi biedt een breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps. Ze zijn voortdurend bezig met het verbeteren van hun producten en bieden uitstekende garanties aan hun klanten. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat het serviceteam van Tunturi altijd klaar om te helpen.

Bijdrage aan Fitkids

Een ander opmerkelijk aspect van Tunturi is hun sociale betrokkenheid. Ze doneren een deel van elke aankoop aan de stichting Fitkids, waardoor kinderen met een beperking de kans krijgen om te sporten. Door te investeren in producten van Tunturi draag je dus indirect bij aan een goed doel en maak je sporten toegankelijk voor een bredere groep mensen.

Conclusie: Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer – De Ideale Trainingspartner

Samenvattend biedt de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer een uitstekende trainingservaring voor zowel beginners als gevorderde fitnessliefhebbers. Met zijn stabiliteit, aanpasbaarheid, verscheidenheid aan weerstandsniveaus en informatieve monitor is het een fantastische keuze voor thuisgebruik. Bovendien ondersteunt de betrokkenheid van Tunturi bij stichting Fitkids een goed doel, waardoor je niet alleen aan je eigen gezondheid werkt, maar ook bijdraagt aan de gezondheid van anderen. Als je op zoek bent naar een hometrainer waarmee je ergonomisch en plezierig kunt trainen, overweeg dan zeker de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer. Het is een investering in je welzijn en dat van anderen.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.3Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer: Een Perfecte Partner voor Je Conditietraining Ben je op zoek naar een effectieve en comfortabele manier om aan je conditie te werken, maar wil je dit graag in het comfort van je eigen huis doen? Dan is de Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer wellicht de ideale keuze […]
Pluspunten
  • Stabiele en ergonomische constructie
  • 8 verschillende trainingsniveaus voor uitdaging
  • Informatieve trainingsmonitor met hartslagmeting
  • Handige tablethouder voor entertainment tijdens het sporten
  • Betrouwbaar merk met sociale betrokkenheid
- Minpunten
  • Beperkt aantal programma's (slechts 1 programma)
  • Het vliegwielgewicht van 4 kg kan licht zijn voor zeer ervaren gebruikers
  • Werkt op batterijen, wat af en toe vervanging vereist

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer

Product breedte (cm)

50

Product hoogte (cm)

131

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

4

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

4

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Grijs,Groen,Zwart

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

22.80

Product lengte (cm)

87

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

530

Verpakking hoogte (mm)

250

Verpakking lengte (cm)

79.00

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer - Fitnessfiets - 8 weerstandsniveaus - Hartslagmonitor - Ergonomisch - Verstelbaar stuur - Transportwielen
Laatste updates:
  • €166,95 - 9 april 2024
  • €180,00 - 8 april 2024
  • €169,00 - 4 april 2024
  • €166,95 - 3 april 2024
  • €158,00 - 1 april 2024
  • €148,00 - 26 maart 2024
  • €151,16 - 25 maart 2024
  • €148,00 - 20 maart 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €208,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €124,99 - 6 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit B35 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart