Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer - Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen kopen voor slechts €148,95
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer - Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen werd verkregen op 18 april 2024 23:22.

 148,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer - Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen - €148,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer - Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen
Laatste updates:
  • €148,95 - 4 april 2024
  • €146,00 - 3 april 2024
  • €145,95 - 1 april 2024
  • €131,35 - 25 maart 2024
  • €145,95 - 14 februari 2024
  • €144,95 - 5 februari 2024
  • €145,95 - 30 januari 2024
  • €144,95 - 6 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €148,95 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €123,93 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:22
Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer

 148,95

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer

In deze uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer, een instapmodel fitnessfiets met een focus op gebruiksgemak en comfort. Of je nu een beginner bent die zijn conditie wil verbeteren, een casual gebruiker op zoek naar een handige manier om in beweging te blijven, of zelfs een revalidatiepatiënt op zoek naar een veilige trainingsoplossing, de Tunturi Cardio Fit B30 heeft wellicht wat je zoekt.

Belangrijkste Specificaties

Voordat we in de details duiken, laten we eens kijken naar de belangrijkste specificaties van deze hometrainer:

  • Max. belastbaar gewicht: 110 kg
  • Hartslagfunctie: Ja
  • Inclusief trainingscomputer: Ja
  • Programma’s: 4
  • Magnetische weerstand: Ja
  • Vliegwielgewicht: 3 kg

Met deze specificaties in gedachten, laten we nu dieper ingaan op wat de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer te bieden heeft.

Comfortabel en Soepel Fietsen

Een van de belangrijkste aspecten van een hometrainer is het comfort tijdens het fietsen, en de Tunturi Cardio Fit B30 stelt niet teleur. Deze hometrainer is ontworpen om een plezierige, effectieve, en veilige trainingservaring te bieden. Of je nu je beenspieren wilt verbeteren, voorzichtig je gewrichten wilt trainen na een blessure, of als topsporter een goede warming-up nodig hebt, deze fitbike kan het aan.

Het vliegwiel van 3 kg zorgt voor een soepele en natuurlijke beweging, terwijl de 8 verschillende weerstandsniveaus je de mogelijkheid geven om de intensiteit van je training aan te passen. Het aanpassen van de weerstand is eenvoudig: draai gewoon aan de weerstandsknop onder het stuur en je kunt meteen doorgaan met trappen.

Weergave van Belangrijke Trainingswaarden

Een trainingscomputer is een essentieel onderdeel van elke hometrainer, en de Cardio Fit B30 heeft er een ingebouwd. Met deze monitor kun je belangrijke trainingswaarden bijhouden, zoals snelheid, afstand, calorieën, tijd en cadans. Bovendien is deze monitor uitgerust met geïntegreerde hartslagsensoren, zodat je je hartslag kunt volgen en je inspanningen nauwkeurig kunt meten. Het duidelijke display van 80 x 42 mm maakt het gemakkelijk om je voortgang in de gaten te houden.

Handige Kenmerken

Een ander voordeel van de Tunturi Cardio Fit B30 is de gebruiksvriendelijkheid en handige functies die het biedt. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

  • Batterijgevoede monitor: Je hebt geen last van rondslingerende snoeren, aangezien de monitor op batterijen werkt. Dit maakt het mogelijk om de hometrainer overal neer te zetten waar je wilt.
  • Tablethouder: Voor degenen die de tijd op de hometrainer wat aangenamer willen maken, is er een handige tablethouder geïntegreerd. Hiermee kun je je tablet of smartphone plaatsen en tijdens je workout genieten van je favoriete series of films.
  • Stil magnetisch vliegwiel: Het magnetische vliegwiel van de hometrainer maakt nauwelijks geluid, wat betekent dat je ongestoord kunt trainen zonder te worden afgeleid.

Over Tunturi

Voordat je een fitnessapparaat aanschaft, is het belangrijk om te weten welk bedrijf erachter staat. Tunturi, met als motto “Feel better every day,” is een gerenommeerd Nederlands bedrijf met een rijke geschiedenis. Hun oorsprong ligt in Finland, waar ze in 1922 begonnen als een fietsenwinkel. Nu, ruim 100 jaar later, zijn ze een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in cardio- en krachttraining apparatuur, accessoires en ondersteunende apps.

Tunturi staat bekend om hun kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, staat hun serviceteam voor je klaar.

Een ander lovenswaardig aspect van Tunturi is hun betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze doneren een deel van elke aankoop aan stichting Fitkids, waardoor kinderen met een beperking de kans krijgen om sport te beoefenen. Dit is een bewonderenswaardige inspanning om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van de samenleving.

Specificaties Overzicht

Hier is een overzicht van de belangrijkste specificaties van de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer:

  • Afmetingen: L: 84 cm, B: 51 cm, H: 123 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 110 kg
  • Roterende massa: 4,5 kg
  • Hartslagfunctie: Ja
  • Tablethouder: Ja
  • Programma’s: 1
  • Weerstandsniveaus: 8
  • Lcd-display (op batterijen): 5,5 inch
  • Antislip pedalen met verstelbare straps: Ja
  • Weerstandsysteem: Handmatig te bedienen magneetrem
  • Gewicht: 18,7 kg
  • Meertalige handleiding, waaronder Nederlands: Ja

In conclusie biedt de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer een comfortabele en gebruiksvriendelijke manier om aan je conditie te werken. Met handige functies zoals een tablethouder, batterijgevoede monitor en stille magnetische weerstand, past deze hometrainer goed in diverse levensstijlen. Bovendien is het geruststellend om te weten dat je investeert in een product van een betrouwbaar en maatschappelijk verantwoordelijk merk zoals Tunturi. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige manier om in beweging te blijven of serieus aan je fitnessdoelen wilt werken, de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer is het overwegen waard.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer In deze uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer, een instapmodel fitnessfiets met een focus op gebruiksgemak en comfort. Of je nu een beginner bent die zijn conditie wil verbeteren, een casual gebruiker op zoek naar een handige manier om […]
Pluspunten
  • Geschikt voor beginners
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hartslagmonitor
  • Stil
  • Tablethouder
- Minpunten
  • Beperkt aantal programma's
  • Maximaal belastbaar gewicht 110 kg
  • Slechts 3 kg vliegwielgewicht
  • Alleen handmatige weerstand

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer

Product breedte (cm)

51

Product hoogte (cm)

123

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

4

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

3

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Grijs,Groen,Zwart

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

18.70

Product lengte (cm)

84

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

520

Verpakking hoogte (mm)

235

Verpakking lengte (mm)

680

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer - Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus - Voorzien van tablethouder en transportwielen
Laatste updates:
  • €148,95 - 4 april 2024
  • €146,00 - 3 april 2024
  • €145,95 - 1 april 2024
  • €131,35 - 25 maart 2024
  • €145,95 - 14 februari 2024
  • €144,95 - 5 februari 2024
  • €145,95 - 30 januari 2024
  • €144,95 - 6 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €148,95 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €123,93 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart