Tunturi Cardio Fit B25 X Bike – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

 150,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit B25 X Bike - Hometrainer met rugleuning - Fitnessfiets opvouwbaar - 8 weerstandsniveaus - Tablethouder - €150,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B25 X Bike - Hometrainer met rugleuning - Fitnessfiets opvouwbaar - 8 weerstandsniveaus - Tablethouder
Laatste updates:
  • €150,95 - 2 april 2024
  • €151,95 - 1 april 2024
  • €136,75 - 25 maart 2024
  • €151,95 - 11 februari 2024
  • €142,99 - 10 februari 2024
  • €148,45 - 5 februari 2024
  • €150,00 - 3 februari 2024
  • €151,95 - 2 februari 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €151,95 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €128,20 - 5 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 19:42
Tunturi Cardio Fit B25 X Bike – Hometrainer
Tunturi Cardio Fit B25 X Bike – Hometrainer

 150,95

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike

Als je op zoek bent naar een hometrainer waarmee je op een comfortabele manier aan je conditie kunt werken, dan is de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike wellicht de ideale keuze voor jou. Deze hometrainer biedt een combinatie van gebruiksgemak, ergonomisch design en handige functies die je helpen om je fitnessdoelen te bereiken. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke aspecten van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike bespreken, van zijn specificaties tot zijn prestaties en voordelen.

Krachtige Specificaties

Laten we beginnen met de specificaties van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike. Deze hometrainer heeft een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. Hij is uitgerust met een hartslagfunctie, zodat je je hartslag tijdens je training kunt volgen en je inspanningen kunt optimaliseren. De hometrainer wordt geleverd met een handige trainingscomputer met 1 programma, die je in staat stelt om je voortgang bij te houden. Bovendien heeft de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike 8 verschillende weerstandsniveaus, waardoor je de intensiteit van je training kunt aanpassen aan je eigen fitnessniveau.

Het vliegwielgewicht van 1,30 kg zorgt voor een soepele en stabiele beweging tijdens het fietsen, terwijl de magnetische weerstand zorgt voor een geruisloze en onderhoudsvrije werking van de hometrainer. Dit maakt de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike ideaal voor gebruik in huis, omdat je niemand anders zult storen terwijl je traint.

Comfortabel en Ergonomisch Design

Een van de grote voordelen van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike is het ergonomische ontwerp dat zorgt voor een comfortabele en ondersteunende trainingservaring. De hometrainer is voorzien van een rugleuning die extra steun biedt aan je onderrug, waardoor je lange trainingssessies kunt voltooien zonder dat je last krijgt van rugpijn. Bovendien zijn de pedalen groot en ergonomisch gevormd, met voetriemen die ervoor zorgen dat je voeten stevig op hun plaats blijven en voldoende weerstand bieden tijdens het trappen.

De handgrepen van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike zijn bedekt met zacht rubber, wat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het fietsen. Dit is vooral belangrijk tijdens langere trainingen, omdat het voorkomt dat je handen vermoeid raken. Bovendien is het zadel ergonomisch gevormd en biedt het een stevige rugsteun, wat helpt om de belasting op je rug te verminderen en zorgt voor een comfortabele zitpositie.

Handig en Compact Ontwerp

Een ander opvallend kenmerk van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike is het compacte ontwerp dat het mogelijk maakt om de hometrainer eenvoudig op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. Met slechts één vergrendeling kun je de hometrainer inklappen, waardoor hij slechts minimale ruimte in beslag neemt. Dit is ideaal voor mensen met beperkte ruimte in huis, omdat je de hometrainer gemakkelijk onder een bed of in een kast kunt plaatsen.

Een handige extra functie van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike is de ingebouwde tablethouder. Je kunt je tablet of zelfs een 13 inch laptop op de monitor plaatsen, waardoor je tijdens je training naar je favoriete films, series of programma’s kunt kijken, e-mails kunt beantwoorden of zelfs kunt werken. Dit maakt je trainingen aangenamer en productiever.

Gebruiksvriendelijke Monitor

De trainingscomputer van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike is gemakkelijk te bedienen en biedt een duidelijke weergave van belangrijke trainingsgegevens. Je kunt je snelheid, tijd, afstand en calorieverbruik eenvoudig aflezen, zelfs tijdens het fietsen. De monitor werkt op batterijen en is daarom overal te gebruiken, zonder dat je afhankelijk bent van een stopcontact. Bovendien heeft de hometrainer handige transportwielen, zodat je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar de gewenste locatie in je huis.

Conclusie

In conclusie biedt de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike een uitstekende combinatie van comfort, prestaties en gebruiksgemak. Met zijn sterke specificaties, ergonomisch design en handige functies is deze hometrainer ideaal voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en plezierige manier om aan hun conditie te werken. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike kan aan je behoeften voldoen. Het compacte ontwerp en de tablethouder maken het ook een praktische keuze voor thuisgebruik. Kortom, deze hometrainer is een geweldige investering in je gezondheid en fitness.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.8Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike Als je op zoek bent naar een hometrainer waarmee je op een comfortabele manier aan je conditie kunt werken, dan is de Tunturi Cardio Fit B25 X Bike wellicht de ideale keuze voor jou. Deze hometrainer biedt een combinatie van gebruiksgemak, ergonomisch design en handige functies […]
Pluspunten
  • Maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, geschikt voor verschillende gebruikers.
  • Hartslagfunctie voor geoptimaliseerde trainingen.
  • 8 weerstandsniveaus voor aanpassing aan verschillende fitnessniveaus.
  • Soepele en stille werking dankzij het 1,30 kg vliegwiel en magnetische weerstand.
  • Comfortabel en ergonomisch ontwerp met rugleuning, grote pedalen en zacht rubberen handgrepen.
  • Compact en inklapbaar ontwerp voor eenvoudige opslag.
  • Ingebouwde tablethouder voor entertainment en productiviteit tijdens het trainen.
- Minpunten
  • Beperkte variatie in trainingsprogramma's (slechts 1 programma).
  • Het vliegwielgewicht van 1,30 kg kan voor sommige gebruikers als licht worden ervaren.
  • Het LCD-display werkt op batterijen, wat extra kosten met zich mee kan brengen voor het vervangen van batterijen.
  • De hometrainer heeft geen automatische hoogteverstelling voor het zadel of het stuur, wat de aanpassing voor sommige gebruikers beperkt.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit B25 X Bike – Hometrainer

Product breedte (cm)

46

Product hoogte (cm)

114

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

1

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

1.30

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Nee

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

18.50

Product lengte (cm)

94.50

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

40.00

Verpakking hoogte (mm)

230

Verpakking lengte (mm)

1200

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B25 X Bike - Hometrainer met rugleuning - Fitnessfiets opvouwbaar - 8 weerstandsniveaus - Tablethouder
Laatste updates:
  • €150,95 - 2 april 2024
  • €151,95 - 1 april 2024
  • €136,75 - 25 maart 2024
  • €151,95 - 11 februari 2024
  • €142,99 - 10 februari 2024
  • €148,45 - 5 februari 2024
  • €150,00 - 3 februari 2024
  • €151,95 - 2 februari 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €151,95 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €128,20 - 5 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit B25 X Bike – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart