Tunturi Cardio Fit B20 X-bike – Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tunturi Cardio Fit B20 X-bike - Hometrainer - Fitnessfiets - Fietstrainer - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus kopen voor slechts €140,95
  • De laagste prijs van Tunturi Cardio Fit B20 X-bike - Hometrainer - Fitnessfiets - Fietstrainer - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus werd verkregen op 18 april 2024 19:46.

 140,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tunturi Cardio Fit B20 X-bike - Hometrainer - Fitnessfiets - Fietstrainer - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus - €140,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B20 X-bike - Hometrainer - Fitnessfiets - Fietstrainer - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus
Laatste updates:
  • €140,95 - 2 april 2024
  • €144,95 - 1 april 2024
  • €130,45 - 25 maart 2024
  • €144,95 - 16 februari 2024
  • €149,00 - 13 februari 2024
  • €144,95 - 9 januari 2024
  • €149,00 - 7 januari 2024
  • €144,95 - 6 januari 2024
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €149,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €109,99 - 30 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:46
Tunturi Cardio Fit B20 X-bike – Hometrainer
Tunturi Cardio Fit B20 X-bike – Hometrainer

 140,95

Beschrijving

Review van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike: De Ideale Hometrainer voor Thuis

Als je op zoek bent naar een hometrainer voor lichte tot matige intensiteitstraining, dan is de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike wellicht de juiste keuze voor jou. Deze fitnessapparatuur biedt de mogelijkheid om te revalideren, gewicht te verliezen, of gewoon actief te blijven zonder de deur uit te hoeven. In deze uitgebreide review gaan we dieper in op de specificaties, voordelen, en kenmerken van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je thuisworkout.

Specificaties van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike

Laten we beginnen met de technische specificaties van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike:

  • Maximaal belastbaar gewicht: 110 kg
  • Ingebouwde hartslagfunctie
  • Inclusief trainingscomputer met 1 programma
  • Magnetische weerstand
  • Vliegwielgewicht: 1.30 kg
  • Afmetingen: L: 94,5 cm, B: 46 cm, H: 114 cm
  • Roterende massa: 3,5 kg
  • 8 weerstandsniveaus
  • LCD-display (werkt op batterijen) van 47x25mm
  • Opklapbaar design
  • Met tablethouder
  • Antislip pedalen met verstelbare straps
  • Weerstandsysteem: Handmatig te bedienen magneetrem
  • Gewicht: 15,9 kg
  • Meertalige handleiding, waaronder Nederlands

Deze indrukwekkende lijst met specificaties vormt de basis voor de beoordeling van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike. Laten we nu de voordelen en kenmerken van deze hometrainer nader bekijken.

Voordelen van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike

1. Gemakkelijk in Gebruik

De Tunturi Cardio Fit B20 X-bike is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De trainingscomputer, die op batterijen werkt, maakt het mogelijk om de hometrainer overal in huis te plaatsen zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact. Dit betekent dat je flexibel bent in het kiezen van de locatie voor je workout, of het nu voor de tv is of in een rustige hoek van je huis.

2. Aanpasbare Weerstand

De hometrainer biedt 8 verschillende weerstandsniveaus, zodat je je training kunt aanpassen aan je eigen fitnessniveau en doelen. Het aanpassen van de weerstand is eenvoudig dankzij de weerstandsknop onder het stuur. Hierdoor kun je moeiteloos variëren in de intensiteit van je training.

3. Informatieve Monitor

De ingebouwde monitor op de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike toont belangrijke gegevens zoals snelheid, tijd, afstand en calorieverbruik. Deze informatie is gemakkelijk af te lezen, zelfs tijdens het trappen. Het stelt je in staat om je voortgang bij te houden en de effectiviteit van je training te meten.

4. Ergonomisch Ontwerp

Comfort is essentieel voor een effectieve training, en de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike heeft dat goed begrepen. De pedalen zijn groot en ergonomisch gevormd, zodat je voeten stevig op hun plaats blijven en voldoende weerstand ervaren. Het zachte rubberen handgreep van het stuur zorgt voor een comfortabele grip tijdens je sessies. Bovendien is het zadel ergonomisch gevormd, wat bijzonder belangrijk is voor lange trainingen.

5. Compact en Opklapbaar

Een van de grote voordelen van deze hometrainer is het opklapbare ontwerp. Met één vergrendeling klap je de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike op, waardoor deze weinig ruimte inneemt. Na je training kun je de hometrainer gemakkelijk opbergen in een kast of onder je bed. Het transportmechanisme en de transportwielen maken dit proces nog eenvoudiger.

6. Trainen met Tablet

De Tunturi Cardio Fit B20 X-bike heeft een handige tablethouder op de monitor. Hierdoor kun je je tablet of zelfs een 13” laptop plaatsen en genieten van je favoriete films, series of programma’s terwijl je traint. Dit maakt je workouts leuker en helpt de tijd te verdrijven.

7. Inclusief Gratis Tunturi Training App

Een extra bonus bij de aankoop van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike is de gratis Tunturi Training app. Deze app biedt een schat aan geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workoutvideo’s. Het is een geweldige bron voor inspiratie en motivatie om het meeste uit je trainingen en Tunturi-producten te halen. Of je nu alleen traint, je eigen trainingsschema’s maakt, of groepslessen volgt, de app heeft voor iedereen iets te bieden. En het beste is dat de app 100% gratis te gebruiken en te downloaden is in de App Store en Play Store.

Over Tunturi

Tunturi is een gerenommeerd merk met meer dan 100 jaar ervaring in fitnessapparatuur. Oorspronkelijk begonnen als een fietsenwinkel in Finland in 1922, is Tunturi nu een Nederlands bedrijf met wereldwijde bekendheid. Ze staan bekend om hun ondersteuning bij het streven naar een gezond en fit lichaam, evenwichtige geest en een gelukkig leven. Het assortiment omvat cardio- en krachttrainingsapparatuur, accessoires en ondersteunende apps die voortdurend worden verbeterd en uitgebreid. Tunturi staat garant voor kwaliteit en biedt uitstekende service voor al hun producten.

Een praiseworthy aspect van Tunturi is hun betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze doneren een deel van elke aankoop aan de stichting Fitkids, wat betekent dat je bijdraagt aan het mogelijk maken van sport voor kinderen met een beperking wanneer je een Tunturi-product aanschaft.

Conclusie

De Tunturi Cardio Fit B20 X-bike biedt talloze voordelen voor wie op zoek is naar een betrouwbare en compacte hometrainer voor thuisgebruik. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, 8 weerstandsniveaus, een informatieve monitor en een ergonomisch ontwerp, is deze hometrainer geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Het opklapbare ontwerp en de tablethouder voegen extra functionaliteit toe, terwijl de gratis Tunturi Training app je helpt om het meeste uit je workouts te halen. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om in beweging te blijven, gewicht te verliezen, of te revalideren, is de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike zeker het overwegen waard. Met Tunturi haal je betrouwbaarheid, kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid in huis, wat deze hometrainer tot een uitstekende keuze maakt voor jouw fitnessdoelen. Wacht niet langer en begin vandaag nog met trainen op de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike voor een gezonder en gelukkiger leven.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

8.4Expert Score
Review van de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike: De Ideale Hometrainer voor Thuis Als je op zoek bent naar een hometrainer voor lichte tot matige intensiteitstraining, dan is de Tunturi Cardio Fit B20 X-bike wellicht de juiste keuze voor jou. Deze fitnessapparatuur biedt de mogelijkheid om te revalideren, gewicht te verliezen, of gewoon actief te […]
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik, dankzij de batterijgevoede monitor.
  • Aanpasbare weerstand met 8 niveaus voor variabele training.
  • Informatieve monitor toont snelheid, tijd, afstand en calorieverbruik.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfort tijdens lange trainingen.
  • Compact en opklapbaar ontwerp voor eenvoudige opslag.
  • Tablethouder voor entertainment tijdens het sporten.
  • Gratis Tunturi Training app voor extra motivatie en workouts.
- Minpunten
  • Relatief licht vliegwielgewicht van 1.30 kg kan voor sommige gebruikers te licht zijn.
  • Slechts 1 trainingsprogramma beschikbaar, wat beperkt is voor degenen die meer variatie willen.

Extra informatie

Specificaties: Tunturi Cardio Fit B20 X-bike – Hometrainer

Product breedte (cm)

46

Product hoogte (cm)

114

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

1

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

1.30

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

handleiding,montage kit,product

Kleur

Black,Grey,Green

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inklapbaar

Ja

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (kg)

15.90

Product lengte (cm)

94.50

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (mm)

400

Verpakking hoogte (mm)

1200

Verpakking lengte (mm)

225

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tunturi Cardio Fit B20 X-bike - Hometrainer - Fitnessfiets - Fietstrainer - Opvouwbaar - Verstelbaar - 8 weerstandsniveaus
Laatste updates:
  • €140,95 - 2 april 2024
  • €144,95 - 1 april 2024
  • €130,45 - 25 maart 2024
  • €144,95 - 16 februari 2024
  • €149,00 - 13 februari 2024
  • €144,95 - 9 januari 2024
  • €149,00 - 7 januari 2024
  • €144,95 - 6 januari 2024
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €149,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €109,99 - 30 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tunturi Cardio Fit B20 X-bike – Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart