Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

 175,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tubble® Royale Opblaasbaar Ligbad - Opblaasbad - Onyx Black – Opvouwbaar Bad Voor Volwassenen tot 188cm - IJsbad Wim Hof Methode - Zitbad - 255L - inclusief Tubble cleaner - €175,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tubble® Royale Opblaasbaar Ligbad - Opblaasbad - Onyx Black – Opvouwbaar Bad Voor Volwassenen tot 188cm - IJsbad Wim Hof Methode - Zitbad - 255L - inclusief Tubble cleaner
Laatste updates:
  • €175,00 - 23 april 2024
  • €189,00 - 31 januari 2024
Sinds: 31 januari 2024
  • Hoogste prijs: €189,00 - 31 januari 2024
  • Laagste prijs: €175,00 - 23 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 02:14
Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad

 175,00

Beschrijving

Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad review: Ultiem Ontspannen in Stijl

Het drukke leven van vandaag de dag vereist een moment van ontspanning, en wat is er nu beter dan een heerlijk warm bad? Met het Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad hoef je je badkamer niet meer te verbouwen om van een ontspannend bad te genieten. In dit uitgebreide review ontdek je alles over dit innovatieve product en waarom het een geweldige aanvulling is op jouw ontspanningsritueel.

Gebruiksgemak: Snel en eenvoudig

Met de meegeleverde elektrische pomp en auto-inflator is het opblazen van de Tubble een fluitje van een cent. Binnen minder dan een minuut heb je een volledig opgeblazen ligbad klaar voor gebruik. En na dat ontspannende bad? Laat gewoon het water weglopen via de geïntegreerde afvoer. Je trekt eenvoudig de stop eruit en het water stroomt weg, net als bij een standaard bad. Daarna berg je de Tubble stijlvol op in de meegeleverde opberghoes. Gemak en comfort gaan hand in hand!

Comfort: Zachtheid en ondersteuning

Een van de hoogtepunten van de Tubble Royale is het comfort dat het biedt. Dankzij de lucht-gevulde zijkanten is het bad zachter dan een traditioneel hard bad. Bovendien heeft de bodem een ingebouwd yogamatje, waardoor je op een zachte ondergrond ligt. Dit maakt het tot rust komen een ware genot. Na een lange dag op het werk of een intensieve sportsessie is er niets beter dan jezelf onderdompelen in een warm, zacht bad.

IJsbad: Ervaar een gezonde sensatie

De Tubble Royale is niet alleen geschikt voor warme baden, maar ook voor ijsbaden. Het duiken in een ijsbad heeft veel gezondheidsvoordelen, en veel trainers die de ‘Wim Hof‘ methode toepassen, gebruiken onze baden daarvoor. Het is een unieke en verkwikkende ervaring die je zeker eens moet proberen. Met de Tubble Royale haal je niet alleen ontspanning, maar ook gezondheid in huis.

Kwaliteit: Duurzaamheid gegarandeerd

Bij Tubble hebben we kwaliteit als hoogste prioriteit gesteld. Het resultaat is een opblaasbaar ligbad dat ontworpen is om lang mee te gaan en waar je jarenlang van kunt genieten. Het bad is gemaakt van duurzaam 6-laags virgin PVC dat vrij is van schadelijke ftalaten. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je badervaring, wetende dat de Tubble Royale opblaasbaar ligbad met zorg is gemaakt.

Design: Elegantie en stijl in je badkamer

Het design van de Tubble Royale is het resultaat van feedback van onze klanten en dat zie je terug. Het elegante uiterlijk past naadloos in iedere badkamer. De Tubble is verkrijgbaar in twee kleuren en twee verschillende maten, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke badkamer. Voor aankoop raden we aan om je badkamer op te meten om er zeker van te zijn dat de Tubble perfect past en je badkamer er nog mooier uit zal zien.

Altijd. Overal.

De Tubble Royale is veelzijdig en niet alleen geschikt voor gebruik in de badkamer. Neem het bad mee naar buiten en geniet van een ontspannen bad in de zon. Dankzij de handige opberghoes kun je je Tubble gemakkelijk meenemen op vakantie, zodat je altijd en overal van je ontspanning kunt genieten. Het is de ultieme ontspanningspartner voor thuis én op reis.

Wat krijg je bij de Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad

Bij de Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad krijg je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ontspanningservaring. Het pakket bevat een elektrische pomp en een auto-inflator, een afvoerslang van 120 cm, een reparatiesetje, een Nederlandse gebruikshandleiding en een handige opberghoes. Als extraatje ontvang je ook de Tubble cleaner, zodat je ligbad altijd schoon en fris blijft.

Specificaties: Afmetingen en Garantie

De Tubble Royale heeft binnenmaten van ongeveer 131 cm (lengte) x 56 cm (breedte) x 52 cm (hoogte). De buitenmaten zijn ongeveer 156 cm (lengte) x 80 cm (breedte) x 52 cm (hoogte). Het bad biedt comfortabel plaats aan personen tot ca. 1,88 meter lang, zodat je je benen lekker kunt strekken tijdens het baden. Het gewicht van de Tubble Royale is ongeveer 5,5 kg en het heeft een inhoud van ca. 255 liter. Het bad is gemaakt van hoogwaardig 6-laags virgin PVC dat voldoet aan Europese milieuwetgeving en bestand is tegen watertemperaturen van ijswater tot maximaal 45 graden Celsius, evenals zout water, badschuim, badolie en meer.

Bovendien biedt Tubble een garantie van 1 jaar en een 100% tevredenheidsgarantie. Als je binnen 60 dagen niet tevreden bent, krijg je je geld terug. Wij staan achter de kwaliteit en prestaties van de Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad en willen dat jij gegarandeerd ontspannen kunt genieten.

Conclusie Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad

In conclusie is de Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad de ideale oplossing voor iedereen die ontspanning en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Met gebruiksgemak, duurzaamheid, stijlvol design en veelzijdigheid, biedt dit opblaasbare ligbad een ongeëvenaarde badervaring voor thuis en op vakantie. Geef jezelf het cadeau van ultieme ontspanning en investeer in een Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad. Kies voor comfort, kies voor kwaliteit, kies voor Tubble.

Bekijk meer ijsbaden op bol.com

9Expert Score
Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad review: Ultiem Ontspannen in Stijl Het drukke leven van vandaag de dag vereist een moment van ontspanning, en wat is er nu beter dan een heerlijk warm bad? Met het Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad hoef je je badkamer niet meer te verbouwen om van een ontspannend bad te genieten. In dit […]
Pluspunten
  • Snel en eenvoudig op te blazen met elektrische pomp en auto-inflator.
  • Zachte en comfortabele lucht-gevulde zijkanten voor een ontspannende ervaring.
  • Geschikt voor ijsbaden, met vele gezondheidsvoordelen.
  • Duurzaam 6-laags virgin PVC zonder schadelijke ftalaten.
  • Stijlvol design dat naadloos in elke badkamer past.
  • Gemakkelijk mee te nemen op vakantie dankzij de handige opberghoes.

Extra informatie

Specificaties: Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad

Merk

Tubble

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Geschikt voor aantal personen

2

Glansgraad

Mat

Inclusief afvoer

Ja

Inclusief douchegedeelte

Nee

Inclusief kraan

Nee

Met overloop

Nee

Inclusief poten

Nee

Inhoud (l)

255

Kleur

Onyx Black

Materiaal

Kunststof

Type bad

Opblaasbaar bad

Stijl

Modern

Verstelbare poten

Nee

Vorm

Ovaal

Product breedte (cm)

80

Product lengte (cm)

156

Product hoogte (cm)

52

Gewicht (kg)

6

MPN (Manufacturer Part Number)

1

Plaatsing

Vrijstaand

Product gewicht (kg)

6

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (cm)

44

Verpakking hoogte (cm)

38

Verpakking lengte (cm)

17

Verpakkingsinhoud

bad, afvoerslang, reparatiekit, elektrische pomp, auto-inflator, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, opbergtas, Tubble Badcleaner

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tubble® Royale Opblaasbaar Ligbad - Opblaasbad - Onyx Black – Opvouwbaar Bad Voor Volwassenen tot 188cm - IJsbad Wim Hof Methode - Zitbad - 255L - inclusief Tubble cleaner
Laatste updates:
  • €175,00 - 23 april 2024
  • €189,00 - 31 januari 2024
Sinds: 31 januari 2024
  • Hoogste prijs: €189,00 - 31 januari 2024
  • Laagste prijs: €175,00 - 23 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tubble Royale Opblaasbaar Ligbad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart