TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen – 54x36x20cm – 38L

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen - 54x36x20cm - 38L - Zwart kopen voor slechts €49,99
  • De laagste prijs van TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen - 54x36x20cm - 38L - Zwart werd verkregen op 21 mei 2024 09:22.

 49,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen - 54x36x20cm - 38L - Zwart - €49,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen - 54x36x20cm - 38L - Zwart
Laatste updates:
  • €49,99 - 24 april 2024
  • €42,49 - 23 april 2024
  • €49,99 - 23 maart 2024
  • €44,99 - 29 februari 2024
  • €49,99 - 8 februari 2024
  • €41,99 - 1 januari 2024
  • €49,99 - 27 december 2023
  • €41,99 - 24 december 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €39,50 - 23 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 07:21
TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen – 54x36x20cm – 38L
TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen – 54x36x20cm – 38L

 49,99

Beschrijving

Review van de TRVLMORE Handbagage Koffer: De Perfecte Reisgenoot voor Elke Reiziger

Als fervente reiziger weet je dat een goede handbagage koffer essentieel is. Je wilt er zeker van zijn dat je kostbare spullen veilig aankomen op je bestemming. Gelukkig heeft TRVLMORE de perfecte oplossing met hun handbagage koffer. In dit uitgebreide review ontdek je waarom deze koffer een must-have is voor elke reis en welke voordelen het biedt.

Ruime Inhoud van 38 liter – Ideaal voor Elke Soort Reis

Met een inhoud van 38 liter biedt de TRVLMORE handbagage koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat, op vakantie bent of een reiskoffer voor kinderen nodig hebt, deze koffer is veelzijdig inzetbaar. Bovendien maakt het 360 graden wielsysteem het gemakkelijk om de koffer soepel en licht te verplaatsen. De koffer is voorzien van 3 opbergvakken met ritsen en een handige spanband, waarmee je je kleding kunt vastzetten en veilig kunt vervoeren. Het telescopisch handvat is uitschuifbaar tot 103 centimeter, waardoor de koffer geschikt is voor zowel groot als klein.

Veiligheid Voorop met het Handige Cijferslot

Veiligheid is van groot belang, vooral als het gaat om je bagage. Het cijferslot van de TRVLMORE handbagage koffer zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over onhandige sleutels die je kunt verliezen. Je kunt je eigen persoonlijke code instellen die gemakkelijk te onthouden is. Bovendien schrikt een slot ook af, waardoor je zorgeloos kunt reizen. Het cijferslot is een belangrijk kenmerk dat deze koffer tot een van de beste koffers van 2022 maakt.

Duurzaam en Stevig Materiaal voor Langdurig Gebruik

Niets is zo frustrerend als een beschadigde koffer na een vlucht. De TRVLMORE handbagage koffer is gemaakt van stevig ABS-plastic dat bestand is tegen stoten en breuken. Het materiaal is ook krasbestendig, waardoor je koffer er na vele reizen nog steeds als nieuw uitziet. Met deze koffer hoef je je geen zorgen te maken over ruwe behandeling op de luchthaven, want hij kan tegen een stootje. Zo kun je jarenlang zorgeloos van je koffer genieten.

Specificaties van de TRVLMORE Handbagage Koffer

  • Merk: TRVLMORE
  • Materiaal: ABS Kunststof
  • Kleur: Donkerblauw
  • Afmeting: 54 x 36 x 20 cm
  • Inhoud: 38 liter
  • Gewicht: 2,4 kg
  • Draaibare wielen: Ja, 360º (4x)
  • Cijferslot: Ja (3-cijferig)
  • Telescopisch handvat: Ja

Over TRVLMORE: Reizen wordt Leuker, Veiliger en Gemakkelijker

TRVLMORE is een merk dat zich richt op het verbeteren van je reiservaring. Ze bieden een breed scala aan essentiële reisproducten, waaronder reishanddoeken, reisstekkers en sloten. Of je nu een kort uitstapje maakt naar Zeeland of maandenlang door Azië reist, bij TRVLMORE ben je aan het juiste adres voor al je reisbagage, rugtassen en accessoires. Je kunt hun reisartikelen eenvoudig bestellen via bol.com, zodat je zorgeloos op reis kunt gaan.

Conclusie: De TRVLMORE Handbagage Koffer – Een Betrouwbare Reisgenoot

De TRVLMORE Handbagage Koffer is zonder twijfel een uitstekende keuze voor elke reiziger. Met een ruime inhoud van 38 liter, een handig cijferslot, stevig materiaal en soepele wielen biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere vakantie plant, deze koffer past zich aan al je reisbehoeften aan. Met TRVLMORE als betrouwbare merkachtergrond weet je dat je kwaliteit en duurzaamheid kunt verwachten. Bestel de TRVLMORE Handbagage Koffer vandaag nog en maak je reizen leuker, veiliger en gemakkelijker.

Bekijk meer koffers op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.2Expert Score
Review van de TRVLMORE Handbagage Koffer: De Perfecte Reisgenoot voor Elke Reiziger Als fervente reiziger weet je dat een goede handbagage koffer essentieel is. Je wilt er zeker van zijn dat je kostbare spullen veilig aankomen op je bestemming. Gelukkig heeft TRVLMORE de perfecte oplossing met hun handbagage koffer. In dit uitgebreide review ontdek je […]
Pluspunten
  • Ruime inhoud van 38 liter
  • Handig cijferslot voor extra veiligheid
  • Stevig en duurzaam materiaal (ABS-plastic)
  • Soepel te verplaatsen met 360 graden wielen
  • Telescopisch handvat voor gebruiksgemak
  • Geschikt voor zowel handbagage als ruimbagage

Extra informatie

Specificaties: TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen – 54x36x20cm – 38L

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

Handbagage

Product breedte (cm)

36

Product hoogte (cm)

55

Gewicht (g)

2301

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

Cijferslot

Type wielen

Zwenkwielen

Aantal wielen

4

Waterbestendig

Nee

Verpakkingsinhoud

Koffer (1x)

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Inclusief slot

Ja

Materiaal

ABS, Polycarbonaat

Aantal vakken

3

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

270

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

21

Product gewicht (kg)

2.4

Verpakking breedte (mm)

378

Verpakking hoogte (mm)

215

Verpakking lengte (mm)

576

Volume in liters (l)

38

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen - 54x36x20cm - 38L - Zwart
Laatste updates:
  • €49,99 - 24 april 2024
  • €42,49 - 23 april 2024
  • €49,99 - 23 maart 2024
  • €44,99 - 29 februari 2024
  • €49,99 - 8 februari 2024
  • €41,99 - 1 januari 2024
  • €49,99 - 27 december 2023
  • €41,99 - 24 december 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €39,50 - 23 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “TRVLMORE Handbagage Koffer met Wielen – 54x36x20cm – 38L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart