Trust GXT 133 Locx – Bedrade Gaming Muis

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Trust GXT 133 Locx - Bedrade Gaming Muis - Zwart kopen voor slechts €14,99
  • De laagste prijs van Trust GXT 133 Locx - Bedrade Gaming Muis - Zwart werd verkregen op 20 april 2024 08:51.

 14,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Trust GXT 133 Locx - Bedrade Gaming Muis - Zwart - €14,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Trust GXT 133 Locx - Bedrade Gaming Muis - Zwart
Laatste updates:
  • €14,99 - 1 april 2024
  • €13,49 - 25 maart 2024
  • €14,39 - 14 maart 2024
  • €14,49 - 13 maart 2024
  • €14,99 - 6 november 2023
  • €18,29 - 3 november 2023
  • €18,11 - 24 oktober 2023
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €18,29 - 3 november 2023
  • Laagste prijs: €13,49 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:51
Trust GXT 133 Locx – Bedrade Gaming Muis
Trust GXT 133 Locx – Bedrade Gaming Muis

 14,99

Beschrijving

Review van de Trust GXT 133 Locx: De ultieme gamingmuis voor precisie en stijl

De Trust GXT 133 Locx is een bedrade gamingmuis die is ontworpen met het oog op nauwkeurigheid en prestaties. Met zijn unieke ontwerp, ledverlichting aan de zijkanten en een scala aan handige functies, is deze muis een uitstekende keuze voor zowel rechtshandige als linkshandige gamers. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Trust GXT 133 Locx bespreken, inclusief de plus- en minpunten, eigenschappen en specificaties, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van je volgende gamingmuis.

Eigenschappen die je gamingervaring naar een hoger niveau tillen

De Trust GXT 133 Locx is uitgerust met een scala aan eigenschappen die je gamingervaring naar een hoger niveau tillen. Een van de opvallende kenmerken is de snelheidsselectieknop, waarmee je de dpi-instellingen kunt aanpassen van 800 tot 4000 dpi. Of je nu een langzame en nauwkeurige beweging nodig hebt of een snelle en vloeiende beweging vereist, met deze muis kun je altijd de juiste instelling kiezen met slechts één klik.

Bovendien heeft de Trust GXT 133 Locx een opvallende verlichte bovenkant met 4 afwisselende kleuren. Deze ledlampjes voegen niet alleen een esthetisch element toe aan de muis, maar zijn ook gekoppeld aan de dpi-instellingen. Bij lagere dpi-instellingen krijg je een rood pulserend licht, terwijl hogere instellingen worden weergegeven met een blauw, groen of fuchsiakleurig licht. Deze visuele feedback helpt je om snel en gemakkelijk de juiste dpi-instelling te identificeren tijdens het gamen.

Daarnaast beschikt de Trust GXT 133 Locx over 6 game-knoppen die snel reageren op je acties. Met deze extra knoppen kun je specifieke acties of commando’s toewijzen en zo je gamingprestaties verbeteren. Of je nu sneller wilt reloaden, sneltoetsen wilt gebruiken of specifieke macro’s wilt activeren, deze muis biedt je de mogelijkheid om je gameplay aan te passen aan je eigen voorkeuren en speelstijl.

Een comfortabel ontwerp voor urenlang gameplezier

Het geavanceerde ontwerp van de Trust GXT 133 Locx zorgt voor comfort tijdens lange gamesessies en maakt hem geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige gamers. De muis heeft een symmetrisch ontwerp en is ergonomisch gevormd om perfect in je hand te passen, ongeacht je dominantie. Daarnaast zijn de zijkanten van de muis voorzien van een structuur die extra grip biedt, waardoor je de controle behoudt, zelfs tijdens intense en snelle bewegingen.

Een ander voordeel van de Trust GXT 133 Locx is de gevlochten nylonkabel van 1,8 meter. Deze kabel voorkomt dat de kabel in de knoop raakt of verstrikt raakt tijdens het gamen, waardoor je ongehinderd kunt blijven spelen. De duurzaamheid en kwaliteit van de kabel zorgen ervoor dat je langdurig kunt genieten van deze gamingmuis zonder je zorgen te maken over slijtage of defecten.

Stijlvolle ledverlichting en veelzijdige compatibiliteit

De Trust GXT 133 Locx is niet alleen een hoogwaardige gamingmuis op het gebied van prestaties, maar ook op het gebied van stijl. De ledverlichting aan de zijkanten van de muis voegt een opvallend element toe aan je gamingopstelling. De afwisselende kleuren en ademeffecten creëren een visueel aantrekkelijke en meeslepende sfeer, die zeker indruk zal maken op je vrienden en medegamers.

Wat betreft compatibiliteit is de Trust GXT 133 Locx ontworpen voor gebruik met Windows-besturingssystemen, zoals Windows 10, Windows 8, Windows 7 en Windows Vista. Daarnaast is de muis ook geschikt voor gebruik met het Chrome OS. Of je nu een pc-gamer of een laptopgebruiker bent, je kunt genieten van de nauwkeurigheid en prestaties van deze gamingmuis op verschillende platforms.

Conclusie: De Trust GXT 133 Locx is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar nauwkeurigheid, stijl en comfort

De Trust GXT 133 Locx is een gamingmuis die indruk maakt met zijn nauwkeurigheid, stijlvolle ledverlichting en comfortabele ontwerp. Met zijn 6 game-knoppen, snelheidsselectieknop en aanpasbare dpi-instellingen biedt deze muis je de mogelijkheid om je gameplay te verbeteren en aan te passen aan je eigen voorkeuren. Het symmetrische ontwerp en de structuur aan de zijkanten zorgen voor comfort en grip tijdens lange gamesessies, terwijl de gevlochten nylonkabel van 1,8 meter een probleemloze gamingervaring garandeert.

Of je nu een rechtshandige of linkshandige gamer bent, de Trust GXT 133 Locx is geschikt voor jou. Het veelzijdige ontwerp en de compatibiliteit met Windows-besturingssystemen en Chrome OS maken deze muis geschikt voor verschillende gamingomgevingen.

Kortom, als je op zoek bent naar een gamingmuis met uitstekende prestaties, stijlvolle verlichting en comfort, dan is de Trust GXT 133 Locx zeker het overwegen waard. Bereid je voor om je gamingprestaties naar een hoger niveau te tillen en geniet van urenlang gameplezier met deze indrukwekkende gamingmuis.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

9.2Expert Score
Review van de Trust GXT 133 Locx: De ultieme gamingmuis voor precisie en stijl De Trust GXT 133 Locx is een bedrade gamingmuis die is ontworpen met het oog op nauwkeurigheid en prestaties. Met zijn unieke ontwerp, ledverlichting aan de zijkanten en een scala aan handige functies, is deze muis een uitstekende keuze voor zowel […]
Pluspunten
  • Uitstekende nauwkeurigheid voor gaming.
  • Uniek ontwerp met ledverlichting aan de zijkanten.
  • 6 game-knoppen voor verbeterde gameplay.
  • Geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige gamers.
- Minpunten
  • Verlichting niet aanpasbaar naar eigen wens.

Extra informatie

Specificaties: Trust GXT 133 Locx – Bedrade Gaming Muis

Merk

Trust

MPN (Manufacturer Part Number)

22988

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig en linkshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

USB

Kabellengte (m)

1.80

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Accu/batterij code

Geen batterij

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

6

Instelbare knoppen

Nee

Gewichtjes

Nee

dpi

4000

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

LED

Geschikt voor besturingssysteem

Chrome OS

Systeemeisen

Windows 10, Windows 8, Windows 7, or Windows Vista

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

194

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Nee

Product breedte (cm)

6.90

Product gewicht (g)

133

Product hoogte (cm)

4.20

Product lengte (cm)

12.90

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

142

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (mm)

210

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Trust GXT 133 Locx - Bedrade Gaming Muis - Zwart
Laatste updates:
  • €14,99 - 1 april 2024
  • €13,49 - 25 maart 2024
  • €14,39 - 14 maart 2024
  • €14,49 - 13 maart 2024
  • €14,99 - 6 november 2023
  • €18,29 - 3 november 2023
  • €18,11 - 24 oktober 2023
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €18,29 - 3 november 2023
  • Laagste prijs: €13,49 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Trust GXT 133 Locx – Bedrade Gaming Muis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart