Trust GXT 131 Ranoo – Draadloze Gaming Muis – RGB – 4800 DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart kopen voor slechts €17,99
  • De laagste prijs van Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart werd verkregen op 19 april 2024 12:01.

 17,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart - €17,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart
Laatste updates:
  • €17,99 - 22 maart 2024
  • €30,00 - 30 januari 2024
  • €51,90 - 12 december 2023
  • €18,99 - 22 november 2023
  • €37,32 - 14 november 2023
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €51,90 - 12 december 2023
  • Laagste prijs: €17,99 - 22 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01
Trust GXT 131 Ranoo – Draadloze Gaming Muis – RGB – 4800 DPI
Trust GXT 131 Ranoo – Draadloze Gaming Muis – RGB – 4800 DPI

 17,99

Beschrijving

Review van de Trust GXT 131 Ranoo: De Ultieme Draadloze Gaming Muis voor Rechtshandigen

De Trust GXT 131 Ranoo is een draadloze gaming muis die speciaal is ontworpen voor rechtshandige gamers. Met zijn uitgebreide functionaliteit en aantrekkelijke kenmerken is deze muis een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een nauwkeurige en responsieve bediening tijdens het gamen. In deze review zullen we dieper ingaan op de plus- en minpunten van de Trust GXT 131 Ranoo, de belangrijkste kenmerken en specificaties, en waarom deze muis een uitstekende keuze is voor gamers.

Pluspunten van de Trust GXT 131 Ranoo: Verbeter je game-ervaring

Met de Trust GXT 131 Ranoo geniet je van een geweldige game-ervaring dankzij de 9 knoppen die je naar eigen voorkeur kunt instellen. Deze knoppen bieden veelzijdige mogelijkheden om snel acties uit te voeren en macro’s toe te wijzen, waardoor je een concurrentievoordeel krijgt in je favoriete games. Of je nu een snelle headshot wilt maken of complexe bewegingen wilt uitvoeren, de Trust GXT 131 Ranoo biedt je de flexibiliteit om je gamingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Een ander voordeel van deze muis is dat je ervoor kunt kiezen om slechts één batterij te gebruiken, waardoor het gewicht van de muis wordt verminderd. Dit is vooral handig voor gamers die de voorkeur geven aan een lichtere muis voor snellere bewegingen en meer nauwkeurigheid. De mogelijkheid om het gewicht van de muis aan te passen aan je persoonlijke voorkeur is een welkome functie die zorgt voor een optimale game-ervaring.

Daarnaast is de Trust GXT 131 Ranoo compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS en ChromeOS. Of je nu een pc, een Mac of een Chromebook gebruikt, je kunt altijd rekenen op de betrouwbare prestaties van deze gaming muis. De veelzijdigheid van de Trust GXT 131 Ranoo zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apparaten zonder enige beperkingen.

Minpunt van de Trust GXT 131 Ranoo: Geen Bluetooth-connectiviteit

Een nadeel van de Trust GXT 131 Ranoo is dat deze muis geen Bluetooth-connectiviteit biedt. In plaats daarvan maakt de muis verbinding via een USB-dongle. Hoewel dit geen groot probleem is voor de meeste gamers, kan het beperkend zijn als je de voorkeur geeft aan een draadloze verbinding zonder het gedoe van een dongle. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden bij het maken van je keuze.

Trust GXT 131 Ranoo: Een gedetailleerde beschrijving

De Trust GXT 131 Ranoo is een draadloze gaming muis met RGB-verlichting en een instelbare gevoeligheid tot 4800 DPI. Deze gaming muis is ontworpen met gamers in gedachten en biedt een uitstekende prestatie en comfort tijdens lange gaming-sessies. Met 9 programmeerbare knoppen en de mogelijkheid voor one-click triple-fire, kun je snel acties uitvoeren en je spel aanpassen aan je eigen speelstijl.

De Trust GXT 131 Ranoo heeft een ergonomisch ontwerp dat perfect past bij rechtshandige gebruikers. De muis is comfortabel in de hand en zorgt voor een natuurlijke grip, waardoor je urenlang kunt gamen zonder vermoeidheid of ongemak. De duimsteun aan de zijkant van de muis zorgt voor extra ondersteuning en precisie tijdens het spelen van je favoriete games.

Wat betreft de connectiviteit, de Trust GXT 131 Ranoo maakt gebruik van een USB-dongle om verbinding te maken met je apparaat. Het aansluiten van de dongle is eenvoudig en de muis heeft een draadloos bereik van 8 meter, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt tijdens het spelen. Daarnaast wordt de muis gevoed door AA-batterijen, waarbij je de keuze hebt om één of twee batterijen te gebruiken, afhankelijk van je voorkeur voor het gewicht.

Conclusie: Waarom de Trust GXT 131 Ranoo jouw gaming-muis moet zijn

Met zijn uitgebreide functies en aantrekkelijke ontwerp is de Trust GXT 131 Ranoo een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een draadloze gaming muis. De 9 programmeerbare knoppen, de instelbare gevoeligheid en de mogelijkheid om met één batterij te werken, bieden je de controle en aanpassingsmogelijkheden die je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel de Trust GXT 131 Ranoo geen Bluetooth-connectiviteit biedt, is de USB-dongle een betrouwbare en stabiele manier om verbinding te maken met je apparaat. Het compatibiliteit met verschillende besturingssystemen maakt deze muis veelzijdig en geschikt voor verschillende gaming-setups.

Al met al is de Trust GXT 131 Ranoo een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een rechtshandige gaming muis met geweldige prestaties en aanpassingsmogelijkheden. Verhoog je game-ervaring en verbeter je prestaties met de Trust GXT 131 Ranoo!

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Trust GXT 131 Ranoo: De Ultieme Draadloze Gaming Muis voor Rechtshandigen De Trust GXT 131 Ranoo is een draadloze gaming muis die speciaal is ontworpen voor rechtshandige gamers. Met zijn uitgebreide functionaliteit en aantrekkelijke kenmerken is deze muis een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een nauwkeurige en responsieve […]
Pluspunten
  • 9 programmeerbare knoppen voor optimale controle
  • Instelbare gevoeligheid tot 4800 DPI voor nauwkeurige bewegingen
  • Draadloze verbinding met USB-dongle voor meer bewegingsvrijheid
  • Ergonomisch ontwerp voor comfort tijdens lange gamesessies
  • Compatibel met Windows, MacOS en ChromeOS
- Minpunten
  • Geen Bluetooth-connectiviteit, alleen USB-dongle
  • Werkt op batterijen in plaats van oplaadbaar design

Extra informatie

Specificaties: Trust GXT 131 Ranoo – Draadloze Gaming Muis – RGB – 4800 DPI

Merk

Trust

MPN (Manufacturer Part Number)

24178

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

Batterij

Kabellengte (m)

0

Draadloos bereik (m)

8

Inclusief batterijen

Ja

Aantal benodigde accu's/batterijen

2

Accu/batterij code

AA

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

9

Instelbare knoppen

Nee

Gewichtjes

Nee

dpi

4800

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Windows, Mac OS, Chrome OS

Systeemeisen

Windows 10, 8 or 7 Mac OS X (10.15 or newer) Free USB port

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows, MAC

Gewicht (g)

201

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

8.60

Product gewicht (g)

138

Product hoogte (cm)

4.20

Product lengte (cm)

12.40

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

144

Verpakking hoogte (mm)

49

Verpakking lengte (mm)

181

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Rechtshandig - Zwart
Laatste updates:
  • €17,99 - 22 maart 2024
  • €30,00 - 30 januari 2024
  • €51,90 - 12 december 2023
  • €18,99 - 22 november 2023
  • €37,32 - 14 november 2023
Sinds: 14 november 2023
  • Hoogste prijs: €51,90 - 12 december 2023
  • Laagste prijs: €17,99 - 22 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Trust GXT 131 Ranoo – Draadloze Gaming Muis – RGB – 4800 DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart