Tristar PZ-9135 elektrische pan

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tristar Multifunctional pan XL PZ-9135 kopen voor slechts €31,99
  • De laagste prijs van Tristar Multifunctional pan XL PZ-9135 werd verkregen op 12 april 2024 21:33.

 31,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tristar Multifunctional pan XL PZ-9135 - €31,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tristar Multifunctional pan XL PZ-9135
Laatste updates:
  • €31,99 - 8 april 2024
  • €27,49 - 7 april 2024
  • €31,99 - 1 april 2024
  • €31,00 - 26 maart 2024
  • €26,67 - 25 maart 2024
  • €31,99 - 21 maart 2024
  • €25,99 - 18 maart 2024
  • €25,29 - 17 maart 2024
Sinds: 19 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €32,99 - 20 oktober 2023
  • Laagste prijs: €24,00 - 25 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 21:33
Tristar PZ-9135 elektrische pan
Tristar PZ-9135 elektrische pan

 31,99

Beschrijving

Tristar PZ-9135 Elektrische pan review

De Tristar PZ-9135 Elektrische Pan: Het ultieme keukenhulpmiddel

Als je op zoek bent naar een elektrische pan die je kunt gebruiken voor allerlei doeleinden, dan is de Tristar PZ-9135 elektrische pan een uitstekende keuze. Deze veelzijdige pan is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar is ook geschikt om mee te nemen op de camping of naar een picknick.

Een krachtige elektrische pan met 2000W vermogen

Met een vermogen van 2000 Watt is de Tristar PZ-9135 elektrische pan krachtig genoeg om snel op temperatuur te komen. Dankzij de vijf verschillende temperatuurstanden kun je de pan aanpassen aan je eigen voorkeuren, en met het indicatielampje zie je in een oogopslag of de juiste temperatuur is bereikt. De pan heeft een maximumtemperatuur van 280⁰ C, wat betekent dat je allerlei gerechten kunt bereiden, van een eenpansmaaltijd tot hapjes warmhouden tijdens een feestje.

Gemakkelijk te gebruiken dankzij praktische functies

De elektrische pan is van allerlei handige functies voorzien die het gebruik ervan gemakkelijk maken. Zo heeft de pan een diameter van 30 centimeter, wat betekent dat je genoeg ruimte hebt om te koken. De pan is voorzien van geïntegreerde handvatten, zodat je hem gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Daarnaast heeft de pan een afneembaar snoer en antislipvoetjes, zodat hij stabiel blijft staan op het aanrecht. De transparante deksel met stoomuitlaat zorgt ervoor dat je gemakkelijk in de gaten kunt houden hoe het met het eten gaat terwijl het kookt. Dit alles maakt de elektrische pan nog gemakkelijker te gebruiken en te verplaatsen.

Veelzijdige elektrische pan voor allerlei doeleinden

De Tristar PZ-9135 elektrische pan is niet alleen geschikt voor het warmhouden van hapjes of het maken van een eenpansmaaltijd. Dankzij de anti-aanbaklaag bak je allerlei gerechten zonder dat ze aan de pan blijven plakken, wat betekent dat je ook aardappels, een tortilla of zelfs een pizza kunt bakken. Deze elektrische pan is dus zeer veelzijdig en kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden.

Tristar: 24 maanden garantie op al hun producten

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektrische pan, dan is de Tristar PZ-9135 elektrische pan een uitstekende keuze. Bij aanschaf ontvang je niet alleen de pan zelf, maar ook een deksel met stoomuitlaat en een afneembaar snoer. Bovendien biedt Tristar 24 maanden garantie op al hun producten, wat betekent dat je met een gerust hart deze elektrische pan kunt aanschaffen.

Conclusie Tristar PZ-9135 Elektrische Pan

Al met al is de deze elektrische pan een slimme keuze voor elke keuken. Dankzij het grote formaat, de vijf temperatuurstanden, de anti-aanbaklaag en de praktische functies is deze pan gemakkelijk te gebruiken en te verplaatsen. Of je nu op zoek bent naar een elektrische pan om thuis te gebruiken of om mee te nemen op de camping, de elektrische pan is een uitstekende keuze.

Bekijk meer elektrische pannen op Bol.com

De Beste Koffiemachine

De Beste Stille Waterkoker

 

 

9.5Expert Score
Tristar PZ-9135 Elektrische pan review De Tristar PZ-9135 Elektrische Pan: Het ultieme keukenhulpmiddel Als je op zoek bent naar een elektrische pan die je kunt gebruiken voor allerlei doeleinden, dan is de Tristar PZ-9135 elektrische pan een uitstekende keuze. Deze veelzijdige pan is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar is ook geschikt om mee te […]
Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Snel op temperatuur
  • Verstelbare thermostaat
  • 2 compartimenten
  • Antiaanbaklaag
  • Geïntegreerde handvatten
  • Antislipvoetjes
  • Transparante deksel
  • Afneembaar snoer
  • Gemakkelijk schoon te maken

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tristar Multifunctional pan XL PZ-9135
Laatste updates:
  • €31,99 - 8 april 2024
  • €27,49 - 7 april 2024
  • €31,99 - 1 april 2024
  • €31,00 - 26 maart 2024
  • €26,67 - 25 maart 2024
  • €31,99 - 21 maart 2024
  • €25,99 - 18 maart 2024
  • €25,29 - 17 maart 2024
Sinds: 19 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €32,99 - 20 oktober 2023
  • Laagste prijs: €24,00 - 25 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tristar PZ-9135 elektrische pan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart