Tristar PZ-2964 Elektrische pan 40cm

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

 40,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tristar PZ-2964 - Elektrische Hapjespan - €40,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tristar PZ-2964 - Elektrische Hapjespan
Laatste updates:
  • €40,95 - 18 april 2024
  • €34,72 - 17 april 2024
  • €40,94 - 11 april 2024
  • €38,95 - 10 april 2024
  • €40,94 - 5 april 2024
  • €29,99 - 4 april 2024
  • €40,95 - 2 april 2024
  • €40,94 - 1 april 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €40,95 - 2 april 2024
  • Laagste prijs: €23,00 - 17 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 22:11
Tristar PZ-2964 Elektrische pan 40cm
Tristar PZ-2964 Elektrische pan 40cm

 40,95

Beschrijving

Tristar PZ-2964 review

Als je op zoek bent naar een elektrische pan die je kunt gebruiken voor allerlei doeleinden, dan is de Tristar PZ-2964 Elektrische Pan een uitstekende keuze. Deze grote, veelzijdige pan is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar is ook geschikt om mee te nemen voor op de camping.

Snel op temperatuur met 1500W vermogen

Met een vermogen van 1500 Watt bereikt de Tristar PZ-2964 elektrische pan zeer snel de gewenste temperatuur. Dankzij de vijf verschillende temperatuurstanden kun je de pan aanpassen aan je eigen voorkeuren, en met het indicatielampje zie je in een oogopslag of de juiste temperatuur is bereikt. De pan heeft een maximumtemperatuur van 280⁰ C, wat betekent dat je allerlei gerechten kunt bereiden, van een eenpansmaaltijd tot hapjes warmhouden tijdens een feestje.

Gemakkelijk te gebruiken dankzij praktische functies

De Tristar PZ-2964 elektrische pan is van allerlei handige functies voorzien die het gebruik ervan gemakkelijk maken. Zo heeft de pan een diameter van 40 centimeter, wat betekent dat je veel ruimte hebt om te koken. De pan is voorzien van geïntegreerde handvatten, zodat je hem gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Daarnaast heeft de pan een afneembaar snoer en antislipvoetjes, zodat hij stabiel blijft staan op het aanrecht. Het transparante deksel met stoomuitlaat zorgt ervoor dat je gemakkelijk in de gaten kunt houden hoe het met je eten gaat.

Tristar PZ-2964 Elektrische pan heeft een anti-aanbaklaag

Een van de belangrijkste voordelen van de elektrische pan is de anti-aanbaklaag. Dit betekent dat je geen last zult hebben van aangekoekte etensresten, wat betekent dat afwaswerk een stuk gemakkelijker zal zijn. Dit is vooral handig als je de pan meeneemt op de camping.

Inclusief deksel met stoomuitlaat en afneembaar snoer

Bij aanschaf van de Tristar PZ-2964 elektrische pan krijg je niet alleen de pan zelf, maar ook een deksel met stoomuitlaat en een afneembaar snoer. Dit maakt de pan nog gemakkelijker te gebruiken en te verplaatsen. Bovendien geeft Tristar op al hun producten 24 maanden garantie, wat betekent dat je met een gerust hart deze elektrische pan kunt aanschaffen.

Samenvatting Tristar PZ-2964 Elektrische pan

In conclusie is deze elektrische pan een uitstekende keuze voor elke keuken. Dankzij het grote formaat, de vijf temperatuurstanden, de anti-aanbaklaag en de praktische functies is deze pan gemakkelijk te gebruiken en te verplaatsen. Of je nu op zoek bent naar een elektrische pan om thuis te gebruiken of om mee te nemen op de camping, de elektrische Pan is een uitstekende keuze. Bovendien krijg je bij aanschaf van deze pan niet alleen de pan zelf, maar ook een deksel met stoomuitlaat en een afneembaar snoer, wat het gebruik nog gemakkelijker maakt. Al met al is deze elektrische Pan een slimme keuze voor elke keuken.

Bekijk meer elektrische pannen op Bol.com

De Beste Koffiemachine

De Beste Stille Waterkoker

8.6Expert Score
Tristar PZ-2964 review Als je op zoek bent naar een elektrische pan die je kunt gebruiken voor allerlei doeleinden, dan is de Tristar PZ-2964 Elektrische Pan een uitstekende keuze. Deze grote, veelzijdige pan is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar is ook geschikt om mee te nemen voor op de camping. Snel op temperatuur met […]
Pluspunten
  • Groot formaat
  • Vijf temperatuurstanden
  • Anti-aanbaklaag
  • Deksel met stoomuitlaat
  • Afneembaar snoer
  • Geschikt voor thuis en camping
- Minpunten
  • Kwaliteit kan beter

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tristar PZ-2964 - Elektrische Hapjespan
Laatste updates:
  • €40,95 - 18 april 2024
  • €34,72 - 17 april 2024
  • €40,94 - 11 april 2024
  • €38,95 - 10 april 2024
  • €40,94 - 5 april 2024
  • €29,99 - 4 april 2024
  • €40,95 - 2 april 2024
  • €40,94 - 1 april 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €40,95 - 2 april 2024
  • Laagste prijs: €23,00 - 17 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tristar PZ-2964 Elektrische pan 40cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart