Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

Voor 4 personen | Antiaanbaklaag | 8 bakspatels

 37,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tristar Gourmet PZ-9161 Pizza Festa Connect - Pizzaoven en Pizzamaker - Gourmetstel voor pizza's - Uitbreidbaar en koppelbaar voor maximaal 8 personen - Set 2 Personen - €37,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tristar Gourmet PZ-9161 Pizza Festa Connect - Pizzaoven en Pizzamaker - Gourmetstel voor pizza's - Uitbreidbaar en koppelbaar voor maximaal 8 personen - Set 2 Personen
Laatste updates:
  • €37,95 - 28 december 2023
  • €29,99 - 23 december 2023
  • €39,99 - 19 december 2023
  • €43,95 - 19 november 2023
  • €49,95 - 18 november 2023
  • €43,95 - 11 november 2023
  • €49,95 - 10 november 2023
Sinds: 10 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 10 november 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 23 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:02
Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161
Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161

 37,95

Beschrijving

Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 review

De Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 is een geweldige aanvulling op elke keuken en is perfect voor gezellige avonden thuis. De pizzamaker is geschikt voor 2 personen, maar dankzij de meegeleverde aansluitsnoeren kunnen er nog 3 extra units worden aangesloten, waardoor je met maximaal 8 personen kunt genieten van een heerlijke pizzaparty. Dit maakt het de ideale keuze voor feestdagen en andere speciale momenten.

Wat reviewers vinden van de Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161

Reviewers zijn lovend over de Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 mini-pizzaoven. Het apparaat is compact en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor het ideaal is voor kleinere eettafels. Binnen enkele minuten zijn de pizza’s klaar en smaken ze heerlijk. De oven is gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Bovendien kan het apparaat worden verbonden met andere pizzaovens, zodat je met meer mensen pizza’s kunt bakken. Sommige reviewers vinden het een leuk alternatief voor gourmetten en anderen vinden het handig voor gezellige avondjes met vrienden en familie.

Sommige reviewers geven aan dat de spatels glad zijn, dus het is belangrijk om uit te kijken dat de pizza niet van de spatel af glijdt als je deze uit het apparaat haalt. Een reviewer geeft aan dat ze de pizzaoven hebben gebruikt met hun gezin met twee kinderen en veel vrienden, en dat het perfect was voor hun behoeften. Ze maakten het pizzadeeg vooraf en terwijl het rustte, maakten ze verschillende toppings waarmee iedereen zijn eigen pizza kon bakken in de oven. De pizza’s waren snel en gelijkmatig krokant gebakken en ze vonden het veel lekkerder dan in een pizzeria.

Een andere reviewer was verrast door hoe eenvoudig het onderhoud van de oven was. Er worden zelfs vier pizza-pan-keerders meegeleverd en de afwerking van de pizzaoven maakt een zeer hoogwaardige en stabiele indruk. Een andere reviewer was onder de indruk van hoe snel de pizza’s krokant werden, zelfs het deeg van de pizza’s smaakte heerlijk. Over het algemeen zijn de reviewers zeer positief over de mini-pizzaoven en raden het apparaat aan.

Funcooking met de Pizza Festa Connect

De Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 is ideaal voor funcooking. Samen met je dierbaren kun je heerlijke minipizza’s maken en iedereen kan zijn eigen pizza maken met zijn eigen favoriete ingrediënten. Of je nu kiest voor een gezellig etentje voor twee of extra sets aansluit om vrienden en familie uit te nodigen, ze zullen er zeker van genieten.

Terracotta koepel voor extra krokante minipizza’s

De Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 garandeert heerlijk knapperig gebakken pizza’s dankzij de Terracotta koepel en het vermogen van 450 W. De koepel maakt de pizzaoven extra heet, wat zorgt voor de beste resultaten. Bovendien heeft de koepel twee openingen, zodat je meerdere pizza’s tegelijk kunt maken.

Pizza Festa inclusief pizzascheppen en pizzasnijvorm

De Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 wordt geleverd met twee pizzascheppen, één voor elke opening, en een uitsteekvorm, waardoor je zonder problemen een pizza kunt maken. Besmeer die pizza dus royaal met kaas, champignons, olijven en paprika, want dankzij de uitsteekvorm krijg je gemakkelijk een perfect gevormde pizza met voldoende ruimte voor toppings.

Gemakkelijk schoon te maken

Als je klaar bent met het maken van de minipizza’s, is het tijd om de pizzaoven schoon te maken. Dit is heel gemakkelijk, omdat de pizzaoven is uitgerust met vaatwasmachinebestendige onderdelen en een antiaanbaklaag. Het schoonmaken van de pizzamaker is dus in een handomdraai gebeurd.

Pizza Festa serie

Naast de innovatieve Pizza Festa Connect, biedt Tristar een hele range aan Pizza Festa items. De Pizza Festa Gourmet, een pizzaoven gecombineerd met gourmet en raclette, is bijvoorbeeld ideaal voor gezellig eten met het hele gezin. Het unieke aan dit item is dat er werkelijk voor ieder wat wils is. Houd je zelf niet zo van pizza, maar zijn je kinderen er gek op? Dan is de Pizza Festa Gourmet een ware uitkomst! Daarnaast kun je ook kiezen voor de Pizza Festa 4 of 6, met een handgemaakte koepel van Terracotta voor de knapperigste pizza’s.

Conclusie Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161

De Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161 is een geweldige keuze voor iedereen die houdt van pizza’s en gezelligheid. Het is ideaal voor een gezellig etentje thuis, maar ook voor feestjes en andere speciale gelegenheden. Dankzij de Terracotta koepel en het vermogen van 450 W worden de minipizza’s heerlijk knapperig gebakken, en met de meegeleverde pizzascheppen en pizzasnijvorm is het gemakkelijk om de perfecte pizza te maken. Bovendien is de pizzaoven gemakkelijk schoon te maken, dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen en antiaanbaklaag.

De Pizza Festa serie biedt nog veel meer opties voor pizza- en funcooking-liefhebbers. Of je nu kiest voor de Pizza Festa Gourmet, Pizza Festa 4 of 6, of de Pizza Festa Connect, je kunt altijd rekenen op heerlijke en knapperige pizza’s. De Tristar Pizza Festa serie is daarom een aanrader voor iedereen die houdt van pizza’s en gezelligheid.

Bekijk meer pizzaovens op bol.com

Beste Broodbakmachine 2023

Beste Softijsmachine 2023

9.2Expert Score
Voor 4 personen | Antiaanbaklaag | 8 bakspatels
Pluspunten
  • Compact en neemt weinig ruimte in beslag
  • Mogelijkheid om meerdere units aan te sluiten voor meer pizza's en meer mensen
  • Terracotta koepel zorgt voor krokante pizza's
  • Wordt geleverd met pizzascheppen en uitsteekvorm
  • Gemakkelijk schoon te maken
- Minpunten
  • Gladde spatels maken het soms lastig om pizza van de spatel af te halen
  • Niet geschikt voor grote groepen van meer dan 8 personen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tristar Gourmet PZ-9161 Pizza Festa Connect - Pizzaoven en Pizzamaker - Gourmetstel voor pizza's - Uitbreidbaar en koppelbaar voor maximaal 8 personen - Set 2 Personen
Laatste updates:
  • €37,95 - 28 december 2023
  • €29,99 - 23 december 2023
  • €39,99 - 19 december 2023
  • €43,95 - 19 november 2023
  • €49,95 - 18 november 2023
  • €43,95 - 11 november 2023
  • €49,95 - 10 november 2023
Sinds: 10 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 10 november 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 23 december 2023

Beoordelingen (2)

2 recensies voor Tristar Pizza Festa Connect PZ-9161

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Aleksandra Baum

    De pizza oven werkt prima. Word goed heet en levert lekkere pizza´s. Het is lekker compact en neemt niet veel plaats in, past makkelijk bij mij in de kast. Wij leggen een stuk bakpapier onder de pizza zodat het niet aanplakt. Hierdoor blijft de pizza oven ook beter schoon.

    + Pluspunten: Prijs kwaliteit Compact
    - Minpunten: Kort snoer
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Maité De keersmaker

    De pizza oven van Festa Connect is perfect voor een avond gezellig pizza´s te maken. Het apparaat is vrij klein en comapact waardoor het perfect geschikt is voor wat kleinere pizza´s. Je kunt alles makkelijk uit elkaar halen waardoor de pizza oven makkelijk schoon te maken is. Het apparaat kan ook verbonden worden met andere pizza ovens. Zo kun je met al je vrienden pizza´s bakken. Het is een leuk alternatief voor gourmetten.

    + Pluspunten: Compact Makkelijk schoonmaken Pizza is snel klaar Makkelijk te gebruiken Leuke avond
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart