Tristar MX-4830 Keukenmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Tristar MX-4830 Keukenmachine - Keukenmixer 3.5 Liter inhoud – Inclusief 3 deeghaken voor kloppen, kneden en mixen - Zwart kopen voor slechts €62,99 , wat 30% lager is dan de prijs opConrad (€89,99).
  • De laagste prijs van Tristar MX-4830 Foodprocessor 700 W Zwart werd verkregen op 13 april 2024 05:01.

 62,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tristar MX-4830 Keukenmachine - Keukenmixer 3.5 Liter inhoud – Inclusief 3 deeghaken voor kloppen, kneden en mixen - Zwart - €62,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tristar MX-4830 Keukenmachine - Keukenmixer 3.5 Liter inhoud – Inclusief 3 deeghaken voor kloppen, kneden en mixen - Zwart
Laatste updates:
  • €62,99 - 11 april 2024
  • €89,99 - 8 april 2024
  • €62,99 - 1 april 2024
  • €57,99 - 26 maart 2024
  • €64,99 - 25 maart 2024
  • €62,99 - 23 maart 2024
  • €89,99 - 13 maart 2024
  • €62,99 - 2 maart 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €98,20 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €47,92 - 26 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:01
Tristar MX-4830 Keukenmachine

 62,99

Beschrijving

Tristar MX-4830 Keukenmachine review: De Ideale Keukenhulp voor Thuisbakkers

Als echte thuisbakker wil je natuurlijk het beste uit je bakervaring halen. De Tristar MX-4830 Keukenmachine is de ideale keukenhulp die je daarbij ondersteunt. Met een krachtig vermogen van 700 W biedt deze multifunctionele keukenmachine alle mogelijkheden om te kloppen, kneden en mixen. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze veelzijdige keukenmachine voor een perfect resultaat in de keuken.

Multifunctioneel en Handig voor Thuisbakkers

De Tristar MX-4830 Keukenmachine is speciaal ontworpen voor thuisbakkers. Of je nu een beginnende of gevorderde bakliefhebber bent, deze machine zal je verwachtingen overtreffen. Met een ruime mengkom van 3,5 liter kun je gemakkelijk grote hoeveelheden beslag of deeg bereiden. De keukenmachine wordt geleverd met drie verschillende deeghaken, waaronder een garde, een deeghaak en een mixer. Hierdoor kun je met gemak allerlei soorten recepten aan, of het nu gaat om het kloppen van slagroom, het maken van brooddeeg of het bereiden van cakebeslag.

Gebruiksvriendelijke Snelheidsinstellingen

Een belangrijk aspect van een goede keukenmachine is de controle over de snelheid. De Tristar MX-4830 Keukenmachine biedt maar liefst 6 verschillende snelheidsinstellingen. Hierdoor kun je de snelheid aanpassen aan het recept dat je maakt, waardoor je altijd een egaal beslag of deeg krijgt. Of je nu een licht en luchtig beslag wilt of stevig brooddeeg wilt kneden, deze keukenmachine kan het allemaal aan.

Duurzaam en Gemakkelijk Schoon te Maken

De duurzaamheid van een keukenmachine is van groot belang, vooral als je regelmatig bakt. De Tristar MX-4830 Keukenmachine is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals een stevige kunststof behuizing en een roestvrijstalen mengkom. Hierdoor gaat de machine lang mee en is hij gemakkelijk schoon te maken. De roestvrijstalen mengkom kan eenvoudig in de vaatwasser worden geplaatst voor een snelle reiniging na gebruik.

Veilig en Stabiel in Gebruik

Veiligheid is essentieel bij het gebruik van keukenapparatuur, en de Tristar MX-4830 Keukenmachine voldoet aan deze eisen. De transparante deksel met vulopening maakt het mogelijk om ingrediënten toe te voegen zonder dat alles uit de kom stuift. Bovendien is de mixerkop voorzien van een veiligheidsschakelaar, zodat de garde niet uit de kom kan worden gehaald terwijl deze nog draait. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat de mixer stabiel op het aanrecht staat tijdens het gebruik, wat zorgt voor extra veiligheid.

Specificaties en Afmetingen

De Tristar MX-4830 Keukenmachine heeft een inhoud van 3,5 liter en wordt geleverd in een stijlvolle zwarte kleur met roestvrijstalen accenten. De behuizing is gemaakt van duurzaam kunststof en het roestvrijstalen materiaal van de mengkom garandeert een lange levensduur. Met een hoogte van 27 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 34,50 cm past deze keukenmachine perfect in elke keuken. Bovendien weegt hij slechts 3,67 kg, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Conclusie: De Tristar MX-4830 Keukenmachine is een Must-Have

Als e-commerce specialist kunnen we met vertrouwen zeggen dat de Tristar MX-4830 Keukenmachine een uitstekende aankoop is voor thuisbakkers van alle niveaus. Met zijn krachtige vermogen, ruime mengkom en meerdere snelheidsinstellingen is deze keukenmachine de ideale partner in de keuken. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en gemakkelijke reiniging, terwijl de veiligheidsfuncties en stabiliteit het gebruik aangenaam en veilig maken.

Kortom, de Tristar MX-4830 Keukenmachine biedt alles wat je nodig hebt om je bakvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je bakrecepten tot een succes te maken. Met deze keukenmachine kun je vol vertrouwen en met gemak de meest heerlijke creaties op tafel zetten. Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige keukenmachine toe aan je keukenarsenaal voor een ultieme bakervaring!

Bekijk meer keukenmachines op bol.com

8.8Expert Score
Tristar MX-4830 Keukenmachine review: De Ideale Keukenhulp voor Thuisbakkers Als echte thuisbakker wil je natuurlijk het beste uit je bakervaring halen. De Tristar MX-4830 Keukenmachine is de ideale keukenhulp die je daarbij ondersteunt. Met een krachtig vermogen van 700 W biedt deze multifunctionele keukenmachine alle mogelijkheden om te kloppen, kneden en mixen. Laten we eens […]
Pluspunten
  • Krachtig vermogen van 700 W voor efficiënt mixen en kneden.
  • Ruime mengkom van 3,5 liter voor grote hoeveelheden beslag of deeg.
  • 6 snelheidsinstellingen voor perfecte controle over het mengproces.
  • Wordt geleverd met drie verschillende deeghaken voor veelzijdigheid.
  • Duurzame materialen zoals kunststof behuizing en roestvrijstalen mengkom.
  • Gemakkelijk schoon te maken met vaatwasserbestendige onderdelen.
  • Transparante deksel met vulopening voor handig toevoegen van ingrediënten.
  • Veiligheidsschakelaar voorkomt dat garde uit de kom kan worden gehaald tijdens gebruik.
  • Stabiele anti-slipvoetjes zorgen voor extra veiligheid tijdens het mixen.
- Minpunten
  • Geen automatische uitschakelfunctie.

Extra informatie

Specificaties: Tristar MX-4830 Keukenmachine

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Aantal snelheden

5

Type snelheid

Meerdere snelheden

Anti drup

Nee

Continu of puls actie

Nee

Verwarmingscapaciteit

Nee

Ijs maler

Nee

Turbo feature

Nee

Planetaire werking

Ja

Roerfunctie

Nee

Vermogen (W)

700

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal behuizing

Kunststof

Materiaal hak oppervlak

RVS

Bediening

Draaisysteem, Handmatig, Knoppen

Met maatverdeling

Nee

Materiaal kom

RVS

Aantal mesjes / scheerringen

0

Afneembare mesjes

Nee

Aantal snij / rooster platen

0

Type keukenmachine

Keukenmixer

Aanvullende functies

Verpakkingsinhoud

Tristar keukenmachine, garde, mixer, deeghaak, transparante deksel, handleiding

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kloppers/garde, Kneedhaak

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

27

Product lengte (cm)

20

Product breedte (cm)

34.50

Product gewicht (kg)

3.67

Inhoud (l)

3.50

Snoerlengte (m)

0.80

Merk

Tristar

Introductie

2019

MPN (Manufacturer Part Number)

MX-4830

Taal handleiding

Universeel, Duits, Engels, Frans, Nederlands

Aantal programma's

6

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

3907

Inclusief directe uitloop

Nee

Inklapbaar

Nee

Met opvangbak

Nee

Met zwenkarm

Nee

Model

MX-4830

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Timer

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Verpakking breedte (mm)

305

Verpakking hoogte (mm)

225

Verpakking lengte (mm)

354

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tristar MX-4830 Keukenmachine - Keukenmixer 3.5 Liter inhoud – Inclusief 3 deeghaken voor kloppen, kneden en mixen - Zwart
Laatste updates:
  • €62,99 - 11 april 2024
  • €89,99 - 8 april 2024
  • €62,99 - 1 april 2024
  • €57,99 - 26 maart 2024
  • €64,99 - 25 maart 2024
  • €62,99 - 23 maart 2024
  • €89,99 - 13 maart 2024
  • €62,99 - 2 maart 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €98,20 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €47,92 - 26 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tristar MX-4830 Keukenmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart