Tristar Airfryer FR-6980

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Max. bakcapaciteit 500 g | 2 l | Incl. Toastrek inbegrepen | Inclusief timer: Ja

 39,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tristar Airfryer FR-6980 - Mini Crispy Fryer –Heteluchtfriteuse 2 liter – Compact & energiezuinig - Zwart - €39,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tristar Airfryer FR-6980 - Mini Crispy Fryer –Heteluchtfriteuse 2 liter – Compact & energiezuinig - Zwart
Laatste updates:
  • €39,99 - 9 april 2024
  • €35,89 - 8 april 2024
  • €35,27 - 7 april 2024
  • €39,99 - 5 april 2024
  • €35,56 - 4 april 2024
  • €39,99 - 27 maart 2024
  • €38,38 - 26 maart 2024
  • €39,19 - 25 maart 2024
Sinds: 19 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,71 - 19 oktober 2023
  • Laagste prijs: €32,99 - 14 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 23:41

Beschrijving

Tristar Airfryer FR-6980 review

Als je op zoek bent naar een compacte en handige airfryer die je gemakkelijk kunt gebruiken, is de Tristar Airfryer FR-6980 misschien wel iets voor jou. Met een inhoud van 2 liter is deze airfryer ideaal voor één of twee personen en kun je er allerlei maaltijden mee bereiden, van muffins en broodjes tot aardappeltjes en vis. Hieronder lees je meer over de verschillende functies van de Tristar Airfryer FR-6980.

Wat reviewers vinden van de Tristar Airfryer FR-6980

Reviewers zijn enthousiast over de Tristar Airfryer FR-6980, een compacte en betaalbare airfryer. Het apparaat wordt geprezen om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Naast friet en snacks kunnen gebruikers er verschillende soorten voedsel in bereiden, van kip tot brood. De mand kan gemakkelijk worden verwijderd voor eenvoudige reiniging. Veel gebruikers zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de airfryer FR-6980. Sommigen merken wel op dat de kooktijden iets langer zijn vanwege het lagere vermogen. Sommige mensen klagen ook over de beknopte gebruiksaanwijzing en het ontbreken van duidelijke temperatuur- en tijdaanwijzingen.

Over het algemeen is de Tristar Airfryer FR-6980 een geweldig apparaat dat doet wat het belooft, namelijk knapperige gerechten bereiden met weinig tot geen olie. Het apparaat is handig voor kleine huishoudens en is ideaal voor kamperen. Reviewers raden aan om de kooktijden te verlengen om de gewenste krokante textuur te bereiken, en sommigen geven zelfs aan dat het apparaat minder energie verbruikt dan de oven. Er zijn echter enkele kleine nadelen, zoals de beknoptheid van de gebruiksaanwijzing en de moeilijkheid om de temperatuur- en tijdaanwijzingen te zien.

Al met al lijkt de Tristar Airfryer FR-6980 een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en veelzijdige airfryer voor kleinere huishoudens en op reis. Met zijn compacte formaat en eenvoudige bediening is het apparaat een uitstekende optie voor mensen die geen grote airfryer nodig hebben en die op zoek zijn naar een alternatief voor gefrituurd voedsel zonder de extra calorieën.

Compact design en gemakkelijk in gebruik

De Tristar Airfryer FR-6980 heeft een compact design waardoor hij minder ruimte inneemt in huis. Dankzij de heteluchttechnologie kun je er allerlei maaltijden mee bereiden, van bakken en braden tot grillen, frituren en roosteren. Het gebruik van de airfryer is zeer eenvoudig dankzij de draaiknop voor tijd en temperatuur. De temperatuur kan worden ingesteld van 80⁰C tot 200⁰C en de timer met signaal tot 30 minuten. Door de hete lucht op hoge snelheid rond te laten gaan, krijg je een heel knapperig resultaat zonder olie of met een klein beetje olie, waardoor je gezonder kunt koken.

Krachtig en praktisch

De Tristar Airfryer FR-6980 heeft een vermogen van 1000 Watt waardoor hij snel op temperatuur is. Voor extra gebruiksgemak is de airfryer voorzien van een antiaanbaklaag waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over aanbranden of schoonmaken. Daarnaast is de crispy fryer veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat, de oververhittingsbeveiliging en de anti-slipvoetjes. De oververhittingsbeveiliging voorkomt dat de heteluchtfriteuse te heet wordt, terwijl je de mand altijd veilig kunt vastpakken dankzij het cooltouch handvat. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat de airfryer altijd stevig op het aanrecht blijft staan.

Geen automatisch kookprogramma

De Tristar Airfryer FR-6980 heeft geen automatisch kookprogramma, maar de draaiknop voor tijd en temperatuur biedt wel voldoende mogelijkheden om je gerechten op maat te bereiden. Je kunt kiezen uit verschillende temperatuurstanden en de timer met signaal tot 30 minuten. Door de hete lucht op hoge snelheid rond te laten gaan, krijg je een heel knapperig resultaat zonder olie of met een klein beetje olie, waardoor je gezonder kunt koken. De airfryer is ideaal voor één of twee personen en biedt voldoende capaciteit voor twee porties friet of vier snacks.

Conclusie Tristar Airfryer FR-6980

De Tristar Airfryer FR-6980 is een compacte en handige airfryer die geschikt is voor het bereiden van allerlei maaltijden. Dankzij de heteluchttechnologie kun je er gezond en knapperig voedsel mee bereiden zonder olie of met een klein beetje olie, waardoor je gezonder kunt koken. De airfryer heeft een vermogen van 1000 Watt en een inhoud van 2 liter, waardoor hij snel op temperatuur is en ideaal is voor één of twee personen. Bovendien is de airfryer gemakkelijk te gebruiken dankzij de draaiknop voor tijd en temperatuur en de antiaanbaklaag maakt het schoonmaken eenvoudig.

Hoewel de airfryer geen automatisch kookprogramma heeft, biedt de draaiknop voldoende mogelijkheden om je gerechten op maat te bereiden. De Tristar Airfryer FR-6980 is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat, de oververhittingsbeveiliging en de anti-slipvoetjes. Het is een goede keuze als je op zoek bent naar een compacte en handige airfryer die gezond en knapperig voedsel kan bereiden zonder olie of met een klein beetje olie.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

Beste Frituurpan 2023

De Beste Minibar Koelkast

 

9Expert Score
Max. bakcapaciteit 500 g | 2 l | Incl. Toastrek inbegrepen | Inclusief timer: Ja
Pluspunten
  • Compact en handig ontwerp
  • Veelzijdigheid in het bereiden van voedsel
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Prijs-kwaliteitverhouding is goed
  • Verbruikt minder energie dan een oven
- Minpunten
  • Kooktijden zijn iets langer dan normaal
  • Beknopte gebruiksaanwijzing
  • Moeilijk om de temperatuur- en tijdaanwijzingen te zien

Extra informatie

Specificaties: Tristar Airfryer FR-6980

Automatisch kookprogramma

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Maximale temperatuur

200 °C

Minimale temperatuur

80 °C

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Timer

Ja

Warmhoud functionaliteit

Nee

Aantal programma's

1

Geschikt voor snacks

Ja

Switch on timer

Nee

Vermogen (W)

1000

Verwijderbare kom

Ja

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart – 2 liter

Cool wall

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Met maatverdeling

Nee

Indicatielampje

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Doorzichtige deksel

Nee

Bediening

Draaisysteem

Waarschuwingssignaal

Ja

Antikleeflaag

Ja

Aanvullende functies

Compact design waardoor de fryer minder ruimte inneemt in huis of perfect past op de camping Dankzij de heteluchttechnologie geschikt voor bakken, braden, grillen, frituren en roosteren Zelfs zonder het gebruik van olie een extra knapperig resultaat Veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat, oververhittingsbeveiliging en anti-slipvoetjes Eenvoudig te bedienen dankzij het analoge bedieningspaneel met timer en temperatuurknop

Verpakkingsinhoud

Tristar Mini Crispy Fryer, uitneembare mand, handleiding

Snoerlengte (cm)

100

Product hoogte (cm)

28

Product lengte (cm)

22

Product gewicht (g)

2850

Product breedte (cm)

22

Gewicht (g)

2957

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bestuurbaar via app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor hoeveel frites (g)

500

Geteste bakcapaciteit friet (g)

0

Geteste baktijd friet (minuut)

0

Inhoud (l)

2

Introductie

2017

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

FR-6980

Meegeleverde accessoires

Toastrek

Model

FR-6980

Opwarmfunctie

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

PFAS-vrij

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands, Duits

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

251

Verpakking hoogte (mm)

250

Verpakking lengte (mm)

324

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tristar Airfryer FR-6980 - Mini Crispy Fryer –Heteluchtfriteuse 2 liter – Compact & energiezuinig - Zwart
Laatste updates:
  • €39,99 - 9 april 2024
  • €35,89 - 8 april 2024
  • €35,27 - 7 april 2024
  • €39,99 - 5 april 2024
  • €35,56 - 4 april 2024
  • €39,99 - 27 maart 2024
  • €38,38 - 26 maart 2024
  • €39,19 - 25 maart 2024
Sinds: 19 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,71 - 19 oktober 2023
  • Laagste prijs: €32,99 - 14 februari 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Tristar Airfryer FR-6980

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Karen Van Goethem

    Ik had al een tijdje mijn zinnen gezet op een airfryer, maar ik had niet genoeg ruimte en geld voor een groot exemplaar. Toen kwam ik deze kleine variant tegen en ik ben er ontzettend blij mee! Hij is licht en compact, maar presteert geweldig. Ik kan nu genieten van knapperige Franse frietjes en krokante kroketten. En het schoonmaken is ook super eenvoudig. Wat een geweldig apparaat!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart