Tristar AC-5477 Airconditioner

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.7
Expert ScoreLees recensie

Werkt met afvoerslang naar buiten | 7000 m² | Energieverbruik niveau: A | Maximale geluidsniveau: 65 dB | Met Afstandsbediening

 179,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tristar AC-5477 - Mobiele airco - 3-in-1 - €179,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tristar AC-5477 - Mobiele airco - 3-in-1
Laatste updates:
  • €179,99 - 21 maart 2024
  • €169,95 - 17 maart 2024
  • €179,99 - 12 maart 2024
  • €189,00 - 13 februari 2024
  • €172,40 - 3 februari 2024
  • €171,50 - 2 februari 2024
  • €162,55 - 27 januari 2024
  • €175,00 - 18 januari 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €194,99 - 22 oktober 2023
  • Laagste prijs: €162,55 - 17 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 16:01
Tristar AC-5477 Airconditioner

 179,99

Beschrijving

Tristar AC-5477 Airconditioner review

De Tristar AC-5477 Airconditioner is een mobiele airco die je overal kunt gebruiken waar verkoeling nodig is. Het compacte design neemt weinig ruimte in en is eenvoudig te verplaatsen. Het verkoelende effect is direct merkbaar en verbruikt weinig energie.

Koelvermogen en instellingen

Met een koelvermogen van 7000 BTU en 2.05 kW is de AC-5477 geschikt voor een ruimte tot 60 m3. De luchtstroom die de airco produceert is tot 320 m3 per uur. Je kunt de temperatuur instellen tussen de 16⁰C en 31⁰C. De airco heeft ook een ventilator- en ontvochtigingsfunctie.

Drogen en ventilator

De airco heeft twee ventilatorstanden en een ontvochtigingscapaciteit van 0.8 liter per uur. De watertank heeft een volume van 0.5 liter en geeft aan wanneer deze vol is. Dit maakt de lucht droog en gemakkelijker te koelen.

Eenvoudig in te stellen

De bediening van de Tristar airconditioner is eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening en digitale timer. Hiermee kun je de airco in- of uitschakelen op elk gewenst moment.

Praktisch in gebruik

De mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en neemt weinig ruimte in. De airco is energie-efficiënt met energielabel A.

Redenen om voor de Tristar AC-5477 Mobiele Airconditioner te kiezen:

  • Koelvermogen van 7000 BTU en 2.05 kW voor een ruimte tot 60 m3
  • Ook voorzien van twee ventilatorstanden en een luchtontvochtiger
  • Te bedienen met een afstandsbediening en voorzien van digitale timer
  • Laag energieverbruik met energielabel A
  • Overal te gebruiken en gemakkelijk te verplaatsen dankzij wieltjes

Technische details:

  • Soort: Mobiele airconditioner uit één stuk
  • Koelvermogen: 7000 BTU, 2.05 kW
  • Luchtstroom: 320 m3 per uur
  • Temperatuurinstelling: 16⁰C – 31⁰C
  • Ventilator- en ontvochtigingsfunctie
  • Afstandsbediening en digitale timer
  • Energielabel A

Gemakkelijk in gebruik

De Tristar AC-5477 Airconditioner is gemakkelijk te gebruiken dankzij de meegeleverde afstandsbediening en digitale timer. Hiermee kun je de airco op afstand bedienen en instellen dat de airco zichzelf in- of uitschakelt. Dit maakt het mogelijk om het klimaat in huis te beheren, ook als je niet thuis bent of slaapt.

Eenvoudig te verplaatsen

Dankzij de wieltjes onder de airconditioner is deze gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor kun je de airco gebruiken waar je maar wilt, bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Hierdoor kun je altijd een comfortabele temperatuur behouden, waar je ook bent in je huis.

Energie-efficiënt

De Tristar AC-5477 Airconditioner heeft een laag energieverbruik en is voorzien van energielabel A. Hierdoor bespaar je op je energiekosten en heb je geen last van hoge energiekosten tijdens de warme zomermaanden.

In de doos

In de doos vindt je de Tristar AC-5477 Airconditioner, een slang, afstandsbediening en handleiding. Hiermee kun je direct beginnen met het gebruik van de airconditioner en heb je alles bij de hand om de airco te installeren en te gebruiken.

Conclusie Tristar AC-5477 Airconditioner

De Tristar AC-5477 Airconditioner is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een mobiele airco. Dankzij het koelvermogen, de ventilator- en ontvochtigingsfunctie en de digitale timer is deze airco gemakkelijk te bedienen en aan te passen aan je eigen voorkeuren. Bovendien is de airco energie-efficiënt en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. Al met al een goede keuze voor een comfortabele temperatuur in huis.

Beste CO2 meters van 2023

De Beste Thermostaat

Bekijk meer mobile airco’s op bol.com

 

 

9.7Expert Score
Werkt met afvoerslang naar buiten | 7000 m² | Energieverbruik niveau: A | Maximale geluidsniveau: 65 dB | Met Afstandsbediening
Pluspunten
  • Mobiele airconditioner, gemakkelijk te verplaatsen
  • Koelvermogen van 7000 BTU, geschikt voor ruimte tot 60 m3
  • Ventilator- en ontvochtigingsfunctie
  • Digitale timer voor eenvoudige bediening en automatische inschakeling
  • Energielabel A, laag energieverbruik
  • Meegeleverde afstandsbediening en handleiding
  • Wieltjes waardoor het gemakkelijk is om te verplaatsen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede keuze voor een comfortabele temperatuur in huis
- Minpunten
  • Matige handleiding

Extra informatie

Specificaties: Tristar AC-5477 Airconditioner

Merk

Tristar

Kleur

Wit

Type airconditioning

Mobiele airco

Geschikt voor ruimte tot

22 m²

Koelvermogen btu

7000

Energieverbruik niveau

A

Vermogen (W)

785

Gewicht (g)

21780

Snoerlengte (m)

1.5

Verstelbare luchtuitlaat

Nee

Adjustable Thermostat

Ja

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Ja

Automatisch uitschakelen

Nee

Ingebouwd of verplaatsbaar

Vrijstaand

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Indicatielampje

Nee

Timer

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Afstandsbediening

Ja

Klimaatbeheersingsfunctie

Ontvochtigingsfunctie, Verkoelingsfunctie, Verwarmingsfunctie

Verpakkingsinhoud

zoals vermeld in beschrijving

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal warmtestanden

3

CE markering

Zichtbaar

Diameter afvoerpijp (mm)

1

Energieverbruik (kW)

2.05

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Filter

Nee

Geschikt voor aantal kubieke meters

60 m³

Inclusief raamafdichtingskit

Nee

Koord opslagruimte

Nee

Lengte afvoerslang (cm)

150

Luchtreinigingsfunctie

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

410504

Maximale geluidsproductie (dB)

65

Model

AC-5477

Ontvochtigingsfunctie

Ja

Product breedte (cm)

32

Product gewicht (g)

18000

Product hoogte (cm)

87.8

Product lengte (cm)

37.3

Reparatie type

Pick-up en return

Scherm

NVT

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

NVT

Verpakking breedte (mm)

310

Verpakking hoogte (mm)

375

Verpakking lengte (mm)

870

Verrijdbaar

Ja

Verwarmingsfunctie

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tristar AC-5477 - Mobiele airco - 3-in-1
Laatste updates:
  • €179,99 - 21 maart 2024
  • €169,95 - 17 maart 2024
  • €179,99 - 12 maart 2024
  • €189,00 - 13 februari 2024
  • €172,40 - 3 februari 2024
  • €171,50 - 2 februari 2024
  • €162,55 - 27 januari 2024
  • €175,00 - 18 januari 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €194,99 - 22 oktober 2023
  • Laagste prijs: €162,55 - 17 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tristar AC-5477 Airconditioner”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart